- 15 Eylül 2014
- 225
- 190
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.301
Benim hastaneye gitmiyorum canım özel muayenanesi var. Koru ve akropolle anlaşmalı doktorum. Koru tam teşekküllü biraz Pahalı diğerlerine göre. Burda alternatif var baya bütçene göre seçebilirsin özel hastaneleriNette de komse zubeydeyi tavsiye etmiyor.komsumuz zekai tahirde yapmis ucunude cok memnun kalmis onun icinde iyi yorum var kotude var.sen.hangi hast.gidiyosun canim.bnm hep arastrdigim.ozelde koru hast.icin.iyibdiyolr ama balgatta olan.icin hep yorumlr.ailem eryamnda oturuyor ama iyi bi hastane olursa arabayla gideriz.
Günaydn iyi pazarlar hepinize hamişlerim bugün 36haftalk olduk gece adet olcakmışım gibi belim kasıklarm agrıdı biraz uyudum gecti bide bacaklarima kramp giriyo yatamiyorum sag sola dönmekten korktum aha dogurucam diye ama düzenli bi agrım yoktu şuan hafif belim agriyo bunlar normal heralde dimi
bi balgatta bide sincanda var.sincanda meltem hanım varmış o iyiymiş .balgatta kim var onu bilmiorum.hep iyi şeyler duydum koru ile ilğili olmadı oraya bi muayne olcam. anneannem gittide koruya dizinden ameliyat oldu çok memnun kaldı :)Ozelde balgat koru hastanesinden cok memnun olanlar var canim.Ankara'da degilim ama orada cok arkadasim var,cogu koruya gidiyo.
canım burda yapmk bndeyekruye canım ne zamandır okuyorum, dayanamayıp yazmak istedim. Güzel hamiş sen niye bu kadar sıkıntı yaptın ki kendine. Bildiğim kadarıyla senin ya da bebişin özel bir durumu yok allaha şükür ve inşallah herşey çok sorunsuzca normal şeklde tamamlanacak zaten. Bulunduğun yerde hastane var, doktor var, ebe var. Yani evde doğum yapmayacaksın. O hastanede doğum yapan 100 lerce hamile vardır her yıl eminim. Hem doğum bu altı üstü, çok komplike bir beyin ameliyatı değil ki. Ebenin dediklerine takılma bence ve doğumu yaptıracak doktora git ve kafandakileri söyle, eğer doktorda. başka şehirde doğum yap gibi bir öneri almazsan bence boşuna kalbini karartma. Herşey çok güzel olacak, bir avazda alacaksın bebişi kucağına allahın izniyle.
Ama lütfen bu kadar stres yapma canım.
Canim bnde burda yapmk istiyodum.hastanede simdi bi dojtr kaldi oda kafayi yedi sanirim muayene bile dogru duzgun etmiyor.bu ebede 35 yildr calisiyor.dedi nagihan.olaaydi derdim gitme ama durumlr burda iyi degil simdi bunu dedikten snra kafam bi milyon oldu.doktorla konusmm icin acilmamis randevu sisteminin acilmasini beklmm lazim.doger turlu randevu bulamiyosun gidincede kapidan.kovuluyosun bi guzel.kafin bayburtlulara gicik.olmus.kim geldiyse onune azarliyo.yani o yuzden bn stres oldum yoksa bn cok rahttim burda yapip ewime gelcktim.yekruye canım ne zamandır okuyorum, dayanamayıp yazmak istedim. Güzel hamiş sen niye bu kadar sıkıntı yaptın ki kendine. Bildiğim kadarıyla senin ya da bebişin özel bir durumu yok allaha şükür ve inşallah herşey çok sorunsuzca normal şeklde tamamlanacak zaten. Bulunduğun yerde hastane var, doktor var, ebe var. Yani evde doğum yapmayacaksın. O hastanede doğum yapan 100 lerce hamile vardır her yıl eminim. Hem doğum bu altı üstü, çok komplike bir beyin ameliyatı değil ki. Ebenin dediklerine takılma bence ve doğumu yaptıracak doktora git ve kafandakileri söyle, eğer doktorda. başka şehirde doğum yap gibi bir öneri almazsan bence boşuna kalbini karartma. Herşey çok güzel olacak, bir avazda alacaksın bebişi kucağına allahın izniyle.
Ama lütfen bu kadar stres yapma canım.
