- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.521
canım leblebı cok ıyı gelıyo bıde turk kahvesı sanada gecmıs olsun
Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Dün gece çok rahatsızlandım. Üşüme titreme ateş Tuvalete çıkamama. SabSabahı nasıl ettim bilmiyorum . İdrar yolları iltihap yapmış . Fitil , iki antibiyotik , ağrı kesici ve krem verdi doktor. Biraz gözüm açıldı şükür . Sezeryan olacak arkadaşlar aman dikkat edin . Doğumdan sonra çok ter attım . Attıkça Üzerimi değiştiresiye kadar Üşüdüm. Sonunda patlak verdi hastalık . Aman siz daha dikkatli olun .
Çok geçmiş olsun dikkat et kendineMerhaba hanımlar. Nasılsınız? Dün gece çok rahatsızlandım. Üşüme titreme ateş Tuvalete çıkamama. SabSabahı nasıl ettim bilmiyorum . İdrar yolları iltihap yapmış . Fitil , iki antibiyotik , ağrı kesici ve krem verdi doktor. Biraz gözüm açıldı şükür . Sezeryan olacak arkadaşlar aman dikkat edin . Doğumdan sonra çok ter attım . Attıkça Üzerimi değiştiresiye kadar Üşüdüm. Sonunda patlak verdi hastalık . Aman siz daha dikkatli olun .
Allah bugüzel aylar hürmetine genişlik ferahlık şifa versin.inan hep aklımdasın. Yazmaya çekindim özelden rahatsız olursun diye senin derdin sana yetiyo tekrar aynı mevzuları konuşturmak istemedim. Inş mucize haberler alırsın bizide habersiz Bırakma.
Dün aklımdaydın inan... Ağlama nolur.. Ağlayıpta karnındaki miniciği üzmerabbim çok büyük.. İnşallah yarın hayırlı haberlerle döneceksin bize...
Rabbim hepinizden razi olsun canlar dualariniz hurmetine mucizemi bana bagislasin hepinize cok tesekkur ederim dualarinizda ildugumu bilmek beni masil rahatlatiyo bilemezsiniz Oglum Mustafam sana dua eden teyzelwrin var diyorum Allahim onlar ve melekleri hurmetine oglumakavustur diyorum Rabbgünaydın canım..
bize
günaydın bebekelr büyüdü şimdiden uyutmuyor
günaydın zaten hep tatıl olunca insanın erken kalkası oluyr nedense :))
gözün aydın canım ee artık doğuma hazırlık yapıyor ondan hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
günaydın canım kasılmaların oluyor bu hafta doktora gittiginde nst ye baglanıcakmısın?
amin inşallah canım bebeğinle hayırlsııyla sağ salım evinize gidin inşallah canım allah yardımcınız olsun
hayırlı günler canım allah yardımcın olsun inşallah yarın güzel haberler verirsin bizlere inşallah mustafa allahın mucizesiyle sana sımsıkı tutunur senın elini hiç bırakmaz rabbim sana bu acıyı bırdaha yasatmaz ısallah canım inşallah sağlık haberlerini alırız mustafanın..
Eee artık ağırlaştık ya kamptan sonra topallıyarak yürüyor insan belli bi süre. Neyse az kaldı,hayırlı günler kızlar nasılsınız?? bu gece hiç uyuyamadım sabaha kadar nöbet tuttum 8 e dogru uyumuşum sonra tekrar uyan gözlerim feci iki gündür bacagıma geceleri kramp giriyor baya ağrı yapıyor demekki artık magnezyumda fayda etmiyor..
