- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.321
Tmm cnm cok sagol.gidicem.buyuk ihtiml ank.simdi sira bile bulamiyorum burda.hayirlisi insallh.Balgatta umit hoca varmis ondan cok memnunlar canim.
Aynen canm bnmde bikacgündür bütün vucudum agrıyor geceleride kalcalarm bnm eşim uyuyo uyanmıyoki hiç bnde çağrmıyorum kndim azcıkGünaydın canım sanada iyi pazarlar benimde kalça kemiklerim çok agrıyo sanki inanılmaz spor yapmışımda tutulmuş gibi ayak krampları dan eşim olmasa napardım bilmiyorum saolsun ah deyince uyku içinde hemen geçiriyo krampı son zamanlar artık hayırlısıyla geçirelim inş
Yakacik kadin dogum hastanediCanım inşallah bugün sancı çıkmaz vakti zamanında gelir bebisin
Canım hangi hastaneye gidiyorsun
Merhaba canım biz iyiyiz evet hava kapalı ama çokta şikayetçi değilim sıcak olunca baya bunaliyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım bizede haber verirsin
sanada mutlu pazarlar canım :)
Gebeliginde idrar yolu enfeksiyonu geciren var mi haninlar ben su an geciriyorum ilac kullaniyorum
günaydın canım. mutlu yıllar......Kizlar gunaydinlarr :) naslsnz hamile halimle bugun dogumngunum iki kat simartlyrm musmutlymmutlu huzurlu pazarlar dilyrm hepinize :))
Ben de 10 gundur kullaniyorum gecmefi ve tekrar ikinci kutuya basladim aynen idrarda yanma yoktu surekli tuvalete gidiyodum sana da gecmis olsun cnmBen canim, 10 gundur ilac kullaniyorum.İdrar yaparken yanmam yoktu ama durmadan wc ye gidiyordum iki damla icin. Hatta bi gun bezlendim valla bikmistim :) kutu bitenekadar icicem.
Sana da cok gecmis olsun.
Mutlu yıllar canımKizlar gunaydinlarr :) naslsnz hamile halimle bugun dogumngunum iki kat simartlyrm musmutlymmutlu huzurlu pazarlar dilyrm hepinize :))
Dogum gunun kutlu mutlu olsun canim :)Kizlar gunaydinlarr :) naslsnz hamile halimle bugun dogumngunum iki kat simartlyrm musmutlymmutlu huzurlu pazarlar dilyrm hepinize :))
Amin canim insallah ya temennim o artik az kaldiBenim ağrı eşiğim çok düşük değildir aslnda benim adetlerim çok ağrılı olrdu az cok dayanırım diye düşünüyorum ağrılar korkutmasldıda erken doğmasndan korkuyorum şöyle bi 37 38olsaydm korkum kalmicak canmm rabbim hepimizin yardmcısı olsun hayrlsyla zamannda alalm evlatlarımızı gucagğımıza
Sağol canım, hiç takatim yok , artık işte bu son haftam Allah'tan, en fazla 37 ye kadar çalışabiliyoruz. Sen naptın CNm dip köşen yerleşti miGecmis olsun canim,insaAllah hemencik iyilesirsin.
Benim ilk gebeligimde oyle olmustu canim alttan bicak saplaniyodu sanki solugu acildr almistik idrar yolu enfeksiyonundan olmus meger bol su ic ilaclarinida duzenli al onemli son zamnlardayiz artik acil siflar diliyorumAlt tarafima bicak saplaniyo gibi bi agri oluyo iki gundur normal midir bu bnmle ayni haftada ola.larda da oluyo mu hanimlar endiseleniyorum bir de enfeksiyon icin ilac kullaniyorum acaba onun bi etkisi var midir
Gunde 3 litreye yakin su iciyorum ilaclari saat kurup iciyorum on gun oldu gecmedi korkmsya basladim artikBenim ilk gebeligimde oyle olmustu canim alttan bicak saplaniyodu sanki solugu acildr almistik idrar yolu enfeksiyonundan olmus meger bol su ic ilaclarinida duzenli al onemli son zamnlardayiz artik acil siflar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?