- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.381
Elde yıkaHatunlar hacisakirin granul sabun yazanini aldim ama eve geldim baktim ki ustunde elde yikama yaziyo ne yapayim simdi?
Cok moralim bozuldu ya koskoca 4 market var birinde buldum dedim onda da elde yikamaymis farkedemedim kaldi yine cok sinir oldum olmazsa iade edecem artik yerine baska birsey alirim ya daElde yıka
Değişmem mümkünse değiş canım
Cok sukur iyiyiz teyzesi yarin kontrolumuz var insaAllah :)Çatı muayenesi çokta korkunç birşey değil cnm. Hatta ben anlamadım bile ne olduğunu. Açılmam olduğu içindie belki ama korkulacak birşey yok yani. Göbek konusunda da korse önerdi doktorum onu kullanıyorum şimdilerde. Ara ara ama. Sıcaktan bunaltıyor çünkü daimi takamıyorym. İnş göbiş kalmaz
Deneyeyim hemen cnn.çok sğl.
Kilosunu bilemiyorum cnm, en son geçen pazar sarılık tahlili için gittiğimizde biraz Kilo almıştı ama doğumdan sonra kilo kaybı olmuştu birde. Şuan ne durumdadır bilemiyorum. Emmemiz eh işte ama çok kısa sürüyor. Karnı doyuyordur inş.
Koklarım cnmsenin kızlar nasık peki?
Mutlu yıllar cnm oğluşunla beraber inş
Canm benm sagolsn :) kizini op benm icin ye annesi yeee :))Çatı muayenesi çokta korkunç birşey değil cnm. Hatta ben anlamadım bile ne olduğunu. Açılmam olduğu içindie belki ama korkulacak birşey yok yani. Göbek konusunda da korse önerdi doktorum onu kullanıyorum şimdilerde. Ara ara ama. Sıcaktan bunaltıyor çünkü daimi takamıyorym. İnş göbiş kalmaz
Deneyeyim hemen cnn.çok sğl.
Kilosunu bilemiyorum cnm, en son geçen pazar sarılık tahlili için gittiğimizde biraz Kilo almıştı ama doğumdan sonra kilo kaybı olmuştu birde. Şuan ne durumdadır bilemiyorum. Emmemiz eh işte ama çok kısa sürüyor. Karnı doyuyordur inş.
Koklarım cnmsenin kızlar nasık peki?
Mutlu yıllar cnm oğluşunla beraber inş
Tskr ederm canm :)Mutlu yıllar gizem, herşey gönlünce olsun
Canm ne guzel hazrlamssn herseyi yaw bir ben tasinamadm gitti sanrm ben dogururken gotrcklr esyalarimiCok sukur yerlestim canim,herseyimide hazirladim,hastane cantam felanda hazir.Artik dogumu bekliyorum :)
:)) canm cocgun isine gelms. Ama olan sana olms dikkat et 11 kilo cok yawNasılsınız kızlar ben bugun çocuklarla parka gittim dönüşte karpuz gördüler kiyamadim uç dört kiloluk karpuz alayın dedim benim çocuk bbüyük karpuzlardan birini düşürdü mecbur aldım tartıda tam11 kilo çıktı eve kadar mecbur tasidim kaşıkların çok kotu ağrıyobiraz dinlendim simdi verdim yiyolar bide bana bakip diyo ki anne iyikide bu karpuzu kirdim bak cok lezzetli Babasi kilikli nolucak
Bişey olmaz inş çocuklar bi alem zaten laf yetiştirmek ne mümkün :))Nasılsınız kızlar ben bugun çocuklarla parka gittim dönüşte karpuz gördüler kiyamadim uç dört kiloluk karpuz alayın dedim benim çocuk bbüyük karpuzlardan birini düşürdü mecbur aldım tartıda tam11 kilo çıktı eve kadar mecbur tasidim kaşıkların çok kotu ağrıyobiraz dinlendim simdi verdim yiyolar bide bana bakip diyo ki anne iyikide bu karpuzu kirdim bak cok lezzetli Babasi kilikli nolucak
Cok sukur canim.Hic stres yapma canim hersey hallolur,Rabbim saglik versin yeterki.İlk tasinma lafi senden cikti en son sen tasiniyorsun :)Canm ne guzel hazrlamssn herseyi yaw bir ben tasinamadm gitti sanrm ben dogururken gotrcklr esyalarimiheryer heryerde evde hic temzlk yapmak bile istmyr cnm bu ev isi bunalima sokacak beni
İsini biliyor ufaklik :) Belkide bu lezzetlidir diye bilerek bile kirmis olabilir :))) Korkma canim artik son haftalardayiz agir kaldirmak cokta sorun degil :)Nasılsınız kızlar ben bugun çocuklarla parka gittim dönüşte karpuz gördüler kiyamadim uç dört kiloluk karpuz alayın dedim benim çocuk bbüyük karpuzlardan birini düşürdü mecbur aldım tartıda tam11 kilo çıktı eve kadar mecbur tasidim kaşıkların çok kotu ağrıyobiraz dinlendim simdi verdim yiyolar bide bana bakip diyo ki anne iyikide bu karpuzu kirdim bak cok lezzetli Babasi kilikli nolucak
Canım doktorum bana geçen aynen dedi ki neden korkuyosun bugün doğursan bebeğini alır gidersin evine. 36 haftadasın bu haftalarda doğum normal dedi.Canım artık korkmayalım, 36 artılarda doğan bebeklerde yaşıyor ,
kapı süsü, isimli nevresim, anı defteri falan yaptıracağım isim belli olmadığı için bekliyor hepsi
Benimde oğlumun adı belli değil dahaBizim de asel olacak kizimizin adi ikinci isim de koymak istiyoruz onda hala karasiziz bakalim
Canım site ücretli galiba acaba güvenilir mi?Canm bende onu yapmaya calsyrdm simdi foto almstm atym sanada
Tarık çok güzelarkadaşlar bizim oğlumuzun hala belirlenmiş bir ismi yok
en son Tarık mı olsa diyoruz
nasıl sizce??
eşim Bilal diyor aslında tamam desem olur da ona da bir türlü ben ısınamadım
Bana da canım er iki doktorumda öyle diyır. Artık kalırlarsa kilo alırlar karnımızda yoksa dışarda hiç canımızı sıkıp mutsuzluk hormonlarımızı arttırmayalım, hatta doktorum bana şimdi doğarsa gebeliğin keyfini çıkaramazsın , artık en rahat zamanlarımız ya:))Canım doktorum bana geçen aynen dedi ki neden korkuyosun bugün doğursan bebeğini alır gidersin evine. 36 haftadasın bu haftalarda doğum normal dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?