Evet ya son haftalarda iice kötü oluyo insan bide hastalık çekilmiyor dinlen bari geçmezse. Inş geçer. Aman zayıf olsun sağlıklı olsun önemli olan oŞimdi muayene oldum kızlar. Doktor ishal çok önemli erken doğuma sebep olabilir dedi. Rahim ağzı kapalı çıktı çok şükür ama kesilmezse yarın işe gelme dedi. Ben geçen haftaya göre yarım kilo vermişim. Su kaybı sanırım. Bebek yine alt sınırlarda ilerliyor. 1950 olmuş. zaten iri bi bebeğim olacağını hiç düşünmedim. Annesi 42 kiloydu. Kızıda genetik olarak ona benzeyecek tabi :) kendinize çok iyi bakın hasta olmayın. Çok zormuş bu haftalarda hastalık
Sabahiniz hayir olsun hamisler nasilsiniz aceleci bebislerimiz varmi oldumu aramiza katilan.Ben aglama krizlerinden dolayi giremiyorum yarinkontrolumuz var dualarinizda oldugumuxu bilmek icime serinlik veriyo insaallah yarin hayirli guzel haberler alirim
Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Dün gece çok rahatsızlandım. Üşüme titreme ateş Tuvalete çıkamama. SabSabahı nasıl ettim bilmiyorum . İdrar yolları iltihap yapmış . Fitil , iki antibiyotik , ağrı kesici ve krem verdi doktor. Biraz gözüm açıldı şükür . Sezeryan olacak arkadaşlar aman dikkat edin . Doğumdan sonra çok ter attım . Attıkça Üzerimi değiştiresiye kadar Üşüdüm. Sonunda patlak verdi hastalık . Aman siz daha dikkatli olun .
Kizlar neler yapiyorsunuz cuma gününden beri giremedim. Gece 4 te uyandim dahada uyumadim. Hafiften kasık ve bel ağrım vardı. Yalanci sancilar başladı galiba :)
Canim benm oğluşumun beyninde sorun oldunu soyluyolwr Rabbim yaniltsin sifasini vwrsin sikintili zamanlar geciriyoruz Rabbim imtihanlarimizdan alin akiyla cikarsin duani bekliyorum sehzademe
Canım neyin var ne oldu ben bilmiyorum neden agliyorsun?
Gecmis olsun canım aman dikkat et bebeginede dikkat et :)
aynen bakalım artık napcez dün bi uykudan yuksek sesle aaa diye uyandım benım adam korktu bırden sancım oluyor sandı herhalde :))Eee artık ağırlaştık ya kamptan sonra topallıyarak yürüyor insan belli bi süre. Neyse az kaldı,
Evet ya son haftalarda iice kötü oluyo insan bide hastalık çekilmiyor dinlen bari geçmezse. Inş geçer. Aman zayıf olsun sağlıklı olsun önemli olan o
Kızlar günaydın.aranızla clexane igne kullanıp normal doğum yapan yada yapacaklar var mı?yada clexane kullanıp hangi doğum şeklini yapacaksınız?
Kızlar hepinizden dua istiyorum. Dün gece nst de sancım çıktı.alttan açılmaya baktılar yoktu çok Şükür. Bugün bidaha gircem nst ye inş sancım çıkmaz bana dua edin Nolur
Ben doktorum ve aneztezı uzmanıyla görüştüm epıdural için ıkısıde 24 saat önce bırakman yeterli dedi.ama forumlarda senin doktorun gibi görüş var genelde.sen hemsıresın cnm sanırım.bunu biraz arastırabılırmısın?çünkü genel anestezi kesinlikle istemiyorumben kullanıyorum canım. normal doğum istiyorum. eğer çocukken geçirdiğim kalça ameliyatı mani olmazsa normal yapacağım. sadece epidurale engel dedi doktorum
Tamam canım çözdüm olayıhatta yaptım 3 çeşit. Arasından seçicem. Peki kapı için olanı kırtasiyede kartona mı basacaksınız?
günaydın annişler ,, keyifli bir hafta geçiririz inşallah , şükür bu ara havalar serin yagmurlu gidiyor ,, haftasonu hastane çantası için eksiklerimi tamamladım sayılır , bebek bezi, ıslak mendil kaldı birde cumartesi kontrole gidince doktoruma göğüs ucu kremi sorcam , artık başlamak gerekiyor ,kızımda garmastan yazmıştı ve sorun yaşamadım şükür , bundada öyle olur sanırım .
Evet mantıklı. Bende öyle yapayım teşekkürlercanım ben kapı için olanı normal büyük kağıda çıkarttım.. sonra silokonla kartona yapıştırdım bence güzel oldu..diğer türlü pahalıya geliyor ne gerek var sonuçta arkası değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?