- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.041
Esas onlar durduk yere soylemiyorlar canim bir problem olmadikca. Sen sor hic merak etme her hamile soruyor onlar aliskin:)soylerse sorarım durduk yere soramam ki
Arkadaşım sorma ben de aynı psikolojilerdeyim. Ağlama nöbetleri, sürekli evham mutsuzluk gerginlik nolcak böyle bilmiyorum. Babamlar başka bi Şehirde yaşıyorlar bana gezmeye gelmişlerdi. Hastalandı 3 gün boyunca acillerdeydim apandisiti patlamış ameliyat oldu. Bu esnada tomogrofide akciğerlerinde kitle tespit edildi. Düşünün psikolojimi kaç gündür tam toparlanamadım. Kitleye henüz hiç bakılmadı henüz. Ameliyat sonrası toparldıktan sonra bakılacak. Nolur dua edin. O kadar ayakta stresle bi de hastane acillerinde durunca dayanamadım gittim doktora. Bebiş ne durumda diye merak ettim çık şükür iyi.babam için dua edin nolur iyi huylu çıksın kitle..
Buna sevindim canim dilin olmasaydi eminim cok zorlanirdin cok sagol canim burda birbirimizi tanimasakda ne guzel birbirimize destek oluyoruz bu bile yetiyorEvet canim esim is seyahatinde iki haftanin biri gitti biri kaldi:) neyseki dilim var canim o konuda sorun yok bir de cin'de yada Rusya'da filan yasiyor ilsaydik ne yapardim:):) benimde tiroid cikmisti hap kullaniyorum bakalim bu tahliller yapilinca gorecegim dusmustur umarim. 22'sine kadar beklemek zor ama zaman cabuk geciyor. 9. Haftaya girmisim bile :) iyi olduguna cok sevindim canim. Bir dersin sikintin olirsa yaz en azindan sozle derman olmaya calisiriz:)
Bunda doktora gitmedim daha ama ilk gebeligimde doktorum dusuk tehliken olmazsa rahatlikla iliskiye girebilirsin demisti
benim doktorum ilk 3 ay önermiyorum dedi.[/Q
Canim o herkesin durumuna gore degisiyor o yuzden kendi doktoruna sorman lazim. Benim kizimda ilk iki ay yasakti dis gebelikle ayni anda oldugu icin birde cok kanamam vardi. Simdi yasak degil mesela:)
bende risk de yok yasakladı ama neden diye sormadım ilki düştü diye önelem mi bilmiyom nekadar süre diye soramadım da
Ben dr sordum
Makas bolgesdine cok baski yapmadan iliski serbest dedi
Birde size sorayim defim
Bu arada sat demek gebe kalinan tarih mi demek
Sizin esinizin güvendiği yerdir ondan aluyodur burada maalesef kiminn ne düğü bellek i biz guvenmiyoruz almiyoruz cokyamannngüvendiği yerdir 38191434 .!.:ben anlamadım eşiniz nasıl köy sütü getirmiyo benim eşimde veteriner hekim her hafta mutlaka 5 kilo süt getiriyo ben hepsini bi kerede kaynatıp dolaba koyuyorum sonrada günlük birer bardak ısıtıp içiyorum eşim normalde hazır süt koymaz eve bu gebelik durumunda ise asla koymuyor zaten köy sütüne alıştıktan sonra paket süt içmek işkenceye dönüşüyo aradaki farkı fark etmemek mümkün değil
Merhaba kızlar bugun kan sonuçlarımı aldım bildiğiniz gibi tshım çok yüksekti ilacın dozunu yükselttik şimdi normale dönmüş şükür. tiroit ultrasonuna girdim doktor sonucu vermedi çarşamba öğleden sonra gel al dedi ama asistana yazdırırken 3cm boyutunda nodül tespit edildi dedi bende bunu duydum ya eve geldim geleli internetten araştırıyorum 3cm üzeri direk ameliyat kanser riski olabilir gebelikte 6.ayda ameliyat diyor çok korkuyorum böyle birşey başına gelen varsa ne olur bana destek olsun. morale ihtiyacım var kızlar çok üzgünüm iki gözüm iki çeşme 11den beri hiç bişey yemedim canım hiç birşey istemiyor bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum(((
Hosgeldin arkadasim aramiza bebegini saglicakla alirsin ins kucagina
Evet aynii :hoşbulduuk:) günlerimiz de aynı bu arada :)
Arkadaslar ben cok kotuyum,iyice tukenince aglamaya basliyorum benim gibi olan var mi bu mide bulantisi birsey yiyememe felaket :/
canım Allah acil şifalar versin inşallah yardımcınız olsun...Allah sağlık şifa versin.Üzme kendini iyi düşün bol bol dua et.hayırlı haberler paylasirsin umarım.
benimde nodülüm var1 senedir takipteyim 2.5 cm ama merak etme igne uçlu biyopsi öneriyor doktor iğneyle sıvı alıyorlar ve patolojiye gidiyor içinde ne var diye berkide temiz çıkar seninki benimki temiz çıktı 6 ay sonra birdaha bakılacak büyümüşmü diye ben bu ay bakıldı büyüme milimetrik olmuş doktor çok iyi dedi hemen büyümüyor zaten büyürse ne olacak diye sormuştum doğumdan sonra ameliyat olursun demişti berkide seninkide büyümez aynı kalır
Evet canım bana söylediKizlar birsry sorucam
Dr sordunuz mu hic
İliski icin birsey soyledi mi
acanım çok geçmiş olsunMerhaba kızlar bugun kan sonuçlarımı aldım bildiğiniz gibi tshım çok yüksekti ilacın dozunu yükselttik şimdi normale dönmüş şükür. tiroit ultrasonuna girdim doktor sonucu vermedi çarşamba öğleden sonra gel al dedi ama asistana yazdırırken 3cm boyutunda nodül tespit edildi dedi bende bunu duydum ya eve geldim geleli internetten araştırıyorum 3cm üzeri direk ameliyat kanser riski olabilir gebelikte 6.ayda ameliyat diyor çok korkuyorum böyle birşey başına gelen varsa ne olur bana destek olsun. morale ihtiyacım var kızlar çok üzgünüm iki gözüm iki çeşme 11den beri hiç bişey yemedim canım hiç birşey istemiyor bebeğime bişey olacak diye çok korkuyorum(((
Kizlar arkadasim 6 aylik hamile cips duskunu varmi aranizdada öle olan ya
acanım çok geçmiş olsun
Bu konuda pek bilgim yok.
İnşallah bebeğine birşey olmadan bir tedavi uygulanır
Valla bencede kizartma yasak zaten bide cipsi dusunun ne yaglarda kizariyorBen ilk hamileligimde cok yiyordum canim sonucta yag iceriyor ve bir suru koruyucu madde var cok zararli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?