2015 Temmuz Anneleri

ya ben birhaftadir falan icmiyorum. doktora sormadan biraktim . cok bulantim var yemek zor yiyorum. napicam bilmiyorum
bende doktora sormadan bıraktım doktor kan değerlerim için normal demişti zaten ona güvenerekten bıraktım aşırı bulantı tiksinti vardı zaten o minnacık hapı bile içmek içimden gelmiyordu her sabah mutlaka kusuyordum şimdi 11. haftadayım ve son 3 gündür kusma yok bulantı hafif miktarda var öyle mutluyumki anlatamam

Folikasit kan degerleri ile.alakali değil.kızlar.bebegin omurilik kapanmasiyla.alakali ve vucutta birikwn bir vitamin.degil.tok karnina alırsanız bulanti yapmaz ektradan.ilk gebeligimde kullandım.hic.bulantı bilmem ama bu gebeligimde çok.fazla.

doğrusu fazla bilgiye sahip değilim ama bizim eskileri annemi filan düşününce kullanmamak için cesaret buluyorum diyebilirim belirtilerde her gebede farklı görülüyor hatta aynı annenin farklı gebelik belirtileri oluyor doktorumdan folik asiti şart koşmamıştı zaten rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah

aynen cnm senin adına daçok sevindim

Biz yaz tatilinde gelmistik 0,5l suya 10tl bi cipse 20tl para verdik o gunden beri cok pahali oldugunu dusunuyorum. Allah kolaylik versin canim

özellikle yazın sezonda çok fena. bide sizin turist olduğunuzu anladılarsa giydirmişlerdir maalesef burda herkes tutturabildiğine. hele bide ev kiralarını dolmuş ücretlerini duysan dudağın uçuklar. kafayı yemiş millet burda

Ya bende henuz as ermedim :)

Henuz dilimi isirayim mide bulantimda yok... Aman olmasinda :) birde cay kahve icmeden gun gecmiyor. Doktor 2 bardaga kadar izin verdi... Bitki cayi icilmiyor

canım ben 10. haftadayım bende hala mide bulantısı yok. bu kötü bişey değilmiş. doktorumda teyid etti. demekki rahat bir hamilelğimiz olacak. tadını çıkaralım

canım ben 10. haftadayım bende hala mide bulantısı yok. bu kötü bişey değilmiş. doktorumda teyid etti. demekki rahat bir hamilelğimiz olacak. tadını çıkaralım
Aaaa ozmn senin masallah bize gore az kalmis cinsiyeti ogrenmene iki uc haftaya ogrenirsiniz ins

canım mesajlarını okuyordum insan bu durumda ne yağacağını bilmiyor ama senin almak istediğin şeyi tüm vücuduna tulum gibi giyileniolması lazım sonuçta sadece karnına gelen ışınlar değil eline koluna gelen ışınlarda kan dolaşımı ile bebeğe iletilecek bende laboratuvar teknisyenim ve bizimde çalıştığımız ortamdada her yer elektromanteyik alan bi odada 15 bilgisayar var cihazları hiç saymıyorum o yüzden işe gitmiyorum transferden bu yana sürekli rapor alıyorum bebeğin gelişimi için önemli olan ilk üç ay gitmeyeceğim. hatta belki 4 ay. tabi senin bunu yapma imkanın olmayabilir ama alacağın şeyi kullanmak sadece içini rahatlatır. bana öyle geldi tabi istersen bir bilene sor doktoruna vs. birde aklıma gelmişken bu mağazalarda alışveriş merkezlerindeki xr cihazlarından geçmemeye çalışın yanlarındaki boş alanlardan geçin el dedektörleri ile baksınlar eğer illaki gerekliyse onlar çok çok daha az zarar veriyormuş

Evet canim yaz sezonunda hemde ramazan bayraminda gitmistik. Turist oldugumuzda her halimizden belliydi normal bi markete gittik ve su ve cipse cok iyi paralar odedik hala icimde kaldi biz bi saat otopark ucreti olarak 30tl odediysek en yakin mesafe dolmus ucreti 10tl kiralarda ikibinden asagi degildir diye dusunuyorum. Allah kolaylik versin canimmm

canım çok geçmiş olsun allah sabır versin

bende gece uyurken onu çok yapıyorum genleşiyorum ve bir sancı ile uykudan uyanıyorum ilk olduğunda çok korkmuştum hatta bu sabahta oldu bugün kontrolüm vardı bebişim gayet keyfi yerinde büyüyor sanırım o hareket ve büyüyen rahim yüzünden olan sancı artıyor.

Meraba kizlar
Benim karnim accayip sisik.pantalonlar olmuyor. Likrali etegim vardi onu giydim hastalandim bogazlar gidik. Bu hafta ne yapacagimi hic bilmiyorum.1-2 beden buyuk biseyler baktim duzgun bisey yok
Buyuk bi don almali

bende 5 haftalıktan itibaren hep rahat giyindim. doktorum sıkıştırma sakın rahat gelişsin dedi. bende daha 5. haftadan pantolonlarımı rafa kaldırdım. birkaç tane eteğim, birkaç tane elbisem vardı kışlık, birkaç tanede taytım. onlarla idare ediyorum. tayt gerçekten rahat oluyo. şimdiden bişey almak istemiyorum. 4 aylığa kadar idare edeyim böyle diyorum. ondan sonra direk hamile kıyafeti alırım diye düşündüm.

Selam hamile arkadaşlarım. Dün kasık sancısıyla bütün gün kıvrandım. sabaha karşı ne olduysa tamamen geçti ağrı. Bugün tahlillerimi yaptırmak için devlet hastanesine gittim. oradaki doktora sordum. Kanama olmadığı sürece çok normal dedi. Endişelenecek bir durum yok rahmin büyüyor dedi. Ayrıca ultrasonla da baktı. Bebeğim 1 cm olmuş diğer doktorum kese etrafında kan var demişti dedim. Merak etme düşecek bebek zaten düşüyor. Ne yaparsan yap düşer dedi. Sen bunları kafana takma hamileliğinin tadını çıkar dedi. Bebeğin sağlıklı ve kalbi atıyor sorun yok dedi. Devlet hastanesindeki bir doktordan böyle olumlu sözler beklemiyordum açıkçası. Size de söyleyeyim dedim, içinizde hala endişe edenler varsa etmesin. Allah ne derse o olur. Rahat olun

canım folik asiti ilk 3 ay almak yeterli hatta bazı doktorlar 8. hafta dahil yeterli diyor tabi gebelikten en az 5 hafta önce başlamak ta gerekirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…