2015 Temmuz Anneleri

Senin doktorun bisey demiyorsa onavne tek.saglikli olsun yeter.insanlr bu hassas donmde ne kdr dusuncesz oluyor.kimi gobegin buyuk der kimi bebegin.kucuk sizene .sabrimizin sinirini zorluyolar cok fazla

Ya kocakarılara alıştıkta doktor tapmasın bari bunu. Bi gün birine sert çıkıcam o olacak

Bende asla kendi ailem gibi sevemem. Eşimede söylüyorum. Saygımı gördüğü için laf etmiyor. Çünkü bana yapılanların oda farkında

Tabi ki canım her baba yapmaz. Ne güzel babanın bunu teklif etmesi yeter. Biz kayınpederden ev satın aldık. Kendi aldığı paraya sattı evi bize ama o satarken ev 20bin değerlenmişti. Yani başkasına satsa fazla para alacaktı ama cebinden çıkan parayı almış oldu. Ben o ev için tüm takılarımı verdim Ve taksitler benim maaşımdan ödendi. Biz evi satıp başka ev aldık. O sırada ev 40bin daha değerlendi. babadıda 1000 tl verdi. Eşime mesaj atmış. Annenin ve benim 61bin tl desteğimizle aldığınız ev hayırlı olsun

ona gitmemen tabi ki doğru bir seçim. daha uzman bile olmamış, deneyimine güvendiğin biri daha iyi olur.
hem eltiyle olmaz bu iş, kıskaçlıkla 15 günde bir seni sinir ederdi

Ben bundan önceki doktorumda bu şekilde bir eğilim sezdiğim için değiştirmiştim.
Eğer doktorlar bu şekilde bir bilgi veriyorlarsa bence kafası gerçekten büyük mü; kilosu vb detayları fazla mı gibi bilgileri başka bir doktora daha danışmakta ve kontrol ettirmekte fayda var.

Ben normal doğum ya da sezeryan diye özel olarak takılmamaya özen gösteriyorum. İnşallah normal doğum olur ama olmasa da sağlık olsun. Allah bilir nasıl olacağını.. Benim ısrarım boşuna olur..Ama doktorun ısrarla sezeryan eğilimli olarka beni yönlendirmesinden hoşlanmıyorum.. O önce normal doğum istemeli sonrasında diğer yollar gerekirse konuşmalıyız..
Bu durum son aya kadar net olarak belli olmuyor zaten.. Hatta bir arkadaşım son haftaya kadar normal doğum için biçilmiş kaftanken bir anda sezeryan olmak zorunda kaldı mesela.. O yüzden bu durumlara kısmet gözüyle bakmak lazım.
Ama bazı sezeryan isteyen doktorlar kafası büyük; kilosu fazla vb bahanelere sığınabiliyorlar. 3 kg olan bir çocuğu oldu bir tanıdığımın. Ama eski doktoruna sorsan kafası da kilosu da fazlaydı. Ama kız normal doğum yaptı başka doktorda..

O yüzden bence sakin olup; başka doktora da kontrol ettirmek de fayda var

Bu arada kızlar göğüs pompası alan var mi?
Hangi marka almak lazim. Hangi özellik önemli.kullanmış olan ya da alan varmiiiiuu
Ablam lansioh un elektrikli pompasını kullanıyor çokmemnun.siz ne dersiniz???

ona gitmemen tabi ki doğru bir seçim. daha uzman bile olmamış, deneyimine güvendiğin biri daha iyi olur.
hem eltiyle olmaz bu iş, kıskaçlıkla 15 günde bir seni sinir ederdi

güldürdün beni canım ya. Haklısın valla. Zaten doktoruma ben taa 7 sene önce üniversitede okuken karar vermiştim. Yanınsa staja çıkmıştım. Mükemmel bi insan. Annemin hayatını kurtaran doktor. Gece 4 te arayın sesinde 1 gr sitem yok. Asla ve asla stajyerine iş bırakmaz. Hastasını kimseye emanet etmez. Mecbur olmadığı halde tüm hadtane çalışanlarını ücretsiz muayene eder. Aldığı parayı hemşiresine kadar bölüşür dağıtur her doğumda. Hep normalci son ana kadar. Gece gelsin sancın elini tutup o saatte balında bekliyor hadtaların. Bide ağzından bitanem hayatım kelimesi düşmez. Eltim hastasına öküz demiş. Benim annemden ve ablamdan bile para almıyor. Düğünüme gelemedi diye 2 yıl önce telgraf yollamıştı canım doktorcum. Nasıl gitmeyeyim bu adama ben

Hangi marka almak lazim. Hangi özellik önemli.kullanmış olan ya da alan varmiiiiuu

Banada ablam lansinoh verdi canım. Onu kullanıcam bende

ohhaa diorm canm bişey demyrm evini oğluna parayla mı sattı yazıklar olsn. bizde öyle bişey olmaz babam abime ev yapyr mesela. birde utanmadan desteğm dior neyın desteği 1000 lira olmaş onun göznde 60 bin .

canım benim medela var çok memnunum lansinoh kullanan arkadaşlar da var onlar da memnun

insan evladına hesap yapar mı yaa oturup mat. hesabı yapmış çocuk gibi. millet evladına ev veriyo desteksiz deseydin :))
hadi iyilik yaptın, yapılan iyilik başa kakılmaz sürekli, ayıp etmişler.

