2015 Temmuz Anneleri

Gunaydin guzel anneler bugun tatil!ve ben 2 saattir uyanigim.kramp ha girdibha gircek derken uyutmadi.biri bana bu saatte uyanik olabilecegimi soylese ´hadi ordan´ derdim heralde..uykucu ben bu hallere dusecek kadin miydim?

Canm belli olmyr ya ultrsyn degsblyr bakalm doger randevuda kac olck
Canım benim 2 Tane doktorum var biri üniversited biri özel ikiside doçent 2 si de aynı şeyi söyledi ama bilemiyorum tabi. Hayırlısı neyse o olsun inşallah. Hep diyorum ya sağlıklı olsun danfark etmez gerekirse sancı çekeriz gerekirse ameliyat oluruz

Gunaydin guzel anneler bugun tatil!ve ben 2 saattir uyanigim.kramp ha girdibha gircek derken uyutmadi.biri bana bu saatte uyanik olabilecegimi soylese ´hadi ordan´ derdim heralde..uykucu ben bu hallere dusecek kadin miydim?
Günaydın. Canım ben dün sabah 5 de kalktım kalça kemiğimin ağrısından. Bugün 4 de uayndım dedim yok artık azcık daha zorlayım, biraz daha uyuymuşum.7 de kalktım geri. Artık böyle olacak galiba.

Gunaydin gece uyuyamiyorum ki hic surekli uyaniyorum sag sol uyuyamiyorum ama gunduz oglene kadar uyusam uyurum yarin cocuk dogunca o gunduz de olmayacak acaba sinir sistemim nasil calisacak bu ara onu dusunuyorum

günaydın annişler ,, keyifli bir hafta geçiririz inşallah , şükür bu ara havalar serin yagmurlu gidiyor ,, haftasonu hastane çantası için eksiklerimi tamamladım sayılır , bebek bezi, ıslak mendil kaldı birde cumartesi kontrole gidince doktoruma göğüs ucu kremi sorcam , artık başlamak gerekiyor ,kızımda garmastan yazmıştı ve sorun yaşamadım şükür , bundada öyle olur sanırım .

Daha bu bi baslangic hele bi dogsunlarSen o zaman goruceksin

Günaydn hamişler bugün burdada hava güneşli bugun annemle ablam gelicek sevincliyim hernekadar gece uyuyamasamda bütün gece dön sağ dön sol yine hafif kask ağrım oldu birde dönerken aşağıda çatı kemiklerim kıt kıt ediyo ve ağrı yapıyo benim doğum yakndır hamişler içime öyle doğuyor hergün yeni bišey geliyo bana zorlaniyirum artk koca göbüşümle

kızlar günaydın bız artık giremiyoruz işlerin yoğunluğu ve gribimden dolayı hala atlatamadım havalar allahtan serın ama ben ıyıce agırlaştım neden bilmiyorum kasıklarım ve goguslerımın ucu sureklı yanıyo ve sızlıyo cok canım yanıyo yureyemıyorum belım agrıyo hemen az kaldı hayırlısıyla bıter ınsallah saglıkla kuzucuklarımız doğar

kızlar bısey sorucam uc dort gundur gece ve gunduzlerı ozellıkle gece karnımda boyle garıp bi sertlık oluyo taş gıbı oluyo kalkıyorum yıne yatıyorum ama gecmıyo kızım sankı bı yerde toplanıyo boyle olan varmı neden boyle oluyo

Hayırlı pazarlar kızlar ya ben nyala yı merak ediyorum çok özel msj da attım ama cevap vermedi.İnşallah iyidir bebeği ve kendisi

Canim çok sağol fazla giremiyorum ancak gördüm kusura bakma oğlum iyi çok şükür yavaş yavaş büyüyor 1700 gr oldu şu anda herhangi bir sağlık problemlemi yok çok şükür 2 haftaya kadar çıkarız diye tahmin ediyorum çarşamba günü göz muayenesi var dua edin bize kızlar inşallah bundanda bişey çıkmasın atlatalım bunuda hayırlısıyla

canım kasılma o işte normal ben de daha uzun zamandır oluyo.günde 8-10 kez oluyo benim.doktoruma sormuştum normal dedi.

dualarımız seninle tatlım tez zamanda evinize sağlıkla dönün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…