2015 Temmuz Anneleri

Cok gecmis olsun canin insallah babanin durumu iyi olur dualarimiu seninle kendini cok uzme bebek iyiymis bak ama senin icin muhakkak zor bir durun

Canim hafta sonu giremedim yogunluktan. Esim hala Afrika'da kizimla harala gurele bir baktim pazartesi olmus. Simdi okulda o yuzden girebildim. Ben yarin doktora gidiyorum yine. Simdi yeni doktor bulabildim zar zor o da hemen cagirdi normalde 8. Haftada aliyorlar burada ilk defa ama ben asilama yaptirdigim icin baska bir klinikte orda kalp atimina bakmislardi:) simdi kan tahlillerimi filan yapacaklar daha yapilmadi cunku. Umarim iyi bir doktora denk gelorim hickomseyi tanimayinca zor iste kim denk gelirse. Turkiye'deki arkadaslar sansli doktorlarini secebiliyor burada kim nobetciyse o geliyor doguma filan bir gordugun doktoru bir daha gormuyorsun:) sen nasilsin canim? Alinti yapmamis galiba # dileekefem

Anladimm cnm esin is geregi afrika sanirim sende kizinla ilgilen et tabii firsat olmuyor haklisin evet canim burda yurtdisinda doktor secme imkanin yok bu olmadi digerine gideyim yok maalesef bak ben taa 22 sini bekliyorun diger doktorlar almiyor hastam degil diye bu yondamen ayni kaderi paylasiyoruz insallah senin sonuclarinda iyi cikar canim bebegini tekrar goreceksin ne guzel peki dilin varmi kendin anlatabiliyorsun demi derdini ayy ben iyiyim yarin triot doktoruna gidecegim bakalim sabirsizlikla 22sini bekliyorum

seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı.ama ben çok kötüyüm.agzımın hic tadı yok sürekli bulantı.bence bu duruma sen sevin derim rahat rahat herseyden yiyebiliyosun
Benimde sizinle tarihim aynı. Bir gün hiç olmuyor bulantı diğer gün de sadece acıktığımda ve gece uyumama yakın oluyor. Dün gece sıkıntıdan uyumadım bu da telaş yaptırıyor bana birşey mi olacak acaba diye

canım benim kabızlık hayatımda kronik bir sorundur zamanında bunun için doktora gitmiştim hatta kolonoskopi çektirmeyi bile düşünmüştüm çünkü duphalac diye birşurup vardı o bile kafi gelmiyordu.
bizim ki tüp bebek ve en çok korktuğum trasnfer sonrası kabız olmaktı ama çok şükür olmadım. her sabah uyanır uyanmaz suyu kaynatıp ılıştırıp içiyorum ama kahvaltıdan yarım saat önce bu bana çok çok iyi geliyor keşke daha önce yapsaydım diyorum. hoşaf yapmışsın ya onu sabah sıcak suyla ılıştır iç daha etkili olur bence. tavsiye ederim.

Psikoloji ii olursa bence mide mevzularında zamanla düzene girer inşallah hepimizin..tadsızluk bendede var

Evet cnm senin bat kac bakim benim dogum tarihim doktor soylemedi internetten hesapladim bakalim

Doktora girtim o daha tam bir tarih söylemedi bende netten hesapladım.. Sat 23-10-2014

Çok geçmiş olsun canım.. Umarım baban bir an önce iyi olur.. Bebeşinin iyi olmasına da sevindim.. İkinci hamilelik olmasına rağmen bende de oluyor o stresler.. Acaba bişey mi oldu? Ay çok mu gerildim.. Paranoya oluyor biraz.. Ama Allahım korusun ne yaparsak yapalım onları koruyacak olan o..

Evet canim esim is seyahatinde iki haftanin biri gitti biri kaldi:) neyseki dilim var canim o konuda sorun yok bir de cin'de yada Rusya'da filan yasiyor ilsaydik ne yapardim:):) benimde tiroid cikmisti hap kullaniyorum bakalim bu tahliller yapilinca gorecegim dusmustur umarim. 22'sine kadar beklemek zor ama zaman cabuk geciyor. 9. Haftaya girmisim bile :) iyi olduguna cok sevindim canim. Bir dersin sikintin olirsa yaz en azindan sozle derman olmaya calisiriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…