2015 Temmuz Anneleri

Cok cok gecmis olsun cnm ins umdugun gibi kotu birsey yoktur iyi dusun iyi olsun doktorun dedim i ameliyat olacaksin diye ki bendede var troit cok yuksek yarin doktora gidecegim

Cok cok gecmis olsun cnm ins umdugun gibi kotu birsey yoktur iyi dusun iyi olsun doktorun dedim i ameliyat olacaksin diye ki bendede var troit cok yuksek yarin doktora gidecegim

yok canım doktorum ultrason sonucumu istedi ultrasonu çeken doktorda asistanına yazdırırken 3cm boyutunda nodül tespit edildi dedi

kızlar bu ikili test gerekli bişey mi ?yani Allah korusun kötü bişey çıkarsa alınabilecek önlemler var mı ?
Canim ikili test bebekte kromozom bozukluguna bagli hastaliklar olup olmadigini tespit icin yapiliyor yani cocukta down sendromu vb. hastaliklar olup olmadigini anlamak icin. Eger varsa bunu onlemek icin yapilabilecek veya tedavisi olan birsey degil. Yani testi yaptirmak sana kalmis. Eger test kotu cikarsa aldiririm diyorsan yaptir yok ne cikarsa ciksin ben doguracagim raziyim diyorsan hic yaptirma. Ben kizima hamileyken cok stresli gunler ( aslinda dogana kadar) yasadim down sendromu riski yuksek cikmisti cunku ama ayrintili ultrasona girdim profesor ben bu cocukta bir sorun gormuyorum dedi yani kan testleri yaniltici olabiliyor. Ama tabiki dogana kadar supheyle yasadim neyseki sapasaglam bir kizim dogdu cin gibi masallah:)

Merhaba bende ilkinde 13. Haftada doktor erkeğe benziyor demişti.. 16. Haftada da kesinleşmişti.. Bakalım bende bunu merak ediyorum.. Çin takvimine göre baktım kız diyor ama tabi garanti değil

Oy oy kızlar selam...
Mide,psikoloji durumlarınız nasıl?hersey yolunda mı?

Mide durumlarını kestiremiyorum.. Ilkinde hiç bulantım olmamıştı.. Ama bu hamileliğimde hamile olduğumu öğrendiğim günden beri gripim.. Öksürük, burun akıntısı vs 1 haftadır ağzımın tadı yok.. Saman gibi yiyorum herşeyi.. En çok yedim şeylerin tadını almayı özledim... Psikolojik olarak daha bir etkisi olmadı

Canim ben kizima hamileyken yasadim soyle yapiyorsun birebir iyi geliyor:) sabah kalktiginda bir bardak sutle beraber iki adet kuru kayisi yiyorsun ama bunu her sabah yapman lazimyavas yavas duzene giriyor. Birde kuru kayisiyi gunkurusu olandan al sakin sari olablari alma onlari sulfurle sarartiyorlar cok zararli. Bana ilac gibi gelmisti umarim sanada yarar.

13 yada 14'tu galiba tam net hatirlayamiyorum:)

Kizlar birsry sorucam
Dr sordunuz mu hic
İliski icin birsey soyledi mi
Canim o herkesin durumuna gore degisiyor o yuzden kendi doktoruna sorman lazim. Benim kizimda ilk iki ay yasakti dis gebelikle ayni anda oldugu icin birde cok kanamam vardi. Simdi yasak degil mesela:)

Dileekefem tahmini tarihlerimiz aynı
Evet cnm senin bat kac bakim benim dogum tarihim doktor soylemedi internetten hesapladim bakalim
Cok kptu degil canim ama bebege zarar verirmi sorum bari cuma gunu moralim bozuluyo bikmistim dismesinden disimide cektremedim
Dis agrindami var cnm off o cok kotu iste eger icin rahat degilse doktora goster cnm biz simdi goremiyoruz nedesek bos

Bnde lenf nodu vardi emfeksiyonla sisiyodu arada antibiyotik ictim gecmisti ilk uc ayda dis cekilmesi iyi degilmis odami etki etti bilmiorum ins.gecer ya
Evet cnm hamilelikte dis cekilmez uc ay sonra cekiyorlarmi bilmiyorum ama cook kotu dis agrisi yaa allab sabirlar versin

Canim doktoruna endoselerini ayrintili sor. Belki seninki zararli degildir hemen evh yapma internette her turlu sey yaziyor sen doktoruna guven. Insallah hicbirseyin yoktur . Cok gecmis olsun!

Arkadaşım sorma ben de aynı psikolojilerdeyim. Ağlama nöbetleri, sürekli evham mutsuzluk gerginlik nolcak böyle bilmiyorum. Babamlar başka bi Şehirde yaşıyorlar bana gezmeye gelmişlerdi. Hastalandı 3 gün boyunca acillerdeydim apandisiti patlamış ameliyat oldu. Bu esnada tomogrofide akciğerlerinde kitle tespit edildi. Düşünün psikolojimi kaç gündür tam toparlanamadım. Kitleye henüz hiç bakılmadı henüz. Ameliyat sonrası toparldıktan sonra bakılacak. Nolur dua edin. O kadar ayakta stresle bi de hastane acillerinde durunca dayanamadım gittim doktora. Bebiş ne durumda diye merak ettim çık şükür iyi.babam için dua edin nolur iyi huylu çıksın kitle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…