- 30 Kasım 2012
- 1.827
- 112
- 373
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #4.981
canım aynı sıkıntı bende de varKizlar affiniza siginarak size bisey somak istiyorum.Ben cok felaket kabizlik sorunu cekiyorum bu aralar, cok su tüketirim normalde simdi hamilelik sebebiyle daha da cok tüketmeye calisiyorum. Ama bazen bu sorunu yasiyorum yine de, ama nasil bi aci oldugunu anlatamam, bi yandan da bebegime bi zarari olur diye cok korkuyorum.Bu gün ilk is hosaf yaptim belki biraz faydasi olur diye...Sizlerden de böyle bir sorun yasayip, doktoruna danisan var mi?? Ya da nasil yendiniz bu sorunu??
Kizlar affiniza siginarak size bisey somak istiyorum.Ben cok felaket kabizlik sorunu cekiyorum bu aralar, cok su tüketirim normalde simdi hamilelik sebebiyle daha da cok tüketmeye calisiyorum. Ama bazen bu sorunu yasiyorum yine de, ama nasil bi aci oldugunu anlatamam, bi yandan da bebegime bi zarari olur diye cok korkuyorum.Bu gün ilk is hosaf yaptim belki biraz faydasi olur diye...Sizlerden de böyle bir sorun yasayip, doktoruna danisan var mi?? Ya da nasil yendiniz bu sorunu??
Bende yaşıyorum zaman zaman buggünaydın arkadaşlar.içimde bir sıkıntı bir korku.sanki sürekli bebeği düşürecem hissi.arada kasıklarım çok feci sancıyo.geçen gece yatakta biraz esnedim gerildim.kasığımda ani bi sancı dedim tamam gitti bebek
Bendede sık sık bu sorunu yaşıyorum. Doktorum bir sürüp verdi fakat ben kullanmak istemiyorum. Kendisine verirken çok uzun süre kullanma demişti zaten. İki kayasi yedikten sonra ılık su içiyorum. Bazen çözüm oluyor. En iyi çözüm çok şu içmeye çalışın.Kizlar affiniza siginarak size bisey somak istiyorum.Ben cok felaket kabizlik sorunu cekiyorum bu aralar, cok su tüketirim normalde simdi hamilelik sebebiyle daha da cok tüketmeye calisiyorum. Ama bazen bu sorunu yasiyorum yine de, ama nasil bi aci oldugunu anlatamam, bi yandan da bebegime bi zarari olur diye cok korkuyorum.Bu gün ilk is hosaf yaptim belki biraz faydasi olur diye...Sizlerden de böyle bir sorun yasayip, doktoruna danisan var mi?? Ya da nasil yendiniz bu sorunu??
Ikinci bebegini bekleyen anneler.Ilk bebeginizin cinsiyetini kac haftalikken ogrendiniz? Ben 13.haftamda daha ogrenilcegini bilmeden kontrolde dr.cinsiyeti %70 erkek dedi biraz bakinca kesin erkek dedi.hatta bize de gosterdi apacik ortadaydi:) bakalim bunlari ne zaman ogrenecegiz
Oy oy kızlar selam...
Mide,psikoloji durumlarınız nasıl?hersey yolunda mı?
aynı sekilde bende balıktan tıksındım.adını bile söyleyince kötü oluyorumBen de balıktan tiksindim kokusu gelince bile afedersin çıkarıyorum.Dr uma söyleyeceğim bakalım ne diyecek
seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.ama ben çok kötüyüm.agzımın hic tadı yok sürekli bulantı.bence bu duruma sen sevin derim rahat rahat herseyden yiyebiliyosuncanım ben 10. haftadayım bende hala mide bulantısı yok. bu kötü bişey değilmiş. doktorumda teyid etti. demekki rahat bir hamilelğimiz olacak. tadını çıkaralım
Bunda doktora gitmedim daha ama ilk gebeligimde doktorum dusuk tehliken olmazsa rahatlikla iliskiye girebilirsin demistiKizlar birsry sorucam
Dr sordunuz mu hic
İliski icin birsey soyledi mi
Cok kotuyse ben doktora göster hap vermese bile merhem krem gibi birseyler tavsiye edebilirKizlar bisry danisacagim .bnmkulak arkasinda sislik olmustu o zmn gebelik riski var die antibiyotik kullnmadim kbb deki doktprda hamileysen icme demisti.sonra indi simdi baktim gene miyorum hafif sismis yiilik disimmi yapiyo bilmiyorum.antibiyotik icmk istemiyorum dpktor bezeler enfeksiyonla siser demisti napim bennbebege zarar olur mu yaa((
seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.ama ben çok kötüyüm.agzımın hic tadı yok sürekli bulantı.bence bu duruma sen sevin derim rahat rahat herseyden yiyebiliyosun
Kizlar birsry sorucam
Dr sordunuz mu hic
İliski icin birsey soyledi mi
Sabahlari kuru kayisi ye ustunede bir bardak ilik limonlu su ic fayda sini goreceksin hem kabiz oldun diye bebegine niye zarar olsun boyle dusunme bence nornal bir durum buKizlar affiniza siginarak size bisey somak istiyorum.Ben cok felaket kabizlik sorunu cekiyorum bu aralar, cok su tüketirim normalde simdi hamilelik sebebiyle daha da cok tüketmeye calisiyorum. Ama bazen bu sorunu yasiyorum yine de, ama nasil bi aci oldugunu anlatamam, bi yandan da bebegime bi zarari olur diye cok korkuyorum.Bu gün ilk is hosaf yaptim belki biraz faydasi olur diye...Sizlerden de böyle bir sorun yasayip, doktoruna danisan var mi?? Ya da nasil yendiniz bu sorunu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?