- 10 Nisan 2015
- 451
- 291
- 23
- 39
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.621
Ben bu kadını baya takip ettim. Bana çok samimiyetsiz gelmeye başladı bıraktım.aslında şu ıkınma işi benimde kafamı kurcalıyor beceremeyecekmişim gibi geliyor. pınar mallı var ebe doğum koçu oda 2 ay önce doğum yaptı o bile ıkınmayı becerememiş. doğum hikayesinde yazmıştı.
http://geb-be.com/normal-dogum-hikayesi-pozitif-dogum-tentene-temas/ buda hikayesi
Bende beğenmedim nedenseBen bu kadını baya takip ettim. Bana çok samimiyetsiz gelmeye başladı bıraktım.
Bide doğum yapmamış bi insan doğum koçu nasıl olabilirki onu yaşamış olması lazımBen bu kadını baya takip ettim. Bana çok samimiyetsiz gelmeye başladı bıraktım.
öyle canmda ister istemez stres yapyrm hani biran önce bitsede kurtulsam.Taşınmada şöyle gizem, oraya yeni eve bir atsan eşyaları, orda da bak çamaşır makinen bulaşık makinen, ve mobilya kurulunun gardrop filan kurulur, ise gerisi çok kolay, hiç sıkıntı yapma, makinelerin ve mobilyan kurulunca gerisi 2-3 günlük iş ki yardım edeninde olacak
Bilmiyom ben ama niye yapılsın ki.Kızlar sezeryan önceside çatı muayenesi yapılıyor mu?
cnm benm inş. bişey yoktr inş. maşallah kuzuna aynı zamanda doğcklrdı benm oğlanla senınkı erken davrandı :)Canim çok sağol fazla giremiyorum ancak gördüm kusura bakma oğlum iyi çok şükür yavaş yavaş büyüyor 1700 gr oldu şu anda herhangi bir sağlık problemlemi yok çok şükür 2 haftaya kadar çıkarız diye tahmin ediyorum çarşamba günü göz muayenesi var dua edin bize kızlar inşallah bundanda bişey çıkmasın atlatalım bunuda hayırlısıyla
Canım kadın bu işten para kazanıyo. Tabi ki hayat onun dediği kadar toz pembe değil. Bir takip etsen 300 tane doğurursun. O kadar yapma bir pozitifliği var ki tamam pozitif olmak vs güzel ama bir de hayatta gerçekler var. Uzun süre aa ne kadar pozitif diye taki ettim sonra anladım ki olay baya ticari. Bıraktım.Bide doğum yapmamış bi insan doğum koçu nasıl olabilirki onu yaşamış olması lazım
cnm benm nasıl mustafamız ağlamalarına göre kötü bişey yok dimiSabahiniz hayir olsun hamisler nasilsiniz aceleci bebislerimiz varmi oldumu aramiza katilan.Ben aglama krizlerinden dolayi giremiyorum yarinkontrolumuz var dualarinizda oldugumuxu bilmek icime serinlik veriyo insaallah yarin hayirli guzel haberler alirim
Bilmiyorum ki. Doktorum genelde bir şey demiyo. 18 inde ki muayenede konuşcaz normal mi sezeryan mı ama dediğim gibi bebek biraz iri. Sezeryan olma şansı yüksek. 18 inde 38 e giriyor olcam. Sezeryan derse hop 4 güne gel falan der mi? Hiç bilemiyorum.Bilmiyom ben ama niye yapılsın ki.
ıkınma konusunda becermicek bişi yok büyüktualetini yapıyomuş gibi ıkıncaksınız.. sezeryan olucaksan çatı muayene si yapılmaz canımBen bu kadını baya takip ettim. Bana çok samimiyetsiz gelmeye başladı bıraktım.
Bilmiyorum ki. Doktorum genelde bir şey demiyo. 18 inde ki muayenede konuşcaz normal mi sezeryan mı ama dediğim gibi bebek biraz iri. Sezeryan olma şansı yüksek. 18 inde 38 e giriyor olcam. Sezeryan derse hop 4 güne gel falan der mi? Hiç bilemiyorum.
Canım dediğim gibi bebek iri biraz belli değil henüz ama sezeryan ihtimali var. Açıkçası ben ağda vs gibi hazırlıklar için soruyorum. Muayeneye temiz gitsem bu sefer bekle normal olsun derse 2 haftaya fena olur. Tam anlatamadım ya açık açık yazamadımıkınma konusunda becermicek bişi yok büyüktualetini yapıyomuş gibi ıkıncaksınız.. sezeryan olucaksan çatı muayene si yapılmaz canım
2 ay önce doğum yaptı ki oBide doğum yapmamış bi insan doğum koçu nasıl olabilirki onu yaşamış olması lazım
35. Haftada 3 kg dı. Her hafta 200 gr dedi dr 4200 falan gibi yani normali bekleyincecanım ne kadar iri bebeğin
Ay canım hadi hayırlısı. Allah yardımcın olsun. şımarık olacak tabi ablalarını seni oynatıcak biraz tek erkek çocuk olucakBen miiii
Söylemiycektim ama dayanamadım yazayım. Gece 2 den sabah ezanına kadar Sancı çektim düzenli bi şekilde. Sabah Namazını kıldım Sancı kesildi. Doktoru aradık sabah yarın 11 de gel dedi ondan önce su gelirse gel dedi. Sancın tekrar başlar büyük ihtimal sıklaşırsa 5 dakikada 1 dakikaya düşerse gel dedi. Bide Bebeğin hateketlerini takip et dedi. Yani Beklemedeyiz yarın neler olucak bakalım. Büyük ihtimal 2-3 cm açılmam vardır ama sancım neden kesildi anlamadım okadar şiddetli sancılar uykumdan uyandırdı. Ilık duş aldım hurma yiyorum zaten evde dublex merdivende illa çıkıp iniyorum. Dua felan okudum. Hayırlısı dua etmeyi unutmayın bana.
Ama ondan önce doğum koçuymuş onu diyorum şimdisi için demedim.2 ay önce doğum yaptı ki odoğum hikayesi de çok güzel maşallah, Allah bizlere de nasip etsin. Tabi ne kadar emek o kadar sonuç
Desenize elinde kalıcaz bide ikizler burcu olucak bugünlerde gelirseAy canım hadi hayırlısı. Allah yardımcın olsun. şımarık olacak tabi ablalarını seni oynatıcak biraz tek erkek çocuk olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?