Günaydın kızlaaar :)) keyifler iyidir inşallah . Biraz okudum da geriyi valla ben bile gerildim. İyi ki eltim yok dedim
Dün kızımın banyo ihtiyaçlarını tamamladık. Mustelanın konak şampuanını, vücut losyonunu, masaj yagını, sac-vücutşampuanını , pişik kremini aldım. Bir de güneş kremini aldım. Sabunu unutmuşum :)) gerçi saç vücut şampuanı var o işimi görür sanırım dimi ?
Bir de tecrübeli anneler mustelanın pişik kremi iyi mi ? Aldım ama iyi kötü hiç bi yorum okumadım. Aynı şekilde güneş kremi de öyle. Bebişlerimizyaz sıcağında doğucak ve ben baya dışarıya çıkarmayı hatta denize sokmayı planlıyorum inşallah :)) çok önemli o yüzden. Varsa kullanıp memnun olduğunuz markalar öneri bekliyorum

çok geçmiş olsun canım sınavlarında başarılar 6sında bitiyordu dimi az kaldı dayan
Teşekkür ederim. Evet canım 6 sında son sınav. Bugünkinden de kurtuldum. 2 tane kaldı. Gün sayıyorum valla. Tabi muhtemelen bunların bir kısmından büte kalmışımdır. Anlayacağın yazın kucakta bebek elimde kitap... Bakalım nasıl olacak.

Canım adam bana bir sürü hastalık sıralayıp sonra ama onlardan değildir diyince benim moral çöktü. Yoksa bana şekeri azalt dese bu kadar kafaya takmazdım. İnternetten baktım hakkaten bir sürü kötü sebebi olabiliyomuş. İyice moralim bızuldu ama bu ara çok su içiyorum falan belki şekerimdendir diye düşünüyorum. Dün çok taktım kafaya ama bugün iyiyim. Biraz şekere dikkat etcem bende.

ohhaa diorm canm bişey demyrm evini oğluna parayla mı sattı yazıklar olsn. bizde öyle bişey olmaz babam abime ev yapyr mesela. birde utanmadan desteğm dior neyın desteği 1000 lira olmaş onun göznde 60 bin .

Bizdede durumu olan olmayan elinden geldiğince oğlunu ev almadan evlendirmez. O eğer bize satmasaydı kar edecekti ya onuda kendi desteği sayıyor. Şimdi ben o evi sattım. Belki dahada değerlenecek. Bende sattığım adama mı diyim sana destek oldum diye. Sen artık satmışsın. Neyin hesabını yapıyorsun

insan evladına hesap yapar mı yaa oturup mat. hesabı yapmış çocuk gibi. millet evladına ev veriyo desteksiz deseydin :))
hadi iyilik yaptın, yapılan iyilik başa kakılmaz sürekli, ayıp etmişler.

Eşime dedim zaten canım :) bide evin hayırlı olsun diyecek cümleye bak annenle benim desteğimizle aldığın evin. Kaynanamın desteği var bi benim yok. Altınlar her ay ödediğim taksitler önemsiz. Canım bu görgüsüzlük başka birşey değil. biz satın almasaydık en sonunda yine bize mirastı o ev. Bunu hesaba katan yok :)

o kadar kötü nedenler olsa doğuma 1 ay kala çıkmazdı, içini rahat tut. Belki de bünyemiz yapıyordur, onu bile düşündüm. Yürüyüş yapabiliyorsan yap, o işe yarıyor; bir de işte meyve de dahil olmak üzere şekere dikkat et.

Benimde normaldi ama sınıra yakundı. Kimse bir şey demedi az şeker tüket vs. Bende bu 2 haftadır sınavlar var diye biraz şekerli şeyler tükettim açıkçası ama bugünden itibaren dikkat etcem. Dışarda da çok zor sırf şeker değil ki beyaz ekmek meyve makarna pilav hepsini azaltmak lazım yoksa düşmez şeker börek poğaça demiyorum bile

Meyveyi çok seviyorum en zoru o olacak. Tamamdır bugün başladım dikkat etmeye. Seninde bebeğin ileri mi peki?

belki sınav stresinden felanda oluyordur benimde yüksek lisans çalışmalarımda kan değerlerim düşük çıkmıştı stresden olabilir dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…