- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.101
Senin doktorun bisey demiyorsa onavne tek.saglikli olsun yeter.insanlr bu hassas donmde ne kdr dusuncesz oluyor.kimi gobegin buyuk der kimi bebegin.kucuk sizene .sabrimizin sinirini zorluyolar cok fazla
Haklisin canim babam yuzkerine vermm demedi bn isterim kizim yakinimda olsun dedi gee tabi tabi dedi kv faln odleri koptu.bnm babam annem her kandilde norml zamnda ararlar onlr bi jere bile bnm ailemi aramiyorlr halbuki babam.hic zirluk cikarmadi.bnde unutmuyorum bunlari.esim iyi cok sukur ama annesinede duskun laf soyletmz fazls.bnm icin sewgi yok saygi duyuyorum belki bn abartiyorum ama oyle daha iki yil olmadi ewleneli cocuk cocuk diyol. Simdi cocuk olck bakmaya useniyor.oyle canim bnm sulalemde kusur ariyolr kndilerine bakmiyolr degisik.insanlr.
cnm gözlrm dolfu inan babanı anlatnca kendı babamı gördm biz şimdi ev aldk die arabamızı sattık babam araba alyrdu bize eşim istemedi benm babamda ayrmaz oğlndn eşimi eşmde sever babamı eşinde anlaması çok iyi her baba yapmaz bunu.
ona gitmemen tabi ki doğru bir seçim. daha uzman bile olmamış, deneyimine güvendiğin biri daha iyi olur.Cidden tam dövmelik kızlar. Sonra kadın gece rüyama bile girdi. 31. Haftada 1610 gr çokta az değil. Evet alt sınırda ilerliyoruz ama sınurın dışında bile gözükmüyor sonıçta. Ona kalsa 3 hafta önce o kiloda olmalıymış. Ben doktoruma güveniyorum. Ona gitmiyorum ya kuduruyor bence :)
Ben bundan önceki doktorumda bu şekilde bir eğilim sezdiğim için değiştirmiştim.Ayyy kızlar günaydın.. valla ben de yine kendi dr. um dışında bi doktora gitmek zorunda kaldım 32. hafta raporu için gene moralim bozuldu geldim.. çocuk 2500 gr.olmuş, haftasına göre çok iri dedi. Biz zaten biliyoruz ileride olduğunu ama kafası da büyük, sen kendini sezaryene hazırla dediböyle iri çocuğu normal doğurtursak allah göstermesin falan diye de saçmaladı.. C cns_2007 canım yani senin eltinden eksik kalır yanı yoktu bu gittiğim dengesiz dr. un
yavrum baş aşağıda dönmüş halbuki ama ben normal doğurmayacağım sanırımgıcık oldum dr. a ya.. allah göstermesin ne demek, yani millet önceden 4 kilo çocuğu nasıl normal doğuruyormuş anlamadım.. yada bu gittiğimde özel di ondan sezaryene yönlendirmeye çalıştı...
Neyse sağlık açısından bir sıkıntısı yok çok şükür oğlumun..
ona gitmemen tabi ki doğru bir seçim. daha uzman bile olmamış, deneyimine güvendiğin biri daha iyi olur.
hem eltiyle olmaz bu iş, kıskaçlıkla 15 günde bir seni sinir ederdi
Bu arada kızlar göğüs pompası alan var mi?
Hangi marka almak lazim. Hangi özellik önemli.kullanmış olan ya da alan varmiiiiuu
Ablam lansioh un elektrikli pompasını kullanıyor çokmemnun.siz ne dersiniz???
