- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.361
Canm bende onu yapmaya calsyrdm simdi foto almstm atym sanadakızlar bebek şekerleri isimliği için bi site yazmıştı bi arkadaş hatırlayan var mı? bulamadım sayfayı
harikasın canım çoook sağolCanm bende onu yapmaya calsyrdm simdi foto almstm atym sanada
Canim ben nisa hastanesine reyhan hanima ayrintili ultrason icin gitmistim. Kendisi perinatolog oldugu icin kendi doktorum tavsiye etmisti. Ben kendisinden cok memmun kaldim. Kesinlikle tavsiye ederim. Doktorumu degistirecek olsam ona giderim. Ama kendi doktoruma alisik oldugum icin degistirmedimHımm onu duymadım ben mürüvetle asiye Hanımı duydum. Nasıl memnunmusun?
Ben kac haftadir Bu sorunu yasiyorum. Ama benim surekli agrimiyor arada sanci gibi giriyor. Doktorum kasilmalarimla ilgili oldugunu soylemistim. Normal oldugunu belirtmisti. Ama benin sanci kasilma gibi giriyor. Yani araliksiz agrimiyor. Sikintin cok ise arayip doktoruna danis bence.sağ taraftan belime yakın olan yer ağrıyor canım böbrekten başka ne olabilir ki?? gerçi haklısın organların yeri değişiyor başka bşy de olabilir ama benim aklıma ilk böbrek geldi valla
sağ taraftan belime yakın olan yer ağrıyor canım böbrekten başka ne olabilir ki?? gerçi haklısın organların yeri değişiyor başka bşy de olabilir ama benim aklıma ilk böbrek geldi valla
Ne demek canm kolay gelsin paylas yaptigini olur mu :)harikasın canım çoook sağol
tmm canım beğenip yapabilirsem.çok çeşit varNe demek canm kolay gelsin paylas yaptigini olur mu :)
Bende begenmyrm birsuru yaptm acaba hangisi die cikti alamdm birturlu :))tmm canım beğenip yapabilirsem.çok çeşit var
Saol cnm.yok neden korkayım bunlar dogal şeyler.ağrım geçti ama wcye çıkınca :)GunaydinCanim seni korkutmak istemem ama adet agrisi gibi olan agri yarin da olursa muhakkak doktora git. Ben iki gun biraz agriyo diye ihmal etmistim ucuncu gun kontrolum vardi dr um hemen nst ye bagliycaz o sanci olabilir demisti. Sanci cikmisti hakikaten de.
Sonra serum igne vs, bir gece yattim gecti. Aman ihmal etme.
Bi arkadaş bana sordu yeni hamile ona söyliyim barievet memnunum canım kizimda da ona gitmiştim zaten çok iyi bir doktor
Benimde arkadaşım yeni hamile oralara yakın oturuyo nisadaki doktorları sordu bana benimde bilgim yoktu bişey diyemedim. Söyliyim giderse Reyhan Hanım'a gitsin oda.Canim ben nisa hastanesine reyhan hanima ayrintili ultrason icin gitmistim. Kendisi perinatolog oldugu icin kendi doktorum tavsiye etmisti. Ben kendisinden cok memmun kaldim. Kesinlikle tavsiye ederim. Doktorumu degistirecek olsam ona giderim. Ama kendi doktoruma alisik oldugum icin degistirmedim
Çok geçmiş olsun cnm.benim 6. Ayda sag kasigimda agri oldu dr.umu arayinca apandisit olabilir diye hemen acile yonlendirdi beni cok sukur bisey cikmadi ama agrim gecene kadar 1 gece hastanede kaldim.sen belime yakin diyosun apandisit oldugunu sanmam ama yine de tedbiri elden birakmamak lazim canimmeraba kızlar nasılsınız? ben pek iyi değilim..dün geceden beri sağ böbreğim ağrıyor..gece pek uyuyamadım.. neden oldu bilmiyorum şu an biraz geçti gibi ama ara ara hafif de olsa geliyor..bu durumu yaşayan var mı benim gibi??
