- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.181
gnydn canm iri oluncada mı küvese alyrlr. bozma moralını bol bol su iç anm antbytğn yanındagünaydın annişler , hayırlı cumalar, dün ağrım vardı yakın bir doktora gittim , idrar enfeksiyonum çok yükselmiş yine , kendi doktorumu aradım augmentin 1000mg başlattı , nst de sancım çıktı , birde bebek iri gidiyor dediler , moralim çok bozuldu ,, herkes bebeğim kilo almıyor diye üzülür bende önden gidiyor diye üzülüyorum , kızımda yaşadığım sorunları oğlumda yaşamam inşallah , oğluşum küveze girmeden sağlıkla gelir yanıma inşallah ,, Allahım en iyisini sen bilirsin , hayırlı sağlıklı doğumlar nasip et Allahım ..
Çok stres yapma canım. Allah yardımcın olsunKızlar günaydın demeyi unutmuşum. Bugün 2 tane sınavım var nolur dua edin. Yarında var hatta Zor dayanıyorum. Çalışmak hele iyice zorlaştı. Güzel dileklerinize ihtiyacım var.
Canım kötüyü çağırma hemen. Ne güzel bebeğin fazla fazla faydalabmış işte senden.günaydın annişler , hayırlı cumalar, dün ağrım vardı yakın bir doktora gittim , idrar enfeksiyonum çok yükselmiş yine , kendi doktorumu aradım augmentin 1000mg başlattı , nst de sancım çıktı , birde bebek iri gidiyor dediler , moralim çok bozuldu ,, herkes bebeğim kilo almıyor diye üzülür bende önden gidiyor diye üzülüyorum , kızımda yaşadığım sorunları oğlumda yaşamam inşallah , oğluşum küveze girmeden sağlıkla gelir yanıma inşallah ,, Allahım en iyisini sen bilirsin , hayırlı sağlıklı doğumlar nasip et Allahım ..
canım nasıl ayırt ediyorsun sancı gelirse ara ara ne yapmalıyız bu nişan dedikleri nasıl bişey suyun gelmesi falan çokmu anlarız dimi bişey yok diye bekleyip evde doğurmayalım cahillik bela yaKızlar valla sancılarım çok var ikindiden sonra başladı düzensiz. Ay ne çok oluyo eşimde benden hevesli. Diyorum daha vakit var diye sabaha hastanede oluruz belki diyodeli
Bu hazırlık sancıları 3. Gebelik olduğu için mi bu kadar çok oluyo anlamadım.
Teşekkür ederimmgunaydın canım allah yardımcın olsun ınsallah canım
gunaydın canım allah yardımcın olsun ınsallah canım
canım valla baya zorlanıcaz galıba
Ben emzik karşıtı biri değilim :) emsin bebek bu :)Günaydın kızlar nasılsınız facede forumda görüyorum da bu emzik için kolye gibi bişi yapıyolar isimli falan siz ne düşünüyorsunuz ben emzik verme konusunda kararsızım biraz ama yapsammı yine de bilemedim
evet canım bazıları karışıkta örnek olarak yapmışÇok karışık geldi CNm daha sade olamaz mı
Ay hadi hayırlısı yepyeni kapılar açılıo önünde bak ne güzel...günaydın canlarım hayırlı cumalar hepinize.inş güzel tam zamanında doğururuz hepimizbugün oğlumu görmeye gideceğim bakalım ne yapıyo raporda alacağım yarın iş hayatım bitiyor galiba tuhaf duygular içerisindeyim.yarın iş bitiyor pazar evim taşınıyor kısa süre sonra anne oalcağım bakalım bukadar değişikliği kaldırabilecekmiyim
canım bende dun cok kotuydu ama bugunde ıshal var valla gunler gectıkce zor oluyo esıme dıyorum hamılelık nasıl bısey sımdı anlıyorum o baş aşa dondu ama bende bas asa dondumcanım akşamları sancı tutuyo dün gece nasıl yattağa girdim bilmiyorum.
hayırlı cumalar canım oh bende dun aldım raporu ama çalısmaya devam bakalım yenı evınde hayırlı olsun kuzum gıt gor bakalım bebegıbnı bızede haber vergünaydın canlarım hayırlı cumalar hepinize.inş güzel tam zamanında doğururuz hepimizbugün oğlumu görmeye gideceğim bakalım ne yapıyo raporda alacağım yarın iş hayatım bitiyor galiba tuhaf duygular içerisindeyim.yarın iş bitiyor pazar evim taşınıyor kısa süre sonra anne oalcağım bakalım bukadar değişikliği kaldırabilecekmiyim
canım hadi güzel haberler al inşallah hazır iş bitmişken sıcağı sıcağına taşınırsın rahat edersin doğuma kadar ne çok kişi taşındı ya 8. ayda Allah kolaylık versin sanagünaydın canlarım hayırlı cumalar hepinize.inş güzel tam zamanında doğururuz hepimizbugün oğlumu görmeye gideceğim bakalım ne yapıyo raporda alacağım yarın iş hayatım bitiyor galiba tuhaf duygular içerisindeyim.yarın iş bitiyor pazar evim taşınıyor kısa süre sonra anne oalcağım bakalım bukadar değişikliği kaldırabilecekmiyim
aynen bende aldım bıle emzıgınıBen emzik karşıtı biri değilim :) emsin bebek bu :)
gnydn cnm ne güzel gör paşanı bende özldm taşınma işi bir benm ki kaldı galiba taşnsamda kurtlsam artk valla başıma belagünaydın canlarım hayırlı cumalar hepinize.inş güzel tam zamanında doğururuz hepimizbugün oğlumu görmeye gideceğim bakalım ne yapıyo raporda alacağım yarın iş hayatım bitiyor galiba tuhaf duygular içerisindeyim.yarın iş bitiyor pazar evim taşınıyor kısa süre sonra anne oalcağım bakalım bukadar değişikliği kaldırabilecekmiyim
Bnada tuhf geldide bnm aclik 80 75mg yuklemede 153 ciktinorml dedi doktor.arkadasada acligin.yuksek demis 68in neresi yuksek :)Canım gunaydın aclık şekeri 68 tokluk 78 bıraz garıp benımde 69 aclıkdı 130 tokluk cıktı
bende bende avent :)aynen bende aldım bıle emzıgını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?