- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.641
Olucak artık ama genede anormal hissettiğinizde üşenmeden gidin bişey yoksada için rahat ederBenimde bugün çok sertleşiyor karnım olmazdı benim böyle. Ama kısa sürüyor. Ağrı sızı yok Allahtan. Yalancıdır umarım bunlar daha erken :) karnımın içi sızlıyor biraz da. Artık oğluşum zorluyor heralde :/
Aslında Püf nokta enerjini harcamıycan sancın geldikçe bacağını salla ayakta dolaş derin nefes al ve küçük küçük üfle bağırmadan ıkınma evresi gelince çatal veya yatağın kenarlarından tut kendime doğru çekerek çeneni göğsüne daya ve tuvaletteymiş gibi var gücünle ıkın. Yoksa öyle normal yatarak ıkınılmıyo
Ben de takip ediyorum hem blogunu hem instagramdan. Beni motive ediyo ama yine de normal doguma cesaretim yok. Bi de hemoroid sorunum var. Yanisira ust komsum ilcedeki kontrolumu yapan doktorum, o da ben olsam ben de sezaryen dogururum diyince iyice tirstim. dogumu giresun merkezde yapicam. Bakalim o doktoru ikna edebilecek miyim :)Ben bu kadını baya takip ettim. Bana çok samimiyetsiz gelmeye başladı bıraktım.
Canım dediğim gibi bebek iri biraz belli değil henüz ama sezeryan ihtimali var. Açıkçası ben ağda vs gibi hazırlıklar için soruyorum. Muayeneye temiz gitsem bu sefer bekle normal olsun derse 2 haftaya fena olur. Tam anlatamadım ya açık açık yazamadım
Benim ağbim ve eşi doktor onlarda bana sezeryan diyip duruyorlar insan etkileniyo tabi. Ben hep normal diye şartlamıştım kendimi ama önemli olan doktorumun ne dediği. Sağlıklısı nasıl olacaksa artık.Ben de takip ediyorum hem blogunu hem instagramdan. Beni motive ediyo ama yine de normal doguma cesaretim yok. Bi de hemoroid sorunum var. Yanisira ust komsum ilcedeki kontrolumu yapan doktorum, o da ben olsam ben de sezaryen dogururum diyince iyice tirstim. dogumu giresun merkezde yapicam. Bakalim o doktoru ikna edebilecek miyim :)
Hiç jilet kullanmadım kesin doğrarım kendimi hele şimdi bir şey görmüyorumdavalla canım benimde iri 2 hafta içinde doğurdum doğurdum yoksa yandık . 3200 dü gittiğimde bu hafta 3500 bulur herlade .bende çatı muayenesi yapar diye gittim temizlenerek ama yapmadı . hamile kaldıgımdan beri agdadan uzak duruyom çünkü çok kasıyorum kendimi . lazere gitçem doğumdan sonra diye jilet kullanıyom .
İkizler erkeği de biraz zor valla. Bende ikizlerim babamda oyüzden biraz biliyorum :)Desenize elinde kalıcaz bide ikizler burcu olucak bugünlerde gelirse
Hiç jilet kullanmadım kesin doğrarım kendimi hele şimdi bir şey görmüyorumda
Aman ya ne çok derdimiz var. Kadın olmak zor gerçekten.
Valla bilmiyom gece ki sancılarıma göre şuan doğurmam lazımdı yarın 11 de randevum var bakalım açılma varmı yada yarına kadar sancılanıp gidermiyim bilmiyom dua et canımne zaman doğuruyonn canım sen
Sorma canim burasi biraz farkli, temmuz sonunda kapaniyo okullarimiz bizim, bu ara tatildi...Aaaaa bizim burda kapanıyo niye öyle farklı ki.
