2015 Temmuz Anneleri

Iyi olmanıza çok sevindim maşallah oğluna inş güzel sonuçlarla atlatırsınız. Bebeğinizde alıp evinize dönersiniz

aynen canım suan bıle oluyo benım sureklı kasıgımda hareket edıyo kızım annemde ıs yerınde dogurucaksın gıtme artık dıyo
Ya bizimkiler çok küçük daha biraz daha beklemeliler:) ben de çok stres olmuştum doğum hazırlığı için yapıyomuş rahim bu kasılmaları. ama doktor normal deyince içim rahat biraz. sadece bana dedi ki belli aralıklarla (eşit aralıklarla) düzenli ve sancılı olursa haber ver hemen.ama öyle bi durum yok şimdilik benim düzensiz oluyo yani.

valla ben ayırt edımıyorum ara ara oluyo bendede ama gecelerı kesınlıkle daha yogun

Ohhh çok şükür iyi olmanıza nasil sevindim anlatamam.bi sorun çıkmayacak inşallah canim gönlünü ferah tut.dualarimiz seninle.insallah cikarsiniz kisa zamanda hayirlisiyla ve saglikla

Canim kasilmalar günde 10a kadar normal demisti benim dr. fazla ve yakin araliklarla oluyosa bi dr.una danis istersen.bi de yoruldugunda daha fazla olabilir dikkat et
Canım gecelerı daha yogun oluyo karnımın hep sag tarafında oluyo bıde cuma gunu kontrolumuz var bakalım dr ne dıycek

Çok geçmiş olsun inş düzelirsin

Teşekkür ederim bugün daha iyiyim. Hamilelikte çok zor oluyor

Evet senin doktor ün salmış o konuda :)))
Bende doktorumdan çok memnunum bide bayan doktor olması tercihim. Eğer öyle olmasa tercih edeceğim ilk doktor o olurdu.

Normalde benim eşimde erkek doktor istemezdi. Annemin ve ablamın çok zor süreçlerini çok iyi atlatınca bide bende de pıhtılaşma sorunu çıkınca riske atmak istemedi. Kabul etti. Hiç alttan muayene etmedi bugüne kadar seni utandırmayayım dedi hep. Doğumda önemsemem heralde :)

Günaydın güzel anneler.Ben artık 5 den sonra uyuyamıyorum.Bebişim erkenci olacak herhalde

Günaydın. Bende özellikle tatillerde inadına erken uyanıyorum. Bebrk doğuncada inadına uyuyasım gelir benim

Gunaydin guzel anneler bugun tatil!ve ben 2 saattir uyanigim.kramp ha girdibha gircek derken uyutmadi.biri bana bu saatte uyanik olabilecegimi soylese ´hadi ordan´ derdim heralde..uykucu ben bu hallere dusecek kadin miydim?

Aynen senin durumundayım. İşe giderken de gözümü açamıyorum

Sen içini ferah tut vaktinde gelir inşallah. Ne güzel annenlerde geliyormuş. Bu moral seni bakaç hafta daha idare eder

Amin canım inşallah. Hamilelikte hastalık çok zor. Bende de dünden beri kusma ve ishal var. Mahvoldum

canım leblebı cok ıyı gelıyo bıde turk kahvesı sanada gecmıs olsun

Sabahiniz hayir olsun hamisler nasilsiniz aceleci bebislerimiz varmi oldumu aramiza katilan.Ben aglama krizlerinden dolayi giremiyorum yarinkontrolumuz var dualarinizda oldugumuxu bilmek icime serinlik veriyo insaallah yarin hayirli guzel haberler alirim

Allah bugüzel aylar hürmetine genişlik ferahlık şifa versin.inan hep aklımdasın. Yazmaya çekindim özelden rahatsız olursun diye senin derdin sana yetiyo tekrar aynı mevzuları konuşturmak istemedim. Inş mucize haberler alırsın bizide habersiz Bırakma.

Dün aklımdaydın inan... Ağlama nolur.. Ağlayıpta karnındaki miniciği üzme rabbim çok büyük.. İnşallah yarın hayırlı haberlerle döneceksin bize...

Allah büyüktür, izniyle inş sağlıkla alırsın yavrunu kucağına, Rabb im sabır ve kolaylıklar versin

Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Dün gece çok rahatsızlandım. Üşüme titreme ateş Tuvalete çıkamama. SabSabahı nasıl ettim bilmiyorum . İdrar yolları iltihap yapmış . Fitil , iki antibiyotik , ağrı kesici ve krem verdi doktor. Biraz gözüm açıldı şükür . Sezeryan olacak arkadaşlar aman dikkat edin . Doğumdan sonra çok ter attım . Attıkça Üzerimi değiştiresiye kadar Üşüdüm. Sonunda patlak verdi hastalık . Aman siz daha dikkatli olun .

günaydın güzel anne adayları.bugün hava güneşli burda nihayet:)
günaydın canım..
Günaydın güzel anneler.Ben artık 5 den sonra uyuyamıyorum.Bebişim erkenci olacak herhalde
günaydın bebekelr büyüdü şimdiden uyutmuyor
Gunaydin guzel anneler bugun tatil!ve ben 2 saattir uyanigim.kramp ha girdibha gircek derken uyutmadi.biri bana bu saatte uyanik olabilecegimi soylese ´hadi ordan´ derdim heralde..uykucu ben bu hallere dusecek kadin miydim?
günaydın zaten hep tatıl olunca insanın erken kalkası oluyr nedense :))
gözün aydın canım ee artık doğuma hazırlık yapıyor ondan hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah

günaydın canım kasılmaların oluyor bu hafta doktora gittiginde nst ye baglanıcakmısın?
amin inşallah canım bebeğinle hayırlsııyla sağ salım evinize gidin inşallah canım allah yardımcınız olsun
hayırlı günler canım allah yardımcın olsun inşallah yarın güzel haberler verirsin bizlere inşallah mustafa allahın mucizesiyle sana sımsıkı tutunur senın elini hiç bırakmaz rabbim sana bu acıyı bırdaha yasatmaz ısallah canım inşallah sağlık haberlerini alırız mustafanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…