- 23 Kasım 2014
- 535
- 329
- 48
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #5.081
Evet gecen hafta unutuyodum hamile oldugumu simdi aklimdan cikmiyor fasulyecik :)O modlar bebek icin yasak artık bak ne güzel büyümeye başladılar yavastan kendilerini hissettiriyolar :)
E günden güne büyüyo annesi ben burdayim beni unutma diyo :)Evet gecen hafta unutuyodum hamile oldugumu simdi aklimdan cikmiyor fasulyecik :)
Oyyyş yesin onu annesiE günden güne büyüyo annesi ben burdayim beni unutma diyo :)
bana kesinlikle yasak dedi süre vermedi büyük ihtimal gebeliğin seyrine göre söyler yine.ama iki düşük var o yüzden yasakladı diye düşünüyorum.eğer bşy demediyse yasaklamamıştır demektirKizlar birsry sorucam
Dr sordunuz mu hic
İliski icin birsey soyledi mi
Gecmis olsun canim Allah yardimcin olsun. Az kaldi sabret geçecek insallah. Seninle tahmini dogum tarihlerimiz ayniGecenin 4 ü oldu kusmaktan helak oldum kasıklarim yirtilcak nerdeyse ogurmekten
Allahim nolur yardım et
Kalp atışı duyan annelere bir şey sormak istiyorum sizce hissetmek mümkün mü ben elimi koyduğumda ve tabiki dinliyorum sanki bişey var hissediyorum atıyo yani kumandayı göbek hemen altına koyunca da titresim oluyomuş bi denermisiniz oluyomu
sağol arkadasım bende bugün doktorumu arayıp sorucam alabilirsin derse bende alıcam dayanamıyorum artık pek de bişey yiyemiyorum 1 -2 haftadır adam akıllı bişey boğazımdan geçmiyor çok mutsuzum resmen depresyona girdimKızlar psibandı kullandım bugün ilk kez.Bahsetmek istedim.Aslında tam farkedemedim ama bulantımı biraz azalttı gibi.Bugün öğle yemeğine doğru kötü olcak gibiydi midem takınca yemek yedim çok sıkıntı yaşamdım gün içinde zaten çok aşırı bulantım yok bana haftada 1 geliyo galiba çok fena durumlar..
Eve gelince eşim gördü bileklikleri kolumda.'onlar ne' dedi 'bahsetmiştim ya bulantı bilekliğim geldi' dedim. Benimle biiir dalga geçti kızlar çok sinirlendim..'HA HA Ha siz kadınlar olduğu sürece bu ticaret bitmez ,size satacaka bişey mutlaka bulurlar ' dedi kahkaha attı saniyelerce'yok bunun gaz için olanı da varmışymış, kabızlık için olanında da alalım HA HA Haa' diye bayağı geyik konusu oldum sormayın
Neyse akşama arkadaşlara davetliydik.İşi şansa bırakmak istemedim metpamid içtim 1 tane onunda mı etkisiyle bilinmez bir iştahım açıldı..Tabağımı bitirdim,çay,meyve vs hiçbişey bırakmadım.Normalde her akşam çay saatlerine bayılan yanında mutlaka bişiler atıştıran ben hamilelikten beri evde yiyemiyodum ama orda yedim herşeyi psibandların etkisi var mıdır bilemem :) Evinde olupta yemeyen misafirliğe gidince aynı şeyi bayıla bayıla görmemiş gibi yiyen çocuklar gibiydim anlayacağınız
canım Allahtan hayırlısı inşallah en yakın zamanda gönlüne göre verir Allah geçmiş olsun şimdidengünaydın anniş adayları . ben artık bu forumdan ayrılıyorum dün doktora gittim maalesef boş gebelik çıktı. hepiniz umarım sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
canım çok üzüldüm sıkma canını ben boş gebelikle ilgili bir sürü yazı okummuştum boş gebelikten sonraki ilişkilerde daha çabuk ve sağlıklı gebelik yaşama ihtimalin yüksek oluyormuş sağlıklı sıhhatli olsunda geç olsun Allah da sana beklediğin mutluluğu yaşatacakdır elbet dua et bol bolgünaydın anniş adayları . ben artık bu forumdan ayrılıyorum dün doktora gittim maalesef boş gebelik çıktı. hepiniz umarım sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
Bu arada dogumu bayrama gelen varmi benim sezeryan olacagi icin erken olma olasiligi var ama bayrama denk gelsin istemiyorum sorun cikmazsa bayramdan sonra istiyorum doktorudur hemsiresidir hepsi tatile gidicek bir agrim sorunum olursa baska doktorda istemem allah im o gunu gostersinde telaşa duselim :)
Çok geçmiş olsun canım yaaa.Seni çok iyi anlıyorum geçen gece ben de öyle oldum sadece 1 gece o bile yetti gerçekten.Bi başladım mı rahat bırakmıyo insanı di mi..İnşallah bu zorlukların karşılığında rabbim sana çok hayırlı bi evlat verir canımGecenin 4 ü oldu kusmaktan helak oldum kasıklarim yirtilcak nerdeyse ogurmekten
Allahim nolur yardım et
Canım çok geçmiş olsun yaaa.Üzüzlme nolur.İnan vardır bunda da bi hayır bizim anlayabilmemiz mümkün değil belki şu anda...Sen de ekim,kasım,aralık annelerinde olursun belkii.Rabbim hayırlısını versin tekrar sana,hayırlı zamanda...Kendini harab etme nolurgünaydın anniş adayları . ben artık bu forumdan ayrılıyorum dün doktora gittim maalesef boş gebelik çıktı. hepiniz umarım sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
Merhaba kızlar aranıza bende katılabilir miyim?
İnşallah gerçi bizim gebelik biraz sıkıntılı o yüzden hala bebeğe bağlanma sorunu yaşıyorum.Gel canim gel hosgeldin dogum tarihlerimizde yakin bayramda beraber dogurmak nasip olur insallah
Geçmiş olsun.günaydın anniş adayları . ben artık bu forumdan ayrılıyorum dün doktora gittim maalesef boş gebelik çıktı. hepiniz umarım sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?