2015 Temmuz Anneleri

beklycm cnm mecbur

amin cnm kaynvldm annem görmcm yardm etck benm eşimde badana yapck işten geldıkce onun için cok zor olck

Cnm senin bu eltınde nasıl kadın dogumcu olacakmış ya.hasta bir kez gider daha gitmez ona.tabı devlette çalışırsa el mahkum ama öyle bir doktoru özelde barındırmazlar.insan empatı kurmalı önce.

O zaman biraz dikkat edince hemen düzelir canım =) Seninle aynı durumdaymışız bence, benimde dün gittiğimde bebeğin göbek çevresi 1 hafta öne gitmiş dedi, bu sefer suda problem yok ama bence bu ara yine kaçırmışız dedi :) Doktorumda tanıdı beni... Gerçektende geçen hafta ofiste son haftam diye arkadaşlarla dışarı çıktık, kutlama yemeği gibi yedik, ofiste pasta kesildi, cmt akşamı bir arkadaşın doğumgünüydü yine dışarda yedik yine pasta yedim, pazar geceside düğün vardı :O Üst üste çok dışarda yedim (hem hamurişi hem tuzlu) ve de çok tatlı - pasta yedim... Şİmdi toparlanmaya çalışıyorum... Haftaya -1 kilo olup aferin alıcam doktorumdan

Bende prima alayım diyorum ama 2 paket yeter mi acaba 1 numaradan ? Gerçi hemen alınabilecek birşey markette bile var stoklamaya geek yok sanki...
evet cnm stoklama bılemyrsn olck mı omyck mı belkıde pişk yapck molfx iyi gelck belkı bebek buyuk olck beden uymyck o yuzden bende 1 numara alcm bir paket hemen alınır zaten sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…