2015 Temmuz Anneleri

Aynen canm bnmde bikacgündür bütün vucudum agrıyor geceleride kalcalarm bnm eşim uyuyo uyanmıyoki hiç bnde çağrmıyorum kndim azcık
ovalıyorum kalkiyorum az yürüyorum snra yatıyorum zorlaniyirum artk bide benim oğluş 40hftayi beklemicek gibi öyle hissediyirum bi 37olsaydk biraz olsun rahatlicam

Yakacik kadin dogum hastanedi

Gebeliginde idrar yolu enfeksiyonu geciren var mi haninlar ben su an geciriyorum ilac kullaniyorum

Ben canim, 10 gundur ilac kullaniyorum.İdrar yaparken yanmam yoktu ama durmadan wc ye gidiyordum iki damla icin. Hatta bi gun bezlendim valla bikmistim :) kutu bitenekadar icicem.
Sana da cok gecmis olsun.

Ben canim, 10 gundur ilac kullaniyorum.İdrar yaparken yanmam yoktu ama durmadan wc ye gidiyordum iki damla icin. Hatta bi gun bezlendim valla bikmistim :) kutu bitenekadar icicem.
Sana da cok gecmis olsun.
Ben de 10 gundur kullaniyorum gecmefi ve tekrar ikinci kutuya basladim aynen idrarda yanma yoktu surekli tuvalete gidiyodum sana da gecmis olsun cnm

Alt tarafima bicak saplaniyo gibi bi agri oluyo iki gundur normal midir bu bnmle ayni haftada ola.larda da oluyo mu hanimlar endiseleniyorum bir de enfeksiyon icin ilac kullaniyorum acaba onun bi etkisi var midir

Hayırlı pazarlar kızlar ya ben nyala yı merak ediyorum çok özel msj da attım ama cevap vermedi.İnşallah iyidir bebeği ve kendisi

Amin canim insallah ya temennim o artik az kaldi

kızlar doğumunuzda kim yanınızda olacak yaklaştıkça bir de bu dert çıktı. benim annem ve kayınvalidem başka şehirde. Ben annem yanımda olsun kayınvalidem bir 15 gün sonra gelsin istiyorum. kadın o kadar kıskançki imkan olsa benle doğuracak ve ben loğusa iken sinirlerimi zıplatmasın istiyorum. eşim annesi ile konuşacak eğer diretirse ben konuşacağım bu sefer. millete göstermelik torun bakmaya gittiğini kanıtlasın diye bana bir bardak suyu bile nefretle veren bi kadını yanımda istemiyorum. haksızmıyım iyice bunaldım.

Alt tarafima bicak saplaniyo gibi bi agri oluyo iki gundur normal midir bu bnmle ayni haftada ola.larda da oluyo mu hanimlar endiseleniyorum bir de enfeksiyon icin ilac kullaniyorum acaba onun bi etkisi var midir
Benim ilk gebeligimde oyle olmustu canim alttan bicak saplaniyodu sanki solugu acildr almistik idrar yolu enfeksiyonundan olmus meger bol su ic ilaclarinida duzenli al onemli son zamnlardayiz artik acil siflar diliyorum

Benim ilk gebeligimde oyle olmustu canim alttan bicak saplaniyodu sanki solugu acildr almistik idrar yolu enfeksiyonundan olmus meger bol su ic ilaclarinida duzenli al onemli son zamnlardayiz artik acil siflar diliyorum
Gunde 3 litreye yakin su iciyorum ilaclari saat kurup iciyorum on gun oldu gecmedi korkmsya basladim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…