- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.661
Bugun kontrolumuz vardi teyzeler. Kizlardan biri 2080 biri 2020 gr olmus masaAllah. Nstye baglandik sanci cikti ve bugun acil 2 doz ciger gelistirici igne vuruldum.Yarinda iki doz vurulacagim,carsamba yine nst insaAllah. Fazla vaktim kalmamis doktorumun dedigine gore :)
Ben bu kadını baya takip ettim. Bana çok samimiyetsiz gelmeye başladı bıraktım.
Canım dediğim gibi bebek iri biraz belli değil henüz ama sezeryan ihtimali var. Açıkçası ben ağda vs gibi hazırlıklar için soruyorum. Muayeneye temiz gitsem bu sefer bekle normal olsun derse 2 haftaya fena olur. Tam anlatamadım ya açık açık yazamadım
kullandım canım ben bi sorun yok kullanabilirsindişçiye gittim kızlar apse yapmıs hamilelikte olabiliyor dedi, biraz akıttı içindeki iltahabı ve augmentin antibiyotik verdi, kendi doktoruma da sordum kullan diyor. hamilelik b kategorisindeymiş şimdi baktım. Var mı daha once kullanan buradan???
Ayni dert bende de var. Lazerden aciyo diye korkuyodm agda zaten yapamiyorum. Gunasiri epilatorun tiras basligiyla ugrasiyorum o da zor oluyor gobekten. keske lazere gitseymisim.
Dogumdan sonra gidicem ama akillandim. Soprano xl cihazla aci duyulmuyormus.
Büyümüş kızlar maşallah. Hayırlı zamanda gelsinler.Bugun kontrolumuz vardi teyzeler. Kizlardan biri 2080 biri 2020 gr olmus masaAllah. Nstye baglandik sanci cikti ve bugun acil 2 doz ciger gelistirici igne vuruldum.Yarinda iki doz vurulacagim,carsamba yine nst insaAllah. Fazla vaktim kalmamis doktorumun dedigine gore :)
Ayyyyy maşallah Allah yardım etsin canım ama kiloları çok iyi mAlakam Rabbim sorunsuz kucaklamanı nasip etsinBugun kontrolumuz vardi teyzeler. Kizlardan biri 2080 biri 2020 gr olmus masaAllah. Nstye baglandik sanci cikti ve bugun acil 2 doz ciger gelistirici igne vuruldum.Yarinda iki doz vurulacagim,carsamba yine nst insaAllah. Fazla vaktim kalmamis doktorumun dedigine gore :)
Oh maşallah çok pozitif geldin inş herkes böyle güzel Neşeli pozitif gelsin doğursun güle oynaya. Bebişinede maşallah nazar değmesin.Kızlar bugün esimle doktorumuza gittik. Okadar moralli çıktık ki anlatamamBebisimiz 2.164 gr. Boyu 46 cm.Uzun boylu olcak dr. Gelisimi 1 hafta onden gidiyomus. Hersey cok iyi dedi. Sonra alttan cati muayenesi yapti. Okadar mukemmelki kesinlikle cok rahat normal dogum yapabilirsin dedi Okadar musaitmisimki normal dogum yapmaya, dogumun basladigini anlamayabilirmisim bile. Dogum herzaman sanciyla baslamaz bilgin olsun dedi. Akinti, ishal, kanama en ufak biseyde hemen bana geliyosun dedi. 3 hafta sonra tekrar cagirdi. Esimle birlikte cok sevindirik olduk ama biz Buarada hani daha once yazmistim vaginamda kan toplanmasi oldu diye. Varismis meger. Daflon diye bir ilac verdi. Gebelige bagliymis. Erken doguma yol acabilir, onlemimizi alalim dedi. Bizden gelismeler bukadar. Grsz canlarim
Çok geçmiş olsun ben kullanmadım ama ablamın diş etinde sorun vardı hamileyken kullanmıştı aynı antibiyotiğidişçiye gittim kızlar apse yapmıs hamilelikte olabiliyor dedi, biraz akıttı içindeki iltahabı ve augmentin antibiyotik verdi, kendi doktoruma da sordum kullan diyor. hamilelik b kategorisindeymiş şimdi baktım. Var mı daha once kullanan buradan???
maşallah kızlarına canım sağ salım kucagına alırsın ınsallah tatlı prensesleri hayırlısıyla..Bugun kontrolumuz vardi teyzeler. Kizlardan biri 2080 biri 2020 gr olmus masaAllah. Nstye baglandik sanci cikti ve bugun acil 2 doz ciger gelistirici igne vuruldum.Yarinda iki doz vurulacagim,carsamba yine nst insaAllah. Fazla vaktim kalmamis doktorumun dedigine gore :)
bununla geçmiş olsun canım..dişçiye gittim kızlar apse yapmıs hamilelikte olabiliyor dedi, biraz akıttı içindeki iltahabı ve augmentin antibiyotik verdi, kendi doktoruma da sordum kullan diyor. hamilelik b kategorisindeymiş şimdi baktım. Var mı daha once kullanan buradan???
