- 23 Ekim 2014
- 1.147
- 1.038
- 138
- 46
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.561
Ben miiii
Söylemiycektim ama dayanamadım yazayım. Gece 2 den sabah ezanına kadar Sancı çektim düzenli bi şekilde. Sabah Namazını kıldım Sancı kesildi. Doktoru aradık sabah yarın 11 de gel dedi ondan önce su gelirse gel dedi. Sancın tekrar başlar büyük ihtimal sıklaşırsa 5 dakikada 1 dakikaya düşerse gel dedi. Bide Bebeğin hateketlerini takip et dedi. Yani Beklemedeyiz yarın neler olucak bakalım. Büyük ihtimal 2-3 cm açılmam vardır ama sancım neden kesildi anlamadım okadar şiddetli sancılar uykumdan uyandırdı. Ilık duş aldım hurma yiyorum zaten evde dublex merdivende illa çıkıp iniyorum. Dua felan okudum. Hayırlısı dua etmeyi unutmayın bana.
Az kaldı cnmmm senın yaramaz sabızsızlanıyor bellii:)))))))hayırlısyla saglıkla kucagına alcaksın ınsss,bende tık yok valllaaa,ani giriş yapıcak galiba ekranaaa
Ben miiii
Söylemiycektim ama dayanamadım yazayım. Gece 2 den sabah ezanına kadar Sancı çektim düzenli bi şekilde. Sabah Namazını kıldım Sancı kesildi. Doktoru aradık sabah yarın 11 de gel dedi ondan önce su gelirse gel dedi. Sancın tekrar başlar büyük ihtimal sıklaşırsa 5 dakikada 1 dakikaya düşerse gel dedi. Bide Bebeğin hateketlerini takip et dedi. Yani Beklemedeyiz yarın neler olucak bakalım. Büyük ihtimal 2-3 cm açılmam vardır ama sancım neden kesildi anlamadım okadar şiddetli sancılar uykumdan uyandırdı. Ilık duş aldım hurma yiyorum zaten evde dublex merdivende illa çıkıp iniyorum. Dua felan okudum. Hayırlısı dua etmeyi unutmayın bana.
Hakkında hayırlısı canım belki sana biraz izin verdi soluklu diye Hayirlisyıla bi avaz da kucağına alirsin inşallah bebeğini bakalım yarına kadar neler olacak çok heycanladımBen miiii
Çok heycanlıyım hiçbişey yiyemiyorum hani küçükken okula giderken Karnı ağrıryainsanın heycandan endişeden öyleyim şuan bide ağlayasım geliyo kızlara bakıp bakıp Gözlerim doluyobaya az kaldı senin yaa :)) heyecanla bekliyoruz bebişiniii, etmez miyiz ederiz dua
Çok çok çok dua et aklına geldikçe amin hepimiz için hayırlısı olsun.Hakkında hayırlısı canım belki sana biraz izin verdi soluklu diye Hayirlisyıla bi avaz da kucağına alirsin inşallah bebeğini bakalım yarına kadar neler olacak çok heycanladım
Aman gece gelmesinler mesai saatleri içinde teşrif etsinler lütfen yanikorkuyorummmmm:)gecenın bi vaktii ceeeee diycek bu cocuk kesin
canım geçmiş olsun bebeğinin kilosu iyi onu sorun yapma sakın kilo düzelir yeterki sağlıklı olsun prenses
Gecmis olsun canim inan ishal gercekten cok kotu ben zaten hamileligimi terstten yasiyorum decavit ve demir ilaci beni ishal yapiyo yetmezmis gibi yaz meyveleri de beni ishal yapti seftali yiyemiyorum ne yazikki digerlerini saymiyorum bile :) bebisine de sana da masallah minyon ve zayif hatunlar hep gozume guzel gelmistir tabiki anasina benzeyecek varsin cok kilolu olmasin
Hematologla görüşmedim aslında goruseyım hastanede.o ne dıcek bakalım.aneztezxı doktorum ve kadın doğum doktorum birbirinden habersiz 24 saat yeter dedi.birde hemaologa sorayım.peki cnm normal doğumda clexane kullananlarda risk var mı?
Ben miiii
Ederim canım sende dünden eksik etme bizi inşallahÇok çok çok dua et aklına geldikçe amin hepimiz için hayırlısı olsun.
