- 19 Kasım 2013
- 236
- 104
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.921
ya ben birhaftadir falan icmiyorum. doktora sormadan biraktim . cok bulantim var yemek zor yiyorum. napicam bilmiyorumsğl canım benim dr neden 2 ay dedi peki ya
kese ve bebek olustuktan sonra doktor gerekli gorurse biraktiriyormus.ya ben birhaftadir falan icmiyorum. doktora sormadan biraktim . cok bulantim var yemek zor yiyorum. napicam bilmiyorum
bende doktora sormadan bıraktım doktor kan değerlerim için normal demişti zaten ona güvenerekten bıraktım aşırı bulantı tiksinti vardı zaten o minnacık hapı bile içmek içimden gelmiyordu her sabah mutlaka kusuyordum şimdi 11. haftadayım ve son 3 gündür kusma yok bulantı hafif miktarda var öyle mutluyumki anlatamamya ben birhaftadir falan icmiyorum. doktora sormadan biraktim . cok bulantim var yemek zor yiyorum. napicam bilmiyorum
doğrusu fazla bilgiye sahip değilim ama bizim eskileri annemi filan düşününce kullanmamak için cesaret buluyorum diyebilirim belirtilerde her gebede farklı görülüyor hatta aynı annenin farklı gebelik belirtileri oluyor doktorumdan folik asiti şart koşmamıştı zaten rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallahFolikasit kan degerleri ile.alakali değil.kızlar.bebegin omurilik kapanmasiyla.alakali ve vucutta birikwn bir vitamin.degil.tok karnina alırsanız bulanti yapmaz ektradan.ilk gebeligimde kullandım.hic.bulantı bilmem ama bu gebeligimde çok.fazla.
aynen cnm senin adına daçok sevindimBizim Senle tarihlerimiz yakin :) Beende du kalp atislarini duymadim ama gordumm :) Bir rahatladim anlatamam:) Doktorumuda degistirdim :)
Haftaya kalp atislarini duymak icin gidecegiz tekrar :)
Herkes neguzel seyler yazmis busefer :) Ilerledikce endiselerimizde azaliyor :)
Biz yaz tatilinde gelmistik 0,5l suya 10tl bi cipse 20tl para verdik o gunden beri cok pahali oldugunu dusunuyorum. Allah kolaylik versin canim
Nyala nerde yasiyorsun cok merak ettim aralarda kalmis bulamadım
Ya bende henuz as ermedim :)
Henuz dilimi isirayim mide bulantimda yok... Aman olmasinda :) birde cay kahve icmeden gun gecmiyor. Doktor 2 bardaga kadar izin verdi... Bitki cayi icilmiyor
Ben canakkale bigadayim canim
Aaaa ozmn senin masallah bize gore az kalmis cinsiyeti ogrenmene iki uc haftaya ogrenirsiniz inscanım ben 10. haftadayım bende hala mide bulantısı yok. bu kötü bişey değilmiş. doktorumda teyid etti. demekki rahat bir hamilelğimiz olacak. tadını çıkaralım
canım mesajlarını okuyordum insan bu durumda ne yağacağını bilmiyor ama senin almak istediğin şeyi tüm vücuduna tulum gibi giyileniolması lazım sonuçta sadece karnına gelen ışınlar değil eline koluna gelen ışınlarda kan dolaşımı ile bebeğe iletilecek bende laboratuvar teknisyenim ve bizimde çalıştığımız ortamdada her yer elektromanteyik alan bi odada 15 bilgisayar var cihazları hiç saymıyorum o yüzden işe gitmiyorum transferden bu yana sürekli rapor alıyorum bebeğin gelişimi için önemli olan ilk üç ay gitmeyeceğim. hatta belki 4 ay. tabi senin bunu yapma imkanın olmayabilir ama alacağın şeyi kullanmak sadece içini rahatlatır. bana öyle geldi tabi istersen bir bilene sor doktoruna vs. birde aklıma gelmişken bu mağazalarda alışveriş merkezlerindeki xr cihazlarından geçmemeye çalışın yanlarındaki boş alanlardan geçin el dedektörleri ile baksınlar eğer illaki gerekliyse onlar çok çok daha az zarar veriyormuşne iyi olur :):) kızlar bu arada o radyasyon koruyucu atleti buldum ilgilenenler varsa .. ben bir tv kanalında haber rejide çalışıyorum.. her yanım radyasyon o yüzden almak istiyorum .. korkyorum çok radyasyon bebişe zarar vermesin diye ..
özellikle yazın sezonda çok fena. bide sizin turist olduğunuzu anladılarsa giydirmişlerdirmaalesef burda herkes tutturabildiğine. hele bide ev kiralarını dolmuş ücretlerini duysan dudağın uçuklar. kafayı yemiş millet burda
Merhabalar..
Arkadaslar bebegimi kaybettim.. topige veda etmek durmundayim. Dilerim sizler bebeginizi saglicakla kucaginiza alirsiniz. 29undan beri hastanelerde yatiyorum. Ayrintilari daha sonra anlatirim haylice uzun ve yogun bi hikaye... hala taburcu olamadim. Kismetse pazartesiye...
bende gece uyurken onu çok yapıyorum genleşiyorum ve bir sancı ile uykudan uyanıyorum ilk olduğunda çok korkmuştum hatta bu sabahta oldu bugün kontrolüm vardı bebişim gayet keyfi yerinde büyüyor sanırım o hareket ve büyüyen rahim yüzünden olan sancı artıyor.günaydın arkadaşlar.içimde bir sıkıntı bir korku.sanki sürekli bebeği düşürecem hissi.arada kasıklarım çok feci sancıyo.geçen gece yatakta biraz esnedim gerildim.kasığımda ani bi sancı dedim tamam gitti bebek
benim tüp bebek cnmhimm ikinci ihtimalini mi var. nereden tahmin ettin merak ettim
iki
Meraba kizlar
Benim karnim accayip sisik.pantalonlar olmuyor. Likrali etegim vardi onu giydim hastalandim bogazlar gidik. Bu hafta ne yapacagimi hic bilmiyorum.1-2 beden buyuk biseyler baktim duzgun bisey yok
Buyuk bi don almali
canım folik asiti ilk 3 ay almak yeterli hatta bazı doktorlar 8. hafta dahil yeterli diyor tabi gebelikten en az 5 hafta önce başlamak ta gerekirmişdoğrusu fazla bilgiye sahip değilim ama bizim eskileri annemi filan düşününce kullanmamak için cesaret buluyorum diyebilirim belirtilerde her gebede farklı görülüyor hatta aynı annenin farklı gebelik belirtileri oluyor doktorumdan folik asiti şart koşmamıştı zaten rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah
aynen banada yasakladı işte hatta marka verdi o çok iyi ben onu içtim hamileyken ama yine de sen bilirsin dedi tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?