- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #49.221
MaşallahMerhaba kızlar. Nasılsınız? Biz kızımla evdeyizsarılığımız 11e gerilemiş. Tahlil sonuçlarını alasıya kadar ne durumdaydım tahmin edebilirsiniz. Şükür. Biberonla anne sütüne devam. Doktorumuz ne yaptiysan buna aynen devam dedi duruma göre ctesi yada pazar kontrole gideceğiz inş. Yanımda uyuyor kızım şimdi. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
canım ben doktora sordum ters bir durum olmadığı sürece 38-39 da bakacakmış banavalla bende merak ediyorum acaba anlarmıyım diye araştırıyorum aynen dediğin gibi herkes sancılar 10 dk ya düşünce gidin diyo hastaneye aksilik olmazsa normal doğum istiyorum bu tavsiyeyi uygulayacam bide tabiki suyumuz ve nişanımız gelmezse tabi o da nasıl bişey bilmiyorum ilk doğum ama kısmet
Bu arada çatı muayenesini 32 de yapıyolar dimi ben önümüzdeki hafta 32 çalışabilir için gidicem acaba çatı muayenesini yaparlarmıki ya çok stres yapıyorum
Aynen ilk aylar iyi güzel ama sonradan başa bela toptan emzik alıp eve koyuyordum habire değiş kayboluyodu bazen uyumuyodu 7 aylıkken bıraktırmalı yada. Bundada aldım ama bilmiyorum huyuna suyuna göre belki veririmkızımı 4 aydan sonra zorla alıştırdım emzige ,parmagını emiyor diye , ama sonradan çok pişman oldum , emeklemeye yürümeye başlamadan bıraktırmak lazım ,, sonra yerlere düşüyor ağzına koyuyor , çok çok dikkat etsende hepsine yetişemiyorsun , ki ben 3 emzikle gezerdim çantamda biri düşerse biri yedek bulunsun diye ,, ve sürekli kaynatırdım , belki ben fazla pimpirikliyimdir bilemiyorum , bıraktırmakta ayrı dertti tabii, bunda hiç niyetim yok .
günaydın canım. sen tecrübelisin. benim dünden beri toplanma karın çevremde sertleşme çok fazla oluyor sabahtan beri de devam ediyor normal mi kiAynen ya gece boyunca çektim sancıları çok düzensiz tabi. Ama baya Sancı valla ilk defa yaşıyorum. Her hamilelik bir olmuyo gerçekten
ben onu almadm paylşsana varsa fotosubende ıcıne emzık saklama kutusu bıle aldım
Ya işte tecrübe konuşuyor arkadaş!!!Ya o sancıyı anlarsın okadar düzenli gelip gidiyo ki bu normal hamilelikte heran bizimle olan ağrılar kramplar gibi değil. Nişanda koyu akıntı gibi kanlı ama tamamen kan pıhtısıda değil. Suyumda hiç önceden gelmedi doğumdan önce doktorum patlattı bilmiyom nasıl olur.
Emin ol öyle lap diye doğuramazsın evde felanmerak etme anlıyorsun yani. Bide çok erken gitmeyin hastaneye. Ilk Doğumlar uzun sürüyo mesela ben ilk gebeliğimde gittim sancılarım başladı 2 cm Açıklık vardı Pazartesi 16:30 da yatışım yapıldı hiç suni Sancı taktırmadım salı günü 15:55 te Doğdu kızım esas sıklaşan sancılarda salı günü 12 de başladı erken gittiğim için hastanede sıkıldım yoruldum. O yüzden tavsiyem çok sıklaşınca ağrı Şiddeti artınca gitmek hastanede geçirilen vakti kısaltır. Insan kendi evinde daha rahat çeker sancıyı.
Normalmiş yaptı canı , önceden sancısı filan ölüyormuşsun bende heyecanlandım şimdi
allah'm bizde nie zayf die dert yanyrz cnm rabbm sağlk versn gerisi boş inş. senınde sorun olmaz cnm yedklerıne dıkkat etsen birazneden ırı olyr acabakızımda iriydi , iri oldugu için solunum sıkıntısı çekti , zayıf olsaydı olmazdı dediler , 12 gün küvezde kaldı.
bence bir doktora görünmelisin cnm . magnezyum kullanıyormusungünaydın canım. sen tecrübelisin. benim dünden beri toplanma karın çevremde sertleşme çok fazla oluyor sabahtan beri de devam ediyor normal mi ki
kendimde çok kilo almadım aslında tatlı hamurişi pilav makarna tuzlu yemiyorum ,, su içsem yarıyor derler ya , bilemedim inan .. zayıf bebek sorun değil yeterki sağlıklı olsunallah'm bizde nie zayf die dert yanyrz cnm rabbm sağlk versn gerisi boş inş. senınde sorun olmaz cnm yedklerıne dıkkat etsen birazneden ırı olyr acaba
e bebekten mı aldn cnm ya ben amzk alrken unutmşm onu almayı biberon alrken alym bari birtanede böyleEki Görüntüle 1542915
canım bundan aldım
İlle düzenli mi olması gerekio canım? Belki gerçek sancıdır olamaz mı? Gidip bi nst ye bağlansan mı kiAynen ya gece boyunca çektim sancıları çok düzensiz tabi. Ama baya Sancı valla ilk defa yaşıyorum. Her hamilelik bir olmuyo gerçekten
evet canm aynen öyle rabbm saglk versn doktor ne dior peki ya inş sorunsz olr cnm belkı gerek kalmaz küvezekendimde çok kilo almadım aslında tatlı hamurişi pilav makarna tuzlu yemiyorum ,, su içsem yarıyor derler ya , bilemedim inan .. zayıf bebek sorun değil yeterki sağlıklı olsun
magnezyumu düzenli kullanmıyorum canım. bacaklarıma kramp girdiği zaman kullanıyorum.bence bir doktora görünmelisin cnm . magnezyum kullanıyormusun
Aynen ya gece boyunca çektim sancıları çok düzensiz tabi. Ama baya Sancı valla ilk defa yaşıyorum. Her hamilelik bir olmuyo gerçekten
He ben de alcaktım. Adam dedi gerek yok. O Aventin emzik başı var ya o yeterli olurmuş öyle dedi. Alsam mı gene de yaaaaEki Görüntüle 1542915
canım bundan aldım
canm o çıkyr sankı ya durmyr kı ordaHe ben de alcaktım. Adam dedi gerek yok. O Aventin emzik başı var ya o yeterli olurmuş öyle dedi. Alsam mı gene de yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?