2015 Temmuz Anneleri

Canm kac kilo senin bebis ki sezeryan olck
1 hafta önce 3 kg dı. 4 ü rahat bulur dedi. Normal diye beklersek 40 ı geçerse 4 ü de geçer. Dr zorlamanın bi anlamı olmaz dedi. Kesin konuşmadık 10 gün sonra ki randevuda netleşecek.

bebişin kac kiloki canım benm 4 gün önce 2 700 gramdı bide bişe sorucam 37den sonraki dogumlar erken doguma grmiyo dimi ?
Yok canım hatta 36 bile erken doğum değil. 35 de 3 kiloydu. Her hafta ortalama 200 gr alırmış şu an 3 ü geçmiştir.

Benimde oluyo ama bebek itiyo diye düşünüyorum. Bir yerde direniyo gibi. Elimle hafif ıvunca gevşiyo. Acaba bu kasılma mı? Bence bebek hareketi ama
Tam bilemiyorum ki ben canim tecrubeli arkadaslara soralim bi ama ben hic bebisin kiprasmalarini hissetmeden aniden biyer tas gibi oluyo onu kasilma olarak tanimliyorum

Çok geçmiş olsun inş düzelirsin

Normal Sancı 5 dakika sürmez zaten 30-40 saniyeyle başlar sonra 1 dakikaya kadar artarsa hastaneye gitme vakti 10 dakikada 2-3 defa düzenli giriyorsa bide

Bahçelievlerde bilmiyorum canım ama Mecidiyeköy de benim gittiğim doktor %100 normal doğum yanlısı
Evet senin doktor ün salmış o konuda :)))
Bende doktorumdan çok memnunum bide bayan doktor olması tercihim. Eğer öyle olmasa tercih edeceğim ilk doktor o olurdu.

Normal Sancı 5 dakika sürmez zaten 30-40 saniyeyle başlar sonra 1 dakikaya kadar artarsa hastaneye gitme vakti 10 dakikada 2-3 defa düzenli giriyorsa bide
Tamamdır iyice öğreneyim. Zaten o kadar şartladım ki kendimi 38 den önce doğmayacak diye doğursam yok canım ne doğması dicem uzanıp beklerim

Kızlar merhaba bahçelievlerde ve civarında normal doğum yanlısı ilgili ve deneyimli bir dr biliyomusunuz?
Ben bahcelievlerde medicana hastanesine gidiyorum. Dr düzgün korkmaz. Kendisi dogum surecine disaridan mudahaleye karşı biri. Gereksiz ilac bile vermiyor. Gereksiz test bile istemiyor. Dogallık yanlisi. Tavsiye edebilirim.

Canim ben 32.haftada kestim coraspini doktorum öyle dedi.ama iğneyi doğumdan sonra 10 gün gibi kullanacaksınız dedi

1 hafta önce 3 kg dı. 4 ü rahat bulur dedi. Normal diye beklersek 40 ı geçerse 4 ü de geçer. Dr zorlamanın bi anlamı olmaz dedi. Kesin konuşmadık 10 gün sonra ki randevuda netleşecek.
Canm belli olmyr ya ultrsyn degsblyr bakalm doger randevuda kac olck

Bende mi oyle yapsam acaba az koyarim diyorum baska da yok yani yoksa degisecem de :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…