- 9 Kasım 2010
- 823
- 502
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.961
bende 27 aralıkta gidiyorum. sabah 09:45'te inşallah belli olur cinsiyeti ve tabiki testlerde normal çıkar. çok heyecanlı :)
11. haftayla 14. hafta arası yapılıyormuş ikili test. internettende araştırdım. 11 den önce ve 14 den sonra yapılamıyormuş. ama ben etraftan hep 12. hafta diye duymuştum. bence ben 29 aralığa erteliyim randevumu 12+2 olacak o zaman. daha garanti olsun benimde içim rahat etsin. 5 güncük daha bekleriz naapalım
bende 27 aralıkta gidiyorum. sabah 09:45'te inşallah belli olur cinsiyeti ve tabiki testlerde normal çıkar. çok heyecanlı :)
Ben bigadayım canim 5 ay oldu buraya gelelisen nerde yaşıyosun şu an
testlerin sonucu kaç günde çıkıyor
kızlar bugun miniğimi gördüm geldim..3 hafta sonra kontrolüm var yıne.. herhangi bir sıkıntı yok çok şükür.. ayrıca doktora sordum acık sut ıcebılır mıyım dıye.. mümkün olduğunca doğal beslen paketlı urunlerden uzak dur güzelce kaynatıp sütünü yoğurdunu yapabılırsın dedı..
Midem çok yanıyo benim ya yeni başladı buda sanki yanma hafif bulantıyla karışık ha bire su içip wc yol yapmaktan sıkıldım varmı böyle olan soda mı içsem ?
benim çok mide yanmalarım var; doktorum rennie çiğneme tablet verdi ama ne yazık ki çok bir işe yaramıyor. soda rahatlatma konusunda iyi. ben yediklerime dikkat ediyorum mesela balık, süt, yoğurt, meyveler (özellikle portakal,mandalina) ve salatalar (çiğ sebzeler) yanmamı çok arttırıyor bu sebeple onları şu ara tüketmiyorum sen de yanmanı nelerin tetiklediğini çözersen daha rahat edebilirsin.
Kızlar ağzımda çok kötü bir tat var ..bunun için önerilerinizi bekliyorum..Sürekli ağzımda bişeler olması lazım yoksa delirtiyor beni
Haydaa rennie tablet mi bu dr lar ayni kitabi okuyup mezun olmuyolar mi ya mide için gaviscon şurup vermişti ben onu ölsem icemem rennie tablet olsun nolur dedim hayatta olmaz dedi sadece bu şurup hali icilebiliomus ... buyur burdan yak valla kime neye inancamizi sasirdik
bende de oluyordu ben de şekersiz sakız çiğnedim. Hazımsızlığıma da iyi geldi ağzımın tuhaf tadını da almaz oldum. Tavsiye ederim. on on beş dakika çiğniyordum en fazla yarım saat...Kızlar ağzımda çok kötü bir tat var ..bunun için önerilerinizi bekliyorum..Sürekli ağzımda bişeler olması lazım yoksa delirtiyor beni
ben de lierac ve mustela arasında kaldım.Turuncukasada 60 tl civarında fiyatları bence uygun .o siteden alışveriş yapan var mı daha önce?
Duyarsınız inşallah bende duymadım fakat gördük. Bizde 15 gün sonra gideceğiz bakalım.Canim bu bebiste yumurtlama tedavisiyle oldu tupten once hep kistim olurdu bu nedenke bu tedaviyi deneyemiyorduk gecen ay kist olnadigi icin sansimizi deneyelim dedik kismet hamile kaldım bugun kalp atisi için doktora gidicez cok gergin ve heyecanliyim
Kızlar mrb hamilelik takvimi nasıl yapıyorduk bi beceremedim
canım aynı sıkıntı bende de varKizlar affiniza siginarak size bisey somak istiyorum.Ben cok felaket kabizlik sorunu cekiyorum bu aralar, cok su tüketirim normalde simdi hamilelik sebebiyle daha da cok tüketmeye calisiyorum. Ama bazen bu sorunu yasiyorum yine de, ama nasil bi aci oldugunu anlatamam, bi yandan da bebegime bi zarari olur diye cok korkuyorum.Bu gün ilk is hosaf yaptim belki biraz faydasi olur diye...Sizlerden de böyle bir sorun yasayip, doktoruna danisan var mi?? Ya da nasil yendiniz bu sorunu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?