Bende yıkadım herşeyi bir koymak kaldı. Bir de terlik ve taç almıştım lohusa sepetinden gelmedi hala. 3 günde geliyo diyolardı şansımamı nedir daha kargoya verilmemiş. Akşam falan yaparım çantayı bende inşallahB
ebeğin ve benim hastane çantam canım,yıkadım ütüledim , hem onun em benm herşeyimi,çantaladım katladım, 2 çanta oldu, ufak trfeğim kaldı işte, kendi kişisel eşyaların özellikle, tarak, fırça, çorap, parfüm deodorant , makyaj malzemelerim filan,eşime de gösterdim sancı gece tutarsa o heyecandan eli ayağı karışır:)
Aman gece gelmesinler mesai saatleri içinde teşrif etsinler lütfen yani
Senin yapın zayıf canım zaten bu insanları ne yaparsan yap susturamazsin zayıf olursun laf kilolu olursun laf hicbirsey den memnun kalmiyorlarsağol canım. benimde tek düşündüğüm sağlıklı olması. iş anne karnında bitmiyor kiloyu çıkıncada alır. eşim biraz takıyordu. onada dedim bak ben zayıfım bebek daha ağır olursa taşıyamam filan oda inandı sustu :) Türk toplumunda var maalesef. ne kadar kilo o kadar sağlık düşüncesi. bana bu yaşıma kadar hep hasta muamelesi yaptılar. hep kansızsın dedi önüne gelen gözle bakarak ölçüm yapan vatandaşlar. oysaki ömrüm boyunca ne kansızlığım oldu ne de vitamin eksikliğim. annem 103 kiloydu bi ara kansızlıktan kan takıldı.
teşekkür ederiz canım. ay senin ki daha zor. yaz meyvelerinide insan yemek istiyor. Allah yardımcın olsun. beni demir ilacı ishal yapmıyordu ama daha rajat çıkmamı sağlıyordu. bana bu kez bişey dokundu sanırım. benle yemek yiyen kimsede yok ama doktor bugün hamileler daha hassas onlar tolere etmiştir sen edememişsindir dedi
sor canım. sonuçta bu işin uzmanı hematologlar. clexane kullanımında normal ya da sezaryen arasında fark yok canım. risk aynı. doktorlarımız bildikleri için ona göre daha yakın takip edecekler bizi. benim ablam clexane kullandı sezaryen oldu. genel anesteziyle. bı sıkıntı yaşamadı. normalde olsa fark etmiyor
ayy geliyorum mu diyor annesi. hadi bakalım. sağlıkla gelsin inşallah. güzel haberler bekliyoruz senden. yeni bir sorunsuz normal doğum hikayesiyle gaza getir coştur bizi
Merhaba arkadaslar, bu gün okullar acildi bizim burada cok sükür, hayat düzene girsin artik. Epeydir ugrayamadim ne var ne yok bakalim???Yoklugumda neler oldu bakalim,doguran var mi???
Merhaba arkadaslar, bu gün okullar acildi bizim burada cok sükür, hayat düzene girsin artik. Epeydir ugrayamadim ne var ne yok bakalim???Yoklugumda neler oldu bakalim,doguran var mi???
Senin yapın zayıf canım zaten bu insanları ne yaparsan yap susturamazsin zayıf olursun laf kilolu olursun laf hicbirsey den memnun kalmiyorlar
Bana lansinoh onerdi doktorum.
34.haftada yavaştan başlamak gerekmiş.
slm cnmmm bildiğim kadarıyle nyala ve pinhan16 nın dısında yokk dogurann,uslu cıktıı bebişler,sende durumlar nasıl...ismide alışamadım bii,jeton geç düşüyorr once bı yabancı gelıyorsun hep
Hatirlandigini bilmek güzeldün gece aklıma gelmiştin. senin için iyi olmuş okulların açılasında çocuklar aynı şeyi düşünüyor mu bilmemdoğuran yok şimdilik ama artık daha sık duyarız heralde haberleri. temmuza girmeye ne kaldı şurada
cidden öyle. şişmanada ayrı takarlar kafayı. en iyisi sallamamak
Çok heycanlıyım hiçbişey yiyemiyorum hani küçükken okula giderken Karnı ağrıryainsanın heycandan endişeden öyleyim şuan bide ağlayasım geliyo kızlara bakıp bakıp Gözlerim doluyo
Çok duygusallaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?