2015 Temmuz Anneleri

canım aynı sıkıntı bende de var
Hamilelikte progesteron hormonu kalın bağırsağa baskı yapıp onu tembelleştirirmis
Bu yüzden kabızlık yaşanırmis
Ben geceleri uyuyamaz oldum karnıma giren gaz basınçlarından
Kuru incir iyi geliyor bende
Başka da birşey kesmiyor ya :-(

bende hamilelikten öncede vardı bu sorun. şimdide oluyo. bol su içiyorum. kuru kayısı iyi gelri diyolar. birde sabah aç karnına 1 kaşık zeytinyağı iç diyolar. ama ben içemiyorum aç karnına midemi bulandırır hemde asitli yaa midemi yakar zaten gastridim var. bilmiyorum valla bende ne yapacağımı şaşırdım. doktorada daha sormadım.

Selam kizlar herkese hayirli olsun bende 8 haftalik hamileyim cok bulantim var yatiyorum surekli hicbirsey yiyemiyorum oksuruk basladi ustune onun haricinde bi sikintim yok ☺

Bende yaşıyorum zaman zaman bug
Bendede sık sık bu sorunu yaşıyorum. Doktorum bir sürüp verdi fakat ben kullanmak istemiyorum. Kendisine verirken çok uzun süre kullanma demişti zaten. İki kayasi yedikten sonra ılık su içiyorum. Bazen çözüm oluyor. En iyi çözüm çok şu içmeye çalışın.

Ikinci bebegini bekleyen anneler.Ilk bebeginizin cinsiyetini kac haftalikken ogrendiniz? Ben 13.haftamda daha ogrenilcegini bilmeden kontrolde dr.cinsiyeti %70 erkek dedi biraz bakinca kesin erkek dedi.hatta bize de gosterdi apacik ortadaydi:) bakalim bunlari ne zaman ogrenecegiz

Ben 16.haftada öğrenmiştim.doktorum garanti olsun demişti.bakalım bunda ne zaman öğreneceğiz :)

canım ben 10. haftadayım bende hala mide bulantısı yok. bu kötü bişey değilmiş. doktorumda teyid etti. demekki rahat bir hamilelğimiz olacak. tadını çıkaralım
seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.ama ben çok kötüyüm.agzımın hic tadı yok sürekli bulantı.bence bu duruma sen sevin derim rahat rahat herseyden yiyebiliyosun

Kizlar bisry danisacagim .bnmkulak arkasinda sislik olmustu o zmn gebelik riski var die antibiyotik kullnmadim kbb deki doktprda hamileysen icme demisti.sonra indi simdi baktim gene miyorum hafif sismis yiilik disimmi yapiyo bilmiyorum.antibiyotik icmk istemiyorum dpktor bezeler enfeksiyonla siser demisti napim bennbebege zarar olur mu yaa((

Selam kizlaar hepinizi iyism bebisler iyi sadece bazi arkadaslarda migde bulantisi varmis ins oda gecer hemen bende iyiyim bekliyorum halen bebegini gorecegim gunu sabirsizlikla

Cok kotuyse ben doktora göster hap vermese bile merhem krem gibi birseyler tavsiye edebilir

Merhaba kızlar bugun kan sonuçlarımı aldım bildiğiniz gibi tshım çok yüksekti ilacın dozunu yükselttik şimdi normale dönmüş şükür. tiroit ultrasonuna girdim doktor sonucu vermedi çarşamba öğleden sonra gel al dedi ama asistana yazdırırken 3cm boyutunda nodül tespit edildi dedi bende bunu duydum ya eve geldim geleli internetten araştırıyorum 3cm üzeri direk ameliyat kanser riski olabilir gebelikte 6.ayda ameliyat diyor çok korkuyorum böyle birşey başına gelen varsa ne olur bana destek olsun. morale ihtiyacım var kızlar çok üzgünüm iki gözüm iki çeşme 11den beri hiç bişey yemedim canım hiç birşey istemiyor bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum (((

Benim de ayni sekilde.agzimda cook garip bir tat.ondan bundan degil sanki herseyden tiksiniyrm.sanki midemde zehir var
seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.ama ben çok kötüyüm.agzımın hic tadı yok sürekli bulantı.bence bu duruma sen sevin derim rahat rahat herseyden yiyebiliyosun

Sabahlari kuru kayisi ye ustunede bir bardak ilik limonlu su ic fayda sini goreceksin hem kabiz oldun diye bebegine niye zarar olsun boyle dusunme bence nornal bir durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…