2015 Temmuz Anneleri

canım geçmiş olsun bebeğinin kilosu iyi onu sorun yapma sakın kilo düzelir yeterki sağlıklı olsun prenses
amin inşallah canım sizde allaha emanet olun inşallah yarın haber etmeyı unutma allah yar ve yardımcın olsun inşallah hayırlı güzel haberler alırsın

Gecmis olsun canim inan ishal gercekten cok kotu ben zaten hamileligimi terstten yasiyorum decavit ve demir ilaci beni ishal yapiyo yetmezmis gibi yaz meyveleri de beni ishal yapti seftali yiyemiyorum ne yazikki digerlerini saymiyorum bile :) bebisine de sana da masallah minyon ve zayif hatunlar hep gozume guzel gelmistir tabiki anasina benzeyecek varsin cok kilolu olmasin

Amin canim Allah yardimciniz olsun dua cok onemli! Duamiz olmazsa biz neyiz ki

Canım clexane etkisi 12 saat normlde. 24 saatte etkisi geçmiş olur. Ben kadın doğumcudan hariç bide hematoloğa gidiyorum. O 12 saat önce kesecek. Anestezi doktorlarıda beni tanıdığı için 3 doktorda kabul etmiyor canım. Riske atamam dedi anestezici. O bölgede kanama olup felç riski Var. Birde hastanede olmayacak komplikasyonlar hep sağlık çalışanlarının başına gelir ondan korkuyor :) 24 saatte kesilecekse sıkıntı olmaz heralde burda yaptıran bi arkadaş vardı. Bi problem olmamış

B
Canım ne hazırlıyosun banada söylesenize. eski sayfalara baktım meraktan biraz geri gittim ama kaçırdım muhabbeti
ebeğin ve benim hastane çantam canım,yıkadım ütüledim , hem onun em benm herşeyimi,çantaladım katladım, 2 çanta oldu, ufak trfeğim kaldı işte, kendi kişisel eşyaların özellikle, tarak, fırça, çorap, parfüm deodorant , makyaj malzemelerim filan,eşime de gösterdim sancı gece tutarsa o heyecandan eli ayağı karışır:)

Canm ne guzel hazrlamssn herseyi yaw bir ben tasinamadm gitti sanrm ben dogururken gotrcklr esyalarimi heryer heryerde evde hic temzlk yapmak bile istmyr cnm bu ev isi bunalima sokacak beni
Taşınmada şöyle gizem, oraya yeni eve bir atsan eşyaları, orda da bak çamaşır makinen bulaşık makinen, ve mobilya kurulunun gardrop filan kurulur, ise gerisi çok kolay, hiç sıkıntı yapma, makinelerin ve mobilyan kurulunca gerisi 2-3 günlük iş ki yardım edeninde olacak

Hematologla görüşmedim aslında goruseyım hastanede.o ne dıcek bakalım.aneztezxı doktorum ve kadın doğum doktorum birbirinden habersiz 24 saat yeter dedi.birde hemaologa sorayım.peki cnm normal doğumda clexane kullananlarda risk var mı?

Kızlar yyaa bu hemoroid normal doğuma engel mi acepp??
Yahu bende meme oldu resmen.canım acimio kanamada yok ama soktayim ilk defa karsilasiom böle biseyle.

Peki fiyatlar nası orda ?
Ben ozel indirim aliyorum bir yakinim oranin calisani oldugu icin. Ama sgkli biri icin fiyatlar muayene ucreti 150 tl. Sezeryan doğum 3600 tl ve normal dogum 2700 tl. Normal dogum da epidural istenirse artı 600 tl. Sezeryanda epidural ya da anastezi fiyatları değiştiremiyor. Bunlar duzgun beyin fiyatlari diger doktorlarin muayene ve dogum ucretleri cok daha uygun diye biliyorum. Ancak onlar normal dogum yanlisi mi bilmiyorum. Ben doktorumdan memmunum

Cok sevindim canim ins ondanda bsey cikmaz ve sagsalim donersiniz evinize

Kızlar yyaa bu hemoroid normal doğuma engel mi acepp??
Yahu bende meme oldu resmen.canım acimio kanamada yok ama soktayim ilk defa karsilasiom böle biseyle.
Cnm demir hapı mı kullanıyorsun.bende kullanıyorum çünkü bakıyorum kabızlık oluşuyor 3 gun çıkmıyorum sonra ıcıyorum kabızlık olunca yine bırakıyorum sonra yıne devam.öyle öyle hemorodıdı onledım.

Aynen yahuu birazda onlar hoplasin yatakta Hahahaha.. Sen nasılsın ne durumdasin canim
Ben miiii
Söylemiycektim ama dayanamadım yazayım. Gece 2 den sabah ezanına kadar Sancı çektim düzenli bi şekilde. Sabah Namazını kıldım Sancı kesildi. Doktoru aradık sabah yarın 11 de gel dedi ondan önce su gelirse gel dedi. Sancın tekrar başlar büyük ihtimal sıklaşırsa 5 dakikada 1 dakikaya düşerse gel dedi. Bide Bebeğin hateketlerini takip et dedi. Yani Beklemedeyiz yarın neler olucak bakalım. Büyük ihtimal 2-3 cm açılmam vardır ama sancım neden kesildi anlamadım okadar şiddetli sancılar uykumdan uyandırdı. Ilık duş aldım hurma yiyorum zaten evde dublex merdivende illa çıkıp iniyorum. Dua felan okudum. Hayırlısı dua etmeyi unutmayın bana.

merhabaaaa kızlarrr..nasılsınızzzzzzzz.. nazliyarim :cnmmm hep aklımdasınn allahın ıznıyle bebişini sağlıkla kucağına al inşşşşşş....Bende işi bıraktım sözde yine geldim işeee...hava kapalı yagmurlu ama sırtımdan terler boşalıyor,birde atletle oturuyorum:))Biz iyiyiz oğlumla,yarın kontrol var bakalım gün vericek diye düşünüyorum artık...Ağrım sızım sancım krampım pek olmuyor..Ama arada bulantı ve kusmalarım oluyor...sığmıyor garibim nereye uzatsam ayacıklarımı diyor:)kaburgalarıma dogru uzatınca nefes alamıyorummm,hemencik çek bakimm o güzel ayagını ordan dıyorum,öyle anlaşmaya çalışıyoruz aramızda:)Göbeğim iyice gerildi,kakao yagı ve lıeracı daha da fazla sürüyorum,çok şükür şimdilik hiç çatlağım yok...Hayatında kremlenmeyı sevmeyen ben; çok büyük bi gayret içindeyim..dogum olsun bı daha elime krem almam vallahi ...tabi diyetede devam,zaten pek iştahimda yok...Bizde böyleee,hepinizi ve minnoşları çok öptümmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…