- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.421
Canim gelince ne kadar suruyo o sancilar tahminen?benim kasilmalar oluyo ama hic agrim olmadi daha.oldugunda bayağı panikleyecem sanirim ya da dogumda mi olacak ilk sancilar bakalimBenim Bi başlayınca baya sürüyo zaten. Bende diyorum ya yok doğmaz daha oturup ağlaya sızlaya çekiyorum. Baya ağır oluyo 2 gündür bittiğinde elim ayağım kesiliyo
Sagol canim yazdıklarınin hepsini esindim ben de.bu penye sapkalarin icinde hep marka etiketi dikili onlari cikaralim degil mi tecrubeli anneler bebegi rahatsiz eder mi?kessek olmaz yine kasindirir dikisinden mi sokmeli?Selamlar herkese :)
Biz de yavaş yavaş alışverişlerimizi tamamlamaya çalışıyoruz.
Belki almayanlara da katkım olur diye bazı önemlileri paylaşmak isterim:
Alt açma bezini kullan at türünde aldım. Bunların üst kısmı pamuklu alt kısmı naylon olan versiyonları var. Onlardan almakta fayda var sanıyorum. Çevremdekilerin yorumlarına bakılırsa ilk günlerde acemilikten bu bezler epey tükeniyormuş fakat sonrasında 1 tanesi haftalarca gidiyormuş :)
Bebek bezi için ayrıca çöp kovası aldım. (http://www.e-bebek.com/korbell-bebek-bezi-cop-kovasi-sistemi_XYZ-M250DS) Çok araştırdım ve kullananlara da sordum. Koku kesinlikle çıkarmıyormuş. Bu kovanın poşetleri biraz pahalıya geliyor. Ama isterseniz normal çöp poşeti de kullanabiliyormuşsunuz. Kesinlikle koku çıkarmıyormuş. Bu bakımdan benim için çok faydalı :)
Bebek arabası için çok araştırarak bunu aldık; http://www.annelutfen.com/urun/conc...-honey-beige?gclid=CNq_reGC_sUCFQbmwgodO0AAOg .. Eğer yolları çok düzgün olmayan bir yerde oturuyorsanız bebişin sarsılmaması için çok konforlu bir teknolojisi var. Benim önceliğim bu durum olduğundan buna dikkat etmiştim. Ama yollarda sorun yoksa daha uygun fiyatlı modeller de var.
2 tane penye battaniye aldım. Yeterli mi bilemedim ama
Bunun dışında uzun kollu ve bacaklı tulumlardan almam gerektiğini söyledi arkadaşlarım. Yaz bebeği olduğu için alınmaz sanıyordum ama mutlaka alınması gerekiyormuş
Birkaç tane bere aldım. Başlarda mutlaka bu penye bereleri kullanması şartmış arkadaşlar. Çünkü bebeklerin ısı kayıpları kafalarından daha çok oluyormuş. Okuduğum kadarıyla böyle bir bilgim var.
Park yatağımız kaldı. Onu da araştırıyorum ama çok komplike birşey almayacağız.
Ufak tefek şeyler var. Cibinnik, bazı tulum ve tshirtler gibi..
Alınanların hepsi temizlenecek ütülenecek ve bebeğe hazır hale getirilecek..
Yapılacak çok şey var daha..
Çok heyecanlıyım ve yetişemeyeceğim gibi gelmeye başladı yahu..
sizinde mi ayniu ayaklariniz yaniyo peki doktor ne dedi ben saligunu giidcem inssaalh ama aklıma takıldıCok feci yaniyo hem de
Kan pihtilasmasi olup igne+coraapin kullanan anne adaylari ben bugün 34+6 oldum ve dr.umun dedigine gore coraspini bugün son kez aldim .igne ise birakmayacaksin ded dr.um hatta dogumdan sonra 3 hafta kullanacakmisim dedigine gore cok geldi bana ya
Amin canm tabiki saglk en onemlisi hayrlisi ozmn demek ki. Gercekten ya en son tasinan ben oldm :))Cok sukur canim.Hic stres yapma canim hersey hallolur,Rabbim saglik versin yeterki.İlk tasinma lafi senden cikti en son sen tasiniyorsun :)
Benim aldıklarımda hiç etiket yok için ama varsa rahatsız eder küçük bi makasla dikişi sökmeden çıkartmayı dene. Gerçi şapka takıcaklar mı bakalım :)) benimkiler hiç takmadılar ağlıyorlardı takınca. Banyodan sonra takıp uyutuyordum bi tekSagol canim yazdıklarınin hepsini esindim ben de.bu penye sapkalarin icinde hep marka etiketi dikili onlari cikaralim degil mi tecrubeli anneler bebegi rahatsiz eder mi?kessek olmaz yine kasindirir dikisinden mi sokmeli?
