- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.161
beklycm cnm mecburhamile psikolojisinden hiç anlamıyor canım. ilerde çok hasta potansiyeli olacağını hiç sanmıyorum. dediğin gibi bi giden bidaha gitmez heralde
hadi gözün aydın canım. daha iyi olur kur boz uğraşmazsınız. şimdi heves vardır ama sabret azıcık daha
ahh sorma şuan kafam düşüyor ama çıkmama 4 saat var dahaannemle babam gedi akşam bende kaldılar. evi temizlemişler yemek yapmışlar Allah onları başımızdan eksik etmesin. canlarım benim yaaa
allah razı olsun onlardan annelerimiz babalarımızı başımızdan eksik etmesingerçekten öyle canım. annem hasta aslında kendi evinde işini zor yapıyor. ben ona kıyamıyorum o bana.
amin cnm kaynvldm annem görmcm yardm etck benm eşimde badana yapck işten geldıkce onun için cok zor olckhayırlsı allahdan canım allah yardım etsin ev taşıması hamilelikte zor oluyor benim bir ay kala taşınmıştık kızımda ne kadar yapmasakda duramıyor insan birde benim eşim herşeyi tek başına yaptı işden gel eve git temizlik felan filan baya yorucu geçmişti onun için..
eşim beşiği almş çok rahatladm ama taşndgmzda kurcz
yardım edenin lması iyi allah kolaylık versin sizlere..amin cnm kaynvldm annem görmcm yardm etck benm eşimde badana yapck işten geldıkce onun için cok zor olck
allah razı olsun onlardan annelerimiz babalarımızı başımızdan eksik etmesin
evet cnm şükür aldk :))gözün aydın canımolsun aldın eve geldi ya :)
sağolsn canmyardım edenin lması iyi allah kolaylık versin sizlere..
Ben prima premium care aldım cnm ıslaklık göstergeli...Kızlar hangi marka yenidoğan bebek bezi aldnz prima düşünüyorum ama bilemedim bi sorim dedim
cnm almadm henüz ama prima alcm sanrmKızlar hangi marka yenidoğan bebek bezi aldnz prima düşünüyorum ama bilemedim bi sorim dedim
Bnde öyle düşünüyorum cnm cevremdekilerde primanın iyi olduuğunu söylediler bide size danışim dedm prima alıcamcnm almadm henüz ama prima alcm sanrm
molfixte öneryrlr cnm kızlar ama benm çevremde prima kullanyrlr hep bende prima :)Bnde öyle düşünüyorum cnm cevremdekilerde primanın iyi olduuğunu söylediler bide size danışim dedm prima alıcam
Cnm senin bu eltınde nasıl kadın dogumcu olacakmış ya.hasta bir kez gider daha gitmez ona.tabı devlette çalışırsa el mahkum ama öyle bir doktoru özelde barındırmazlar.insan empatı kurmalı önce.hamile psikolojisinden hiç anlamıyor canım. ilerde çok hasta potansiyeli olacağını hiç sanmıyorum. dediğin gibi bi giden bidaha gitmez heralde
hadi gözün aydın canım. daha iyi olur kur boz uğraşmazsınız. şimdi heves vardır ama sabret azıcık daha
ahh sorma şuan kafam düşüyor ama çıkmama 4 saat var dahaannemle babam gedi akşam bende kaldılar. evi temizlemişler yemek yapmışlar Allah onları başımızdan eksik etmesin. canlarım benim yaaa
Ben molfıx göbek bağı oyuntulu aldım.Kızlar hangi marka yenidoğan bebek bezi aldnz prima düşünüyorum ama bilemedim bi sorim dedim
Benimde normaldi ama sınıra yakundı. Kimse bir şey demedi az şeker tüket vs. Bende bu 2 haftadır sınavlar var diye biraz şekerli şeyler tükettim açıkçası ama bugünden itibaren dikkat etcem. Dışarda da çok zor sırf şeker değil ki beyaz ekmek meyve makarna pilav hepsini azaltmak lazım yoksa düşmez şeker börek poğaça demiyorum bile
Bende prima alayım diyorum ama 2 paket yeter mi acaba 1 numaradan ? Gerçi hemen alınabilecek birşey markette bile var stoklamaya geek yok sanki...cnm almadm henüz ama prima alcm sanrm
evet cnm stoklama bılemyrsn olck mı omyck mı belkıde pişk yapck molfx iyi gelck belkı bebek buyuk olck beden uymyck o yuzden bende 1 numara alcm bir paket hemen alınır zaten sonradanBende prima alayım diyorum ama 2 paket yeter mi acaba 1 numaradan ? Gerçi hemen alınabilecek birşey markette bile var stoklamaya geek yok sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?