- 28 Kasım 2014
- 15
- 11
- 3
- 38
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.901
haklısın canım aslında ben de tam olarak aynı şeyi düşünüyodum.Siyah zeytin yemem normalde,yeşil yerim.O gün simit sarayında ettim kahvaltı tabağımdaki 2-3 siyah zeyti kalmasın diye yiyiverdim sanırım o rahatsız etti akşama doğruneyin dokundugunu kesfetmeye calis. mesela bana zeytin dokunuyor midem her seyi eritiyor zeytin asitle birlikte cikiyor.sende onadikkat et neyi eritmiyor miden. birde portakal mandalina acayip asit yapiyor bana sadece elma ve muz yiyebiliyorum.
Olur yaparim gel bacum yiyek beraberAyy öyle bi bahsetmisiniz ki balik sevmeyen biri olarak benim bile yiyesim geldi.
Ama ben pisirmeyi bilmiyorumpek sevmediğim için eve sokmam hiç. Ceza olarak siz yapın çabuk
Valla bilmiyorum ki demek baya şiddetli oksurmus ki o baskiyla cocuk inmisne kadar ilginc nasil bir oksurmeymis o oyle
Canim ben gebelik boyunca her dusta bebe yağı kullandim ilk bi heves lierac aldim cok pahali surulecek alan geniş zirt die bitio bas edemem die devam etmedim iyki de etmemisim valla bebe yagi da isimi gördü sonuçta catlicaksa zaten naparsan yap fayda etmio arkadaşlarimdan biliyorum
ben de lierac ve mustela arasında kaldım.Turuncukasada 60 tl civarında fiyatları bence uygun .o siteden alışveriş yapan var mı daha önce?Canim bende sebamed almayi dusunuyorum
200 mg 66 tl normal geldfi bana
Bio oilde 60 mg 25 tl idi
Yarin alicam ins
Merhabalar benim eşimde vet. hek. im eve köyden süt almıyoruz. Malesef eski sütler yok gibi bişey aşı vurduruyor hyvana hemen sağıyor,hasta oluyor sağıyor brucellesaı vs. si en güvenlisi hazır paket sütler sanıldığı kadar vitemin mineral değeri düşmüyorPaket yani pastörize sütler fabrikasyon değil canım, sütü taze sağdıktan sonra eş değmeden fabrıkada bir anda kaynatıp hemen soğutup ışık geçirmeyen kutulara koyuyorlar ki vitamin minarel kaybı olmasın, hatta şişe bile tercih etmiyor doktorlar ben böyle biliyorum yine de araştırmak gerek tabiki
ben anlamadım eşiniz nasıl köy sütü getirmiyo benim eşimde veteriner hekim her hafta mutlaka 5 kilo süt getiriyo ben hepsini bi kerede kaynatıp dolaba koyuyorum sonrada günlük birer bardak ısıtıp içiyorum eşim normalde hazır süt koymaz eve bu gebelik durumunda ise asla koymuyor zaten köy sütüne alıştıktan sonra paket süt içmek işkenceye dönüşüyo aradaki farkı fark etmemek mümkün değilMerhabalar benim eşimde vet. hek. im eve köyden süt almıyoruz. Malesef eski sütler yok gibi bişey aşı vurduruyor hyvana hemen sağıyor,hasta oluyor sağıyor brucellesaı vs. si en güvenlisi hazır paket sütler sanıldığı kadar vitemin mineral değeri düşmüyor
evet canim çok haklisin gozunle görüp bilmedigin bir yerden sut almak çok tehlikeli benim çocukluğum köyde geçti hayvanlarimiz hastalanirdi biz sagdigimiz sutu dokerdik belirli zamanlarda hayvanlara asi yapilir parazit haplari verilir onların üzerinde belirli bir sure sütun yenmeyecegi yazar ama bizim milletimiz her zaman bu kurala uymuyor alacagi paranin derdine dusuyo ama bildiğiniz bir yer var ise hayvanların nazil bakildigini biliyorsanız elbetteki en sagliklisi köy sütü dürMerhabalar benim eşimde vet. hek. im eve köyden süt almıyoruz. Malesef eski sütler yok gibi bişey aşı vurduruyor hyvana hemen sağıyor,hasta oluyor sağıyor brucellesaı vs. si en güvenlisi hazır paket sütler sanıldığı kadar vitemin mineral değeri düşmüyor
günaydın annişler nasılsınız benim iki gündür gögüslerim feci ağrıyor yürürken bile ve kasık batması oluyor birde folik asit kaç haftaya kadar kullancaz bilen var mı
sğl canım benim dr neden 2 ay dedi peki yaGunaydin anneler.3 ay yani 12.hafta bitimine kadar kullanılıyor.
arkadaşlar bu bandlar işe yarıyor mu ben zor dayanıyorum remen işkence oluyor yemek yemekpsiband larım geldi şu an itibariyle taktım.Bakalım faydasını görebilecek miyim?
sğl canım benim dr neden 2 ay dedi peki ya
Allah gönlüne gore versin inşallah.uyku bende de hala var sabah kalkıp 1 saati zor duruyorum hemen uyuyabilirim yani :) 7/24 uyuma isteğim var :)merhabalar..
bizim grup çok geveze ya çok şeyler konuşulmuş yine :)
umarım herkesin hamileliği güzel gidiyordur bebişlerimiz, ve bizim sağlığlımız hep ii olur..
benim grip bitti gibi..ama bu aralar aşırı uyku hali var akşam saat 8 de uyuyorum...kızımla pek ilgilenemiyorum
kızımı şimdiden ihmal etmeye başladım diye vicdan yapıyorum...
bu hafta içi dr a gitmeyi düşünüyorum belki yarın giderim kalbini dinlemek için...biraz zamana yayıyorum ki belki 2. bebişte vardırda görürüm diye...
hadi bakalim insallah yarar bizede haber ver . bende alicamgalibapsiband larım geldi şu an itibariyle taktım.Bakalım faydasını görebilecek miyim?
himm ikinci ihtimalini mi var. nereden tahmin ettin merak ettimmerhabalar..
bizim grup çok geveze ya çok şeyler konuşulmuş yine :)
umarım herkesin hamileliği güzel gidiyordur bebişlerimiz, ve bizim sağlığlımız hep ii olur..
benim grip bitti gibi..ama bu aralar aşırı uyku hali var akşam saat 8 de uyuyorum...kızımla pek ilgilenemiyorum
kızımı şimdiden ihmal etmeye başladım diye vicdan yapıyorum...
bu hafta içi dr a gitmeyi düşünüyorum belki yarın giderim kalbini dinlemek için...biraz zamana yayıyorum ki belki 2. bebişte vardırda görürüm diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?