2015 Temmuz Anneleri

Aynen canım eşim acıdı halime yürüyüşe gittik şimdi geldim çok iyi geldi tempolu yürüyüş

Kızlar emzirme sütyeni aldınız mi
Su nasıl ki acabaa???
Canım hepsi yaklaşık aynı. Ben bir tane penye bir tanede süngerli aldım dışarıda kullanmak için göğüs ucu belli olmasın diye. Çok baktım yaklaşık aynı hepsi. Anıl benimkiler.

Canm bugün benimde adet olcakmışım gibi belim agrıdı kasklarıma vurdu ama düzenli değildi bazen kısa bazen uzun sürdü agrılar ve şiddeti arttı azaldı cok şükür gecti bunlar hazrlk ağrıları sanırm 36haftalk oldum bugün daha kontrolüme 10gün var demekki tek deilim bu konuda

cic post: 41296124 .!.:
Canım hepsi yaklaşık aynı. Ben bir tane penye bir tanede süngerli aldım dışarıda kullanmak için göğüs ucu belli olmasın diye. Çok baktım yaklaşık aynı hepsi. Anıl benimkiler.

Himm bide anila bakım tskler

bu arada bende de hiç kasılma olmuyo o nasıl benim tarif ettiğim değil di mi?
Canim kasilmada karnimin biyeri toplaniyo tas gibi oluyo bisure kaliyo oyle.ilk basta bebegin hareketi saniyodum ama hareketlenme falan hisstmiyorum sadece karnimin sertlestigini hissediyorum bi bolgede sonra yavas yavas gevsiyo

Cok moralim bozuldu ya koskoca 4 market var birinde buldum dedim onda da elde yikamaymis farkedemedim kaldi yine cok sinir oldum olmazsa iade edecem artik yerine baska birsey alirim ya da
Ben gecen hafta elde yıkama hacısakirle yıkadım makinede. Alırken farketmemişim. Yanlız çok köpürüyor normal deterjan kadar koyma eger yıkarsan. Bide kalıntı fekan bırakmadın diye bi kapta sıcak suyla azcık eritip öyle koydum deterjan gözüne.

Bak canim şöyle mesela.bunu dusunmeliler aslinda dedigin gibi yapayim

Eklentiler

• 20150607_213055.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 119
@Gizem59 canım doğum günün kutlu olsun..nicce yıllara sağlıkla huzurla mutlulukla oğluşun ve eşinle

Evet canım benim az öncede geldi. Bu ara çok sık oluyo bende 36. Haftadayım ve aynen tam 10 gün sonra kontrolüm var. Bebeğim kilolu olduğu için dr sezeryan olsun diyecek gibi. 10 gün sonra randevuda haftaya alalım diyeceğini düşünüyorum. Bence 15 gün sonra kavuşuruz bebişle.

Canm kac kilo senin bebis ki sezeryan olck

Canim kasilmada karnimin biyeri toplaniyo tas gibi oluyo bisure kaliyo oyle.ilk basta bebegin hareketi saniyodum ama hareketlenme falan hisstmiyorum sadece karnimin sertlestigini hissediyorum bi bolgede sonra yavas yavas gevsiyo
Benimde oluyo ama bebek itiyo diye düşünüyorum. Bir yerde direniyo gibi. Elimle hafif ıvunca gevşiyo. Acaba bu kasılma mı? Bence bebek hareketi ama

bebişin kac kiloki canım benm 4 gün önce 2 700 gramdı bide bişe sorucam 37den sonraki dogumlar erken doguma grmiyo dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…