2015 Temmuz Anneleri

gnydn canm iri oluncada mı küvese alyrlr. bozma moralını bol bol su iç anm antbytğn yanında

Canım kötüyü çağırma hemen. Ne güzel bebeğin fazla fazla faydalabmış işte senden.

canım nasıl ayırt ediyorsun sancı gelirse ara ara ne yapmalıyız bu nişan dedikleri nasıl bişey suyun gelmesi falan çokmu anlarız dimi bişey yok diye bekleyip evde doğurmayalım cahillik bela ya

Günaydın kızlar nasılsınız facede forumda görüyorum da bu emzik için kolye gibi bişi yapıyolar isimli falan siz ne düşünüyorsunuz ben emzik verme konusunda kararsızım biraz ama yapsammı yine de bilemedim

günaydın canlarım hayırlı cumalar hepinize.inş güzel tam zamanında doğururuz hepimizbugün oğlumu görmeye gideceğim bakalım ne yapıyoraporda alacağım yarın iş hayatım bitiyor galiba tuhaf duygular içerisindeyim.yarın iş bitiyor pazar evim taşınıyor kısa süre sonra anne oalcağım bakalım bukadar değişikliği kaldırabilecekmiyim

Ay hadi hayırlısı yepyeni kapılar açılıo önünde bak ne güzel...

canım akşamları sancı tutuyo dün gece nasıl yattağa girdim bilmiyorum.
canım bende dun cok kotuydu ama bugunde ıshal var valla gunler gectıkce zor oluyo esıme dıyorum hamılelık nasıl bısey sımdı anlıyorum o baş aşa dondu ama bende bas asa dondum

hayırlı cumalar canım oh bende dun aldım raporu ama çalısmaya devam bakalım yenı evınde hayırlı olsun kuzum gıt gor bakalım bebegıbnı bızede haber ver

canım hadi güzel haberler al inşallah hazır iş bitmişken sıcağı sıcağına taşınırsın rahat edersin doğuma kadar ne çok kişi taşındı ya 8. ayda Allah kolaylık versin sana

gnydn cnm ne güzel gör paşanı bende özldm taşınma işi bir benm ki kaldı galiba taşnsamda kurtlsam artk valla başıma bela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…