2015 Temmuz Anneleri

cidden öyle. şişmanada ayrı takarlar kafayı. en iyisi sallamamak
canım geçmişten okudum rahatsızlanmışsın. çok geçmiş olsun.

bende kendimi iyi hissetmiyorum yaa kalçama kramp girip duruyo.düzgün uzanamıyorum,yürüyemiyorum.
asıl hamilelik 30.haftadan sonra başlıyo resmen :s

insana bağımlılık yapıyor gerçekten :) iyi bari kızlarda sevindiyse problem yok. ben üzülürdüm tatil bitince burasıda yağışlı. Allah acıyor bizlere

sağol canım. valla çok zor. sanada geçmiş olsun. magnezyum içiyor musun

Merhaba arkadaslar, bu gün okullar acildi bizim burada cok sükür, hayat düzene girsin artik. Epeydir ugrayamadim ne var ne yok bakalim???Yoklugumda neler oldu bakalim,doguran var mi???
Aaaaa bizim burda kapanıyo niye öyle farklı ki.
Sende ne var ne yok hazırlıklar bittimi

ahh canımmm heyecanı anlıyorum. herkesin duygusallığı üstünde emin ol. herşeye ağlayasım geliyo benimde
benim bile şimdiden heyecan tavan. ne yaşayacağımızı da bilmiyoruz ilk olanlar:))
Sizinki çok daha farklı tabi Rabbim sağlıkla kucaklamak nasip etsin herkeseeeeeee

ayy cok heyecanlıı. Hadi bakalım ne zaman gelecek senin minik bey Allah kolaylıklar versin

Trafik meselesi var tabi nolcak bilmiyorum çok gıcık ya
Tamam inş dua et

arkadaslar benim dişim iltahap yaptı
hamilelikten once de cok saglıklı dişlerim yoktu ama hamilelik boyunca zaten hep diş etlerim şişti, kanıyordu. Kaç gündür de yine arttı ama dünden beri dişime dokununca bile acıyor boyle bezelye kadar şişlik var etinde cok sukur oyle zonk zonk acı vermiyor ama oyle görünce korktum bir de iltahap ateş falan yaparsa diye
pfff zaten dişçiden korkuyorum
antibiyotik de içmek istemiyooorum
ne yapacağım ben yaaaa

içiyorum ama yinede devam ediyo kramplarım. gece sürekli aynı yönde yatmaktan sabah tutuluyo kalçam:))

Cnm sen tecrubelısın.belki önceden sormslardır ama kaçırmış olabilirim.kızları normal doğum mu yaptın,epıdural vs aldın mı? Zor mu çok acı oluyoır mu?
İkiside normal hiç müdahalesiz kendi doğal sancımla. Hayır zor değil Sancı Süreci bunaltıyo uzun sürüyo o yüzden erkenden doktora gidip hastanede gerilmeyin doğum anı Çatal'a çıktığımızdan itibaren eğer doğru ıkınırsanız en fazla 10 dk doğarken acı olmuyo sadece zorlanma ıkınma olarak düşün ve bi sıcaklık kayıp gidiyo herşey bitiyo ve mucizen kollarında. Sancılarda bağırıp çağırılcak gibi değil. Suni sancıyı bilemem.

bence son ana kadar ne olacağını bekleme. kadın doğumcuna haber ver en azından,neye ne etki eder bilemiyorum canım.
örneğin idrar yolu iltihabında da antibiyotik verebiliyor doktor. antibiyotik bebeğe zarar verir evet ama rahatsızlığın daha çok bebeği etkiler diye ilacı verebiliyorlar işte.

Git bi görün gebelikte diş eti rahatsızlıklarıda önemli bi durum ihmal etme

içiyorum ama yinede devam ediyo kramplarım. gece sürekli aynı yönde yatmaktan sabah tutuluyo kalçam:))

:) ben dönüyorum ya. yatamıyorum sürekli sola. çocukta durmuyor sola yatınca zaten. günde 3 kereye kadar içebilirsin magnezyum demişti doktor bana

iyiki senin gibi tecrübeli pozitif biri aramızda çok rahatlatıyor verdiğin bilgiler :)

Valla seni okudukça gidip normal normal doğurasım geliyor:))) maşallah sana inşallah bu doğumundada hersey yolunda gider pırt diye alıverirsin bebeğini kucağına:)

Bazen diyorum zamanını bekle epıduralsız falan normal doğur.bazen diyorum yok nasıl olucak yapamam.hala kararsızım.ama normal dogumum gelirse tavsiyelerine uyacagım cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…