2015 Temmuz Anneleri

arkadaşlar bizim oğlumuzun hala belirlenmiş bir ismi yok
en son Tarık mı olsa diyoruz
nasıl sizce??
eşim Bilal diyor aslında tamam desem olur da ona da bir türlü ben ısınamadım
Iki isim de olabilir bilal tarik .. soy isim cok uzun degilse

Kızlar dışarı çıkamadım bugun eliptik bisiklet var evde hamileyken kullanılırmı acaba çok yedim spor yapayım diyorum ama kararsız kaldım

Neeeeee en rahat mı?? Ben sürünmeye başladım yav

Kızlar dışarı çıkamadım bugun eliptik bisiklet var evde hamileyken kullanılırmı acaba çok yedim spor yapayım diyorum ama kararsız kaldım
Canım bence yapma çünkü hamileyken eforlu sporlar yasak. Nabzın yükselmemesi gerek. Zaten eğer normalde spor yapıyorsan ve hamileliğin 3. Ayından itibaren düzenli yamışsan 37 ye kdr izin veriyolar. Şimdi bi anda kendini yorup riske atma derim. Yinede sen bilirsin.

Ben de. Büyük oranda hazırladım da , pijamalarına uygun çorap , bez , deodorant ,filan kaldı,ufak tefek
Canım ne hazırlıyosun banada söylesenize. eski sayfalara baktım meraktan biraz geri gittim ama kaçırdım muhabbeti

Artık normal canım hele yorulduysan ağrın çok olur. Sancılara çok alıştım artık ne 4-5 i saymıyorum dakikada tutmuyorum artık. Sinirim bozuluyor beni oynatır gibi

Artık normal canım hele yorulduysan ağrın çok olur. Sancılara çok alıştım artık ne 4-5 i saymıyorum dakikada tutmuyorum artık. Sinirim bozuluyor beni oynatır gibi
Benim Bi başlayınca baya sürüyo zaten. Bende diyorum ya yok doğmaz daha oturup ağlaya sızlaya çekiyorum. Baya ağır oluyo 2 gündür bittiğinde elim ayağım kesiliyo

Benim Bi başlayınca baya sürüyo zaten. Bende diyorum ya yok doğmaz daha oturup ağlaya sızlaya çekiyorum. Baya ağır oluyo 2 gündür bittiğinde elim ayağım kesiliyo
Yarın bi görün istersen. Ağlaya sızlaya çekilcek şiddetteyse ne olur ne olmaz

Senin çocuklar benim de aklima karpuz düşürdü. Küçük bir sey de degil gidip alayim. Eşim oy verdigimiz sandığa gozlemci olarak gitmisti. Arayayım da gelirken alsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…