- 27 Mayıs 2014
- 469
- 296
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.201
Gözün aydın canım. maşallah kızına bak çabuk atlattıMerhaba kızlar. Nasılsınız? Biz kızımla evdeyizsarılığımız 11e gerilemiş. Tahlil sonuçlarını alasıya kadar ne durumdaydım tahmin edebilirsiniz. Şükür. Biberonla anne sütüne devam. Doktorumuz ne yaptiysan buna aynen devam dedi duruma göre ctesi yada pazar kontrole gideceğiz inş. Yanımda uyuyor kızım şimdi. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
bende ıcıne emzık saklama kutusu bıle aldımbende bende avent :)
80 yüksekmi kızlar benim doktor 90-95 açlık normal 1. saat toklukta 140-145 dedi ona göre kendimi iki güne bir kontrol ediyorum gebelik şekerim var benim ve dietle devam ediyoruz çok şükür şimdilik yok bi sıkıntıBnada tuhf geldide bnm aclik 80 75mg yuklemede 153 ciktinorml dedi doktor.arkadasada acligin.yuksek demis 68in neresi yuksek :)
bana 50 yuklendı 130 cıkınca yeterlı normal dendı aclıgım hep dusuk degerler cok yakın bırbırıne ama tabı bılememBnada tuhf geldide bnm aclik 80 75mg yuklemede 153 ciktinorml dedi doktor.arkadasada acligin.yuksek demis 68in neresi yuksek :)
canım yuksek degıl ya aynen doktorunun dedıgı gıbı değerler80 yüksekmi kızlar benim doktor 90-95 açlık normal 1. saat toklukta 140-145 dedi ona göre kendimi iki güne bir kontrol ediyorum gebelik şekerim var benim ve dietle devam ediyoruz çok şükür şimdilik yok bi sıkıntı
aynen bende aldım bıle emzıgını
bende bende avent :)
Güle güle kullanın kızlar bakalım benimde biberon setinin içinde var bi tane avent de baktım çok ağlıyo uyutamıyom o zaman verecez heralde dimi bizdede kimse kullanmamışki biraz değişik geliyo evde debende ıcıne emzık saklama kutusu bıle aldım
Ya o sancıyı anlarsın okadar düzenli gelip gidiyo ki bu normal hamilelikte heran bizimle olan ağrılar kramplar gibi değil. Nişanda koyu akıntı gibi kanlı ama tamamen kan pıhtısıda değil. Suyumda hiç önceden gelmedi doğumdan önce doktorum patlattı bilmiyom nasıl olur.canım nasıl ayırt ediyorsun sancı gelirse ara ara ne yapmalıyız bu nişan dedikleri nasıl bişey suyun gelmesi falan çokmu anlarız dimi bişey yok diye bekleyip evde doğurmayalım cahillik bela ya
ben ıkı yasına kadar emmısım emzık valla aldım ben emsın yada emmesınGüle güle kullanın kızlar bakalım benimde biberon setinin içinde var bi tane avent de baktım çok ağlıyo uyutamıyom o zaman verecez heralde dimi bizdede kimse kullanmamışki biraz değişik geliyo evde de
şeymacım doğumuna az kalmış çok tebrik ederim seniYa o sancıyı anlarsın okadar düzenli gelip gidiyo ki bu normal hamilelikte heran bizimle olan ağrılar kramplar gibi değil. Nişanda koyu akıntı gibi kanlı ama tamamen kan pıhtısıda değil. Suyumda hiç önceden gelmedi doğumdan önce doktorum patlattı bilmiyom nasıl olur.
Emin ol öyle lap diye doğuramazsın evde felanmerak etme anlıyorsun yani. Bide çok erken gitmeyin hastaneye. Ilk Doğumlar uzun sürüyo mesela ben ilk gebeliğimde gittim sancılarım başladı 2 cm Açıklık vardı Pazartesi 16:30 da yatışım yapıldı hiç suni Sancı taktırmadım salı günü 15:55 te Doğdu kızım esas sıklaşan sancılarda salı günü 12 de başladı erken gittiğim için hastanede sıkıldım yoruldum. O yüzden tavsiyem çok sıklaşınca ağrı Şiddeti artınca gitmek hastanede geçirilen vakti kısaltır. Insan kendi evinde daha rahat çeker sancıyı.
valla bende merak ediyorum acaba anlarmıyım diye araştırıyorum aynen dediğin gibi herkes sancılar 10 dk ya düşünce gidin diyo hastaneye aksilik olmazsa normal doğum istiyorum bu tavsiyeyi uygulayacam bide tabiki suyumuz ve nişanımız gelmezse tabi o da nasıl bişey bilmiyorum ilk doğum ama kısmetYa o sancıyı anlarsın okadar düzenli gelip gidiyo ki bu normal hamilelikte heran bizimle olan ağrılar kramplar gibi değil. Nişanda koyu akıntı gibi kanlı ama tamamen kan pıhtısıda değil. Suyumda hiç önceden gelmedi doğumdan önce doktorum patlattı bilmiyom nasıl olur.
