- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.441
Canım bence yapma çünkü hamileyken eforlu sporlar yasak. Nabzın yükselmemesi gerek. Zaten eğer normalde spor yapıyorsan ve hamileliğin 3. Ayından itibaren düzenli yamışsan 37 ye kdr izin veriyolar. Şimdi bi anda kendini yorup riske atma derim. Yinede sen bilirsin.
Canm gecms olsn sari leblebide yiyrblrnsn
Canım hepsi yaklaşık aynı. Ben bir tane penye bir tanede süngerli aldım dışarıda kullanmak için göğüs ucu belli olmasın diye. Çok baktım yaklaşık aynı hepsi. Anıl benimkiler.Kızlar emzirme sütyeni aldınız mi
Su nasıl ki acabaa???
Canm bugün benimde adet olcakmışım gibi belim agrıdı kasklarıma vurdu ama düzenli değildi bazen kısa bazen uzun sürdü agrılar ve şiddeti arttı azaldı cok şükür gecti bunlar hazrlk ağrıları sanırm 36haftalk oldum bugün daha kontrolüme 10gün var demekki tek deilim bu konudaCanım 5 dk kadar sürüyo en şiddtli hali. Tam göbeğimin altından adet sancısı gibi çok şiddetli bi ağrı giriyo yayılıyo. Tüm altım ağrıyo sonra ta arkaya kadar. Doktor doğum sancısı dedi ama daha açılma falan yok diye doğurmazsın daha dedi. Hazırlık ağrılarıymış. İlk zaman bende çok korkuyodum. Artık alıştım. Yan yatıp bekliyorum geçsin diye ama fena oluyorum. Bu mesela olunca geçiyo 2. Bi tane. Bir kaç saat sonra oluyo ve bu kadar şiddetli olmuyo. Günde bir kere beni ağlatacak derecede oluyo ama. Bunun belli aralıklarla devamlı olması gerekiyomuş. O zaman doğuma delaletmiş. Ondan alıştım hergün çekiyorum bi kaç sefer. Mesela 5 dk da bir bu düznli olur ve örneğin 1 saat boyunca gelip gelip gidiyorsa o zaman doktora gitme vakti.
hem nasııl.buz koyasım gelıyurArkadaşlar ayaklarını z yaniyo mu siznde
cic post: 41296124 .!.:Canım hepsi yaklaşık aynı. Ben bir tane penye bir tanede süngerli aldım dışarıda kullanmak için göğüs ucu belli olmasın diye. Çok baktım yaklaşık aynı hepsi. Anıl benimkiler.
Canim kasilmada karnimin biyeri toplaniyo tas gibi oluyo bisure kaliyo oyle.ilk basta bebegin hareketi saniyodum ama hareketlenme falan hisstmiyorum sadece karnimin sertlestigini hissediyorum bi bolgede sonra yavas yavas gevsiyobu arada bende de hiç kasılma olmuyo o nasıl benim tarif ettiğim değil di mi?
Ewet canm :)) tskr ederm :)Bugün doğum günün mü senin. İyi ki doğdun gizemcim.
Ben gecen hafta elde yıkama hacısakirle yıkadım makinede. Alırken farketmemişim. Yanlız çok köpürüyor normal deterjan kadar koyma eger yıkarsan. Bide kalıntı fekan bırakmadın diye bi kapta sıcak suyla azcık eritip öyle koydum deterjan gözüne.Cok moralim bozuldu ya koskoca 4 market var birinde buldum dedim onda da elde yikamaymis farkedemedim kaldi yine cok sinir oldum olmazsa iade edecem artik yerine baska birsey alirim ya da
Bak canim şöyle mesela.bunu dusunmeliler aslinda dedigin gibi yapayimBenim aldıklarımda hiç etiket yok için ama varsa rahatsız eder küçük bi makasla dikişi sökmeden çıkartmayı dene. Gerçi şapka takıcaklar mı bakalım :)) benimkiler hiç takmadılar ağlıyorlardı takınca. Banyodan sonra takıp uyutuyordum bi tek
Bak canim şöyle mesela.bunu dusunmeliler aslinda dedigin gibi yapayim
Evet canım benim az öncede geldi. Bu ara çok sık oluyo bende 36. Haftadayım ve aynen tam 10 gün sonra kontrolüm var. Bebeğim kilolu olduğu için dr sezeryan olsun diyecek gibi. 10 gün sonra randevuda haftaya alalım diyeceğini düşünüyorum. Bence 15 gün sonra kavuşuruz bebişle.Canm bugün benimde adet olcakmışım gibi belim agrıdı kasklarıma vurdu ama düzenli değildi bazen kısa bazen uzun sürdü agrılar ve şiddeti arttı azaldı cok şükür gecti bunlar hazrlk ağrıları sanırm 36haftalk oldum bugün daha kontrolüme 10gün var demekki tek deilim bu konuda
Canm benm cok sagol :)@Gizem59 canım doğum günün kutlu olsun..nicce yıllara sağlıkla huzurla mutlulukla oğluşun ve eşinle
Canm kac kilo senin bebis ki sezeryan olckEvet canım benim az öncede geldi. Bu ara çok sık oluyo bende 36. Haftadayım ve aynen tam 10 gün sonra kontrolüm var. Bebeğim kilolu olduğu için dr sezeryan olsun diyecek gibi. 10 gün sonra randevuda haftaya alalım diyeceğini düşünüyorum. Bence 15 gün sonra kavuşuruz bebişle.
Benimde oluyo ama bebek itiyo diye düşünüyorum. Bir yerde direniyo gibi. Elimle hafif ıvunca gevşiyo. Acaba bu kasılma mı? Bence bebek hareketi amaCanim kasilmada karnimin biyeri toplaniyo tas gibi oluyo bisure kaliyo oyle.ilk basta bebegin hareketi saniyodum ama hareketlenme falan hisstmiyorum sadece karnimin sertlestigini hissediyorum bi bolgede sonra yavas yavas gevsiyo
bebişin kac kiloki canım benm 4 gün önce 2 700 gramdı bide bişe sorucam 37den sonraki dogumlar erken doguma grmiyo dimi ?Evet canım benim az öncede geldi. Bu ara çok sık oluyo bende 36. Haftadayım ve aynen tam 10 gün sonra kontrolüm var. Bebeğim kilolu olduğu için dr sezeryan olsun diyecek gibi. 10 gün sonra randevuda haftaya alalım diyeceğini düşünüyorum. Bence 15 gün sonra kavuşuruz bebişle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?