- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #50.181
Ya bende meyveye çok düşkünüm özellikle son günlerde karpuz yiyorum acaba bebek ondan mı önden gidiyor. Ama dr um hiç bişey demiyor yemene dikkat et falan diye..O zaman biraz dikkat edince hemen düzelir canım =) Seninle aynı durumdaymışız bence, benimde dün gittiğimde bebeğin göbek çevresi 1 hafta öne gitmiş dedi, bu sefer suda problem yok ama bence bu ara yine kaçırmışız dedi :) Doktorumda tanıdı beni... Gerçektende geçen hafta ofiste son haftam diye arkadaşlarla dışarı çıktık, kutlama yemeği gibi yedik, ofiste pasta kesildi, cmt akşamı bir arkadaşın doğumgünüydü yine dışarda yedik yine pasta yedim, pazar geceside düğün vardı :O Üst üste çok dışarda yedim (hem hamurişi hem tuzlu) ve de çok tatlı - pasta yedim... Şİmdi toparlanmaya çalışıyorum... Haftaya -1 kilo olup aferin alıcam doktorumdan
Cnm senin bu eltınde nasıl kadın dogumcu olacakmış ya.hasta bir kez gider daha gitmez ona.tabı devlette çalışırsa el mahkum ama öyle bir doktoru özelde barındırmazlar.insan empatı kurmalı önce.
Canım senin bebek iri bir bebek demek ki, benim bebeğim normal bir bebek sadece göbek çevresi önde ama ondan önemlisi suyu fazlaydı o yüzden dikkat et dedi doktorum...Ya bende meyveye çok düşkünüm özellikle son günlerde karpuz yiyorum acaba bebek ondan mı önden gidiyor. Ama dr um hiç bişey demiyor yemene dikkat et falan diye..bizimki de neredeyse 3 hafta önde ama Karnı Kafası her yeri önde.. Şeker testi yaptık yine bişey çıkmadı..
Kızlar hangi marka yenidoğan bebek bezi aldnz prima düşünüyorum ama bilemedim bi sorim dedim
Gerçi ben böyle bir doktorla karsılassam ozel devlet fark etmez sikayet ederim yanı.Türkiye eski Türkiye degil artık insanlar haklarını arıyor.ŞUAN DEVLETTE CANIM. ZORUNLU GÖREV BİTİNCE ÖZEL İSTİYOR. DOĞURURSA BELKİ KURARA EMPATİ. ŞUAN HİİÇ ÖYLE Bİ NİYETİ YOK MAALESEF.
valla kızımda kullanmadıgım bebek bezi yok ama en iyisi prima prima almayı düşünyorum .daha almadımKızlar hangi marka yenidoğan bebek bezi aldnz prima düşünüyorum ama bilemedim bi sorim dedim
Yani günde 1 porsiyon yiyebiliyorum. Süper o zaman idare edicem artık.ileri değil, haftasıyla uyumlu gidiyor. ben sana porsiyonları meyve için yazayım sen ona dikkat et.
12 adet yeşil erik= 1 porsiyon meyve
12 adet kiraz = 1 porsiyon meyve
6-8 adet çilek =1 porsiyon meyve
Hahaha ama sende baya kaçırmışsın neyse sefan olsun bu hafta dikkat edersinO zaman biraz dikkat edince hemen düzelir canım =) Seninle aynı durumdaymışız bence, benimde dün gittiğimde bebeğin göbek çevresi 1 hafta öne gitmiş dedi, bu sefer suda problem yok ama bence bu ara yine kaçırmışız dedi :) Doktorumda tanıdı beni... Gerçektende geçen hafta ofiste son haftam diye arkadaşlarla dışarı çıktık, kutlama yemeği gibi yedik, ofiste pasta kesildi, cmt akşamı bir arkadaşın doğumgünüydü yine dışarda yedik yine pasta yedim, pazar geceside düğün vardı :O Üst üste çok dışarda yedim (hem hamurişi hem tuzlu) ve de çok tatlı - pasta yedim... Şİmdi toparlanmaya çalışıyorum... Haftaya -1 kilo olup aferin alıcam doktorumdan
Bizde ondan aldık ama 1 paket aldım 50 tane var. Bi bakalım memnun kalmazsak diye boşuna stok yapmıyorum.prima piremium care en iyisiymiş ondan aldık,ucuz denılen bezlerle arasında 3 tl oynuyor sadece
Bnmde karnim asagi dogru kasiklarima baski yapiyor canim kemiklerim agriyor.dedigin gbi hurma acayip tatli istegini bastiriyo bnde alcam insallh yerim bibiki tane.İşe gitmenin hiç bu kadar zor geleceği aklıma gelmezdi kızlar
Göbeğim o kadar indiki aşagıya dik duramıyorum sırtım agrımıyor artık bel bölgem sgrıyor sona dogru zorlaşıyor sanırım
Bide hurma aldım günde 2tane yesem fazlamı olur şimdiden 1tanesi bile tüm tatlı isteğimi bastırıyor hoşuma gitti
Ben prima premium care aldım cnm ıslaklık göstergeli...
Bnde almadm canm bugün camasrlarını yıkadm aksama ütüleyip cantamızı hazrlicam bezimizide alıp tamamlicam primada karar verdim primayla başlayalm bkalm memnun kalmazsam bska marka dönerimvalla kızımda kullanmadıgım bebek bezi yok ama en iyisi prima prima almayı düşünyorum .daha almadım
Kızlar hurma bnmde canım cekiyo ama açılmayı kolaylaştrıyomuş diye yemiyordum ama siz yiyorsunuz bise olmuyomu bnde yesemmikiBnmde karnim asagi dogru kasiklarima baski yapiyor canim kemiklerim agriyor.dedigin gbi hurma acayip tatli istegini bastiriyo bnde alcam insallh yerim bibiki tane.
aynen bizde 1 paket aldık 50 li olanından,gobek oyuntulu hem devamını sonra alırız,marka degıstırmek alerji yapabiliyomus marka degıstırmeyı dusunmuyorum ben,bu arada ben 15 kılo aldımBizde ondan aldık ama 1 paket aldım 50 tane var. Bi bakalım memnun kalmazsak diye boşuna stok yapmıyorum.
Cnm gunde bi taneden iki taneden biseybolmz diye dusunuyorm.bna zaten cok kalmiyo esim bitiriyo hepsini :)Kızlar hurma bnmde canım cekiyo ama açılmayı kolaylaştrıyomuş diye yemiyordum ama siz yiyorsunuz bise olmuyomu bnde yesemmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?