Emin ol öyle lap diye doğuramazsın evde felanmerak etme anlıyorsun yani. Bide çok erken gitmeyin hastaneye. Ilk Doğumlar uzun sürüyo mesela ben ilk gebeliğimde gittim sancılarım başladı 2 cm Açıklık vardı Pazartesi 16:30 da yatışım yapıldı hiç suni Sancı taktırmadım salı günü 15:55 te Doğdu kızım esas sıklaşan sancılarda salı günü 12 de başladı erken gittiğim için hastanede sıkıldım yoruldum. O yüzden tavsiyem çok sıklaşınca ağrı Şiddeti artınca gitmek hastanede geçirilen vakti kısaltır. Insan kendi evinde daha rahat çeker sancıyı.
Aynen ya gece boyunca çektim sancıları çok düzensiz tabi. Ama baya Sancı valla ilk defa yaşıyorum. Her hamilelik bir olmuyo gerçektencanım akşamları sancı tutuyo dün gece nasıl yattağa girdim bilmiyorum.
Yok 10 dk bile çok erken hastane yakınsa 10 dk da 3 defa Sancı geliyorsa en Sağlam'ı öyle gitmek.valla bende merak ediyorum acaba anlarmıyım diye araştırıyorum aynen dediğin gibi herkes sancılar 10 dk ya düşünce gidin diyo hastaneye aksilik olmazsa normal doğum istiyorum bu tavsiyeyi uygulayacam bide tabiki suyumuz ve nişanımız gelmezse tabi o da nasıl bişey bilmiyorum ilk doğum ama kısmet
Bu arada çatı muayenesini 32 de yapıyolar dimi ben önümüzdeki hafta 32 çalışabilir için gidicem acaba çatı muayenesini yaparlarmıki ya çok stres yapıyorum
Canım ben dun aldım nstde ye gonderdı sancı var dıye ama catı muayenesı yapmadı daha cok erken bencevalla bende merak ediyorum acaba anlarmıyım diye araştırıyorum aynen dediğin gibi herkes sancılar 10 dk ya düşünce gidin diyo hastaneye aksilik olmazsa normal doğum istiyorum bu tavsiyeyi uygulayacam bide tabiki suyumuz ve nişanımız gelmezse tabi o da nasıl bişey bilmiyorum ilk doğum ama kısmet
Bu arada çatı muayenesini 32 de yapıyolar dimi ben önümüzdeki hafta 32 çalışabilir için gidicem acaba çatı muayenesini yaparlarmıki ya çok stres yapıyorum
Aaaaa canım ya sağol asıl ben seni tebrik ederim valla maşallah devam ediyorsun neyse doğurayım da gelicem gene sil baştan başlıycam :)))şeymacım doğumuna az kalmış çok tebrik ederim seni
herşey gönlünce olsun umarım iyi haberlerini alırız
Allah yardımcın olsun
gece belimin ağrısından ağladım. sırtım başladı 2 gündür deBelim agrıyor yaa!!
Yok cnm bna doktor norml dedi,hatta bn seker yuklndikten sonra 150yi gorince yuksek demi dedim.yok yuklnme miktarina gore degisiyor dedi.aclik zaten sinir 120 yaziyor.bnm ark.baska doktor 68 yuksek demiste bnce sacmalamis80 yüksekmi kızlar benim doktor 90-95 açlık normal 1. saat toklukta 140-145 dedi ona göre kendimi iki güne bir kontrol ediyorum gebelik şekerim var benim ve dietle devam ediyoruz çok şükür şimdilik yok bi sıkıntı
kızımda iriydi , iri oldugu için solunum sıkıntısı çekti , zayıf olsaydı olmazdı dediler , 12 gün küvezde kaldı.gnydn canm iri oluncada mı küvese alyrlr. bozma moralını bol bol su iç anm antbytğn yanında
50mg 140mis sinir bi onu biliyorum 75de kac bikmiyorum dojtr norml dedi.bna bnse ustelmexim ark.oyle soyleyince soeayim dedimbana 50 yuklendı 130 cıkınca yeterlı normal dendı aclıgım hep dusuk degerler cok yakın bırbırıne ama tabı bılemem
bende avent aldım kızlar. yeni doğum yapan arkadaşım da almış bi kaç tane tutmamış hiç birini. bakkaldan 2 liraya almışlar bebiş onu tutmuşGüle güle kullanın kızlar bakalım benimde biberon setinin içinde var bi tane avent de baktım çok ağlıyo uyutamıyom o zaman verecez heralde dimi bizdede kimse kullanmamışki biraz değişik geliyo evde de
kızımı 4 aydan sonra zorla alıştırdım emzige ,parmagını emiyor diye , ama sonradan çok pişman oldum , emeklemeye yürümeye başlamadan bıraktırmak lazım ,, sonra yerlere düşüyor ağzına koyuyor , çok çok dikkat etsende hepsine yetişemiyorsun , ki ben 3 emzikle gezerdim çantamda biri düşerse biri yedek bulunsun diye ,, ve sürekli kaynatırdım , belki ben fazla pimpirikliyimdir bilemiyorum , bıraktırmakta ayrı dertti tabii, bunda hiç niyetim yok .Günaydın kızlar nasılsınız facede forumda görüyorum da bu emzik için kolye gibi bişi yapıyolar isimli falan siz ne düşünüyorsunuz ben emzik verme konusunda kararsızım biraz ama yapsammı yine de bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?