2015 Temmuz Anneleri

Hımm onu duymadım ben mürüvetle asiye Hanımı duydum. Nasıl memnunmusun?
Canim ben nisa hastanesine reyhan hanima ayrintili ultrason icin gitmistim. Kendisi perinatolog oldugu icin kendi doktorum tavsiye etmisti. Ben kendisinden cok memmun kaldim. Kesinlikle tavsiye ederim. Doktorumu degistirecek olsam ona giderim. Ama kendi doktoruma alisik oldugum icin degistirmedim

sağ taraftan belime yakın olan yer ağrıyor canım böbrekten başka ne olabilir ki?? gerçi haklısın organların yeri değişiyor başka bşy de olabilir ama benim aklıma ilk böbrek geldi valla
Ben kac haftadir Bu sorunu yasiyorum. Ama benim surekli agrimiyor arada sanci gibi giriyor. Doktorum kasilmalarimla ilgili oldugunu soylemistim. Normal oldugunu belirtmisti. Ama benin sanci kasilma gibi giriyor. Yani araliksiz agrimiyor. Sikintin cok ise arayip doktoruna danis bence.

sağ taraftan belime yakın olan yer ağrıyor canım böbrekten başka ne olabilir ki?? gerçi haklısın organların yeri değişiyor başka bşy de olabilir ama benim aklıma ilk böbrek geldi valla

içeride neler oluyo benim de kafam karışıyor da
ne ise artık geçer inş canını çok acıtmadan

Saol cnm.yok neden korkayım bunlar dogal şeyler.ağrım geçti ama wcye çıkınca :)

Benimde arkadaşım yeni hamile oralara yakın oturuyo nisadaki doktorları sordu bana benimde bilgim yoktu bişey diyemedim. Söyliyim giderse Reyhan Hanım'a gitsin oda.

Çok geçmiş olsun cnm.benim 6. Ayda sag kasigimda agri oldu dr.umu arayinca apandisit olabilir diye hemen acile yonlendirdi beni cok sukur bisey cikmadi ama agrim gecene kadar 1 gece hastanede kaldim.sen belime yakin diyosun apandisit oldugunu sanmam ama yine de tedbiri elden birakmamak lazim canim

Çatı muayenesi çokta korkunç birşey değil cnm. Hatta ben anlamadım bile ne olduğunu. Açılmam olduğu içindie belki ama korkulacak birşey yok yani. Göbek konusunda da korse önerdi doktorum onu kullanıyorum şimdilerde. Ara ara ama. Sıcaktan bunaltıyor çünkü daimi takamıyorym. İnş göbiş kalmaz

Deneyeyim hemen cnn.çok sğl.

amin cnm ne güzel . Bebişine erken kavuştun ama her şeyin yolunda olması iyi. Kaç kilo oldu rahat emebiliyor mu
Kilosunu bilemiyorum cnm, en son geçen pazar sarılık tahlili için gittiğimizde biraz Kilo almıştı ama doğumdan sonra kilo kaybı olmuştu birde. Şuan ne durumdadır bilemiyorum. Emmemiz eh işte ama çok kısa sürüyor. Karnı doyuyordur inş.

Oy kuzuma minik popisiyle pirt yapmaya calisiyo annesi :) Kokla benim icin o cennet kokusunu :)

Ay boyle yazinca pirtini kokla demisim gibi olmus :))) Boynunu kokla annesi :)
Koklarım cnm senin kızlar nasık peki?
Kizlar gunaydinlarr :) naslsnz hamile halimle bugun dogumngunum iki kat simartlyrm musmutlym mutlu huzurlu pazarlar dilyrm hepinize :))
Mutlu yıllar cnm oğluşunla beraber inş

Canım artık korkmayalım, 36 artılarda doğan bebeklerde yaşıyor ,

Hatunlar hacisakirin granul sabun yazanini aldim ama eve geldim baktim ki ustunde elde yikama yaziyo ne yapayim simdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…