- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.501
aynen canım suan bıle oluyo benım sureklı kasıgımda hareket edıyo kızım annemde ıs yerınde dogurucaksın gıtme artık dıyobenim de akşam 9dan sonra artıyo sayısı
Iyi olmanıza çok sevindim maşallah oğluna inş güzel sonuçlarla atlatırsınız. Bebeğinizde alıp evinize dönersinizCanim çok sağol fazla giremiyorum ancak gördüm kusura bakma oğlum iyi çok şükür yavaş yavaş büyüyor 1700 gr oldu şu anda herhangi bir sağlık problemlemi yok çok şükür 2 haftaya kadar çıkarız diye tahmin ediyorum çarşamba günü göz muayenesi var dua edin bize kızlar inşallah bundanda bişey çıkmasın atlatalım bunuda hayırlısıyla
Ya bizimkiler çok küçük daha biraz daha beklemeliler:) ben de çok stres olmuştum doğum hazırlığı için yapıyomuş rahim bu kasılmaları. ama doktor normal deyince içim rahat biraz. sadece bana dedi ki belli aralıklarla (eşit aralıklarla) düzenli ve sancılı olursa haber ver hemen.ama öyle bi durum yok şimdilik benim düzensiz oluyo yani.aynen canım suan bıle oluyo benım sureklı kasıgımda hareket edıyo kızım annemde ıs yerınde dogurucaksın gıtme artık dıyo
valla ben ayırt edımıyorum ara ara oluyo bendede ama gecelerı kesınlıkle daha yogunYa bizimkiler çok küçük daha biraz daha beklemeliler:) ben de çok stres olmuştum doğum hazırlığı için yapıyomuş rahim bu kasılmaları. ama doktor normal deyince içim rahat biraz. sadece bana dedi ki belli aralıklarla (eşit aralıklarla) düzenli ve sancılı olursa haber ver hemen.ama öyle bi durum yok şimdilik benim düzensiz oluyo yani.
Ohhh çok şükür iyi olmanıza nasil sevindim anlatamam.bi sorun çıkmayacak inşallah canim gönlünü ferah tut.dualarimiz seninle.insallah cikarsiniz kisa zamanda hayirlisiyla ve sagliklaCanim çok sağol fazla giremiyorum ancak gördüm kusura bakma oğlum iyi çok şükür yavaş yavaş büyüyor 1700 gr oldu şu anda herhangi bir sağlık problemlemi yok çok şükür 2 haftaya kadar çıkarız diye tahmin ediyorum çarşamba günü göz muayenesi var dua edin bize kızlar inşallah bundanda bişey çıkmasın atlatalım bunuda hayırlısıyla
Hahaha aynen oyle valla işimiz var.aman gelsinler saglikli bi sekilde hayırlısıyla da raziyiz napalim cekicez uykusuzluk vs. ArtikDaha bu bi baslangic hele bi dogsunlarSen o zaman goruceksin
Doktorunuzla soylediniz mi peki ne dedi
Canim kasilmalar günde 10a kadar normal demisti benim dr. fazla ve yakin araliklarla oluyosa bi dr.una danis istersen.bi de yoruldugunda daha fazla olabilir dikkat etvalla ben ayırt edımıyorum ara ara oluyo bendede ama gecelerı kesınlıkle daha yogun
Canım gecelerı daha yogun oluyo karnımın hep sag tarafında oluyo bıde cuma gunu kontrolumuz var bakalım dr ne dıycekCanim kasilmalar günde 10a kadar normal demisti benim dr. fazla ve yakin araliklarla oluyosa bi dr.una danis istersen.bi de yoruldugunda daha fazla olabilir dikkat et
Çok geçmiş olsun inş düzelirsin
Evet senin doktor ün salmış o konuda :)))
Bende doktorumdan çok memnunum bide bayan doktor olması tercihim. Eğer öyle olmasa tercih edeceğim ilk doktor o olurdu.
Günaydın güzel anneler.Ben artık 5 den sonra uyuyamıyorum.Bebişim erkenci olacak herhalde
Gunaydin guzel anneler bugun tatil!ve ben 2 saattir uyanigim.kramp ha girdibha gircek derken uyutmadi.biri bana bu saatte uyanik olabilecegimi soylese ´hadi ordan´ derdim heralde..uykucu ben bu hallere dusecek kadin miydim?
