- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.341
Canım doğum günün kutlu olsun ailenle bebisine birlikte sağlıklı mutlu senelereKizlar gunaydinlarr :) naslsnz hamile halimle bugun dogumngunum iki kat simartlyrm musmutlymmutlu huzurlu pazarlar dilyrm hepinize :))
hmm eski bir hastaneye cihazlarına eskidir başka hastaneye gitYakacik kadin dogum hastanedi
Seninki neresi cnmCanım doğum günün kutlu olsun ailenle bebisine birlikte sağlıklı mutlu senelere
hmm eski bir hastaneye cihazlarına eskidir başka hastaneye git
Ben özel gidiyorum canım Nisa hastanesine ama ilk ay Bahçelievler devlet hastanesine gittim orası yeni hastane olduğu için cihazları gayet iyiydiSeninki neresi cnm
Nisa da kime gidiyon canımBen özel gidiyorum canım Nisa hastanesine ama ilk ay Bahçelievler devlet hastanesine gittim orası yeni hastane olduğu için cihazları gayet iyiydi
Iyi pazarlar canım. Eğer sana dönerse bizede yazHayırlı pazarlar kızlar ya ben @nyala yı merak ediyorum çok özel msj da attım ama cevap vermedi.İnşallah iyidir bebeği ve kendisi
Reyhan demirbaş hem kadın doğumlu hemde perinatologNisa da kime gidiyon canım
doğum günün kutlu olsun cnm..ailenle,sevdiklerinde daha nice mutlu huzurlu yıllara inşallahKizlar gunaydinlarr :) naslsnz hamile halimle bugun dogumngunum iki kat simartlyrm musmutlymmutlu huzurlu pazarlar dilyrm hepinize :))
Iyiki dogdun Gizemcim!!! Saglikli noce mutlu yillara canim:)Kizlar gunaydinlarr :) naslsnz hamile halimle bugun dogumngunum iki kat simartlyrm musmutlymmutlu huzurlu pazarlar dilyrm hepinize :))
Geçmiş olsun canım fazla beklemeden bi doktora görün allah şifanı versinmeraba kızlar nasılsınız? ben pek iyi değilim..dün geceden beri sağ böbreğim ağrıyor..gece pek uyuyamadım.. neden oldu bilmiyorum şu an biraz geçti gibi ama ara ara hafif de olsa geliyor..bu durumu yaşayan var mı benim gibi??
Doğum günün kutlu olsun canım. Ailenle yeni gelicek bebişinle mutlu huzurlu yıllara inşallah :)Kizlar gunaydinlarr :) naslsnz hamile halimle bugun dogumngunum iki kat simartlyrm musmutlymmutlu huzurlu pazarlar dilyrm hepinize :))
Hımm onu duymadım ben mürüvetle asiye Hanımı duydum. Nasıl memnunmusun?Reyhan demirbaş hem kadın doğumlu hemde perinatolog
teşekkür ederim cnm..geçmezse acile gitmeyi düşünüyorum. eşim gelsin deGeçmiş olsun canım fazla beklemeden bi doktora görün allah şifanı versin
Geçmiş olsun Allah şifa versin. Bol su iç ve doktora görün canımmeraba kızlar nasılsınız? ben pek iyi değilim..dün geceden beri sağ böbreğim ağrıyor..gece pek uyuyamadım.. neden oldu bilmiyorum şu an biraz geçti gibi ama ara ara hafif de olsa geliyor..bu durumu yaşayan var mı benim gibi??
sağolasn canım sabahtan beri su içiyorum bol bol iyi gelir diye..Geçmiş olsun Allah şifa versin. Bol su iç ve doktora görün canım
meraba kızlar nasılsınız? ben pek iyi değilim..dün geceden beri sağ böbreğim ağrıyor..gece pek uyuyamadım.. neden oldu bilmiyorum şu an biraz geçti gibi ama ara ara hafif de olsa geliyor..bu durumu yaşayan var mı benim gibi??
evet memnunum canım kizimda da ona gitmiştim zaten çok iyi bir doktorHımm onu duymadım ben mürüvetle asiye Hanımı duydum. Nasıl memnunmusun?
Günaydınlaaaaaaar
Iyki doğdun nice mutlu senelere sevdiklerinle inş
Şımar kız sonuna kadar
Saglik,mutluluk,huzur dolu nice senelere canim :)
geçer inş @ekicioglu, doktor kontrolundesin bir sorun olmaz
G Gizemm59 dogum gunun kutlu olsuuuuun
evet evet hamileyken dogumgunu ayrı bir güzel oluyooornice yıllara inş oğlunla ailenle
günaydın canım. mutlu yıllar......
Mutlu yıllar canım
Amin canim insallah ya temennim o artik az kaldi
Canım doğum günün kutlu olsun ailenle bebisine birlikte sağlıklı mutlu senelere
hmm eski bir hastaneye cihazlarına eskidir başka hastaneye git
kızlar bebek şekerleri isimliği için bi site yazmıştı bi arkadaş hatırlayan var mı? bulamadım sayfayı
doğum günün kutlu olsun cnm..ailenle,sevdiklerinde daha nice mutlu huzurlu yıllara inşallah
Iyiki dogdun Gizemcim!!! Saglikli noce mutlu yillara canim:)
. KİZLAR HEPİNİZE TEK TEK COOKKK TESKR EDYRMM GUZEL YUREKLERİNİZ VE İYİ DİLEKLERİNİZ İCİN SEVİLİYORSUNUZ :)Doğum günün kutlu olsun canım. Ailenle yeni gelicek bebişinle mutlu huzurlu yıllara inşallah :)
sağ taraftan belime yakın olan yer ağrıyor canım böbrekten başka ne olabilir ki?? gerçi haklısın organların yeri değişiyor başka bşy de olabilir ama benim aklıma ilk böbrek geldi vallageçer inş kısa zamanda önemli birşey değildir.
Ben birşey soracağım şuan hamilelikten pek cok yerimiz agrıyor ya kasıklar falan, organların yerleri de değişiyor, sıkışıyor, böbrek ağrısı olduğunu nereden anlıyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?