2015 Temmuz Anneleri

:) ben dönüyorum ya. yatamıyorum sürekli sola. çocukta durmuyor sola yatınca zaten. günde 3 kereye kadar içebilirsin magnezyum demişti doktor bana
benim doktorum illa sola yatacaksın diye bir şey yok sol-sağ fark etmiyor dedi. Hatta rahatsız olmuyorsan başın faln dönmüyorsa ara ara sırt üstğ yatsanda bir şey olmaz dedi. Zaten ben uyku sersemi nereye yattığımı bilmiyorum. Kramplar için muz da yiyin.

ahh canımmm heyecanı anlıyorum. herkesin duygusallığı üstünde emin ol. herşeye ağlayasım geliyo benimde
benim bile şimdiden heyecan tavan. ne yaşayacağımızı da bilmiyoruz ilk olanlar:))
Ahh Canm bende öyle diyorum ne yasayacagimizi bilmiyoruz. Heyecan korku hepsi bir arada.duygusallik zaten hat safhada

Çok sağol canım

canım göğüs ucu kremini sordun mu doktor yazıyor mu onu..ne zaman kullanmaya başlamak gerekirmiş...??
cumartesi sorcam cnm ,, kızımda doğuma 15 gün kala başlamıştım kullanmaya şükür sıkıntı yaşamadım , hatta göğüs kremi yanında ,, süt yapıcı içeçeklerede başlamıştım , humana still tea , milupa rezene çayı falan .

Canım ben hic kabızlık cekmedim ki.

ben de onu alayım da acep doktor yazıyor mu onu..boşuna para vermiyim..benim sigorta karşılar diye düşünüyorum ondan sordum
Sigorta karsilamio maalesef bildiğim kadarıyla.

canım senin yazdıklarını okuyunca gerçekten bende pırt diye doğuracağımı düşünüyorum
herkesin doğumu bir olmazmış hatta aynı kişinin iki doğumu bile çok farklı olabiliyormuş ama ben kendimi en güzeline inandırmak istiyorum galiba seninde sancıların varmış kesilmiş çok heyecanlı

Öyleyse ne mutlu bana cidden yaşadığımı anlatıyorum zaten öyle olmasa 3. Çocuğu niye doğurayım dimi :))
valla canım tebrik ederim inşallah kolay geçer bende normal doğum istiyorum bakalım kısmet olursa ama epidural isterim sanırım yani evde durabildiğim kadar durup gittiğimdeki durumuma göre karar vermek istiyorum yaşarken yani dayanabilirmiyim dayanamazmıyım bilemiyorum hiç

Canım aynen iki doğum bir değildi ilkinde ıkınmayı beceremedim ebe karnıma bastı saniyelikti ama canım çok acıdı ikincide bililiydim hiç öyle bişey yaşamadım o yüzden ıkınmak nefes teknikleri çok önemli.
Inş bu doğumumda rahat geçer. Ay bu oğlan kandırıkçı valla gece hiç uyumadım sancıdan 6 da dalmışım 8 gibi kızlar uyandırdı şimdide arada geliyo Sancı bakalım bugün neler olucak. Yarın 11 de randevum

Tabi bi evde Çek dayanıyorsan belki hiç gerek kalmaz benim ağrı eşiğim yüksekmiş. Inş öyle hafif geçer herkesinki

bana hiç yatmaktan bahsetmedi bende sormadım. eski düzen devam ediyorum :) ben normalde sırt üstü yatamazdım ama şimdi en rahat ettiğim pozisyon. çok uzun süre yatmamaya çalışıyorum. bacak arasına yastıkla filan yan dönüyorum. muz banada çok iyi geliyor. hele dün 5 tane yemşimdir diyare olunca. varis çorabıda giyiyorum. onu giymediğim günler daha kötüyüm ama yinede kılcal damarlarda oldu varis vücudun şakülü kaydı

aksiyon yaratıyor senin oğlan. evin tek oğlu olacak ya şimdiden başladı şımarıklıklar. geliyorum ayy vazgeçtim azıcık daha durayım. annesi dışarda heyecanlansın ağlasın o bence içerde eğleniyor seninle

aslında şu ıkınma işi benimde kafamı kurcalıyor beceremeyecekmişim gibi geliyor. pınar mallı var ebe doğum koçu oda 2 ay önce doğum yaptı o bile ıkınmayı becerememiş. doğum hikayesinde yazmıştı.

http://geb-be.com/normal-dogum-hikayesi-pozitif-dogum-tentene-temas/ buda hikayesi

Valla he kendini bişey Sandı şimdiden erkek egosu işte
Kıçına şaplağı yer hele bi şımarsın :))

Aslında Püf nokta enerjini harcamıycan sancın geldikçe bacağını salla ayakta dolaş derin nefes al ve küçük küçük üfle bağırmadan ıkınma evresi gelince çatal veya yatağın kenarlarından tut kendime doğru çekerek çeneni göğsüne daya ve tuvaletteymiş gibi var gücünle ıkın. Yoksa öyle normal yatarak ıkınılmıyo

inşallah başıma gelince yapabilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…