2015 Temmuz Anneleri

Kizlar birsry sorucam
Dr sordunuz mu hic
İliski icin birsey soyledi mi
bana kesinlikle yasak dedi süre vermedi büyük ihtimal gebeliğin seyrine göre söyler yine.ama iki düşük var o yüzden yasakladı diye düşünüyorum.eğer bşy demediyse yasaklamamıştır demektir

Gecenin 4 ü oldu kusmaktan helak oldum kasıklarim yirtilcak nerdeyse ogurmekten
Allahim nolur yardım et

Arkadaşlar merhaba ,

iki gün öncesine kadar mide bulantım hiç yoktu , ama dünden beri fena bir şekilde başladı . Bu haftalarda mide bulantısı şiddetli olan ya da doktoru tarafından herhangi bir mide korucuyu verilen var mı aranızda

Kalp atışı duyan annelere bir şey sormak istiyorum sizce hissetmek mümkün mü ben elimi koyduğumda ve tabiki dinliyorum sanki bişey var hissediyorum atıyo yani kumandayı göbek hemen altına koyunca da titresim oluyomuş bi denermisiniz oluyomu

günaydın...
bende henüz başlamadı mide bulantısı belkide hiç başlamaz :)
ama bazen çok yiyince yada çok fazla çeşit karıştırınca her normal insan gibi midem bulanıyor :)
kızımdada midemin bulandığını hatırlamıyorum. bir kez istifra ettim...öğle yemeğinde 1 kaşık yemek kalmıştı aslında doymuştum ama israf olmasın diye onu ağzıma attım sonra hepsi gitti :)
kızım çokda saçlı doğmuşdu..saçlı bebkte mide bulantısı çok olur derler ama ben de olmadı...

Canım bunun benzerini daha önce yabancı bir forumda okumuştum. kumandanın hareket ettiğini gören bile var... Ama bu bebekle alakalı değil bizim kalp atışımız, denemek için hamile olmayan birinede yaptırmışlar, kumanda onun karnında da hareket etmiş... Bu haftalarda bebeğin kalp atışı ancak doppler denen cihazlar ile duyulabilirmiş.

sağol arkadasım bende bugün doktorumu arayıp sorucam alabilirsin derse bende alıcam dayanamıyorum artık pek de bişey yiyemiyorum 1 -2 haftadır adam akıllı bişey boğazımdan geçmiyor çok mutsuzum resmen depresyona girdim

günaydın anniş adayları . ben artık bu forumdan ayrılıyorum dün doktora gittim maalesef boş gebelik çıktı. hepiniz umarım sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız

günaydın anniş adayları . ben artık bu forumdan ayrılıyorum dün doktora gittim maalesef boş gebelik çıktı. hepiniz umarım sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
canım Allahtan hayırlısı inşallah en yakın zamanda gönlüne göre verir Allah geçmiş olsun şimdiden

canım çok üzüldüm sıkma canını ben boş gebelikle ilgili bir sürü yazı okummuştum boş gebelikten sonraki ilişkilerde daha çabuk ve sağlıklı gebelik yaşama ihtimalin yüksek oluyormuş sağlıklı sıhhatli olsunda geç olsun Allah da sana beklediğin mutluluğu yaşatacakdır elbet dua et bol bol

Benim dogumun tam bayrama geliyor canim normal dogum istiyorum ama doktorum olmayacak diye cok korkuyorum

Gecenin 4 ü oldu kusmaktan helak oldum kasıklarim yirtilcak nerdeyse ogurmekten
Allahim nolur yardım et
Çok geçmiş olsun canım yaaa.Seni çok iyi anlıyorum geçen gece ben de öyle oldum sadece 1 gece o bile yetti gerçekten.Bi başladım mı rahat bırakmıyo insanı di mi..İnşallah bu zorlukların karşılığında rabbim sana çok hayırlı bi evlat verir canım
Canım çok geçmiş olsun yaaa.Üzüzlme nolur.İnan vardır bunda da bi hayır bizim anlayabilmemiz mümkün değil belki şu anda...Sen de ekim,kasım,aralık annelerinde olursun belkii.Rabbim hayırlısını versin tekrar sana,hayırlı zamanda...Kendini harab etme nolur

Geçmiş olsun.
Fakat üzülme benim arkadaşımda bu şekilde kürtaj oldu çok fazla geçmeden 3-4 ay kadar bir sürede yeniden hamile kaldı. Bense ilk bebeğimi kaybettim ve şimdi hamileyim. Eğer inanır ve sakin bir şekilde beklersen sende hayırlısıyla yeniden hamile kalabilirsin. Sadece inan ve kendini yıpratmamaya çalış. Biliyorum çok zor ama anne adayı olan biri önce çok güçlü olmalı. Bu küçük bir imtihan sonrası gelir elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…