- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.541
canım geçmiş olsun bebeğinin kilosu iyi onu sorun yapma sakın kilo düzelir yeterki sağlıklı olsun prensesŞimdi muayene oldum kızlar. Doktor ishal çok önemli erken doğuma sebep olabilir dedi. Rahim ağzı kapalı çıktı çok şükür ama kesilmezse yarın işe gelme dedi. Ben geçen haftaya göre yarım kilo vermişim. Su kaybı sanırım. Bebek yine alt sınırlarda ilerliyor. 1950 olmuş. zaten iri bi bebeğim olacağını hiç düşünmedim. Annesi 42 kiloydu. Kızıda genetik olarak ona benzeyecek tabi :) kendinize çok iyi bakın hasta olmayın. Çok zormuş bu haftalarda hastalık
amin inşallah canım sizde allaha emanet olun inşallah yarın haber etmeyı unutma allah yar ve yardımcın olsun inşallah hayırlı güzel haberler alırsınBen kaciyorum oğluşumun hamis teyzeleri insaallah yarin hayirli guzel haberlerle geliriz.Rabbi m kimseyi evlat cigeratesi ile terbiye etmesin hepinize rahat hafif agrisiz sizisiz su gunleri atlatmayi nasip etsin minik meleklerimixin cennet kokulari ile uyuyup kikirtilari ile uyanmayi nasip etsin dualarinizdayiz biliyorum Hepiniz en Emin olana emanet olun
Gecmis olsun canim inan ishal gercekten cok kotu ben zaten hamileligimi terstten yasiyorum decavit ve demir ilaci beni ishal yapiyo yetmezmis gibi yaz meyveleri de beni ishal yapti seftali yiyemiyorum ne yazikki digerlerini saymiyorum bile :) bebisine de sana da masallah minyon ve zayif hatunlar hep gozume guzel gelmistir tabiki anasina benzeyecek varsin cok kilolu olmasinŞimdi muayene oldum kızlar. Doktor ishal çok önemli erken doğuma sebep olabilir dedi. Rahim ağzı kapalı çıktı çok şükür ama kesilmezse yarın işe gelme dedi. Ben geçen haftaya göre yarım kilo vermişim. Su kaybı sanırım. Bebek yine alt sınırlarda ilerliyor. 1950 olmuş. zaten iri bi bebeğim olacağını hiç düşünmedim. Annesi 42 kiloydu. Kızıda genetik olarak ona benzeyecek tabi :) kendinize çok iyi bakın hasta olmayın. Çok zormuş bu haftalarda hastalık
canım göğüs ucu kremini sordun mu doktor yazıyor mu onu..ne zaman kullanmaya başlamak gerekirmiş...??
Amin canim Allah yardimciniz olsun dua cok onemli! Duamiz olmazsa biz neyiz kiRabbim hepinizden razi olsun canlar dualariniz hurmetine mucizemi bana bagislasin hepinize cok tesekkur ederim dualarinizda ildugumu bilmek beni masil rahatlatiyo bilemezsiniz Oglum Mustafam sana dua eden teyzelwrin var diyorum Allahim onlar ve melekleri hurmetine oglumakavustur diyorum Rabb
aynen bakalım artık napcez dün bi uykudan yuksek sesle aaa diye uyandım benım adam korktu bırden sancım oluyor sandı herhalde :))
Az kaldi canim dirennnnn :)GunYdin kızlar...
Bugün sabahın köründe 5 de mide acisiyla uyandım.benim yaramaz ayağını itiyor mideme..
Şafak 25...hayırlısı...
