2015 Temmuz Anneleri

Gözün aydın canım. maşallah kızına bak çabuk atlattı Rabbim daha çok sağlık güç kuvvet versin.

Bnada tuhf geldide bnm aclik 80 75mg yuklemede 153 ciktinorml dedi doktor.arkadasada acligin.yuksek demis 68in neresi yuksek :)
80 yüksekmi kızlar benim doktor 90-95 açlık normal 1. saat toklukta 140-145 dedi ona göre kendimi iki güne bir kontrol ediyorum gebelik şekerim var benim ve dietle devam ediyoruz çok şükür şimdilik yok bi sıkıntı

Bnada tuhf geldide bnm aclik 80 75mg yuklemede 153 ciktinorml dedi doktor.arkadasada acligin.yuksek demis 68in neresi yuksek :)
bana 50 yuklendı 130 cıkınca yeterlı normal dendı aclıgım hep dusuk degerler cok yakın bırbırıne ama tabı bılemem

canım yuksek degıl ya aynen doktorunun dedıgı gıbı değerler

canım nasıl ayırt ediyorsun sancı gelirse ara ara ne yapmalıyız bu nişan dedikleri nasıl bişey suyun gelmesi falan çokmu anlarız dimi bişey yok diye bekleyip evde doğurmayalım cahillik bela ya
Ya o sancıyı anlarsın okadar düzenli gelip gidiyo ki bu normal hamilelikte heran bizimle olan ağrılar kramplar gibi değil. Nişanda koyu akıntı gibi kanlı ama tamamen kan pıhtısıda değil. Suyumda hiç önceden gelmedi doğumdan önce doktorum patlattı bilmiyom nasıl olur.
Emin ol öyle lap diye doğuramazsın evde felan merak etme anlıyorsun yani. Bide çok erken gitmeyin hastaneye. Ilk Doğumlar uzun sürüyo mesela ben ilk gebeliğimde gittim sancılarım başladı 2 cm Açıklık vardı Pazartesi 16:30 da yatışım yapıldı hiç suni Sancı taktırmadım salı günü 15:55 te Doğdu kızım esas sıklaşan sancılarda salı günü 12 de başladı erken gittiğim için hastanede sıkıldım yoruldum. O yüzden tavsiyem çok sıklaşınca ağrı Şiddeti artınca gitmek hastanede geçirilen vakti kısaltır. Insan kendi evinde daha rahat çeker sancıyı.

Güle güle kullanın kızlar bakalım benimde biberon setinin içinde var bi tane avent de baktım çok ağlıyo uyutamıyom o zaman verecez heralde dimi bizdede kimse kullanmamışki biraz değişik geliyo evde de
ben ıkı yasına kadar emmısım emzık valla aldım ben emsın yada emmesın

şeymacım doğumuna az kalmış çok tebrik ederim seni
herşey gönlünce olsun umarım iyi haberlerini alırız
Allah yardımcın olsun

valla bende merak ediyorum acaba anlarmıyım diye araştırıyorum aynen dediğin gibi herkes sancılar 10 dk ya düşünce gidin diyo hastaneye aksilik olmazsa normal doğum istiyorum bu tavsiyeyi uygulayacam bide tabiki suyumuz ve nişanımız gelmezse tabi o da nasıl bişey bilmiyorum ilk doğum ama kısmet

Bu arada çatı muayenesini 32 de yapıyolar dimi ben önümüzdeki hafta 32 çalışabilir için gidicem acaba çatı muayenesini yaparlarmıki ya çok stres yapıyorum

Yok 10 dk bile çok erken hastane yakınsa 10 dk da 3 defa Sancı geliyorsa en Sağlam'ı öyle gitmek.
Çatı muayenesi 37. Haftadan sonra yapılıyo canım şimdi yapmazlar. Olurda sancın çıkarsa nst ye bağlayınca ozaman muayene ederler alttan

Canım ben dun aldım nstde ye gonderdı sancı var dıye ama catı muayenesı yapmadı daha cok erken bence

şeymacım doğumuna az kalmış çok tebrik ederim seni
herşey gönlünce olsun umarım iyi haberlerini alırız
Allah yardımcın olsun
Aaaaa canım ya sağol asıl ben seni tebrik ederim valla maşallah devam ediyorsun neyse doğurayım da gelicem gene sil baştan başlıycam :)))
Çok dua et kolayca atlatayım minik kuşumu kollarıma alayım çok mutlu oldum inan

Yok cnm bna doktor norml dedi,hatta bn seker yuklndikten sonra 150yi gorince yuksek demi dedim.yok yuklnme miktarina gore degisiyor dedi.aclik zaten sinir 120 yaziyor.bnm ark.baska doktor 68 yuksek demiste bnce sacmalamis

Güle güle kullanın kızlar bakalım benimde biberon setinin içinde var bi tane avent de baktım çok ağlıyo uyutamıyom o zaman verecez heralde dimi bizdede kimse kullanmamışki biraz değişik geliyo evde de
bende avent aldım kızlar. yeni doğum yapan arkadaşım da almış bi kaç tane tutmamış hiç birini. bakkaldan 2 liraya almışlar bebiş onu tutmuşbakalım bizimkiler ne yapacak

kızımı 4 aydan sonra zorla alıştırdım emzige ,parmagını emiyor diye , ama sonradan çok pişman oldum , emeklemeye yürümeye başlamadan bıraktırmak lazım ,, sonra yerlere düşüyor ağzına koyuyor , çok çok dikkat etsende hepsine yetişemiyorsun , ki ben 3 emzikle gezerdim çantamda biri düşerse biri yedek bulunsun diye ,, ve sürekli kaynatırdım , belki ben fazla pimpirikliyimdir bilemiyorum , bıraktırmakta ayrı dertti tabii, bunda hiç niyetim yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…