2015 Temmuz Anneleri

Ben acısından değilde kocam izin vermiyordu. Doğurayım gidicem valla. Büyük rahatlık

Büyümüş kızlar maşallah. Hayırlı zamanda gelsinler.

Ayyyyy maşallah Allah yardım etsin canım ama kiloları çok iyi mAlakam Rabbim sorunsuz kucaklamanı nasip etsin

Amin kizlar cok tesekkur ederim :) Cumlemiz yavrularimiza saglikla kavusalim insaAllah.

Kegeli ilk başlarda çok yapıyodum şimdi unutuyorum bide squat hareketi yapmaya başladım arttırarak devam edicem

Kızlar face grubunda biri Bebeğini kaybetmiş. Yazmıyım dedim ama şok oldum başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen elim Ayağım titredi. Bakarmısınız nasıl olmuş şoktayım ya
Off çok kötü oldum ya. Hareketsiz kalsa telaşlanıyoruz hareketliyken biraz olsun rahatız şimdi bunu okuyunca iyics korku sardı beni. Ne zaman rahat olucaz Allah yardımcısı olsun kötü bi durum. Bize de sağlıkla yavrularımızı kucagımıza almak nasip etsin. Dua dan başka çaremiz yok

Kızlar face grubunda biri Bebeğini kaybetmiş. Yazmıyım dedim ama şok oldum başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen elim Ayağım titredi. Bakarmısınız nasıl olmuş şoktayım ya

Banada ebe demişti aşırı hareketide zararlı boğulsbilir diye zaten boynunda bi tur kordon var demişti rdnkli ultrasondada doktor çok üzüldüm allah yardımcısı olsun bebegini kaybeden kişinin

Ben koltuk altindan lazere gidiyordum hamile kalinca biraktim tabi ama hamilelikte hormonlarin cok farkli calisiyor benim pek cikmiyordu koltuk altim cikmaya basladi dogumdan sonra devam edecem de sen keske gitseydim diye uzulme cunku tekrar cikiyor ne yazikki

Of ya okuyunca çok kötü oldum. Gözyaşlarım süzüldü. Allah hiç birimize bebeklerimizin Acısını göstermesin

Ben acısından değilde kocam izin vermiyordu. Doğurayım gidicem valla. Büyük rahatlık

Büyümüş kızlar maşallah. Hayırlı zamanda gelsinler.
Esime kalsa ne gerek varmis lazere gidecek kadar tuylu degilmisim. Bacagimda koltuk altimda cok yok ama bikini bolgemde var iste. Tabii o hic cosmus halini gormedigi icin yok saniyo:))

Evet oyleymis birkac arkadasim daha soyledi. Dogumdan sonra gidicem amainsallah.

Masallah canmm kocaman olmslrr oyy heycanlandimm bendee gelsinn prenseslerr :

ya kızlar nolur böyle şeyleri paylaşmayın ya. zaten hep diken üstündeyiz bi de böyle hbrleri okuyunca daha çok stres oluyoruz, çok üzülüyoruz. hele ki bu son zamanlarda

Merhaba kızlar. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Lütfen bu tür paylaşımlarda bulunmayalım. Hepimiz içimizdeki can için endişeleniyoruz. Bu tür haberler bizi daha da panik yapıyor. Allah kimsenin başına vermesin. Sağlıkl doğumlar yapalım inşallah.

aminnnn inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. gerçekten insan etkileniyo çünkü

kızlar Bebişim çok hareket edince korkmaya başladım artık. Karnımın her tarafı oynuyor. Acaba aşağı mı iniyor diye düşünüyorum ve kasıklarımın ordaki kemiğe bir ağrı gelip gidiyor. Saniyeli bir ağrı elektrik çarpması gibi bir şey. Sizde de oluyor mu böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…