2015 Temmuz Anneleri

benim de abiyle problemim yok. hepsinin küçüğü olunca nasıl rahat davranıyosun allahını seversen ben de hepsinden küçüğüm benim burnumdan getiriyolar her şeyi

İnşallah normal yaparsın canım

Benim boyumda 1.57 kilom 67 ydi yani minyonum ben doğurduysam sen havada karada doğurursun
Canım biz senle hemen hemen aynıyız bakalım ne olacak kısmet
öyle mi gerçekten ben hiç denk gelmedim iyi anlaşan 2 eltiye. zaten her şeyin temelinde yatan şey de dediğin gibi HASETTT
işte bu yüzden de mutlu olamıyolar hiç bbi şekilde.
Kendileri bilir istedikleri kadar uğraşsınlar eğer sen onları takmıyorsan daha çok deliriyorlar

inş canm ya sıkma canını doktorun öyle bişey demedi dimi bugüne kadr

gerçekten 4 kilo civarı olur mu...ben son gittiğimde geçtiğimiz çarşamba bebeğim 2496 gr dı...şurda 2 haftaya normal doğum sürecine girerim gibi geliyor..bebiş iri ama 4 ü bulur mu bilemedim...bizim kafamızda büyükmüş..doktor hiç normal doğum olmaz demedi ama...bol bol yürümemi söyledi o kdr...önemli olan açılmalarmış

benim de abiyle problemim yok. hepsinin küçüğü olunca nasıl rahat davranıyosun allahını seversen ben de hepsinden küçüğüm benim burnumdan getiriyolar her şeyi
Şöyleki benim aklıma ne gelirse dilimde koç burcuyum öyle lafı kıvırmayı beceremem. O sebeplede rahat davranıyorum. Bunu burnumdan getiriyorlar mı? evet ama ben takıyor muyum,? hayır . İşte durum bu mesele eltim bende 2 yaş büyük bana abla diyordu. Ben hiç bozuntuya vermedim. Kayınvalide köpürdü. Bende bana saygıdan öyle diyor bozma anne dedim. İşte böyle

Haklisin canim babam yuzkerine vermm demedi bn isterim kizim yakinimda olsun dedi gee tabi tabi dedi kv faln odleri koptu.bnm babam annem her kandilde norml zamnda ararlar onlr bi jere bile bnm ailemi aramiyorlr halbuki babam.hic zirluk cikarmadi.bnde unutmuyorum bunlari.esim iyi cok sukur ama annesinede duskun laf soyletmz fazls.bnm icin sewgi yok saygi duyuyorum belki bn abartiyorum ama oyle daha iki yil olmadi ewleneli cocuk cocuk diyol. Simdi cocuk olck bakmaya useniyor.oyle canim bnm sulalemde kusur ariyolr kndilerine bakmiyolr degisik.insanlr.

Sallamiyorum ama genede sen nizim sunumuzu bilmezsin bunumuzu bilmezsin. bizde erkk onemlidir hizmet edilir.dedim.valla bn calisiyorum.mecbur bna yardim edecek.kesti sesini.dedim.cocugumu angaralii yapcam girurler gunlerini :))
ahh canm o bizdede varr bizimkiler sakaryalı sanki dünya sakaryanın etrafnda dönyr birgün patladm dedm yeter ya ne sakaryaymş bitiremednz gitti tepki veryrm bişey dedklernde eşimn bekar halası var o dio bana gelinn bizde gelinler hizmet eder. dedm öncelkle adm gizem gelın değil ve hizmetçi değilm hizmtci tutun ozmn :) birdaha hiiçç sesini çıkartamadı :) sende dene canm laf sokmayı susrlar ozmn

cnm abide sorun olmazdıda eltiyi ne yapcz :)) aman boşver cnm ne yapcksn değştrmyrsn ki en iyisi pek takmamak

cnm gözlrm dolfu inan babanı anlatnca kendı babamı gördm biz şimdi ev aldk die arabamızı sattık babam araba alyrdu bize eşim istemedi benm babamda ayrmaz oğlndn eşimi eşmde sever babamı eşinde anlaması çok iyi her baba yapmaz bunu.

evet cnm genelde tutucu olyrlr bnmde tandklrm genelde öyle ama dedğn gibi evlatlarına yazık. inş mutlu olur arkdşn canm.

inş canm ya sıkma canını doktorun öyle bişey demedi dimi bugüne kadr
Yok canım kendi dr. umdan şimdiye kadar sezaryen lafı duymadım, ama ileride gittiğini o da söylüyordu başından beri.