Sende ne var ne yok hazırlıklar bittimi
Hayirlisi olsun canim, zamani gelince cikacak nasilsaValla bilmiyom gece ki sancılarıma göre şuan doğurmam lazımdı yarın 11 de randevum var bakalım açılma varmı yada yarına kadar sancılanıp gidermiyim bilmiyom dua et canım
Çok geçmiş olsun Cansu, inş hemen geçerSelam kızlar. Sabah mide kazınmasıyla uyandım. Uzun zamandır ilk defa 10da kalktım
O saate kadar Kahvaltı edemedim diye sandım. Sonra saat 11 gibi bulantılarım başladı ve yine diyare olmuşum. Şimdidr kusma ve diyare tam gaz devam. Yarın kıntrolüm var Zaten o yüzden hastaneye gitmefim. Yoğurt çorbası, kahve muz soda idare ediyorum. Ama çok kustum. Yavrum hep susuz vitaminsiz kaldı diye üzülüyorum. Tüm vitaminlerimi içtim. Suyu alabildiğim kadar bol alıyorum. İnşallah geçer hemen
Ben hayatta ne annemden ne eşimden isteyemem. Düşünmesi bile korkunç. Çalıştığın yerde de zor. En iyisi zaman kollayıp ağdaya koşmak.bende hiç jilet kullanmadım. geçen aynı şeyi düşünüyorum. aniden sancım gelse jiletle normalde yapmayı bilmem heyecan,korku,sancı,göbek hayatta yapamam. annemlere filan yaptıramam. zaten annem benden panik. eşime desem ne gereği var git işte der panikler zaten. burada personeller var yapıyor eğer yapmamış olursan ama her gün yüzlerine baktığım insalara yaptıramam ben niye epilasyona gitmedim daha önce diye ümitsizliğe kapıldım
Ayy hadi bakalım ünşallah hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun,nyarın sabahı beklese iyi olur tabi..Valla bilmiyom gece ki sancılarıma göre şuan doğurmam lazımdı yarın 11 de randevum var bakalım açılma varmı yada yarına kadar sancılanıp gidermiyim bilmiyom dua et canım
Ben hayatta ne annemden ne eşimden isteyemem. Düşünmesi bile korkunç. Çalıştığın yerde de zor. En iyisi zaman kollayıp ağdaya koşmak.
ben de onu alayım da acep doktor yazıyor mu onu..boşuna para vermiyim..benim sigorta karşılar diye düşünüyorum ondan sordum
Ayni dert bende de var. Lazerden aciyo diye korkuyodm agda zaten yapamiyorum. Gunasiri epilatorun tiras basligiyla ugrasiyorum o da zor oluyor gobekten. keske lazere gitseymisim.bende hiç jilet kullanmadım. geçen aynı şeyi düşünüyorum. aniden sancım gelse jiletle normalde yapmayı bilmem heyecan,korku,sancı,göbek hayatta yapamam. annemlere filan yaptıramam. zaten annem benden panik. eşime desem ne gereği var git işte der panikler zaten. burada personeller var yapıyor eğer yapmamış olursan ama her gün yüzlerine baktığım insalara yaptıramam ben niye epilasyona gitmedim daha önce diye ümitsizliğe kapıldım
Canim ev tasidim giremedim kkya dogum yapmissin hayirli olsun.Rabbim saglikla yuvaniza donmenizi nasip etsin insaAllah.Canim çok sağol fazla giremiyorum ancak gördüm kusura bakma oğlum iyi çok şükür yavaş yavaş büyüyor 1700 gr oldu şu anda herhangi bir sağlık problemlemi yok çok şükür 2 haftaya kadar çıkarız diye tahmin ediyorum çarşamba günü göz muayenesi var dua edin bize kızlar inşallah bundanda bişey çıkmasın atlatalım bunuda hayırlısıyla
bence son ana kadar ne olacağını bekleme. kadın doğumcuna haber ver en azından,neye ne etki eder bilemiyorum canım.
örneğin idrar yolu iltihabında da antibiyotik verebiliyor doktor. antibiyotik bebeğe zarar verir evet ama rahatsızlığın daha çok bebeği etkiler diye ilacı verebiliyorlar işte.
dişçiye gittim kızlar apse yapmıs hamilelikte olabiliyor dedi, biraz akıttı içindeki iltahabı ve augmentin antibiyotik verdi, kendi doktoruma da sordum kullan diyor. hamilelik b kategorisindeymiş şimdi baktım. Var mı daha once kullanan buradan???Git bi görün gebelikte diş eti rahatsızlıklarıda önemli bi durum ihmal etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?