2015 Temmuz Anneleri

Maşallah çok sevindim canım düzelir bundan sonra sen pes etme hep emzir su çok iç ve zemzem al hergün iç çok farkediyor. Dualarında unutma kokla yerime kızını misssss gibidir şimdi

canım ben doktora sordum ters bir durum olmadığı sürece 38-39 da bakacakmış bana

Aynen ilk aylar iyi güzel ama sonradan başa bela toptan emzik alıp eve koyuyordum habire değiş kayboluyodu bazen uyumuyodu 7 aylıkken bıraktırmalı yada. Bundada aldım ama bilmiyorum huyuna suyuna göre belki veririm

Aynen ya gece boyunca çektim sancıları çok düzensiz tabi. Ama baya Sancı valla ilk defa yaşıyorum. Her hamilelik bir olmuyo gerçekten
günaydın canım. sen tecrübelisin. benim dünden beri toplanma karın çevremde sertleşme çok fazla oluyor sabahtan beri de devam ediyor normal mi ki

Ya işte tecrübe konuşuyor arkadaş!!!

kızımda iriydi , iri oldugu için solunum sıkıntısı çekti , zayıf olsaydı olmazdı dediler , 12 gün küvezde kaldı.
allah'm bizde nie zayf die dert yanyrz cnm rabbm sağlk versn gerisi boş inş. senınde sorun olmaz cnm yedklerıne dıkkat etsen birazneden ırı olyr acaba

allah'm bizde nie zayf die dert yanyrz cnm rabbm sağlk versn gerisi boş inş. senınde sorun olmaz cnm yedklerıne dıkkat etsen birazneden ırı olyr acaba
kendimde çok kilo almadım aslında tatlı hamurişi pilav makarna tuzlu yemiyorum ,, su içsem yarıyor derler ya , bilemedim inan .. zayıf bebek sorun değil yeterki sağlıklı olsun

hepsiburaradan beşik aldm 2 gündr 5 kilomtrelk kargodan getiremediler yurtiçikargo şikayet etcem bu şubeyi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…