Canım ben olabilecek max. kiloyu düşünüyorum aslında, belkide 4 e bile varmayacak yavrucaklarımız da bizi boşuna korkutoyorlar.. Evet yürümek lazım, hem kendimiz hem bebişlerimiz için..

cnm sıkma canını odaha bellı olmaz ki çatı muayenesş bile olmadn zamana bırak yüryşnü yap allah'ın iznyle hakknda hayrlısı olsn.

cnm abide sorun olmazdıda eltiyi ne yapcz :)) aman boşver cnm ne yapcksn değştrmyrsn ki en iyisi pek takmamak
En güzeli hiç görmeyeceksin duymayacaksın protokol insanı gibi davranacaksın.
Canım benimde hep ileriden gidiyordu 3 hafta şimdi bu plasenta yaşlanması çıkınca haftasına döndü. Yani öyle dedikleri gibi 4 4,5 kiloyu bulmayacak benimki en azından. Ben 3ü bulsa öpüp başıma koyarım valla

günaydın canım...ayyy bu dr lar yani ellerinde bi alet +300 , - 300 payı da var hatta daha da fazla olanlar var..şimdi bana dün 2300 dedi belki 2000 belki 2600 ..2000 ölçse az diyecek 2600 ölçse iri bebek diyecek...ama benim dr um en son kilosuna bakıyo sağlıklı mı önemli olan o diyor..yine de bu aletler çok hassas tevekkül ediyorum...bi doğum zamanın gelsin bakalım benim arkadaşım daha yeni 3. çocuğunu 4,5 kilo normal doğurdu..dr u hiç sezaryan düşünmedi kendi de istemedi zaten...

artık stres bize yaramaz..bu çocuklar Rabbimin izniyle çıkacak burdan sağlıkla gelsinler...duamızı edelim yaşayacağımız varsa engel olamayız..RAbbim imtihan etmesin..bol dua bundan sonrası

RELAX RELAXX

anladım canım

Geçmiş olsun canım ya, neden olduğunu söylüyorlar mı bu yaşlanmanın? canım 3 kilo bence çoook iyi bir kilo, 4 mayısta benim yeğenim 3100 gram doğdu, ve sonradan hiç kilosunu kaybetmedi.. 15. gününde 4 kilo olmuştu.. bence 3 kilo civarı doğanlar en çabuk toparlayan ve büyüyenler oluyorlar.. senin de daha vaktin var, 2-3 hafta içinde 500 gr. alır bence bebişin.

Maşallah ya 4,5 kiloyu normal doğurmak herkesin harcı değil yani, ama isteyince de oluyor demekki.. bu dr. lar kendi işlerine ne geliyorsa bize onu empoze ediyorlar, biz de haliyle tecrübesiziz korkuyoruz hemen..
dediğin gibi don't panic moduna girip, hayırlısıyla gelmelerini beklemek en güzeli....

Sana o yüzden söylüyorum üzülme boşuna benim doğum zamanım belli değil düşün erkende olabilir çok erkende olabilir. Plasenta yaşlanması dedikleri anneden bebeği besleyen plasenta kireçleniyor ve bildiğin yaşlı insanlar nasıl oluyor ölüyorsa öyle bir şey çok ilerlerse benden bebeğe kan gitmeyeceği için bebek beslenemeyecek. Dolayısıyla hemen sezeryana alırlar bizde sıkı takiple bakıyoruz ne aşamada diye çok şükür şimdilik sağ duvarda ilerlemesi inşallah yavaşlar 4 haftada 700 gr alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…