- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.141
canım doktoruna güven zaten takibe almış seni inşallah bebişin vakti zamanı gelince gelir hayırlsııyla sağlıkla sen..Suyunun azalmaması için napmaliyim.camasirim hep islakmis gibi geliyor.suyum azar azar bitiyor gibi geliyor.ne yiyip ne icsem acaba yaa.nasıl hareket etsem akil verin bana çok tedirginim
tövbe yarabbi canım sen kendini yorma madem görmeye geliyorlar sanada yardım etmesini bilsinler..Valla gecen sene bn is yaoarken gizlice cekmisti bide videoya da almis halasi neymis ewdekiler merak.ediyomus bnm.nasil is yaptigimi.oyle mutfkta dururken bn gormeden cekmisti snra dedi tabi sil diyemedm.bakalim nolck geldiklerinde.
geçmiş olsun canım inşallah hayırlsııyla sağlıla kucağına alırsın bebişiniÇok şükür canım inşallah benim kızımda sağlıklı olur. Barsak değilde yemek borusunda sıkıntı olabiliyormuş normalde bebek amniyo sıvısını yutuyormuş, yutmazsa sıvı artışı olabilirmiş ama doktor midesinde sıvı var yemek borusunda bir şey yoktur dedi. Yine de bi endişelendim çünkü ağbimin oğlu o şekilde doğdu. Doğar doğmaz ameliyat ettiler falan. Dün baya stresli geçti benim için bunları düşünmekten. Bugün ve yarın sınavlarım var ve ben yataktan dayak yemiş gibi uyandım. Bu yaştan sonra okumak neymiş anladım. Birazdan sınava gitcem. Bana dua et canım olur mu?
haziran geldi artık hazıranın 10dan sonra bebiş haberleri bekliyorum ben hayırlsııyla.Günaydın kızlar temmuz ayına az kaldı gelsin son bir ay teker teker sağlıkla gelsin bebisler
canım tansıyonunu takip et fark etmezsin birde yükselir allah korusun havalar sıcak olunca kolumu kaldırmaya halim bile olmuyor allahdan şu ara iyi gidiyor burada..kızlar gunaydın nasılısınız ben ıkı gunudr otobüs carpmıs gıbıyım gozlerım acılmıyo ayaklarım ıyıce sıstı havalar ısındıkca artıyo sızler nasılsınız
maşallah kızına canım inşallah üniversite mezuniyetlerinide görürsün.. hahahha olabilir aman genede ağzını hayra aç eşin yanındayken sancın olsun beaaa :))Günaydın kızlar
Bugün kızımın mezuniyeti var anaokulu yaniyapmıycaklardı velilerle anlaşıp güzel oyun Alanlı bi cafe ayarladık orda olucak. Bide küçücük cübbeler kepler yapmışlar inş üniverste mezuniyetlerini de görürüz. Öğleden sonra oraya gidicem yürümeyi düşünüyorum belki doğururum
Orda sancılanıyormuşum bide
O kadar sık Sancı yaşıyorum ki doğum başlıycak amaaaaan Buda gene kandırıkçı deyip geçicem sonra yolda doğurucam. Zaten her gebelikte daha kısaymış doğum Süreci . Bide benim ağrı eşiğim yüksekmiş sancıları hissetmiyorum çok şiddetli açılmamda yavaş ilerliyo bakalım bunda nasıl olucak. Valla tabak tabak hurma yiyorum Ananas yiyorum artık düzgün açılmazsa ayıp olurmuayeneye gidip 5 cm açılman var hemen doğuma derler doğurup gelirim haftaya inş çenem düştü bugün enerjikim
evet heycan artıyor yalancı ağrılar çoğalıyor hepimizin hakkında hayırlsıı olsun :))Slm kızlar günaydın hepinize güzel bi gün olsun hepimiz için inşallah bugün 32.haftaya girdik hayırlısıyla zaman azalıyor heyecan artıyor
iyiyim canım sen nasılsın??günaydın canlar naslsnz ne var ne yok :)
aman birak şu eltiyi doktor olmuş ama insan olamamış bence onun bu davranışları yüzünden giden kadınlar pişman olup birdaha ona gitmez insan bıraz ılımlı olması gerekiyor özelliklede karşısındaki hamileyse bu ne yaa herşeyi sorun yapıyor saçmalıyorKızlar dün benim kadın doğumcu elti beni sinir etti. Kandil için aradı. Bebeği sordu. 1610 dedim kilosu. O 28. Haftanın kilosu diyor. Dedim 3 hafta geride olsa doktor bişey demez miydi. Neyse takibi iyiyse sorun yok diyor. Eşim zaten takık kiloya biliyorsunyz. O duymasın diye odadan çıktım. Nasıl doktor olacak bu ya. Şubatta uzman dr oluyor. Hasta yaklaşımı sıfır
evet başladı canım bazen gün içinde veya geceelri oluyor bugünde kızımı bıraktım okula eve gelirken belime ağrı girdi neyseki fazla sürmedi..Günaydın kızlar
Sizde de doğum hazırlık sancıları başladı mı? Benim geceleri regli dönemine benzer biraz daha şiddetli ağrım oluyor. Bu normal mi yoksa yine erken belirti mi?
sen kendi doktorunu dinle canım ona bakma bazen haftası ilerde olunca illaki 40 haftayı beklemeyebilir bebek hayrılsııyla sağlıkla gelsinde allahın izniyle sen sıkma canını o doktorun dediklerinş unut gitsin..Ayyy kızlar günaydın.. valla ben de yine kendi dr. um dışında bi doktora gitmek zorunda kaldım 32. hafta raporu için gene moralim bozuldu geldim.. çocuk 2500 gr.olmuş, haftasına göre çok iri dedi. Biz zaten biliyoruz ileride olduğunu ama kafası da büyük, sen kendini sezaryene hazırla dediböyle iri çocuğu normal doğurtursak allah göstermesin falan diye de saçmaladı.. C cns_2007 canım yani senin eltinden eksik kalır yanı yoktu bu gittiğim dengesiz dr. un
yavrum baş aşağıda dönmüş halbuki ama ben normal doğurmayacağım sanırımgıcık oldum dr. a ya.. allah göstermesin ne demek, yani millet önceden 4 kilo çocuğu nasıl normal doğuruyormuş anlamadım.. yada bu gittiğimde özel di ondan sezaryene yönlendirmeye çalıştı...
Neyse sağlık açısından bir sıkıntısı yok çok şükür oğlumun..
insanlar çok değişik ne diye kıyaslıyorsun onunla sen birmisin iyice saçmalamış boşver salla gitsin canım aslında bu dönemlerde kimseyle görüşmiceksin en iyisi bu ne stres olursun ne kafaya bişey takarsın..Canım bazıları dayaklık dün bende konuşuyorum. Diyor senin bebek erken gelecekmiş. Bu yüzden kayınvalide çok yoruluyor koşturup işlerini bitirip senin doğumuna yetişmeye çalışıyor. Biz haftaya haftasonu yanlarına gideceğiz. Sende gel. Hey Akahım uzun yola çıkmamı bekliyor bu halimle. Birde ablasıyla yarıştırıyor. Ablasının bebeği 1 kiloya yaklaşmış. Bebek ters dönmüş falan... Dedim daha onlar için var bebek yine dönebilir 32-34. haftayı bekleyin bunun için haklısın dedi. Doktor ablasına yola çıkmasını yasaklamış ama ben şehirler arası gidip gelebilirmişim ona göre.