Iki isim de olabilir bilal tarik .. soy isim cok uzun degilse
Arkadaşlar ayaklarını z yaniyo mu siznde
Canm biz orda yapyrz ekran goruntusu alp worde atip cikti alyrz yani parayla satn almyrz :)Canım site ücretli galiba acaba güvenilir mi?
Selam kızlar. Sabah mide kazınmasıyla uyandım. Uzun zamandır ilk defa 10da kalktım
O saate kadar Kahvaltı edemedim diye sandım. Sonra saat 11 gibi bulantılarım başladı ve yine diyare olmuşum. Şimdidr kusma ve diyare tam gaz devam. Yarın kıntrolüm var Zaten o yüzden hastaneye gitmefim. Yoğurt çorbası, kahve muz soda idare ediyorum. Ama çok kustum. Yavrum hep susuz vitaminsiz kaldı diye üzülüyorum. Tüm vitaminlerimi içtim. Suyu alabildiğim kadar bol alıyorum. İnşallah geçer hemen
Canım 5 dk kadar sürüyo en şiddtli hali. Tam göbeğimin altından adet sancısı gibi çok şiddetli bi ağrı giriyo yayılıyo. Tüm altım ağrıyo sonra ta arkaya kadar. Doktor doğum sancısı dedi ama daha açılma falan yok diye doğurmazsın daha dedi. Hazırlık ağrılarıymış. İlk zaman bende çok korkuyodum. Artık alıştım. Yan yatıp bekliyorum geçsin diye ama fena oluyorum. Bu mesela olunca geçiyo 2. Bi tane. Bir kaç saat sonra oluyo ve bu kadar şiddetli olmuyo. Günde bir kere beni ağlatacak derecede oluyo ama. Bunun belli aralıklarla devamlı olması gerekiyomuş. O zaman doğuma delaletmiş. Ondan alıştım hergün çekiyorum bi kaç sefer. Mesela 5 dk da bir bu düznli olur ve örneğin 1 saat boyunca gelip gelip gidiyorsa o zaman doktora gitme vakti.Canim gelince ne kadar suruyo o sancilar tahminen?benim kasilmalar oluyo ama hic agrim olmadi daha.oldugunda bayağı panikleyecem sanirim ya da dogumda mi olacak ilk sancilar bakalim
bu arada bende de hiç kasılma olmuyo o nasıl benim tarif ettiğim değil di mi?Canim gelince ne kadar suruyo o sancilar tahminen?benim kasilmalar oluyo ama hic agrim olmadi daha.oldugunda bayağı panikleyecem sanirim ya da dogumda mi olacak ilk sancilar bakalim
Tamam canım çözdüm olayıCanm biz orda yapyrz ekran goruntusu alp worde atip cikti alyrz yani parayla satn almyrz :)
Cnm.kapiya yapmycm.ben hosgeldn beratu flama gibi yapcm yapinca atarm fotoTamam canım çözdüm olayıhatta yaptım 3 çeşit. Arasından seçicem. Peki kapı için olanı kırtasiyede kartona mı basacaksınız?
Canm gecms olsn sari leblebide yiyrblrnsnSelam kızlar. Sabah mide kazınmasıyla uyandım. Uzun zamandır ilk defa 10da kalktım
O saate kadar Kahvaltı edemedim diye sandım. Sonra saat 11 gibi bulantılarım başladı ve yine diyare olmuşum. Şimdidr kusma ve diyare tam gaz devam. Yarın kıntrolüm var Zaten o yüzden hastaneye gitmefim. Yoğurt çorbası, kahve muz soda idare ediyorum. Ama çok kustum. Yavrum hep susuz vitaminsiz kaldı diye üzülüyorum. Tüm vitaminlerimi içtim. Suyu alabildiğim kadar bol alıyorum. İnşallah geçer hemen
çok geçmiş olsun, bu ara yine bir salgın var sanki etrafta dikkat etmek lazım
Canm gecms olsn sari leblebide yiyrblrnsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?