- 25 Temmuz 2014
- 2.185
- 1.480
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.481
Yıkadım ben valla mis gibi oldu:) istersen bide ekstra durulama yap işin rahat etsinBende mi oyle yapsam acaba az koyarim diyorum baska da yok yani yoksa degisecem de :/
Günaydın evet Güneşli bi güne başladıkgünaydın güzel anne adayları.bugün hava güneşli burda nihayet:)
Peki fiyatlar nası orda ?Ben bahcelievlerde medicana hastanesine gidiyorum. Dr düzgün korkmaz. Kendisi dogum surecine disaridan mudahaleye karşı biri. Gereksiz ilac bile vermiyor. Gereksiz test bile istemiyor. Dogallık yanlisi. Tavsiye edebilirim.
Canım benim 2 Tane doktorum var biri üniversited biri özel ikiside doçent 2 si de aynı şeyi söyledi ama bilemiyorum tabi. Hayırlısı neyse o olsun inşallah. Hep diyorum ya sağlıklı olsun danfark etmez gerekirse sancı çekeriz gerekirse ameliyat oluruzCanm belli olmyr ya ultrsyn degsblyr bakalm doger randevuda kac olck
Günaydın. Canım ben dün sabah 5 de kalktım kalça kemiğimin ağrısından. Bugün 4 de uayndım dedim yok artık azcık daha zorlayım, biraz daha uyuymuşum.7 de kalktım geri. Artık böyle olacak galiba.Gunaydin guzel anneler bugun tatil!ve ben 2 saattir uyanigim.kramp ha girdibha gircek derken uyutmadi.biri bana bu saatte uyanik olabilecegimi soylese ´hadi ordan´ derdim heralde..uykucu ben bu hallere dusecek kadin miydim?
Gunaydin gece uyuyamiyorum ki hic surekli uyaniyorum sag sol uyuyamiyorum ama gunduz oglene kadar uyusam uyurum yarin cocuk dogunca o gunduz de olmayacak acaba sinir sistemim nasil calisacak bu ara onu dusunuyorumGunaydin guzel anneler bugun tatil!ve ben 2 saattir uyanigim.kramp ha girdibha gircek derken uyutmadi.biri bana bu saatte uyanik olabilecegimi soylese ´hadi ordan´ derdim heralde..uykucu ben bu hallere dusecek kadin miydim?
Bakiyim iade almazlarsa bende oyle yapayim :)Yıkadım ben valla mis gibi oldu:) istersen bide ekstra durulama yap işin rahat etsin
Daha bu bi baslangic hele bi dogsunlarGunaydin guzel anneler bugun tatil!ve ben 2 saattir uyanigim.kramp ha girdibha gircek derken uyutmadi.biri bana bu saatte uyanik olabilecegimi soylese ´hadi ordan´ derdim heralde..uykucu ben bu hallere dusecek kadin miydim?
O bendede var malesef gece iki de kalkıp oturdum altıdan beri ayaktayımGünaydın güzel anneler.Ben artık 5 den sonra uyuyamıyorum.Bebişim erkenci olacak herhalde
Hayırlı pazarlar kızlar ya bennyala yı merak ediyorum çok özel msj da attım ama cevap vermedi.İnşallah iyidir bebeği ve kendisi
canım kasılma o işte normal ben de daha uzun zamandır oluyo.günde 8-10 kez oluyo benim.doktoruma sormuştum normal dedi.kızlar bısey sorucam uc dort gundur gece ve gunduzlerı ozellıkle gece karnımda boyle garıp bi sertlık oluyo taş gıbı oluyo kalkıyorum yıne yatıyorum ama gecmıyo kızım sankı bı yerde toplanıyo boyle olan varmı neden boyle oluyo
dualarımız seninle tatlım tez zamanda evinize sağlıkla dönün inşallahCanim çok sağol fazla giremiyorum ancak gördüm kusura bakma oğlum iyi çok şükür yavaş yavaş büyüyor 1700 gr oldu şu anda herhangi bir sağlık problemlemi yok çok şükür 2 haftaya kadar çıkarız diye tahmin ediyorum çarşamba günü göz muayenesi var dua edin bize kızlar inşallah bundanda bişey çıkmasın atlatalım bunuda hayırlısıyla
ıyı canım normalse benım gece daha fazla oluyo cunku sagol canımcanım kasılma o işte normal ben de daha uzun zamandır oluyo.günde 8-10 kez oluyo benim.doktoruma sormuştum normal dedi.
benim de akşam 9dan sonra artıyo sayısııyı canım normalse benım gece daha fazla oluyo cunku sagol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?