ben dikdörtgen yapmayı planlıyorum ama yuvarlakların modellerini daha çok beğendimBende begenmyrm birsuru yaptm acaba hangisi die cikti alamdm birturlu :))
cnm ben yuvarlak yapcm ve yildzli yapio hosgeldin berat yazcm flama gibi bakalm becereblckmymben dikdörtgen yapmayı planlıyorum ama yuvarlakların modellerini daha çok beğendim
Sevindim canim, dikkat et yine de.uzanmaya bak bol bol.Saol cnm.yok neden korkayım bunlar dogal şeyler.ağrım geçti ama wcye çıkınca :)
Çatı muayenesi çokta korkunç birşey değil cnm. Hatta ben anlamadım bile ne olduğunu. Açılmam olduğu içindie belki ama korkulacak birşey yok yani. Göbek konusunda da korse önerdi doktorum onu kullanıyorum şimdilerde. Ara ara ama. Sıcaktan bunaltıyor çünkü daimi takamıyorym. İnş göbiş kalmazkızlar doğumla ilgili daha çok şey öğrenmek için haziran annelerine baktım :) daha doğumlar pek başlamamış orda. çatı muayenesinden dertliler genelde. Aranızda çatı muayenesi yaptıran var mi. Bi de sezeryandan sonra göbek kalıyor diyorlar. Ne kadar doğru ???
Deneyeyim hemen cnn.çok sğl.Iyi pazarlar canım. Evet dünden beri içim daraldı havadan. Başbaşa kaldıysanız daha bi farklı olur artık. Yerim ben onu maşallah. Gaz için acı elma yağı ayaklarının altına ve karnına sür çok iyi geliyo
Kilosunu bilemiyorum cnm, en son geçen pazar sarılık tahlili için gittiğimizde biraz Kilo almıştı ama doğumdan sonra kilo kaybı olmuştu birde. Şuan ne durumdadır bilemiyorum. Emmemiz eh işte ama çok kısa sürüyor. Karnı doyuyordur inş.amin cnm ne güzel . Bebişine erken kavuştun ama her şeyin yolunda olması iyi. Kaç kilo oldu rahat emebiliyor mu
Oy kuzuma minik popisiyle pirt yapmaya calisiyo annesi :) Kokla benim icin o cennet kokusunu :)
Koklarım cnmAy boyle yazinca pirtini kokla demisim gibi olmus :))) Boynunu kokla annesi :)
Mutlu yıllar cnm oğluşunla beraber inşKizlar gunaydinlarr :) naslsnz hamile halimle bugun dogumngunum iki kat simartlyrm musmutlymmutlu huzurlu pazarlar dilyrm hepinize :))
Mutlu yıllar gizem, herşey gönlünce olsunKizlar gunaydinlarr :) naslsnz hamile halimle bugun dogumngunum iki kat simartlyrm musmutlymmutlu huzurlu pazarlar dilyrm hepinize :))
Canım artık korkmayalım, 36 artılarda doğan bebeklerde yaşıyor ,Benim ağrı eşiğim çok düşük değildir aslnda benim adetlerim çok ağrılı olrdu az cok dayanırım diye düşünüyorum ağrılar korkutmasldıda erken doğmasndan korkuyorum şöyle bi 37 38olsaydm korkum kalmicak canmm rabbim hepimizin yardmcısı olsun hayrlsyla zamannda alalm evlatlarımızı gucagğımıza
Cok sukur yerlestim canim,herseyimide hazirladim,hastane cantam felanda hazir.Artik dogumu bekliyorum :)Sağol canım, hiç takatim yok , artık işte bu son haftam Allah'tan, en fazla 37 ye kadar çalışabiliyoruz. Sen naptın CNm dip köşen yerleşti mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?