2015 Temmuz Anneleri

Kv ve kp ler hakkında yazılmış.bende muzdarıp olduğum için anlatayım.benim kv ve kp almanyadan emekli binaları var kıra alıyorlar ayrıca.ama sorsan hep fakirler açlar.benim babam emeklı sadece.ama babamdan aciz fakiriz hıç duymamısımdır.Allah'a şükür der.biz evlenırken kv bizden 30 TL istedi.nedenmıs oğluna ev verdi diye.diger cocuklarınada ev vermesine ragmen hıç böyle bir talebi olmadı.esım kavga etti yapacaksınız diger kardeşlerime yaptınız dedi evi aldı para vermedi.tüm eşyaları biz aldık istisnasız.evde aldığı bir çorap bile yok kv ve kp nın borç içinde evlendık.diger çocuklarına yapmış ama zamanında hemde fazla fazla.benim esım acıyor aciz fakiriz deyince onlara.o kadar kızıyorum kı anlatamam.bırgun anı mısafırım çıktı evimde supurulmesı gerekiyordu ben hamılelıkte kanama geçirdiğim için ağır iş yapmam yasak.kv den rica ettim anne anı misafir geliyor ne olur yardım et diye.edemem yorulurum dedi.aynı bınadayız ustumde oturuyor düşünün.bunlar gelmeyi gitmeyi çok seviyorlar saat zaman mehrumları olmadan.hizmet bekliyorlar.ama ben en basından beri hizmet etmedim devamlı cagırmadım gitmedim.mesafe koydum araya koloni şeklinde yaşamak zor geldiğinden,acil hastalandım esım evde yoktu ısteydı kv ye söyledim biz düğüne gidiyoruz deyip goturmedıler esım zar zor izin aldı geldi adamcağız.bende taksiyle gıdebılırdım ama çok korkmustum.yanımda birine ihtiyacım vardı.ne kızları ne dıger gelınlerı işleri düşmeden kapılarını calmazlar.kızlarıyla aylarca konuşmadığı olur.bayramlarda torunlarına harçlık bile vermezler.ben o yüzden hayatımda onların destek olacağına köstek olmamalarını tercih ederim.

Bn yapmiyorum diye boyle oluyor.bekliyorum en.ufak lafta yapistrcam derlerse bisey derim hormonlarin gozu kor olsun :)

Benim kızımın boyu ve kilosu hep hamilelik takvımındekıyle es değer çıkıyor.doktor hep haftasıyla es değer ilerliyor diyor.bende takvime bakıyorum aynı gerçekten.ben sezeryan yapıcam bazı sağlık durumlardan dolayı.ama kızlar sezeryanıda çok öcü gormeyın çünkü herkes için normal doğum standartı başkadır.bir kadın için vajınal doğum normalken doger kadın için sezeryan doğum normal olabilir.hatta normalin sezeryanın epıdural spınalı genel aneztezısı bile kişiye gore ozel olur.burada kan değerleri kişinin geçmiş hastalıkları fiziksel özellikleri hepsi rol oynar.örneğin bel fıtığı olan bir hastanın normal doğum yapıp yapamacagı bile her bel fıtığı olanda farklılık gösterir.bel fıtıgının şiddetine gore değişir.ben doktorlarımıza güvenme taraftarındayım.birde artık modern tıpta doktorlar riskleri azaltmak istiyorlar o yüzden tehlikeli bir durum varsa hastayı bılgılendırıp gerekirse sezeryana yonlendırıyorlar.normal doğumu gelmiş bir hastaya yalan söyleyerek sezeryana alabilecek doktor olacağını sanmıyorum.zaten böyle bir süphe olursa içinizde başka doktorada muayne olabilirsiniz hastanede.kı o hastane ozel hastaneyse böyle bir imkan daha fazla olur.

Altli ustlu oturmkda zor .biz tayinimiz cikmasada ew almkbistiyoruz esim dedi samsun uygun alsakmi bize buldklari ew kv alt kati bide karsisi bnde kesinlikle olmz dedim.simdi kp koydeki ewin.ustunu esime yaotrmk istiyor kac milyar borcvistedi 15 mi ne ama oglunun dugunune yardim etmedi .bnde veremeyiz dedim.gene esim bi bes bn verdi cocuk olck biliyo araba alcz vermiyolr .bnm ailem.istese hemn laf sokr kv. Zor canim gercekten.

Erkek aileleri böyle ne koparırsam kar olarak bakıyorlar evlatlarına resmen.çünkü damatlardan zırnık alamayacakları için.

Benim makinemin bebek ayarı 50derece ama bende hiç giyilmedi tozlu diye 30da yıkadım. Çekme solma olmadı. Sadece 1 bodynin baskısı eskisi kadar parlak değil. Ben açık ve koyu renklileri ayırıp yıkadım
benm makinanın bebek ayarı yok canım bnde yarım saat yıkama var 30 derece ona attım acık koyu renkli diye ayrdım dediğin gibi 3 makina cıktı ilki yıkanıyo bkalım :)

Cnm bnm makinamda bebek kiyafeti fln programi yok.bn narin renklilerde 30 derecede yikadim.hastane cikisinin pembesib akar belki diye onu ayri yikadik.geri zibini fln acik renklileri ayni anda yikadik bisicik olmadi.
acık koyu diye ayırdım deminden bndede mini 30 var yarım saat yıkıyo 30 derecede ona attım ilk posta yıkanıyo bkalım :)

Bu arada kızlar göğüs pompası alan var mi?
Hangi marka almak lazim. Hangi özellik önemli.kullanmış olan ya da alan varmiiiiuu
Ablam lansioh un elektrikli pompasını kullanıyor çokmemnun.siz ne dersiniz???
Ben avent aldım cnm kullanan ark var memnunlar

cnm boşver iyiki satmşsn bizim evmzde otryrlr derlerdi. zaten senın yardmları görmzler boşver senın vıcdanın rahat ya ne derse desnler

canım özlellikle devletten almana gerek yok ben sgk ta çalışıyorum memurum özel hastaneden şimdilik 37 ye kadar çalışmasında bir sıkıntı yoktur diye yazı aldım geçen hafta
Bu arada kızlar göğüs pompası alan var mi?
Hangi marka almak lazim. Hangi özellik önemli.kullanmış olan ya da alan varmiiiiuu
Ablam lansioh un elektrikli pompasını kullanıyor çokmemnun.siz ne dersiniz???
bende lansioh un elektrikli pompasını aldım hello baby de bunu önerdiler bende yorum okudum umarım memnun kalırım.

İNSAN KOMŞUSUNA YARDIM EDİYOR BÖYLE DURUMLARDA. GELİNLERİNE ACIMIYORLARSA TORUNLARINDA MI ACIMIYOR BUNLAR. ÇOK GİDİŞ GELİŞ İŞİNE KARIŞMAMAKLA EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN. BENİ HEP KORKUTUR AYNI APARTMANDA OTURMAK. AİLE DÜZENİN KALMIYOR. BİR EV GİBİ OLUYORSUN. EŞİM ZAMANINDA ÇOK İSTEDİ AYNI APARTMANI. İKNA ETTİM BEN. ALLAH YARDIMCIN OLSUN

cnm boşver iyiki satmşsn bizim evmzde otryrlr derlerdi. zaten senın yardmları görmzler boşver senın vıcdanın rahat ya ne derse desnler

AYNEN CANIM O EV DEĞERLENDİKÇE BİZE YAPTIĞI KATKIDA BÜYÜYECEKTİ :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…