- 26 Aralık 2011
- 2.035
- 1.653
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.461
1 hafta önce 3 kg dı. 4 ü rahat bulur dedi. Normal diye beklersek 40 ı geçerse 4 ü de geçer. Dr zorlamanın bi anlamı olmaz dedi. Kesin konuşmadık 10 gün sonra ki randevuda netleşecek.Canm kac kilo senin bebis ki sezeryan olck
Yok canım hatta 36 bile erken doğum değil. 35 de 3 kiloydu. Her hafta ortalama 200 gr alırmış şu an 3 ü geçmiştir.bebişin kac kiloki canım benm 4 gün önce 2 700 gramdı bide bişe sorucam 37den sonraki dogumlar erken doguma grmiyo dimi ?
Tam bilemiyorum ki ben canim tecrubeli arkadaslara soralim bi ama ben hic bebisin kiprasmalarini hissetmeden aniden biyer tas gibi oluyo onu kasilma olarak tanimliyorumBenimde oluyo ama bebek itiyo diye düşünüyorum. Bir yerde direniyo gibi. Elimle hafif ıvunca gevşiyo. Acaba bu kasılma mı? Bence bebek hareketi ama
oyy maşallahı var senin bebişinin sağ salim kavuşuruz inşallah bebişleriimizeYok canım hatta 36 bile erken doğum değil. 35 de 3 kiloydu. Her hafta ortalama 200 gr alırmış şu an 3 ü geçmiştir.
Amin canım sağol. Sağlıklı doğsunlarda inşallahoyy maşallahı var senin bebişinin sağ salim kavuşuruz inşallah bebişleriimize
Kızlar merhaba bahçelievlerde ve civarında normal doğum yanlısı ilgili ve deneyimli bir dr biliyomusunuz?
Çok geçmiş olsun inş düzelirsinSelam kızlar. Sabah mide kazınmasıyla uyandım. Uzun zamandır ilk defa 10da kalktım
O saate kadar Kahvaltı edemedim diye sandım. Sonra saat 11 gibi bulantılarım başladı ve yine diyare olmuşum. Şimdidr kusma ve diyare tam gaz devam. Yarın kıntrolüm var Zaten o yüzden hastaneye gitmefim. Yoğurt çorbası, kahve muz soda idare ediyorum. Ama çok kustum. Yavrum hep susuz vitaminsiz kaldı diye üzülüyorum. Tüm vitaminlerimi içtim. Suyu alabildiğim kadar bol alıyorum. İnşallah geçer hemen
Normal Sancı 5 dakika sürmez zaten 30-40 saniyeyle başlar sonra 1 dakikaya kadar artarsa hastaneye gitme vaktiCanım 5 dk kadar sürüyo en şiddtli hali. Tam göbeğimin altından adet sancısı gibi çok şiddetli bi ağrı giriyo yayılıyo. Tüm altım ağrıyo sonra ta arkaya kadar. Doktor doğum sancısı dedi ama daha açılma falan yok diye doğurmazsın daha dedi. Hazırlık ağrılarıymış. İlk zaman bende çok korkuyodum. Artık alıştım. Yan yatıp bekliyorum geçsin diye ama fena oluyorum. Bu mesela olunca geçiyo 2. Bi tane. Bir kaç saat sonra oluyo ve bu kadar şiddetli olmuyo. Günde bir kere beni ağlatacak derecede oluyo ama. Bunun belli aralıklarla devamlı olması gerekiyomuş. O zaman doğuma delaletmiş. Ondan alıştım hergün çekiyorum bi kaç sefer. Mesela 5 dk da bir bu düznli olur ve örneğin 1 saat boyunca gelip gelip gidiyorsa o zaman doktora gitme vakti.
Çok ilginç benim aldıklarımda yok. Aynen düşünmeleri lazım bide idil bebeninBak canim şöyle mesela.bunu dusunmeliler aslinda dedigin gibi yapayim
Evet senin doktor ün salmış o konuda :)))Bahçelievlerde bilmiyorum canım ama Mecidiyeköy de benim gittiğim doktor %100 normal doğum yanlısı
Tamamdır iyice öğreneyim. Zaten o kadar şartladım ki kendimi 38 den önce doğmayacak diye doğursam yok canım ne doğması dicem uzanıp beklerimNormal Sancı 5 dakika sürmez zaten 30-40 saniyeyle başlar sonra 1 dakikaya kadar artarsa hastaneye gitme vakti10 dakikada 2-3 defa düzenli giriyorsa bide
Ben bahcelievlerde medicana hastanesine gidiyorum. Dr düzgün korkmaz. Kendisi dogum surecine disaridan mudahaleye karşı biri. Gereksiz ilac bile vermiyor. Gereksiz test bile istemiyor. Dogallık yanlisi. Tavsiye edebilirim.Kızlar merhaba bahçelievlerde ve civarında normal doğum yanlısı ilgili ve deneyimli bir dr biliyomusunuz?
Canim ben 32.haftada kestim coraspini doktorum öyle dedi.ama iğneyi doğumdan sonra 10 gün gibi kullanacaksınız dediKan pihtilasmasi olup igne+coraapin kullanan anne adaylari ben bugün 34+6 oldum ve dr.umun dedigine gore coraspini bugün son kez aldim .igne ise birakmayacaksin ded dr.um hatta dogumdan sonra 3 hafta kullanacakmisim dedigine gore cok geldi bana ya
Canim benimde yanıyo ayaklarım ve beni ateş basıyor sürekli. Normalde çok usuyen donan birisiydim.beni tanıyan bilenler inanamıyor yandigimasizinde mi ayniu ayaklariniz yaniyo peki doktor ne dedi ben saligunu giidcem inssaalh ama aklıma takıldı
Canm belli olmyr ya ultrsyn degsblyr bakalm doger randevuda kac olck1 hafta önce 3 kg dı. 4 ü rahat bulur dedi. Normal diye beklersek 40 ı geçerse 4 ü de geçer. Dr zorlamanın bi anlamı olmaz dedi. Kesin konuşmadık 10 gün sonra ki randevuda netleşecek.
Bende mi oyle yapsam acaba az koyarim diyorum baska da yok yani yoksa degisecem de :/Ben gecen hafta elde yıkama hacısakirle yıkadım makinede. Alırken farketmemişim. Yanlız çok köpürüyor normal deterjan kadar koyma eger yıkarsan. Bide kalıntı fekan bırakmadın diye bi kapta sıcak suyla azcık eritip öyle koydum deterjan gözüne.
Doktorunuzla soylediniz mi peki ne deditek isim istiyorum ben baştan beri ama bakalım artık
benim cok yanıyor, önceden yatarken bile corapla yatardım hic ısınmazdı benim ayaklarım, şimdi ise tam tersi, gidip gidio suya tutup geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?