ohhaa diorm canm bişey demyrm evini oğluna parayla mı sattı yazıklar olsn. bizde öyle bişey olmaz babam abime ev yapyr mesela. birde utanmadan desteğm dior neyın desteği 1000 lira olmaş onun göznde 60 bin .Ya kocakarılara alıştıkta doktor tapmasın bari bunu. Bi gün birine sert çıkıcam o olacak
Bende asla kendi ailem gibi sevemem. Eşimede söylüyorum. Saygımı gördüğü için laf etmiyor. Çünkü bana yapılanların oda farkında
Tabi ki canım her baba yapmaz. Ne güzel babanın bunu teklif etmesi yeter. Biz kayınpederden ev satın aldık. Kendi aldığı paraya sattı evi bize ama o satarken ev 20bin değerlenmişti. Yani başkasına satsa fazla para alacaktı ama cebinden çıkan parayı almış oldu. Ben o ev için tüm takılarımı verdim Ve taksitler benim maaşımdan ödendi. Biz evi satıp başka ev aldık. O sırada ev 40bin daha değerlendi. babadıda 1000 tl verdi. Eşime mesaj atmış. Annenin ve benim 61bin tl desteğimizle aldığınız ev hayırlı olsun
Bu arada kızlar göğüs pompası alan var mi?
Hangi marka almak lazim. Hangi özellik önemli.kullanmış olan ya da alan varmiiiiuu
Ablam lansioh un elektrikli pompasını kullanıyor çokmemnun.siz ne dersiniz???
insan evladına hesap yapar mı yaaYa kocakarılara alıştıkta doktor tapmasın bari bunu. Bi gün birine sert çıkıcam o olacak
Bende asla kendi ailem gibi sevemem. Eşimede söylüyorum. Saygımı gördüğü için laf etmiyor. Çünkü bana yapılanların oda farkında
Tabi ki canım her baba yapmaz. Ne güzel babanın bunu teklif etmesi yeter. Biz kayınpederden ev satın aldık. Kendi aldığı paraya sattı evi bize ama o satarken ev 20bin değerlenmişti. Yani başkasına satsa fazla para alacaktı ama cebinden çıkan parayı almış oldu. Ben o ev için tüm takılarımı verdim Ve taksitler benim maaşımdan ödendi. Biz evi satıp başka ev aldık. O sırada ev 40bin daha değerlendi. babadıda 1000 tl verdi. Eşime mesaj atmış. Annenin ve benim 61bin tl desteğimizle aldığınız ev hayırlı olsun
Dualarım seninle canım. Bence kızımdaki gibi sorunsuz bi durumdur. Sorunlar birden ortaya çıkmaz illa önceki aylarda pürüzler olur belirti verir. İçini ferah tut.
Teşekkür ederim. Evet canım 6 sında son sınav. Bugünkinden de kurtuldum. 2 tane kaldı. Gün sayıyorum valla. Tabi muhtemelen bunların bir kısmından büte kalmışımdır. Anlayacağın yazın kucakta bebek elimde kitap... Bakalım nasıl olacak.çok geçmiş olsun canım sınavlarında başarılar 6sında bitiyordu dimi az kaldı dayan
Canım adam bana bir sürü hastalık sıralayıp sonra ama onlardan değildir diyince benim moral çöktü. Yoksa bana şekeri azalt dese bu kadar kafaya takmazdım. İnternetten baktım hakkaten bir sürü kötü sebebi olabiliyomuş. İyice moralim bızuldu ama bu ara çok su içiyorum falan belki şekerimdendir diye düşünüyorum. Dün çok taktım kafaya ama bugün iyiyim. Biraz şekere dikkat etcem bende.6.ayda suyum sınırda çıkmıştı, şekeri azalt demişti doktor. Ben de dikkat edince sıvım normale dönmüştü. Cumartesi günü (35+3) kontrolümde gene aynı sıkıntı çıktı. Doktor meyve şekerinden kaynaklı olabileceğini belirtti. Bu saatten sonra nasıl azaltabilirim diye sordum, çok fazla yapabileceğin bir şey yok dedi. Musluktan su gelir gibi suyun gelebilir, panik olma dedi. Ama suyun fazla olması bebeğin yerinin çok olmasına neden olduğundan, doğum pozisyonundan dönüp makat gelişe geçebilir dedi. Bir tek ona canım biraz sıkıldı. Bence ciddi bir sıkıntı yoktur. Meyveyi bile sınırlı yemeye başladım ama onun dışında çok da sallamıyorum. Sonuçta bebeğim sağlıklı. İşin ilginç yanı bebek 700 gr almıştı, sıvım artmıştı ama ben hiç kilo almamıştım. Doktor da buna şaşırdı. Hatta içimden belki de sıvıyı yanlış ölçtü diye bile geçirdim.
