2015 Temmuz Anneleri

saol canım...muhtemelen okuldan almıştır..ama ben mail atmadım kimseye kızımı siz mi hasta ettiniz diye
Hahahaha:) bu arada diger anneler ve sinif ogretmeni ile gecenlerde dedikodu yaptik megerse herkes soka girmis o maili gorunce birtek ven degilmisim neyseki. O kadinin cocuklari seneye gelmiyormus herkes cok sevinmis:):)

Cok gecmis olsun canim, simdi iyi oldugunuza cok sevindim!

Ay hadi bakalim:):) ama buyuk ihtimal ucuncu diyedir canim. Daha erken yahu!

Bende 37+o hastaneye rapor
Almaya gitmistim dogum baslamis demislerdi:) belki aynen dedigin gibidir:):)

Kizlar kilolari cok takmissiniz ya saglikli ve uc kilo olmalari yeterli hele ki normal dogum dusunenler benim arkadasim 4kilo doguruyo ama dgdktan snra cocuklar hep zayif normalin altinda oluyo yani kilolu dogup hep zayif olabilir zayif olup kilolu olabilir benim kizim 3030dogdu cok idealdi normal icin kisa zamanda yanaklari dolmustu

Bi iki hafta daha beklesin bebis erken daha ama en iyisini rabbim bilir hayirlisiyla gelsin pasa :) nst ye girdinmi hic sanci cikti mi ben bugun ilk kez girdim tabiki hic sanci cikmadi cunku sancim yok illa gircen dedi doktor :)
Girmedim canım beni 12 haziranda çağırdı ondan önce bişey olursa zaten gelirsin dedi yani 38. Haftamda gidicem ozaman nst ye girerim

gnydn kızlarr gene 5de uyndımm .soluma yatınca agrım oluyo sağıma yatınca bizmki vuruyo dön Allah dön yatakta:) bide aklıma geldide şeker yüklemesinde 75 mgda üst sınır ne olmalı.bizm bi ark. yaptrmış açlış 68 şeker yüklnmiş 78 çıkmış böyle olurmuki sağlık ocağı yaptı onunkini bide ilk defa yapmışlr ama şsaşrdım.

Canım gunaydın aclık şekeri 68 tokluk 78 bıraz garıp benımde 69 aclıkdı 130 tokluk cıktı

Günaydın herkese... Nasıl oldu da deliksiz uyudum bilmiom. Demir hapımı içmemişim. Çişe bile kalkmamışım hatta. Ama dayak yemiş gibiyim. Belim çok ağrıyo. Çorap çekmecesine eğilemedim yahu. Allahtan bugün cuma da iki gin dinlencez inş yarın...

Unibabyde de ustunde alkol paraben vs yok yaziyor bide eczacibasinin ben bi tane sampuan aldim ama yenidogan degil islak mendilde alacam yani onda karar kildim insallah icerigi dogrudur bi sorun cikarmaz :) srn ne aldin yada alacaksin?
Ben mustela aldım. Unibaby yenidoğan ıslak mendilini biz evde kullanıyoruz. Kokusu vs diğerleri gibi değil çok memnunuz. Eşimin elinde egzama var bir de ben hamileyim diye eve ucuz ıslak mendil vs sokmuyoruz zaten. Mustelanın saç ve vücut birlikte şampuanı ile pişik kremini aldım. Şimdilik başka bir şeye gerek yok bence. sonuçta biraz deneye yanıla olacak bu işler. Bakarsınız iyi gelmez bebeğe değiştirmek gerekir. Ben alerji yapmaması için mustela tercih ettim.

günaydın canım aynen bende uyumusum ama ıkı uc kere kalktım yınede havalar serın ya ondan sanırım boyle cok ıyı keske hep boyle olsa

günaydın annişler , hayırlı cumalar, dün ağrım vardı yakın bir doktora gittim , idrar enfeksiyonum çok yükselmiş yine , kendi doktorumu aradım augmentin 1000mg başlattı , nst de sancım çıktı , birde bebek iri gidiyor dediler , moralim çok bozuldu ,, herkes bebeğim kilo almıyor diye üzülür bende önden gidiyor diye üzülüyorum , kızımda yaşadığım sorunları oğlumda yaşamam inşallah , oğluşum küveze girmeden sağlıkla gelir yanıma inşallah ,, Allahım en iyisini sen bilirsin , hayırlı sağlıklı doğumlar nasip et Allahım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…