- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.601
Doğumdan ne kadar süre önce bırakacaksın iğneyi cnm?doktorunun tavsiyesi ne?Canim ben kullanıyorum.inşallah bir aksilik çıkmazsa normal istiyorum.şimdilik hersey normal gidiyo.hayırlısı olsun..
benim doktorum illa sola yatacaksın diye bir şey yok sol-sağ fark etmiyor dedi. Hatta rahatsız olmuyorsan başın faln dönmüyorsa ara ara sırt üstğ yatsanda bir şey olmaz dedi. Zaten ben uyku sersemi nereye yattığımı bilmiyorum. Kramplar için muz da yiyin.:) ben dönüyorum ya. yatamıyorum sürekli sola. çocukta durmuyor sola yatınca zaten. günde 3 kereye kadar içebilirsin magnezyum demişti doktor bana
Ahh Canm bende öyle diyorum ne yasayacagimizi bilmiyoruz. Heyecan korku hepsi bir arada.duygusallik zaten hat safhadaahh canımmmheyecanı anlıyorum. herkesin duygusallığı üstünde emin ol. herşeye ağlayasım geliyo benimde
benim bile şimdiden heyecan tavan. ne yaşayacağımızı da bilmiyoruz ilk olanlar:))
Çok sağol canımBen ozel indirim aliyorum bir yakinim oranin calisani oldugu icin. Ama sgkli biri icin fiyatlar muayene ucreti 150 tl. Sezeryan doğum 3600 tl ve normal dogum 2700 tl. Normal dogum da epidural istenirse artı 600 tl. Sezeryanda epidural ya da anastezi fiyatları değiştiremiyor. Bunlar duzgun beyin fiyatlari diger doktorlarin muayene ve dogum ucretleri cok daha uygun diye biliyorum. Ancak onlar normal dogum yanlisi mi bilmiyorum. Ben doktorumdan memmunum
cumartesi sorcam cnm ,, kızımda doğuma 15 gün kala başlamıştım kullanmaya şükür sıkıntı yaşamadım , hatta göğüs kremi yanında ,, süt yapıcı içeçeklerede başlamıştım , humana still tea , milupa rezene çayı falan .canım göğüs ucu kremini sordun mu doktor yazıyor mu onu..ne zaman kullanmaya başlamak gerekirmiş...??
Canm normal doğum olursa eğer dogumdan sonra 10 gün daha kullanman gerek dedi doktorumDoğumdan ne kadar süre önce bırakacaksın iğneyi cnm?doktorunun tavsiyesi ne?
Canım ben hic kabızlık cekmedim ki.Cnm demir hapı mı kullanıyorsun.bende kullanıyorum çünkü bakıyorum kabızlık oluşuyor 3 gun çıkmıyorum sonra ıcıyorum kabızlık olunca yine bırakıyorum sonra yıne devam.öyle öyle hemorodıdı onledım.
Sigorta karsilamio maalesef bildiğim kadarıyla.ben de onu alayım da acep doktor yazıyor mu onu..boşuna para vermiyim..benim sigorta karşılar diye düşünüyorum ondan sordum
bebişimizi kucağımıza alacağız, bu düşünceyle endişeleri bi kenara atıyorum.Ahh Canm bende öyle diyorum ne yasayacagimizi bilmiyoruz. Heyecan korku hepsi bir arada.duygusallik zaten hat safhada
İkiside normal hiç müdahalesiz kendi doğal sancımla. Hayır zor değil Sancı Süreci bunaltıyo uzun sürüyo o yüzden erkenden doktora gidip hastanede gerilmeyin doğum anı Çatal'a çıktığımızdan itibaren eğer doğru ıkınırsanız en fazla 10 dk doğarken acı olmuyo sadece zorlanma ıkınma olarak düşün ve bi sıcaklık kayıp gidiyo herşey bitiyo ve mucizen kollarında. Sancılarda bağırıp çağırılcak gibi değil. Suni sancıyı bilemem.
