2015 Temmuz Anneleri

Suyunun azalmaması için napmaliyim.camasirim hep islakmis gibi geliyor.suyum azar azar bitiyor gibi geliyor.ne yiyip ne icsem acaba yaa.nasıl hareket etsem akil verin bana çok tedirginim
canım doktoruna güven zaten takibe almış seni inşallah bebişin vakti zamanı gelince gelir hayırlsııyla sağlıkla sen..
Valla gecen sene bn is yaoarken gizlice cekmisti bide videoya da almis halasi neymis ewdekiler merak.ediyomus bnm.nasil is yaptigimi.oyle mutfkta dururken bn gormeden cekmisti snra dedi tabi sil diyemedm.bakalim nolck geldiklerinde.
tövbe yarabbi canım sen kendini yorma madem görmeye geliyorlar sanada yardım etmesini bilsinler..
geçmiş olsun canım inşallah hayırlsııyla sağlıla kucağına alırsın bebişini
Günaydın kızlar temmuz ayına az kaldı gelsin son bir ay teker teker sağlıkla gelsin bebisler
haziran geldi artık hazıranın 10dan sonra bebiş haberleri bekliyorum ben hayırlsııyla.
kızlar gunaydın nasılısınız ben ıkı gunudr otobüs carpmıs gıbıyım gozlerım acılmıyo ayaklarım ıyıce sıstı havalar ısındıkca artıyo sızler nasılsınız
canım tansıyonunu takip et fark etmezsin birde yükselir allah korusun havalar sıcak olunca kolumu kaldırmaya halim bile olmuyor allahdan şu ara iyi gidiyor burada..
maşallah kızına canım inşallah üniversite mezuniyetlerinide görürsün.. hahahha olabilir aman genede ağzını hayra aç eşin yanındayken sancın olsun beaaa :))
Slm kızlar günaydın hepinize güzel bi gün olsun hepimiz için inşallah bugün 32.haftaya girdik hayırlısıyla zaman azalıyor heyecan artıyor
evet heycan artıyor yalancı ağrılar çoğalıyor hepimizin hakkında hayırlsıı olsun :))
günaydın canlar naslsnz ne var ne yok :)
iyiyim canım sen nasılsın??
aman birak şu eltiyi doktor olmuş ama insan olamamış bence onun bu davranışları yüzünden giden kadınlar pişman olup birdaha ona gitmez insan bıraz ılımlı olması gerekiyor özelliklede karşısındaki hamileyse bu ne yaa herşeyi sorun yapıyor saçmalıyor
Günaydın kızlar
Sizde de doğum hazırlık sancıları başladı mı? Benim geceleri regli dönemine benzer biraz daha şiddetli ağrım oluyor. Bu normal mi yoksa yine erken belirti mi?
evet başladı canım bazen gün içinde veya geceelri oluyor bugünde kızımı bıraktım okula eve gelirken belime ağrı girdi neyseki fazla sürmedi..
sen kendi doktorunu dinle canım ona bakma bazen haftası ilerde olunca illaki 40 haftayı beklemeyebilir bebek hayrılsııyla sağlıkla gelsinde allahın izniyle sen sıkma canını o doktorun dediklerinş unut gitsin..
insanlar çok değişik ne diye kıyaslıyorsun onunla sen birmisin iyice saçmalamış boşver salla gitsin canım aslında bu dönemlerde kimseyle görüşmiceksin en iyisi bu ne stres olursun ne kafaya bişey takarsın..

Meyveyi çok seviyorum en zoru o olacak. Tamamdır bugün başladım dikkat etmeye. Seninde bebeğin ileri mi peki?
ileri değil, haftasıyla uyumlu gidiyor. ben sana porsiyonları meyve için yazayım sen ona dikkat et.
12 adet yeşil erik= 1 porsiyon meyve
12 adet kiraz = 1 porsiyon meyve
6-8 adet çilek =1 porsiyon meyve

merhabalar tatlı annişler sayfaları yavaş yavaş okuyarak anca bitirdim uykum geldi kızımı alıp geleyimde bıraz uymak istiyorum tabi benim cimcimem uyutursa :)
Benimde çok uyklum var şansa ama işteyim
eşim beşiği almş çok rahatladm ama taşndgmzda kurcz
Ben daha hiç bir şeyini yapamadım.
Evi taşıyacak mıyız o bile belli değil ufff sıkıldım

mrb cnm uyu ya benm yerimede yemek yedikten sonra acayip uykm gelyr izne cıksmda bol bol uyusam :)
ah canım kızım uyutursa uyucam bakalım sende izne çık inşallah bol bol uyu.. inanki haftasonu uyucam diyorum sabah 6-7 arası uyanıyorum uyku tutmuyor haftaiçi giriyor sabah erken kalkmam gerekiyorya kız okula gidecek canım yataktan çıkmak istemiyor gözlerimi açmak bile istemiyorum hep ne istiyorsam tersi oluyor insan erken kalkmaya alışınca hep aynı saatte uyanıyor

o bendede olyr cnm ama gün içerisinde uyku cok gelyr benmde 12 hazrnda cıkcm canm az kaldı şükürler olsn

hamile psikolojisinden hiç anlamıyor canım. ilerde çok hasta potansiyeli olacağını hiç sanmıyorum. dediğin gibi bi giden bidaha gitmez heralde

eşim beşiği almş çok rahatladm ama taşndgmzda kurcz

hadi gözün aydın canım. daha iyi olur kur boz uğraşmazsınız. şimdi heves vardır ama sabret azıcık daha

bu son ay gerçekten bişey yapmasanda yorucu luyor birde sen çalışıyorsun allah çalışan hamilelere yardım etsin öğleden sonra uyku basıyor

ahh sorma şuan kafam düşüyor ama çıkmama 4 saat var daha annemle babam gedi akşam bende kaldılar. evi temizlemişler yemek yapmışlar Allah onları başımızdan eksik etmesin. canlarım benim yaaa

evet canm inş. dinlenrm. ev taşıma işi var bana iş düşmez ama yinede içim rahat etmz ufak işleri yaparm
hayırlsı allahdan canım allah yardım etsin ev taşıması hamilelikte zor oluyor benim bir ay kala taşınmıştık kızımda ne kadar yapmasakda duramıyor insan birde benim eşim herşeyi tek başına yaptı işden gel eve git temizlik felan filan baya yorucu geçmişti onun için..

insanın kendi ailesi bi farklı oluyor canım koca tarafı iş bekler ama kendi ailesi olunca insanın bi başka oluyor can işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…