Ben doktorum ve aneztezı uzmanıyla görüştüm epıdural için ıkısıde 24 saat önce bırakman yeterli dedi.ama forumlarda senin doktorun gibi görüş var genelde.sen hemsıresın cnm sanırım.bunu biraz arastırabılırmısın?çünkü genel anestezi kesinlikle istemiyorum
ebeğin ve benim hastane çantam canım,yıkadım ütüledim , hem onun em benm herşeyimi,çantaladım katladım, 2 çanta oldu, ufak trfeğim kaldı işte, kendi kişisel eşyaların özellikle, tarak, fırça, çorap, parfüm deodorant , makyaj malzemelerim filan,eşime de gösterdim sancı gece tutarsa o heyecandan eli ayağı karışır:)Canım ne hazırlıyosun banada söylesenize. eski sayfalara baktım meraktan biraz geri gittim ama kaçırdım muhabbeti
Sorma canım ya hem çok sıcak hem yoğun. Vıcık vıcık her yanım. Çok giremiyorum girsem de yazamıyorum. Sen gibiler doğurdu mu diye bakınıp kaçıyorum :)efemu nerelerdesin canım göremedim
Evet canım ama kulağa söylenişi çok duru yalın güzel değil mi? İsmiyle yaşasın kuzucuk:))Ilay ilk defa duydum cnm degisik hos geliyo kulags defne de guzel secenek artti :))
Taşınmada şöyle gizem, oraya yeni eve bir atsan eşyaları, orda da bak çamaşır makinen bulaşık makinen, ve mobilya kurulunun gardrop filan kurulur, ise gerisi çok kolay, hiç sıkıntı yapma, makinelerin ve mobilyan kurulunca gerisi 2-3 günlük iş ki yardım edeninde olacakCanm ne guzel hazrlamssn herseyi yaw bir ben tasinamadm gitti sanrm ben dogururken gotrcklr esyalarimiheryer heryerde evde hic temzlk yapmak bile istmyr cnm bu ev isi bunalima sokacak beni
Hematologla görüşmedim aslında goruseyım hastanede.o ne dıcek bakalım.aneztezxı doktorum ve kadın doğum doktorum birbirinden habersiz 24 saat yeter dedi.birde hemaologa sorayım.peki cnm normal doğumda clexane kullananlarda risk var mı?Canım clexane etkisi 12 saat normlde. 24 saatte etkisi geçmiş olur. Ben kadın doğumcudan hariç bide hematoloğa gidiyorum. O 12 saat önce kesecek. Anestezi doktorlarıda beni tanıdığı için 3 doktorda kabul etmiyor canım. Riske atamam dedi anestezici. O bölgede kanama olup felç riski Var. Birde hastanede olmayacak komplikasyonlar hep sağlık çalışanlarının başına gelir ondan korkuyor :) 24 saatte kesilecekse sıkıntı olmaz heralde burda yaptıran bi arkadaş vardı. Bi problem olmamış
Ben ozel indirim aliyorum bir yakinim oranin calisani oldugu icin. Ama sgkli biri icin fiyatlar muayene ucreti 150 tl. Sezeryan doğum 3600 tl ve normal dogum 2700 tl. Normal dogum da epidural istenirse artı 600 tl. Sezeryanda epidural ya da anastezi fiyatları değiştiremiyor. Bunlar duzgun beyin fiyatlari diger doktorlarin muayene ve dogum ucretleri cok daha uygun diye biliyorum. Ancak onlar normal dogum yanlisi mi bilmiyorum. Ben doktorumdan memmunumPeki fiyatlar nası orda ?
Cok sevindim canim ins ondanda bsey cikmaz ve sagsalim donersiniz evinizeCanim çok sağol fazla giremiyorum ancak gördüm kusura bakma oğlum iyi çok şükür yavaş yavaş büyüyor 1700 gr oldu şu anda herhangi bir sağlık problemlemi yok çok şükür 2 haftaya kadar çıkarız diye tahmin ediyorum çarşamba günü göz muayenesi var dua edin bize kızlar inşallah bundanda bişey çıkmasın atlatalım bunuda hayırlısıyla
Aynen yahuu birazda onlar hoplasin yatakta Hahahaha.. Sen nasılsın ne durumdasin canimiyi oluyo onlara biz dön dolaş yatarken onlar maşallah 2.80 uzanıyo
Cnm demir hapı mı kullanıyorsun.bende kullanıyorum çünkü bakıyorum kabızlık oluşuyor 3 gun çıkmıyorum sonra ıcıyorum kabızlık olunca yine bırakıyorum sonra yıne devam.öyle öyle hemorodıdı onledım.Kızlar yyaa bu hemoroid normal doğuma engel mi acepp??
Yahu bende meme oldu resmen.canım acimio kanamada yok ama soktayim ilk defa karsilasiom böle biseyle.
Ben miiiiAynen yahuu birazda onlar hoplasin yatakta Hahahaha.. Sen nasılsın ne durumdasin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?