ohhaa diorm canm bişey demyrm evini oğluna parayla mı sattı yazıklar olsn. bizde öyle bişey olmaz babam abime ev yapyr mesela. birde utanmadan desteğm dior neyın desteği 1000 lira olmaş onun göznde 60 bin .
insan evladına hesap yapar mı yaaoturup mat. hesabı yapmış çocuk gibi. millet evladına ev veriyo desteksiz deseydin :))
hadi iyilik yaptın, yapılan iyilik başa kakılmaz sürekli, ayıp etmişler.
o kadar kötü nedenler olsa doğuma 1 ay kala çıkmazdı, içini rahat tut. Belki de bünyemiz yapıyordur, onu bile düşündüm. Yürüyüş yapabiliyorsan yap, o işe yarıyor; bir de işte meyve de dahil olmak üzere şekere dikkat et.Canım adam bana bir sürü hastalık sıralayıp sonra ama onlardan değildir diyince benim moral çöktü. Yoksa bana şekeri azalt dese bu kadar kafaya takmazdım. İnternetten baktım hakkaten bir sürü kötü sebebi olabiliyomuş. İyice moralim bızuldu ama bu ara çok su içiyorum falan belki şekerimdendir diye düşünüyorum. Dün çok taktım kafaya ama bugün iyiyim. Biraz şekere dikkat etcem bende.
Benimde normaldi ama sınıra yakundı. Kimse bir şey demedi az şeker tüket vs. Bende bu 2 haftadır sınavlar var diye biraz şekerli şeyler tükettim açıkçası ama bugünden itibaren dikkat etcem. Dışarda da çok zor sırf şeker değil ki beyaz ekmek meyve makarna pilav hepsini azaltmak lazım yoksa düşmez şeker börek poğaça demiyorum bileBenim şekerim 132 çıkmıştı, 50'lik ölçümde (sınır 140'tı) yani çok harika bir rakam değildi ama sonuç olarak şeker çıkmamıştı... Ama bu değerlerde yine yatkınlık olduğunu gösterir dikkat edelim demişti doktorum... Sen bir süre uzak dur şeker ve karbonhidrattan düzelir, benim düzeldi... Bu arada ben şeker yememeyi tatlı tüketmemek olarak algılayıp, meyveye vermiştim kendimiDoktorum uyardı muz, çilek, karpuz fln da doğal şekerde olsa yine de şeker içeriyor dikkat et diye...
Bu arada düzelmezse en büyük sıkıntı erken doğum benim bildiğim, eh senin tarihte benimkinyle aynı nasılsa zaten 1-2 hafta içerisinde normal doğum süresine girmiş olucaz :)
Meyveyi çok seviyorum en zoru o olacak. Tamamdır bugün başladım dikkat etmeye. Seninde bebeğin ileri mi peki?o kadar kötü nedenler olsa doğuma 1 ay kala çıkmazdı, içini rahat tut. Belki de bünyemiz yapıyordur, onu bile düşündüm. Yürüyüş yapabiliyorsan yap, o işe yarıyor; bir de işte meyve de dahil olmak üzere şekere dikkat et.
Canım adam bana bir sürü hastalık sıralayıp sonra ama onlardan değildir diyince benim moral çöktü. Yoksa bana şekeri azalt dese bu kadar kafaya takmazdım. İnternetten baktım hakkaten bir sürü kötü sebebi olabiliyomuş. İyice moralim bızuldu ama bu ara çok su içiyorum falan belki şekerimdendir diye düşünüyorum. Dün çok taktım kafaya ama bugün iyiyim. Biraz şekere dikkat etcem bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?