2015 Temmuz Anneleri

Cok sukur iyiyiz teyzesi yarin kontrolumuz var insaAllah :)

Canm benm sagolsn :) kizini op benm icin ye annesi yeee :))

Cok sukur yerlestim canim,herseyimide hazirladim,hastane cantam felanda hazir.Artik dogumu bekliyorum :)
Canm ne guzel hazrlamssn herseyi yaw bir ben tasinamadm gitti sanrm ben dogururken gotrcklr esyalarimi heryer heryerde evde hic temzlk yapmak bile istmyr cnm bu ev isi bunalima sokacak beni

Nasılsınız kızlar ben bugun çocuklarla parka gittim dönüşte karpuz gördüler kiyamadim uç dört kiloluk karpuz alayın dedim benim çocuk bbüyük karpuzlardan birini düşürdü mecbur aldım tartıda tam11 kilo çıktı eve kadar mecbur tasidim kaşıkların çok kotu ağrıyobiraz dinlendim simdi verdim yiyolar bide bana bakip diyo ki anne iyikide bu karpuzu kirdimbak cok lezzetliBabasi kilikli nolucak

:)) canm cocgun isine gelms. Ama olan sana olms dikkat et 11 kilo cok yaw

Bişey olmaz inş çocuklar bi alem zaten laf yetiştirmek ne mümkün :))

Canm ne guzel hazrlamssn herseyi yaw bir ben tasinamadm gitti sanrm ben dogururken gotrcklr esyalarimi heryer heryerde evde hic temzlk yapmak bile istmyr cnm bu ev isi bunalima sokacak beni
Cok sukur canim.Hic stres yapma canim hersey hallolur,Rabbim saglik versin yeterki.İlk tasinma lafi senden cikti en son sen tasiniyorsun :)

Kızlar selam bende yazamadım. Sabah 8 de oy için çıktık şimdi eve geldik. Ağrımayan yerim yok. Yattım hemen mahvolmuş haldeyim. Zaten sabah 5 de uyandım yalancı doğum sabüncılarım kuvvetlendi ağlatıyo beni o derece ama düzenli değil günde 4-5 kez falan oluyo aralıklı. Var mı sizde de?

İsini biliyor ufaklik :) Belkide bu lezzetlidir diye bilerek bile kirmis olabilir :))) Korkma canim artik son haftalardayiz agir kaldirmak cokta sorun degil :)

Canım artık korkmayalım, 36 artılarda doğan bebeklerde yaşıyor ,
Canım doktorum bana geçen aynen dedi ki neden korkuyosun bugün doğursan bebeğini alır gidersin evine. 36 haftadasın bu haftalarda doğum normal dedi.

arkadaşlar bizim oğlumuzun hala belirlenmiş bir ismi yok
en son Tarık mı olsa diyoruz
nasıl sizce??
eşim Bilal diyor aslında tamam desem olur da ona da bir türlü ben ısınamadım

kapı süsü, isimli nevresim, anı defteri falan yaptıracağım isim belli olmadığı için bekliyor hepsi

Canım doktorum bana geçen aynen dedi ki neden korkuyosun bugün doğursan bebeğini alır gidersin evine. 36 haftadasın bu haftalarda doğum normal dedi.
Bana da canım er iki doktorumda öyle diyır. Artık kalırlarsa kilo alırlar karnımızda yoksa dışarda hiç canımızı sıkıp mutsuzluk hormonlarımızı arttırmayalım, hatta doktorum bana şimdi doğarsa gebeliğin keyfini çıkaramazsın , artık en rahat zamanlarımız ya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…