2015 Temmuz Anneleri

evet hayatım biyopsi oluyor çünkü sadece o bölgeden şırıngayla su alıyorlar hiçbir tehlikesi yok kan aldırır gibi hiç merak etme berki de seninkindede büyüme olmaz veya içinde kistik birşey bulunmaz çoğunda hiç bir tehlikeli şey bulunmuyormuş tiroid nodüllerinin çok az bir kısmı tehlikeliymiş kistik olsa bile çok nadir bir kısmı tehlikeliymiş onun dışındaki kısım sadece triod dışına çıkmazmış başka yerlere bulaşmazmış hemen büyümez zaten hamilelik bitinceye kadar sorun olmaz beklersin demişti doktorum bu nodül 100 kişinin 50 sinde varmış ama insanlar fark edemiyormuş benimde rutin bir kontrolde çıkmıştı komşumda 8 nodul varmış hatta onunki boy boy ama küçük merak etme doktor seni bilgilendirir zaten

Biyopsi hamileykende yapilabiyor mu canim bebege bi zarari olur mu? Allah senden razi olsun yuregime su serptin geldim geleli agliyordum

Cok tesekkur ederim canim benim allah ne muradin varsa versin :)

Arkadaslar esimle tartistik cok sinirlendim sag tarafima bicak saplanir gibi bisey oldu, bebegime
Bisey olmus mudursacma sapan seyler yuzunde sinirlendirdi beni dusuncesiz cok uzgunum

Kizlar birsry sorucam
Dr sordunuz mu hic
İliski icin birsey soyledi mi
Canim benimki tüp bebek olmasina ragmen doktor sadece 5 gün yasak koymustu, biz yine de kalp atisini duyana kadar dikkat ettik.Ama doktoruna danismani tavsiye ederim, bunda utanacak cekinecek bisey yok, gayet normal bisey bu... Saglikla kucagina al bebisini...
Sabahlari kuru kayisi ye ustunede bir bardak ilik limonlu su ic fayda sini goreceksin hem kabiz oldun diye bebegine niye zarar olsun boyle dusunme bence nornal bir durum bu
Canim benim ben de biliyorum kabizligin bi zarari olmaz ama elinde olmadan cok zorlaniyorsun, bundan dolayi endise etmistim ben:).

Ilgilenip cevap yazdiginiz icin hepinize tesekkür ederim, gecenlerde kan tahlili yaptirmistim ev doktorumda, sonucunu bugün aldim.Demir eksikligi cokmus, bu yüzdenmis kabizlik. Demir eksikligi icin ilac yazdi, onu aldim bugün kullanmaya basladim.insallah hemencecik etki edeer de biter bu iskence. Tiroide de bakmasini istemistim, 3,39 cikmis deger, ama doktorum gayet iyi dedi, cünkü ilaci kullanmadan kan veriyorsun o gün, günlük aldigin dozajla o normale iniyordur sakin kafana takma dedi. Bi de tüp bebek oldugu icin hep bi endise halinde oluyor insan , kizlarimda hic böyle degildim, gerci o zaman tiroid sorunum da yoktu.Saglikla yavrularimizi kucagimiza alalim insallah...

Kızlar az önce neyi farkettim biliyo musunuz sağ kasığıma elimi koydum ve fındık kadar bisey geldi elime ve bebeğimi hissettim miniğim oracıkta duruyo ya ay nasıl mutlu oldum anlatamam

kızlar ya benim doktorum toksoplazma tahlilini istemişti yaptırmıştım temiz çıkmıştı 3 hafta sonrası için yine aynı tahlili istedi yinemi yaptırmam gerekli kan tahlilini ücretsiz aile hekiminde yaptırıyorum ücretsizde onu hallederimde bu toksoplazma 150 tl bu ayda yaptırırsam 300 tl olacak yani riskim yok niye istediki yaa

evet canım ya Allah ne uygun gördüyse razıyım.Haşa bana mı düşmüş o çocuğu aldırmak dinen de uygun değil zaten.Aslında yaptırmamak daha uygun görünüyo tüm hamielliği kötü bi ihtimalin stresiyle geçirmektense...Druma güveniyorum gerçi hem mesleki hem iman yönünden onun dediğini yaparım herlade bakalım bana mı bırakıcak bu ikili testi?

Kızlar psibandı kullandım bugün ilk kez.Bahsetmek istedim.Aslında tam farkedemedim ama bulantımı biraz azalttı gibi.Bugün öğle yemeğine doğru kötü olcak gibiydi midem takınca yemek yedim çok sıkıntı yaşamdım gün içinde zaten çok aşırı bulantım yok bana haftada 1 geliyo galiba çok fena durumlar..
Eve gelince eşim gördü bileklikleri kolumda.'onlar ne' dedi 'bahsetmiştim ya bulantı bilekliğim geldi' dedim. Benimle biiir dalga geçti kızlar çok sinirlendim..'HA HA Ha siz kadınlar olduğu sürece bu ticaret bitmez ,size satacaka bişey mutlaka bulurlar ' dedi kahkaha attı saniyelerce'yok bunun gaz için olanı da varmışymış, kabızlık için olanında da alalım HA HA Haa' diye bayağı geyik konusu oldum sormayın
Neyse akşama arkadaşlara davetliydik.İşi şansa bırakmak istemedim metpamid içtim 1 tane onunda mı etkisiyle bilinmez bir iştahım açıldı..Tabağımı bitirdim,çay,meyve vs hiçbişey bırakmadım.Normalde her akşam çay saatlerine bayılan yanında mutlaka bişiler atıştıran ben hamilelikten beri evde yiyemiyodum ama orda yedim herşeyi psibandların etkisi var mıdır bilemem :) Evinde olupta yemeyen misafirliğe gidince aynı şeyi bayıla bayıla görmemiş gibi yiyen çocuklar gibiydim anlayacağınız

canım devlet hastanesinde ücretsiz yapıyorlar ben devlette yaptırdım boşa para verme doktor istediyse bir bildiği vardır.

Duyarsınız inşallah bende duymadım fakat gördük. Bizde 15 gün sonra gideceğiz bakalım.

Canim bugün minik bebegimin kalp atislarini hem gördük hem dinledik bu haftalarda doktorlar pek dinletme taraftari degil diye dinletecegini sanmiyordum ama duyduk darisi bebegini sabirsizlikla duymayi bekleyen tüm arkadaslarin başına

canım 3.39 a gayet iyi diyen kadın doğum doktorun mu?

Haddii ins valla okadar pimpirikliyim ki duycam mi ikili uclu test sonuclari yapilinca temiz cikcakmi simdiden kafada kuruyorum hep
Ben de çok düşünüyorum ama kafaya takmamaya çalış canım iyi düşünelim iyi olsun kötü düşünüp hem kendimizi hem bebeği huzursuz etmeyelim :)

Ben de çok düşünüyorum ama kafaya takmamaya çalış canım iyi düşünelim iyi olsun kötü düşünüp hem kendimizi hem bebeği huzursuz etmeyelim :)
Aynen haklisin ama elimde degil ya tahlildir testir bunlar bitene kadar ben kendi beynimi bitiriyorum

Bu arada dogumu bayrama gelen varmi benim sezeryan olacagi icin erken olma olasiligi var ama bayrama denk gelsin istemiyorum sorun cikmazsa bayramdan sonra istiyorum doktorudur hemsiresidir hepsi tatile gidicek bir agrim sorunum olursa baska doktorda istemem allah im o gunu gostersinde telaşa duselim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…