valla canım tebrik ederim inşallah kolay geçer bende normal doğum istiyorum bakalım kısmet olursa ama epidural isterim sanırım yani evde durabildiğim kadar durup gittiğimdeki durumuma göre karar vermek istiyorum yaşarken yani dayanabilirmiyim dayanamazmıyım bilemiyorum hiçÖyleyse ne mutlu bana cidden yaşadığımı anlatıyorum zaten öyle olmasa 3. Çocuğu niye doğurayım dimi :))
Canım aynen iki doğum bir değildi ilkinde ıkınmayı beceremedim ebe karnıma bastı saniyelikti ama canım çok acıdı ikincide bililiydim hiç öyle bişey yaşamadım o yüzden ıkınmak nefes teknikleri çok önemli.canım senin yazdıklarını okuyunca gerçekten bende pırt diye doğuracağımı düşünüyorum
herkesin doğumu bir olmazmış hatta aynı kişinin iki doğumu bile çok farklı olabiliyormuş ama ben kendimi en güzeline inandırmak istiyorum galibaseninde sancıların varmış kesilmiş çok heyecanlı
Tabi bi evde Çek dayanıyorsan belki hiç gerek kalmaz benim ağrı eşiğim yüksekmiş. Inş öyle hafif geçer herkesinkivalla canım tebrik ederim inşallah kolay geçer bende normal doğum istiyorum bakalım kısmet olursa ama epidural isterim sanırım yani evde durabildiğim kadar durup gittiğimdeki durumuma göre karar vermek istiyorum yaşarken yani dayanabilirmiyim dayanamazmıyım bilemiyorum hiç
benim doktorum illa sola yatacaksın diye bir şey yok sol-sağ fark etmiyor dedi. Hatta rahatsız olmuyorsan başın faln dönmüyorsa ara ara sırt üstğ yatsanda bir şey olmaz dedi. Zaten ben uyku sersemi nereye yattığımı bilmiyorum. Kramplar için muz da yiyin.
Canım aynen iki doğum bir değildi ilkinde ıkınmayı beceremedim ebe karnıma bastı saniyelikti ama canım çok acıdı ikincide bililiydim hiç öyle bişey yaşamadım o yüzden ıkınmak nefes teknikleri çok önemli.
Inş bu doğumumda rahat geçer. Ay bu oğlan kandırıkçı valla gece hiç uyumadım sancıdan 6 da dalmışım 8 gibi kızlar uyandırdı şimdide arada geliyo Sancı bakalım bugün neler olucak. Yarın 11 de randevum
Canım aynen iki doğum bir değildi ilkinde ıkınmayı beceremedim ebe karnıma bastı saniyelikti ama canım çok acıdı ikincide bililiydim hiç öyle bişey yaşamadım o yüzden ıkınmak nefes teknikleri çok önemli.
Inş bu doğumumda rahat geçer. Ay bu oğlan kandırıkçı valla gece hiç uyumadım sancıdan 6 da dalmışım 8 gibi kızlar uyandırdı şimdide arada geliyo Sancı bakalım bugün neler olucak. Yarın 11 de randevum
Valla he kendini bişey Sandı şimdiden erkek egosu işteaksiyon yaratıyor senin oğlan. evin tek oğlu olacak ya şimdiden başladı şımarıklıklar. geliyorum ayy vazgeçtim azıcık daha durayım. annesi dışarda heyecanlansın ağlasın o bence içerde eğleniyor seninle
Valla he kendini bişey Sandı şimdiden erkek egosu işte
Kıçına şaplağı yer hele bi şımarsın :))
Aslında Püf nokta enerjini harcamıycan sancın geldikçe bacağını salla ayakta dolaş derin nefes al ve küçük küçük üfle bağırmadan ıkınma evresi gelince çatal veya yatağın kenarlarından tut kendime doğru çekerek çeneni göğsüne daya ve tuvaletteymiş gibi var gücünle ıkın. Yoksa öyle normal yatarak ıkınılmıyoaslında şu ıkınma işi benimde kafamı kurcalıyor beceremeyecekmişim gibi geliyor. pınar mallı var ebe doğum koçu oda 2 ay önce doğum yaptı o bile ıkınmayı becerememiş. doğum hikayesinde yazmıştı.
http://geb-be.com/normal-dogum-hikayesi-pozitif-dogum-tentene-temas/ buda hikayesi
Aslında Püf nokta enerjini harcamıycan sancın geldikçe bacağını salla ayakta dolaş derin nefes al ve küçük küçük üfle bağırmadan ıkınma evresi gelince çatal veya yatağın kenarlarından tut kendime doğru çekerek çeneni göğsüne daya ve tuvaletteymiş gibi var gücünle ıkın. Yoksa öyle normal yatarak ıkınılmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?