2015 Temmuz Anneleri

Kizlar gunaydinlarr :) naslsnz hamile halimle bugun dogumngunum iki kat simartlyrm musmutlym mutlu huzurlu pazarlar dilyrm hepinize :))
Canım doğum günün kutlu olsun ailenle bebisine birlikte sağlıklı mutlu senelere
Yakacik kadin dogum hastanedi
hmm eski bir hastaneye cihazlarına eskidir başka hastaneye git

kızlar bebek şekerleri isimliği için bi site yazmıştı bi arkadaş hatırlayan var mı? bulamadım sayfayı

meraba kızlar nasılsınız? ben pek iyi değilim..dün geceden beri sağ böbreğim ağrıyor..gece pek uyuyamadım.. neden oldu bilmiyorum şu an biraz geçti gibi ama ara ara hafif de olsa geliyor..bu durumu yaşayan var mı benim gibi??

Geçmiş olsun canım fazla beklemeden bi doktora görün allah şifanı versin

Geçmiş olsun Allah şifa versin. Bol su iç ve doktora görün canım

geçer inş kısa zamanda önemli birşey değildir.
Ben birşey soracağım şuan hamilelikten pek cok yerimiz agrıyor ya kasıklar falan, organların yerleri de değişiyor, sıkışıyor, böbrek ağrısı olduğunu nereden anlıyorsun??

Günaydınlaaaaaaar
Iyki doğdun nice mutlu senelere sevdiklerinle inş
Şımar kız sonuna kadar

Saglik,mutluluk,huzur dolu nice senelere canim :)

geçer inş @ekicioglu, doktor kontrolundesin bir sorun olmaz

G Gizemm59 dogum gunun kutlu olsuuuuun
evet evet hamileyken dogumgunu ayrı bir güzel oluyooor nice yıllara inş oğlunla ailenle

G Gizemm59 mutlu yıllar sanaa :) sevdiklerinle nice güzel yılların olsun inşallah :)

günaydın canım. mutlu yıllar......

Mutlu yıllar canım

Amin canim insallah ya temennim o artik az kaldi

G Gizemm59 doğumgünün kutlu olsun canım

G Gizemm59 doğum günün kutlu olsun ...
Ailenle nice mutlu senelere...

Canım doğum günün kutlu olsun ailenle bebisine birlikte sağlıklı mutlu senelere
hmm eski bir hastaneye cihazlarına eskidir başka hastaneye git

kızlar bebek şekerleri isimliği için bi site yazmıştı bi arkadaş hatırlayan var mı? bulamadım sayfayı

doğum günün kutlu olsun cnm..ailenle,sevdiklerinde daha nice mutlu huzurlu yıllara inşallah

Iyiki dogdun Gizemcim!!! Saglikli noce mutlu yillara canim:)

Doğum günün kutlu olsun canım. Ailenle yeni gelicek bebişinle mutlu huzurlu yıllara inşallah :)
. KİZLAR HEPİNİZE TEK TEK COOKKK TESKR EDYRMM GUZEL YUREKLERİNİZ VE İYİ DİLEKLERİNİZ İCİN SEVİLİYORSUNUZ :)

sağ taraftan belime yakın olan yer ağrıyor canım böbrekten başka ne olabilir ki?? gerçi haklısın organların yeri değişiyor başka bşy de olabilir ama benim aklıma ilk böbrek geldi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…