2015 Temmuz Anneleri

Allah sağlık şifa versin.Üzme kendini iyi düşün bol bol dua et.hayırlı haberler paylasirsin umarım.

Buna sevindim canim dilin olmasaydi eminim cok zorlanirdin cok sagol canim burda birbirimizi tanimasakda ne guzel birbirimize destek oluyoruz bu bile yetiyor

Bunda doktora gitmedim daha ama ilk gebeligimde doktorum dusuk tehliken olmazsa rahatlikla iliskiye girebilirsin demisti

Sizin esinizin güvendiği yerdir ondan aluyodur burada maalesef kiminn ne düğü bellek i biz guvenmiyoruz almiyoruz cok
guveniyorsaniz tercih mesekesi tabi bizim bulunduğumuz yerde bulmak çok zor varsada bize denk gelmiyor yada çiftçiler kendilerine ayiriyorlar risk almiyoruz

Arkadaslar ben cok kotuyum,iyice tukenince aglamaya basliyorum benim gibi olan var mi bu mide bulantisi birsey yiyememe felaket :/

benimde nodülüm var1 senedir takipteyim 2.5 cm ama merak etme igne uçlu biyopsi öneriyor doktor iğneyle sıvı alıyorlar ve patolojiye gidiyor içinde ne var diye berkide temiz çıkar seninki benimki temiz çıktı 6 ay sonra birdaha bakılacak büyümüşmü diye ben bu ay bakıldı büyüme milimetrik olmuş doktor çok iyi dedi hemen büyümüyor zaten büyürse ne olacak diye sormuştum doğumdan sonra ameliyat olursun demişti berkide seninkide büyümez aynı kalır

İyi akşamlar arkadaşlar

Karnın belli olmuş diyor görenler size de söyleyenler var mı? Bir de hevesle eline ip şiş almamış kızım battaniye örmeye başladı. Nasıl eğleniyorum kendisiyle bir görseniz Neşemi yerine getiriyor valla

Biyopsi hamileykende yapilabiyor mu canim bebege bi zarari olur mu? Allah senden razi olsun yuregime su serptin geldim geleli agliyordum

Kizlar birsry sorucam
Dr sordunuz mu hic
İliski icin birsey soyledi mi
Evet canım bana söyledi
Kese etrafından kanama görünce 3 ay ilişki yasak dedi.
Gerçi demese de 4kayıptan sonra bizde yapmaya cesaret olmaz
Ama genel olarak drlar ilk 3 ay organ gelişimi oluştuğu için ilişkiye pek sıcak bakmıyorlar

acanım çok geçmiş olsun
Bu konuda pek bilgim yok.
İnşallah bebeğine birşey olmadan bir tedavi uygulanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…