- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.161
Hahahaha:) bu arada diger anneler ve sinif ogretmeni ile gecenlerde dedikodu yaptik megerse herkes soka girmis o maili gorunce birtek ven degilmisim neyseki. O kadinin cocuklari seneye gelmiyormus herkes cok sevinmis:):)saol canım...muhtemelen okuldan almıştır..ama ben mail atmadım kimseye kızımı siz mi hasta ettiniz diye
Su kilo isini cozemedim ya ben :) saglikli diyosa doktor guven derimcanım bende bugün gittim 33+4 2075 cıktı
Cok gecmis olsun canim, simdi iyi oldugunuza cok sevindim!Merhabalar herkesee baya uzun zamandir yazmadim ama arada okuyorum sizi.Baya seyler atlattik oglum hastaneye yatti onu iyilestirdik bana esime anneme bulasti hastalik simdi cok ayrintili yazmak istemiyorum zor oldu ama atlattik cok sukur..
Iki hafta once suyu sinirda demisti dr.yeni iyilesiyordum dun gittim suyu normale gelmis dedi..ama en basindan beri cok asagoda bebegim kendini yormayacaksin cok ayakta durmayacaksin dedi dr.um.ama her is duruyr daha kendimize yeni geldik hayirlisi artik.
Isimler konusulmus ilk oglum Mert Efe bebise de Mete Alp ismini dusunuyoruz simdilik.Efe ve Alp in anlamlari da aynı icime sindi.esim de illa iki isim olsun diyor boyle iste..
Hepimizin allah yardimcisi olsun vaktinde saglicakla gelsin bebisler..
Ay hadi bakalim:):) ama buyuk ihtimal ucuncu diyedir canim. Daha erken yahu!Kızlar valla sancılarım çok var ikindiden sonra başladı düzensiz. Ay ne çok oluyo eşimde benden hevesli. Diyorum daha vakit var diye sabaha hastanede oluruz belki diyodeli
Bu hazırlık sancıları 3. Gebelik olduğu için mi bu kadar çok oluyo anlamadım.
Bende 37+o hastaneye raporCanım çevremde de gep aynı şeyi görüyorum. Anneler resmen bebeğinin yanında 1 gün fazla kalsın diye sıkıyor dişini. Sonra izne çıkıp rahatlayınca vücut daha fazla dayanamıyor. İlk hafta doğuruyorlar. Bana benimde öyle olacak gibi geliyor.
Belim agrıyor yaa!!
Girmedim canım beni 12 haziranda çağırdı ondan önce bişey olursa zaten gelirsin dedi yani 38. Haftamda gidicem ozaman nst ye girerimBi iki hafta daha beklesin bebis erken daha ama en iyisini rabbim bilir hayirlisiyla gelsin pasa :) nst ye girdinmi hic sanci cikti mi ben bugun ilk kez girdim tabiki hic sanci cikmadi cunku sancim yok illa gircen dedi doktor :)
Canım gunaydın aclık şekeri 68 tokluk 78 bıraz garıp benımde 69 aclıkdı 130 tokluk cıktıgnydn kızlarr gene 5de uyndımm .soluma yatınca agrım oluyo sağıma yatınca bizmki vuruyo dön Allah dön yatakta:) bide aklıma geldide şeker yüklemesinde 75 mgda üst sınır ne olmalı.bizm bi ark. yaptrmış açlış 68 şeker yüklnmiş 78 çıkmış böyle olurmuki sağlık ocağı yaptı onunkini bide ilk defa yapmışlr ama şsaşrdım.
Ben mustela aldım. Unibaby yenidoğan ıslak mendilini biz evde kullanıyoruz. Kokusu vs diğerleri gibi değil çok memnunuz. Eşimin elinde egzama var bir de ben hamileyim diye eve ucuz ıslak mendil vs sokmuyoruz zaten. Mustelanın saç ve vücut birlikte şampuanı ile pişik kremini aldım. Şimdilik başka bir şeye gerek yok bence. sonuçta biraz deneye yanıla olacak bu işler. Bakarsınız iyi gelmez bebeğe değiştirmek gerekir. Ben alerji yapmaması için mustela tercih ettim.Unibabyde de ustunde alkol paraben vs yok yaziyor bide eczacibasinin ben bi tane sampuan aldim ama yenidogan degil islak mendilde alacam yani onda karar kildim insallah icerigi dogrudur bi sorun cikarmaz :) srn ne aldin yada alacaksin?
Canım sen instagramdan anne tavşanı mı takip ediyorsun?mustelanın içeriği çok kötüymüş ya bende mustela alırım diyodumda vazgeçtim o yüzden
günaydın canım aynen bende uyumusum ama ıkı uc kere kalktım yınede havalar serın ya ondan sanırım boyle cok ıyı keske hep boyle olsaGünaydın herkese... Nasıl oldu da deliksiz uyudum bilmiom. Demir hapımı içmemişim. Çişe bile kalkmamışım hatta. Ama dayak yemiş gibiyim. Belim çok ağrıyo. Çorap çekmecesine eğilemedim yahu. Allahtan bugün cuma da iki gin dinlencez inş yarın...
gunaydın canım allah yardımcın olsun ınsallah canımKızlar günaydın demeyi unutmuşum. Bugün 2 tane sınavım var nolur dua edin. Yarında var hatta Zor dayanıyorum. Çalışmak hele iyice zorlaştı. Güzel dileklerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?