Galiba yalanci sanci bu :) bana da oluyor arada korkuyorum agrisi beni korkutuyor agri esigim cok dusuk galiba nasil doguracaksam :/Günaydn iyi pazarlar hepinize hamişlerim bugün 36haftalk olduk gece adet olcakmışım gibi belim kasıklarm agrıdı biraz uyudum gecti bide bacaklarima kramp giriyo yatamiyorum sag sola dönmekten korktum aha dogurucam diye ama düzenli bi agrım yoktu şuan hafif belim agriyo bunlar normal heralde dimi
Günaydın kızlar.bu sabah belım ağrıyor karnımdada adet ağrısı gibi bir agrı var.
Canım inşallah bugün sancı çıkmaz vakti zamanında gelir bebisinKızlar hepinizden dua istiyorum. Dün gece nst de sancım çıktı.alttan açılmaya baktılar yoktu çok Şükür. Bugün bidaha gircem nst ye inş sancım çıkmaz bana dua edin Nolur
Canım hangi hastaneye gidiyorsunIki haftadir goremiyorum kizimi urfada daha kolaydi her sey cihazlar bile daha netti istanbuldayim su an gittigim hastane tiklim tiklim sadece doktor bakiyo ultrasona sana da bak diyo ama karanlik ekranda anlaman mumkun degil hangi sehir daha gelismis sorgulamadan edemiyo insan
Merhaba canım biz iyiyiz evet hava kapalı ama çokta şikayetçi değilim sıcak olunca baya bunaliyorumGüzel pazarlar olsun inş hanımlar. Hava ne kadarda kapalı ve kasvetli olsadanasılsınız? Bebişleriniz nasıllar? Biz iyiyiz şükür. Gaz ssıkıntısı yaşıyoruz bu ara Azıcık azıcık. Annem evine döndü ve ben kızımla başbaşa kaldım. Nasıl bir güzellik size anlatamam. Rabbim sizlere de nasip etsin inş.
Hakkında hayırlısı olsun canım bizede haber verirsinCok sukur iyiyiz canim :) Yarin veya sali gidicem canim insaAllah, nstye baglanicam ilk kez :) Dogum tarihimizi belirleyecegiz insaAllah :) 3 hafta kadar suremiz kaldi insaAllah :)
sanada mutlu pazarlar canım :)Mutlu pazarlar guzel anneler:)
Ay boyle yazinca pirtini kokla demisim gibi olmus :))) Boynunu kokla annesi :)Oy kuzuma minik popisiyle pirt yapmaya calisiyo annesi :) Kokla benim icin o cennet kokusunu :)
Ay boyle yazinca pirtini kokla demisim gibi olmus :))) Boynunu kokla annesi :)
Hayirlisi olsun canim insaAllah :) Amin cumlemiz canim :) Haftan iyi,olabilirde :)Hadi hayırlısıyla kucağına al inş. Bende bu hafta gidicemaçılman var deyip beni yatırıyormuş bide
Balgatta umit hoca varmis ondan cok memnunlar canim.bi balgatta bide sincanda var.sincanda meltem hanım varmış o iyiymiş .balgatta kim var onu bilmiorum.hep iyi şeyler duydum koru ile ilğili olmadı oraya bi muayne olcam. anneannem gittide koruya dizinden ameliyat oldu çok memnun kaldı :)
Mutlu pazarlar canim :)Mutlu pazarlar guzel anneler:)
GünaydınlaaaaaaarKizlar gunaydinlarr :) naslsnz hamile halimle bugun dogumngunum iki kat simartlyrm musmutlymmutlu huzurlu pazarlar dilyrm hepinize :))
Saglik,mutluluk,huzur dolu nice senelere canim :)Kizlar gunaydinlarr :) naslsnz hamile halimle bugun dogumngunum iki kat simartlyrm musmutlymmutlu huzurlu pazarlar dilyrm hepinize :))
Benim ağrı eşiğim çok düşük değildir aslnda benim adetlerim çok ağrılı olrdu az cok dayanırım diye düşünüyorum ağrılar korkutmasldıda erken doğmasndan korkuyorum şöyle bi 37 38olsaydm korkum kalmicak canmm rabbim hepimizin yardmcısı olsun hayrlsyla zamannda alalm evlatlarımızı gucagğımızaGaliba yalanci sanci bu :) bana da oluyor arada korkuyorum agrisi beni korkutuyor agri esigim cok dusuk galiba nasil doguracaksam :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?