maşallah bebişinize canım evet agrılı olmayabilir mesela ben hiç sancım felan yoktu ama suyum geldiği için hastaneye gitmiştimKızlar bugün esimle doktorumuza gittik. Okadar moralli çıktık ki anlatamamBebisimiz 2.164 gr. Boyu 46 cm.Uzun boylu olcak dr. Gelisimi 1 hafta onden gidiyomus. Hersey cok iyi dedi. Sonra alttan cati muayenesi yapti. Okadar mukemmelki kesinlikle cok rahat normal dogum yapabilirsin dedi Okadar musaitmisimki normal dogum yapmaya, dogumun basladigini anlamayabilirmisim bile. Dogum herzaman sanciyla baslamaz bilgin olsun dedi. Akinti, ishal, kanama en ufak biseyde hemen bana geliyosun dedi. 3 hafta sonra tekrar cagirdi. Esimle birlikte cok sevindirik olduk ama biz Buarada hani daha once yazmistim vaginamda kan toplanmasi oldu diye. Varismis meger. Daflon diye bir ilac verdi. Gebelige bagliymis. Erken doguma yol acabilir, onlemimizi alalim dedi. Bizden gelismeler bukadar. Grsz canlarim
Masallh canim size ne kadar guzel mutlusunuz Allah cumlemizi afiyetten ayirmasin kuzucuklarimizida tabiKızlar bugün esimle doktorumuza gittik. Okadar moralli çıktık ki anlatamamBebisimiz 2.164 gr. Boyu 46 cm.Uzun boylu olcak dr. Gelisimi 1 hafta onden gidiyomus. Hersey cok iyi dedi. Sonra alttan cati muayenesi yapti. Okadar mukemmelki kesinlikle cok rahat normal dogum yapabilirsin dedi Okadar musaitmisimki normal dogum yapmaya, dogumun basladigini anlamayabilirmisim bile. Dogum herzaman sanciyla baslamaz bilgin olsun dedi. Akinti, ishal, kanama en ufak biseyde hemen bana geliyosun dedi. 3 hafta sonra tekrar cagirdi. Esimle birlikte cok sevindirik olduk ama biz Buarada hani daha once yazmistim vaginamda kan toplanmasi oldu diye. Varismis meger. Daflon diye bir ilac verdi. Gebelige bagliymis. Erken doguma yol acabilir, onlemimizi alalim dedi. Bizden gelismeler bukadar. Grsz canlarim
Canim bende bi haftadır dış ağrısı cekiyorum mahvetti beni biraz şişkinlik oldu disimde ağrısı hafifledi minost arıyorum kar etmiyo çok zor hamileyken bende yarin gidicem[/QUOTE][QOUTE="mia__2015, post: 41307876, member: 681003"]dişçiye gittim kızlar apse yapmıs hamilelikte olabiliyor dedi, biraz akıttı içindeki iltahabı ve augmentin antibiyotik verdi, kendi doktoruma da sordum kullan diyor. hamilelik b kategorisindeymiş şimdi baktım. Var mı daha once kullanan buradan???
Gecmis olsun canim.Benimde dis etlerim iltihaplanmisti 4-5 aylik civariydik.Antibiyotik kullandim.Kullanmamak daha kotu olur canim doktorun kullan dediyse korkma.dişçiye gittim kızlar apse yapmıs hamilelikte olabiliyor dedi, biraz akıttı içindeki iltahabı ve augmentin antibiyotik verdi, kendi doktoruma da sordum kullan diyor. hamilelik b kategorisindeymiş şimdi baktım. Var mı daha once kullanan buradan???
Yok canim vermedi zaten vaktimize yaklastik 3 haftamiz kaldi erken gelmezlerse.Dogum baslarsa alma taraftari sanirim cunku cok zorlanmaya basladim.Amin canim hayirlisi olsun :)Hayirlisi olsn canim, sanciyi durdurmak icin serum vermediler mi? O baya ise yariyor. Ve erteliyor dogumu. Bana iyi geldi tabii simdilik. Yarin ne olur ben de bilmiyorum. Rabbim hayirlisini versin hepimiz icin.
Bnde okudukca gordukce cok korkuyorum bebek kndini bogmusKızlar face grubunda biri Bebeğini kaybetmiş. Yazmıyım dedim ama şok oldum başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen elim Ayağım titredi. Bakarmısınız nasıl olmuş şoktayım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?