- 19 Kasım 2013
- 236
- 104
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.941
anladiiimbenim tüp bebek cnm
2 transfer yapıldı
tek kes görüldü 5. haftada
kan değerim yüksekti..
belki ileriki haftalarda görülebilir varsa dedi dr ...
bildiğim kadarıyla 12. haftaya kadardı cnmgünaydın annişler nasılsınız benim iki gündür gögüslerim feci ağrıyor yürürken bile ve kasık batması oluyor birde folik asit kaç haftaya kadar kullancaz bilen var mı
Darisi bize insallh canim cuma gidicem bnde cok heycanli ve stresliyim:)Kızlar ben geldim bebisim kalp atışını duyduk minik fasulyemizi gördük cok şükür bin şükür rabbime
Aaaa ozmn senin masallah bize gore az kalmis cinsiyeti ogrenmene iki uc haftaya ogrenirsiniz ins
kısmet artık 24 ünde randevumuz ikili test yapılacak. bakalım gözükecekmi
benim ikili test tarihim 27 aralık bile bile birazcık geç aldım en azından 12 hafta 4 gün fln olmuş olacak inşallah belli olur cinsiyet =) doğum yapan arkadaşlarımın çoğunda 12. haftada ikili test ile belli olmuş cinsiyet
Ohhh ya şöyle telaşlarımız azalsın işte, bebişlerimiz sağlıklı olsun, tatlı heyecanları konuşalım...
Slm kızlar bugün kontrolum vardı herşey yolunda çok şukur iki hafta sonra ikili test ve cinsiyetine bakcak çok heyecanlıyım ikili testi yaptırmayı duşunmuyorum
Midem çok yanıyo benim ya yeni başladı buda sanki yanma hafif bulantıyla karışık ha bire su içip wc yol yapmaktan sıkıldım varmı böyle olan soda mı içsem ?
benim 24 aralıkta 11+4 olacak. erkenmi acaba ? ama doktorum öyle istedi. randevuyu ertelesemmi ki
kızlar bu ikili test gerekli bişey mi ?yani Allah korusun kötü bişey çıkarsa alınabilecek önlemler var mı ?
doktor öyle dediyse erteleme bence, o civarlarda belli oluyomuş... Yine de için rahat etsin ara sor doktorunu belki 12. hafta dolsun öyle ger der, malum çok minikler 1-2 gün bile farkediyor onlara
kızımda fraxiparine 03 kullandım bunda celaxane 04 kullanıyorum nefesim daralıyor göğsüm sıkışıyor gibi hissediyorum ilaçtanmı kaynaklanıyor anlamadım , sizde böyle durum varmı ?
Buralar küçük ama güzel sakin yerler alistim ben de buraya :)aaaa bende çanakkaleliyim lapseki-çardak. ama bodrumda yaşıyorum. eşim buralı.
benim ikili test tarihim 27 aralık bile bile birazcık geç aldım en azından 12 hafta 4 gün fln olmuş olacak inşallah belli olur cinsiyet =) doğum yapan arkadaşlarımın çoğunda 12. haftada ikili test ile belli olmuş cinsiyet
Ohhh ya şöyle telaşlarımız azalsın işte, bebişlerimiz sağlıklı olsun, tatlı heyecanları konuşalım...
Buralar küçük ama güzel sakin yerler alistim ben de buraya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?