- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.401
Dusundugunuz isimler vardir ama paylsalim benceBenimde oğlumun adı belli değil daha
Ben de. Büyük oranda hazırladım da , pijamalarına uygun çorap , bez , deodorant ,filan kaldı,ufak tefekCok sukur yerlestim canim,herseyimide hazirladim,hastane cantam felanda hazir.Artik dogumu bekliyorum :)
Iki isim de olabilir bilal tarik .. soy isim cok uzun degilsearkadaşlar bizim oğlumuzun hala belirlenmiş bir ismi yok
en son Tarık mı olsa diyoruz
nasıl sizce??
eşim Bilal diyor aslında tamam desem olur da ona da bir türlü ben ısınamadım
Bmşm fikrşm açık ara Tarık canım.arkadaşlar bizim oğlumuzun hala belirlenmiş bir ismi yok
en son Tarık mı olsa diyoruz
nasıl sizce??
eşim Bilal diyor aslında tamam desem olur da ona da bir türlü ben ısınamadım
Neeeeee en rahat mı?? Ben sürünmeye başladım yavBana da canım er iki doktorumda öyle diyır. Artık kalırlarsa kilo alırlar karnımızda yoksa dışarda hiç canımızı sıkıp mutsuzluk hormonlarımızı arttırmayalım, hatta doktorum bana şimdi doğarsa gebeliğin keyfini çıkaramazsın , artık en rahat zamanlarımız ya:))
Canım bence yapma çünkü hamileyken eforlu sporlar yasak. Nabzın yükselmemesi gerek. Zaten eğer normalde spor yapıyorsan ve hamileliğin 3. Ayından itibaren düzenli yamışsan 37 ye kdr izin veriyolar. Şimdi bi anda kendini yorup riske atma derim. Yinede sen bilirsin.Kızlar dışarı çıkamadım bugun eliptik bisiklet var evde hamileyken kullanılırmı acaba çok yedim spor yapayım diyorum ama kararsız kaldım
İlay, haZal, mira, Yeliz ,almira alisa, Alisya, elisa.defne, düşünebilirsiniz CNmBizim de asel olacak kizimizin adi ikinci isim de koymak istiyoruz onda hala karasiziz bakalim
Şöyle canım, artık bebek düşer mi, bir yerinde sorun olur mu, fikan kaygıları yok ya onu diyor:)) yoksa enmde Dönemiyorum bileNeeeeee en rahat mı?? Ben sürünmeye başladım yav
Ilay ilk defa duydum cnm degisik hos geliyo kulags defne de guzel secenek artti :))İlay, haZal, mira, Yeliz ,almira alisa, Alisya, elisa.defne, düşünebilirsiniz CNm
Canım ne hazırlıyosun banada söylesenize. eski sayfalara baktım meraktan biraz geri gittim ama kaçırdım muhabbetiBen de. Büyük oranda hazırladım da , pijamalarına uygun çorap , bez , deodorant ,filan kaldı,ufak tefek
Artık normal canım hele yorulduysan ağrın çok olur. Sancılara çok alıştım artık ne 4-5 i saymıyorum dakikada tutmuyorum artık. Sinirim bozuluyor beni oynatır gibiKızlar selam bende yazamadım. Sabah 8 de oy için çıktık şimdi eve geldik. Ağrımayan yerim yok. Yattım hemen mahvolmuş haldeyim. Zaten sabah 5 de uyandım yalancı doğum sabüncılarım kuvvetlendi ağlatıyo beni o derece ama düzenli değil günde 4-5 kez falan oluyo aralıklı. Var mı sizde de?
Benim Bi başlayınca baya sürüyo zaten. Bende diyorum ya yok doğmaz daha oturup ağlaya sızlaya çekiyorum. Baya ağır oluyo 2 gündür bittiğinde elim ayağım kesiliyoArtık normal canım hele yorulduysan ağrın çok olur. Sancılara çok alıştım artık ne 4-5 i saymıyorum dakikada tutmuyorum artık. Sinirim bozuluyor beni oynatır gibi
Yarın bi görün istersen. Ağlaya sızlaya çekilcek şiddetteyse ne olur ne olmazBenim Bi başlayınca baya sürüyo zaten. Bende diyorum ya yok doğmaz daha oturup ağlaya sızlaya çekiyorum. Baya ağır oluyo 2 gündür bittiğinde elim ayağım kesiliyo
Senin çocuklar benim de aklima karpuz düşürdü. Küçük bir sey de degil gidip alayim. Eşim oy verdigimiz sandığa gozlemci olarak gitmisti. Arayayım da gelirken alsinNasılsınız kızlar ben bugun çocuklarla parka gittim dönüşte karpuz gördüler kiyamadim uç dört kiloluk karpuz alayın dedim benim çocuk bbüyük karpuzlardan birini düşürdü mecbur aldım tartıda tam11 kilo çıktı eve kadar mecbur tasidim kaşıkların çok kotu ağrıyobiraz dinlendim simdi verdim yiyolar bide bana bakip diyo ki anne iyikide bu karpuzu kirdim bak cok lezzetli Babasi kilikli nolucak
Hayır ama çok sıkıntı basıp daralıyorum artıkArkadaşlar ayaklarını z yaniyo mu siznde
Acaba neden olur ayakların yanmasıHayır ama çok sıkıntı basıp daralıyorum artık
Cok feci yaniyo hem deAcaba neden olur ayakların yanması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?