2015 Temmuz Anneleri

Benim hastaneye gitmiyorum canım özel muayenanesi var. Koru ve akropolle anlaşmalı doktorum. Koru tam teşekküllü biraz Pahalı diğerlerine göre. Burda alternatif var baya bütçene göre seçebilirsin özel hastaneleri

Günaydın canım sanada iyi pazarlar benimde kalça kemiklerim çok agrıyo sanki inanılmaz spor yapmışımda tutulmuş gibi ayak krampları dan eşim olmasa napardım bilmiyorum saolsun ah deyince uyku içinde hemen geçiriyo krampı son zamanlar artık hayırlısıyla geçirelim inş

Ozelde balgat koru hastanesinden cok memnun olanlar var canim.Ankara'da degilim ama orada cok arkadasim var,cogu koruya gidiyo.
bi balgatta bide sincanda var.sincanda meltem hanım varmış o iyiymiş .balgatta kim var onu bilmiorum.hep iyi şeyler duydum koru ile ilğili olmadı oraya bi muayne olcam. anneannem gittide koruya dizinden ameliyat oldu çok memnun kaldı :)

canım burda yapmk bnde
Canim bnde burda yapmk istiyodum.hastanede simdi bi dojtr kaldi oda kafayi yedi sanirim muayene bile dogru duzgun etmiyor.bu ebede 35 yildr calisiyor.dedi nagihan.olaaydi derdim gitme ama durumlr burda iyi degil simdi bunu dedikten snra kafam bi milyon oldu.doktorla konusmm icin acilmamis randevu sisteminin acilmasini beklmm lazim.doger turlu randevu bulamiyosun gidincede kapidan.kovuluyosun bi guzel.kafin bayburtlulara gicik.olmus.kim geldiyse onune azarliyo.yani o yuzden bn stres oldum yoksa bn cok rahttim burda yapip ewime gelcktim.

Galiba yalanci sanci bu :) bana da oluyor arada korkuyorum agrisi beni korkutuyor agri esigim cok dusuk galiba nasil doguracaksam :/

Günaydın kızlar.bu sabah belım ağrıyor karnımdada adet ağrısı gibi bir agrı var.

GunaydinCanim seni korkutmak istemem ama adet agrisi gibi olan agri yarin da olursa muhakkak doktora git. Ben iki gun biraz agriyo diye ihmal etmistim ucuncu gun kontrolum vardi dr um hemen nst ye bagliycaz o sanci olabilir demisti. Sanci cikmisti hakikaten de.
Sonra serum igne vs, bir gece yattim gecti. Aman ihmal etme.

Kızlar hepinizden dua istiyorum. Dün gece nst de sancım çıktı.alttan açılmaya baktılar yoktu çok Şükür. Bugün bidaha gircem nst ye inş sancım çıkmaz bana dua edin Nolur
Canım inşallah bugün sancı çıkmaz vakti zamanında gelir bebisin
Canım hangi hastaneye gidiyorsun
Merhaba canım biz iyiyiz evet hava kapalı ama çokta şikayetçi değilim sıcak olunca baya bunaliyorum
Cok sukur iyiyiz canim :) Yarin veya sali gidicem canim insaAllah, nstye baglanicam ilk kez :) Dogum tarihimizi belirleyecegiz insaAllah :) 3 hafta kadar suremiz kaldi insaAllah :)
Hakkında hayırlısı olsun canım bizede haber verirsin
Mutlu pazarlar guzel anneler:)
sanada mutlu pazarlar canım :)

Balgatta umit hoca varmis ondan cok memnunlar canim.

Galiba yalanci sanci bu :) bana da oluyor arada korkuyorum agrisi beni korkutuyor agri esigim cok dusuk galiba nasil doguracaksam :/
Benim ağrı eşiğim çok düşük değildir aslnda benim adetlerim çok ağrılı olrdu az cok dayanırım diye düşünüyorum ağrılar korkutmasldıda erken doğmasndan korkuyorum şöyle bi 37 38olsaydm korkum kalmicak canmm rabbim hepimizin yardmcısı olsun hayrlsyla zamannda alalm evlatlarımızı gucagğımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…