Günaydn hamişler bugün burdada hava güneşli bugun annemle ablam gelicek sevincliyim hernekadar gece uyuyamasamda bütün gece dön sağ dön sol yine hafif kask ağrım oldu birde dönerken aşağıda çatı kemiklerim kıt kıt ediyo ve ağrı yapıyo benim doğum yakndır hamişler içime öyle doğuyor hergün yeni bišey geliyo bana zorlaniyirum artk koca göbüşümle
kızlar günaydın bız artık giremiyoruz işlerin yoğunluğu ve gribimden dolayı hala atlatamadım havalar allahtan serın ama ben ıyıce agırlaştım neden bilmiyorum kasıklarım ve goguslerımın ucu sureklı yanıyo ve sızlıyo cok canım yanıyo yureyemıyorum belım agrıyo hemen az kaldı hayırlısıyla bıter ınsallah saglıkla kuzucuklarımız doğar
Günaydın evet Güneşli bi güne başladık
canım leblebı cok ıyı gelıyo bıde turk kahvesı sanada gecmıs olsunTeşekkür ederim bugün daha iyiyim. Hamilelikte çok zor oluyor
Normalde benim eşimde erkek doktor istemezdi. Annemin ve ablamın çok zor süreçlerini çok iyi atlatınca bide bende de pıhtılaşma sorunu çıkınca riske atmak istemedi. Kabul etti. Hiç alttan muayene etmedi bugüne kadar seni utandırmayayım dedi hep. Doğumda önemsemem heralde :)
Günaydın. Bende özellikle tatillerde inadına erken uyanıyorum. Bebrk doğuncada inadına uyuyasım gelir benim
Aynen senin durumundayım. İşe giderken de gözümü açamıyorum
Sen içini ferah tut vaktinde gelir inşallah. Ne güzel annenlerde geliyormuş. Bu moral seni bakaç hafta daha idare eder
Amin canım inşallah. Hamilelikte hastalık çok zor. Bende de dünden beri kusma ve ishal var. Mahvoldum
Ora neresi bilmiyom ama şuan istanbulda karalar bağlamış durumburada o güneşli gün şimşek ve yağmura dönüştüüüü
Ora neresi bilmiyom ama şuan istanbulda karalar bağlamış durumoysaki ilk saatler güneşliydi
Allah bugüzel aylar hürmetine genişlik ferahlık şifa versin.inan hep aklımdasın. Yazmaya çekindim özelden rahatsız olursun diye senin derdin sana yetiyo tekrar aynı mevzuları konuşturmak istemedim. Inş mucize haberler alırsın bizide habersiz Bırakma.Sabahiniz hayir olsun hamisler nasilsiniz aceleci bebislerimiz varmi oldumu aramiza katilan.Ben aglama krizlerinden dolayi giremiyorum yarinkontrolumuz var dualarinizda oldugumuxu bilmek icime serinlik veriyo insaallah yarin hayirli guzel haberler alirim
Dün aklımdaydın inan... Ağlama nolur.. Ağlayıpta karnındaki miniciği üzmeSabahiniz hayir olsun hamisler nasilsiniz aceleci bebislerimiz varmi oldumu aramiza katilan.Ben aglama krizlerinden dolayi giremiyorum yarinkontrolumuz var dualarinizda oldugumuxu bilmek icime serinlik veriyo insaallah yarin hayirli guzel haberler alirim
Sabahiniz hayir olsun hamisler nasilsiniz aceleci bebislerimiz varmi oldumu aramiza katilan.Ben aglama krizlerinden dolayi giremiyorum yarinkontrolumuz var dualarinizda oldugumuxu bilmek icime serinlik veriyo insaallah yarin hayirli guzel haberler alirim
günaydın canım..günaydın güzel anne adayları.bugün hava güneşli burda nihayet:)
günaydın bebekelr büyüdü şimdiden uyutmuyorGünaydın güzel anneler.Ben artık 5 den sonra uyuyamıyorum.Bebişim erkenci olacak herhalde
günaydın zaten hep tatıl olunca insanın erken kalkası oluyr nedense :))Gunaydin guzel anneler bugun tatil!ve ben 2 saattir uyanigim.kramp ha girdibha gircek derken uyutmadi.biri bana bu saatte uyanik olabilecegimi soylese ´hadi ordan´ derdim heralde..uykucu ben bu hallere dusecek kadin miydim?
gözün aydın canım ee artık doğuma hazırlık yapıyor ondan hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallahGünaydn hamişler bugün burdada hava güneşli bugun annemle ablam gelicek sevincliyim hernekadar gece uyuyamasamda bütün gece dön sağ dön sol yine hafif kask ağrım oldu birde dönerken aşağıda çatı kemiklerim kıt kıt ediyo ve ağrı yapıyo benim doğum yakndır hamişler içime öyle doğuyor hergün yeni bišey geliyo bana zorlaniyirum artk koca göbüşümle
kızlar günaydın bız artık giremiyoruz işlerin yoğunluğu ve gribimden dolayı hala atlatamadım havalar allahtan serın ama ben ıyıce agırlaştım neden bilmiyorum kasıklarım ve goguslerımın ucu sureklı yanıyo ve sızlıyo cok canım yanıyo yureyemıyorum belım agrıyo hemen az kaldı hayırlısıyla bıter ınsallah saglıkla kuzucuklarımız doğar
günaydın canım kasılmaların oluyor bu hafta doktora gittiginde nst ye baglanıcakmısın?kızlar bısey sorucam uc dort gundur gece ve gunduzlerı ozellıkle gece karnımda boyle garıp bi sertlık oluyo taş gıbı oluyo kalkıyorum yıne yatıyorum ama gecmıyo kızım sankı bı yerde toplanıyo boyle olan varmı neden boyle oluyo
amin inşallah canım bebeğinle hayırlsııyla sağ salım evinize gidin inşallah canım allah yardımcınız olsunCanim çok sağol fazla giremiyorum ancak gördüm kusura bakma oğlum iyi çok şükür yavaş yavaş büyüyor 1700 gr oldu şu anda herhangi bir sağlık problemlemi yok çok şükür 2 haftaya kadar çıkarız diye tahmin ediyorum çarşamba günü göz muayenesi var dua edin bize kızlar inşallah bundanda bişey çıkmasın atlatalım bunuda hayırlısıyla
hayırlı günler canım allah yardımcın olsun inşallah yarın güzel haberler verirsin bizlere inşallah mustafa allahın mucizesiyle sana sımsıkı tutunur senın elini hiç bırakmaz rabbim sana bu acıyı bırdaha yasatmaz ısallah canım inşallah sağlık haberlerini alırız mustafanın..Sabahiniz hayir olsun hamisler nasilsiniz aceleci bebislerimiz varmi oldumu aramiza katilan.Ben aglama krizlerinden dolayi giremiyorum yarinkontrolumuz var dualarinizda oldugumuxu bilmek icime serinlik veriyo insaallah yarin hayirli guzel haberler alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?