2015 Temmuz Anneleri

Kızlar sezeryan önceside çatı muayenesi yapılıyor mu?

öyle canmda ister istemez stres yapyrm hani biran önce bitsede kurtulsam.

cnm benm inş. bişey yoktr inş. maşallah kuzuna aynı zamanda doğcklrdı benm oğlanla senınkı erken davrandı :)

Bide doğum yapmamış bi insan doğum koçu nasıl olabilirki onu yaşamış olması lazım
Canım kadın bu işten para kazanıyo. Tabi ki hayat onun dediği kadar toz pembe değil. Bir takip etsen 300 tane doğurursun. O kadar yapma bir pozitifliği var ki tamam pozitif olmak vs güzel ama bir de hayatta gerçekler var. Uzun süre aa ne kadar pozitif diye taki ettim sonra anladım ki olay baya ticari. Bıraktım.

cnm benm nasıl mustafamız ağlamalarına göre kötü bişey yok dimi

Bilmiyom ben ama niye yapılsın ki.
Bilmiyorum ki. Doktorum genelde bir şey demiyo. 18 inde ki muayenede konuşcaz normal mi sezeryan mı ama dediğim gibi bebek biraz iri. Sezeryan olma şansı yüksek. 18 inde 38 e giriyor olcam. Sezeryan derse hop 4 güne gel falan der mi? Hiç bilemiyorum.

Ben bu kadını baya takip ettim. Bana çok samimiyetsiz gelmeye başladı bıraktım.
ıkınma konusunda becermicek bişi yok büyüktualetini yapıyomuş gibi ıkıncaksınız.. sezeryan olucaksan çatı muayene si yapılmaz canım

canım ne kadar iri bebeğin

ıkınma konusunda becermicek bişi yok büyüktualetini yapıyomuş gibi ıkıncaksınız.. sezeryan olucaksan çatı muayene si yapılmaz canım
Canım dediğim gibi bebek iri biraz belli değil henüz ama sezeryan ihtimali var. Açıkçası ben ağda vs gibi hazırlıklar için soruyorum. Muayeneye temiz gitsem bu sefer bekle normal olsun derse 2 haftaya fena olur. Tam anlatamadım ya açık açık yazamadım

Ay canım hadi hayırlısı. Allah yardımcın olsun. şımarık olacak tabi ablalarını seni oynatıcak biraz tek erkek çocuk olucak

Benimde bugün çok sertleşiyor karnım olmazdı benim böyle. Ama kısa sürüyor. Ağrı sızı yok Allahtan. Yalancıdır umarım bunlar daha erken :) karnımın içi sızlıyor biraz da. Artık oğluşum zorluyor heralde :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…