2015 Temmuz Anneleri

Merhaba kızlar, ben de huggies' le başlayıp canbebe, prima ve molfix i de denemek istiyorum. bakalım.
Sizin doktorlar kilonuza niye karışıyor ya, benimki hiç karışmıyor. Benimki hiçbir şeye karışmıyor gerçi
Hastane çantalarınızı hazırladınız mı? Geç kalmadım ben hala di mi? Hala lohusa pijaması arıyorum kendime

Ya bende meyveye çok düşkünüm özellikle son günlerde karpuz yiyorum acaba bebek ondan mı önden gidiyor. Ama dr um hiç bişey demiyor yemene dikkat et falan diye.. bizimki de neredeyse 3 hafta önde ama Karnı Kafası her yeri önde.. Şeker testi yaptık yine bişey çıkmadı..

Cnm senin bu eltınde nasıl kadın dogumcu olacakmış ya.hasta bir kez gider daha gitmez ona.tabı devlette çalışırsa el mahkum ama öyle bir doktoru özelde barındırmazlar.insan empatı kurmalı önce.

ŞUAN DEVLETTE CANIM. ZORUNLU GÖREV BİTİNCE ÖZEL İSTİYOR. DOĞURURSA BELKİ KURARA EMPATİ. ŞUAN HİİÇ ÖYLE Bİ NİYETİ YOK MAALESEF.

Canım senin bebek iri bir bebek demek ki, benim bebeğim normal bir bebek sadece göbek çevresi önde ama ondan önemlisi suyu fazlaydı o yüzden dikkat et dedi doktorum...

ŞUAN DEVLETTE CANIM. ZORUNLU GÖREV BİTİNCE ÖZEL İSTİYOR. DOĞURURSA BELKİ KURARA EMPATİ. ŞUAN HİİÇ ÖYLE Bİ NİYETİ YOK MAALESEF.
Gerçi ben böyle bir doktorla karsılassam ozel devlet fark etmez sikayet ederim yanı.Türkiye eski Türkiye degil artık insanlar haklarını arıyor.

slm kızlar odamız biitti çantamız tam hazır değil ama toparladık baya . bebek bezi almadım daha sancılar başladı bende giremiyorum şu ara pek doğuran yok dimi . uykusuz gecelerim başladı . işe gitmiyom . perşembe gitçem ama bu gün evde telefonlarım susmadııı..

ileri değil, haftasıyla uyumlu gidiyor. ben sana porsiyonları meyve için yazayım sen ona dikkat et.
12 adet yeşil erik= 1 porsiyon meyve
12 adet kiraz = 1 porsiyon meyve
6-8 adet çilek =1 porsiyon meyve
Yani günde 1 porsiyon yiyebiliyorum. Süper o zaman idare edicem artık. Gerçi benim şekerden olduğu belli değil ama ben öyle tahmin ediyorum. Perşembe doktora gitcem yine. Böyle sık gitmekte çok sıkıcı.uzun olsa iple çekiyoruz sık olsa bıkıyoruz

Hahaha ama sende baya kaçırmışsın neyse sefan olsun bu hafta dikkat edersin kaç kilo aldın toplam? Bende bu haftaya yeni bir kilo ile başladım inşalla kurtulurum o bir kilodan. Benim 12-13 arası gidip geliyo

İşe gitmenin hiç bu kadar zor geleceği aklıma gelmezdi kızlar
Göbeğim o kadar indiki aşagıya dik duramıyorum sırtım agrımıyor artık bel bölgem sgrıyor sona dogru zorlaşıyor sanırım
Bide hurma aldım günde 2tane yesem fazlamı olur şimdiden 1tanesi bile tüm tatlı isteğimi bastırıyor hoşuma gitti

Bnmde karnim asagi dogru kasiklarima baski yapiyor canim kemiklerim agriyor.dedigin gbi hurma acayip tatli istegini bastiriyo bnde alcam insallh yerim bibiki tane.

Ben prima premium care aldım cnm ıslaklık göstergeli...
valla kızımda kullanmadıgım bebek bezi yok ama en iyisi prima prima almayı düşünyorum .daha almadım
Bnde almadm canm bugün camasrlarını yıkadm aksama ütüleyip cantamızı hazrlicam bezimizide alıp tamamlicam primada karar verdim primayla başlayalm bkalm memnun kalmazsam bska marka dönerim

Bnmde karnim asagi dogru kasiklarima baski yapiyor canim kemiklerim agriyor.dedigin gbi hurma acayip tatli istegini bastiriyo bnde alcam insallh yerim bibiki tane.
Kızlar hurma bnmde canım cekiyo ama açılmayı kolaylaştrıyomuş diye yemiyordum ama siz yiyorsunuz bise olmuyomu bnde yesemmiki

kızlar bişi sorucam ya size. vajinaın içinde beyaz akıntı gibi şey gördüm mantar sandım ama kaşıntı yok. mantar kaşıntısız olur mu? alttan muayene olmak da istemiyorum hiç ne yapsam bilemedim

Bizde ondan aldık ama 1 paket aldım 50 tane var. Bi bakalım memnun kalmazsak diye boşuna stok yapmıyorum.
aynen bizde 1 paket aldık 50 li olanından,gobek oyuntulu hem devamını sonra alırız,marka degıstırmek alerji yapabiliyomus marka degıstırmeyı dusunmuyorum ben,bu arada ben 15 kılo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…