2015 Temmuz Anneleri

Hayirlisi olsn canim, sanciyi durdurmak icin serum vermediler mi? O baya ise yariyor. Ve erteliyor dogumu. Bana iyi geldi tabii simdilik. Yarin ne olur ben de bilmiyorum. Rabbim hayirlisini versin hepimiz icin.

Ben bu kadını baya takip ettim. Bana çok samimiyetsiz gelmeye başladı bıraktım.

Ne bileyim bende takip ediyorum ama hic öyle düşünmemiştim canim.

Sezeryanda çatı muayenesi yapılmıyor arkadasimin bebegi makat gelisliydi sezeryan olacak dedigi icin cati muayenesi olmadi ona canım.

Benimde haftaya carsamba muayenem var 37+1 oluyorum o gün muhtemelen bana çatı muayenesi yapilacak

kullandım canım ben bi sorun yok kullanabilirsin

Ben acısından değilde kocam izin vermiyordu. Doğurayım gidicem valla. Büyük rahatlık

Büyümüş kızlar maşallah. Hayırlı zamanda gelsinler.

Kızlar bugün esimle doktorumuza gittik. Okadar moralli çıktık ki anlatamam Bebisimiz 2.164 gr. Boyu 46 cm.Uzun boylu olcak dr. Gelisimi 1 hafta onden gidiyomus. Hersey cok iyi dedi. Sonra alttan cati muayenesi yapti. Okadar mukemmelki kesinlikle cok rahat normal dogum yapabilirsin dedi Okadar musaitmisimki normal dogum yapmaya, dogumun basladigini anlamayabilirmisim bile. Dogum herzaman sanciyla baslamaz bilgin olsun dedi. Akinti, ishal, kanama en ufak biseyde hemen bana geliyosun dedi. 3 hafta sonra tekrar cagirdi. Esimle birlikte cok sevindirik olduk ama biz Buarada hani daha once yazmistim vaginamda kan toplanmasi oldu diye. Varismis meger. Daflon diye bir ilac verdi. Gebelige bagliymis. Erken doguma yol acabilir, onlemimizi alalim dedi. Bizden gelismeler bukadar. Grsz canlarim

Ayyyyy maşallah Allah yardım etsin canım ama kiloları çok iyi mAlakam Rabbim sorunsuz kucaklamanı nasip etsin

Oh maşallah çok pozitif geldin inş herkes böyle güzel Neşeli pozitif gelsin doğursun güle oynaya. Bebişinede maşallah nazar değmesin.

Kizlar ya bnm kiz bugun dogru duzgun hareket etmiyor.bu hftalrda boyle oln varmi.cok hareket etse korkuyorum etmese korkuyorum .

[QOUTE="mia__2015, post: 41307876, member: 681003"]dişçiye gittim kızlar apse yapmıs hamilelikte olabiliyor dedi, biraz akıttı içindeki iltahabı ve augmentin antibiyotik verdi, kendi doktoruma da sordum kullan diyor. hamilelik b kategorisindeymiş şimdi baktım. Var mı daha once kullanan buradan???[/QUOTE]
Canim bende bi haftadır dış ağrısı cekiyorum mahvetti beni biraz şişkinlik oldu disimde ağrısı hafifledi minost arıyorum kar etmiyo çok zor hamileyken bende yarin gidicem

Çok geçmiş olsun ben kullanmadım ama ablamın diş etinde sorun vardı hamileyken kullanmıştı aynı antibiyotiği

maşallah kızlarına canım sağ salım kucagına alırsın ınsallah tatlı prensesleri hayırlısıyla..
bununla geçmiş olsun canım..
maşallah bebişinize canım evet agrılı olmayabilir mesela ben hiç sancım felan yoktu ama suyum geldiği için hastaneye gitmiştim

Masallh canim size ne kadar guzel mutlusunuz Allah cumlemizi afiyetten ayirmasin kuzucuklarimizida tabi birsey sorucam o hap ne ise yariyomus canim bndede gebelik varisi varda varis corabi giymek berbat biseyde

Canim bende bi haftadır dış ağrısı cekiyorum mahvetti beni biraz şişkinlik oldu disimde ağrısı hafifledi minost arıyorum kar etmiyo çok zor hamileyken bende yarin gidicem[/QUOTE]
Ben doktoruma sordum canim sikinti varsa mtlaka baktir erteleme dedi gttim disime kanal yaptilar bugun

Benim de ayaklarim cok sis hic inmiyo yorulsam da ayni yorulmasam da uzerine oturamiyorum bu arada gebe okuluna gidiyorum normal dogumu kolaylastiran egzersizleri gosterdiler cok basit olanlari da var gun icinde yapsak iyi olur aslinda en etkilisi de kegel egzersiziymis

Kızlar face grubunda biri Bebeğini kaybetmiş. Yazmıyım dedim ama şok oldum başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen elim Ayağım titredi. Bakarmısınız nasıl olmuş şoktayım ya

Eklentiler

• image.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 121
Gecmis olsun canim.Benimde dis etlerim iltihaplanmisti 4-5 aylik civariydik.Antibiyotik kullandim.Kullanmamak daha kotu olur canim doktorun kullan dediyse korkma.

Hayirlisi olsn canim, sanciyi durdurmak icin serum vermediler mi? O baya ise yariyor. Ve erteliyor dogumu. Bana iyi geldi tabii simdilik. Yarin ne olur ben de bilmiyorum. Rabbim hayirlisini versin hepimiz icin.
Yok canim vermedi zaten vaktimize yaklastik 3 haftamiz kaldi erken gelmezlerse.Dogum baslarsa alma taraftari sanirim cunku cok zorlanmaya basladim.Amin canim hayirlisi olsun :)

Kızlar face grubunda biri Bebeğini kaybetmiş. Yazmıyım dedim ama şok oldum başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen elim Ayağım titredi. Bakarmısınız nasıl olmuş şoktayım ya
Bnde okudukca gordukce cok korkuyorum bebek kndini bogmus okuyunca agladim cok uzuldum.Allahim sabir versin. Gercekten cok zor.saglicakla ins.kavusuruz bebeklerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…