2015 Temmuz Anneleri

Olucak artık ama genede anormal hissettiğinizde üşenmeden gidin bişey yoksada için rahat eder

ne zaman doğuruyonn canım sen

Ben bu kadını baya takip ettim. Bana çok samimiyetsiz gelmeye başladı bıraktım.
Ben de takip ediyorum hem blogunu hem instagramdan. Beni motive ediyo ama yine de normal doguma cesaretim yok. Bi de hemoroid sorunum var. Yanisira ust komsum ilcedeki kontrolumu yapan doktorum, o da ben olsam ben de sezaryen dogururum diyince iyice tirstim. dogumu giresun merkezde yapicam. Bakalim o doktoru ikna edebilecek miyim :)

valla canım benimde iri 2 hafta içinde doğurdum doğurdum yoksa yandık . 3200 dü gittiğimde bu hafta 3500 bulur herlade .bende çatı muayenesi yapar diye gittim temizlenerek ama yapmadı . hamile kaldıgımdan beri agdadan uzak duruyom çünkü çok kasıyorum kendimi . lazere gitçem doğumdan sonra diye jilet kullanıyom .

Benim ağbim ve eşi doktor onlarda bana sezeryan diyip duruyorlar insan etkileniyo tabi. Ben hep normal diye şartlamıştım kendimi ama önemli olan doktorumun ne dediği. Sağlıklısı nasıl olacaksa artık.

Hiç jilet kullanmadım kesin doğrarım kendimi hele şimdi bir şey görmüyorumda
Aman ya ne çok derdimiz var. Kadın olmak zor gerçekten.

Hiç jilet kullanmadım kesin doğrarım kendimi hele şimdi bir şey görmüyorumda
Aman ya ne çok derdimiz var. Kadın olmak zor gerçekten.

bende hiç jilet kullanmadım. geçen aynı şeyi düşünüyorum. aniden sancım gelse jiletle normalde yapmayı bilmem heyecan,korku,sancı,göbek hayatta yapamam. annemlere filan yaptıramam. zaten annem benden panik. eşime desem ne gereği var git işte der panikler zaten. burada personeller var yapıyor eğer yapmamış olursan ama her gün yüzlerine baktığım insalara yaptıramam ben niye epilasyona gitmedim daha önce diye ümitsizliğe kapıldım

Aaaaa bizim burda kapanıyo niye öyle farklı ki.
Sende ne var ne yok hazırlıklar bittimi
Sorma canim burasi biraz farkli, temmuz sonunda kapaniyo okullarimiz bizim, bu ara tatildi...
Hazirliklarim tamam benim de , sadece bebisim eksik:)
Valla bilmiyom gece ki sancılarıma göre şuan doğurmam lazımdı yarın 11 de randevum var bakalım açılma varmı yada yarına kadar sancılanıp gidermiyim bilmiyom dua et canım
Hayirlisi olsun canim, zamani gelince cikacak nasilsa.Arada yokluyor seni demmeki, annem nasil hazir mi diye

Çok geçmiş olsun Cansu, inş hemen geçer

Ben hayatta ne annemden ne eşimden isteyemem. Düşünmesi bile korkunç. Çalıştığın yerde de zor. En iyisi zaman kollayıp ağdaya koşmak.

Valla bilmiyom gece ki sancılarıma göre şuan doğurmam lazımdı yarın 11 de randevum var bakalım açılma varmı yada yarına kadar sancılanıp gidermiyim bilmiyom dua et canım
Ayy hadi bakalım ünşallah hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun,nyarın sabahı beklese iyi olur tabi..

Ben hayatta ne annemden ne eşimden isteyemem. Düşünmesi bile korkunç. Çalıştığın yerde de zor. En iyisi zaman kollayıp ağdaya koşmak.

Annemden bende isteyemem ama diğer ihtimaller arasında en iyi seçenek eşim gibi duruyor. Aslına bakarsan kendimi doğrama fikri bile içlerinde en iyisi

ben de onu alayım da acep doktor yazıyor mu onu..boşuna para vermiyim..benim sigorta karşılar diye düşünüyorum ondan sordum

benimde bugün kontrolum vardı.doktor lansinohı, carbasol ve nisavit üçününde içeriği aynı dedi.istediğini alıp bu haftadan itibaren kullanmaya başlayabilirsin dedi ama sigorta karşılıyo mu bilmiyorum.

Ayni dert bende de var. Lazerden aciyo diye korkuyodm agda zaten yapamiyorum. Gunasiri epilatorun tiras basligiyla ugrasiyorum o da zor oluyor gobekten. keske lazere gitseymisim.
Dogumdan sonra gidicem ama akillandim. Soprano xl cihazla aci duyulmuyormus.

Canim ev tasidim giremedim kkya dogum yapmissin hayirli olsun.Rabbim saglikla yuvaniza donmenizi nasip etsin insaAllah.

Git bi görün gebelikte diş eti rahatsızlıklarıda önemli bi durum ihmal etme
dişçiye gittim kızlar apse yapmıs hamilelikte olabiliyor dedi, biraz akıttı içindeki iltahabı ve augmentin antibiyotik verdi, kendi doktoruma da sordum kullan diyor. hamilelik b kategorisindeymiş şimdi baktım. Var mı daha once kullanan buradan???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…