- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.681
Ablaları ne sever CNm bıdığı:)ama kıskanmasın kızlar bu erkek Annemler bizden çok sevecek diye:)Valla he kendini bişey Sandı şimdiden erkek egosu işte
Kıçına şaplağı yer hele bi şımarsın :))
Ben acısından değilde kocam izin vermiyordu. Doğurayım gidicem valla. Büyük rahatlık
Büyümüş kızlar maşallah. Hayırlı zamanda gelsinler.
Ayyyyy maşallah Allah yardım etsin canım ama kiloları çok iyi mAlakam Rabbim sorunsuz kucaklamanı nasip etsin
Amin kizlar cok tesekkur ederim :) Cumlemiz yavrularimiza saglikla kavusalim insaAllah.maşallah kızlarına canım sağ salım kucagına alırsın ınsallah tatlı prensesleri hayırlısıyla..
bununla geçmiş olsun canım..
maşallah bebişinize canım evet agrılı olmayabilir mesela ben hiç sancım felan yoktu ama suyum geldiği için hastaneye gitmiştim
Benim de ayaklarim cok sis hic inmiyo yorulsam da ayni yorulmasam da uzerine oturamiyorum bu arada gebe okuluna gidiyorum normal dogumu kolaylastiran egzersizleri gosterdiler cok basit olanlari da var gun icinde yapsak iyi olur aslinda en etkilisi de kegel egzersiziymis
Off çok kötü oldum ya. Hareketsiz kalsa telaşlanıyoruz hareketliyken biraz olsun rahatız şimdi bunu okuyunca iyics korku sardı beni. Ne zaman rahat olucazKızlar face grubunda biri Bebeğini kaybetmiş. Yazmıyım dedim ama şok oldum başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen elim Ayağım titredi. Bakarmısınız nasıl olmuş şoktayım ya
Kızlar face grubunda biri Bebeğini kaybetmiş. Yazmıyım dedim ama şok oldum başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen elim Ayağım titredi. Bakarmısınız nasıl olmuş şoktayım ya
Sanki benim sancim var ben doguruyorum o kadar heyecanlandim ki :)Valla bilmiyom gece ki sancılarıma göre şuan doğurmam lazımdı yarın 11 de randevum var bakalım açılma varmı yada yarına kadar sancılanıp gidermiyim bilmiyom dua et canım
Ben koltuk altindan lazere gidiyordum hamile kalinca biraktim tabi ama hamilelikte hormonlarin cok farkli calisiyor benim pek cikmiyordu koltuk altim cikmaya basladi dogumdan sonra devam edecem de sen keske gitseydim diye uzulme cunku tekrar cikiyor ne yazikkiAyni dert bende de var. Lazerden aciyo diye korkuyodm agda zaten yapamiyorum. Gunasiri epilatorun tiras basligiyla ugrasiyorum o da zor oluyor gobekten. keske lazere gitseymisim.
Dogumdan sonra gidicem ama akillandim. Soprano xl cihazla aci duyulmuyormus.
Of ya okuyunca çok kötü oldum. Gözyaşlarım süzüldü. Allah hiç birimize bebeklerimizin Acısını göstermesinKızlar face grubunda biri Bebeğini kaybetmiş. Yazmıyım dedim ama şok oldum başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen elim Ayağım titredi. Bakarmısınız nasıl olmuş şoktayım ya
Esime kalsa ne gerek varmis lazere gidecek kadar tuylu degilmisim. Bacagimda koltuk altimda cok yok ama bikini bolgemde var iste. Tabii o hic cosmus halini gormedigi icin yok saniyo:))Ben acısından değilde kocam izin vermiyordu. Doğurayım gidicem valla. Büyük rahatlık
Büyümüş kızlar maşallah. Hayırlı zamanda gelsinler.
Evet oyleymis birkac arkadasim daha soyledi. Dogumdan sonra gidicem amainsallah.Ben koltuk altindan lazere gidiyordum hamile kalinca biraktim tabi ama hamilelikte hormonlarin cok farkli calisiyor benim pek cikmiyordu koltuk altim cikmaya basladi dogumdan sonra devam edecem de sen keske gitseydim diye uzulme cunku tekrar cikiyor ne yazikki
Masallah canmm kocaman olmslrrBugun kontrolumuz vardi teyzeler. Kizlardan biri 2080 biri 2020 gr olmus masaAllah. Nstye baglandik sanci cikti ve bugun acil 2 doz ciger gelistirici igne vuruldum.Yarinda iki doz vurulacagim,carsamba yine nst insaAllah. Fazla vaktim kalmamis doktorumun dedigine gore :)
Bende buraya yazmayi dusunmyrdum okumakta istemyrm bende ama okudum.isteya kızlar nolur böyle şeyleri paylaşmayın ya. zaten hep diken üstündeyiz bi de böyle hbrleri okuyunca daha çok stres oluyoruz, çok üzülüyoruz.hele ki bu son zamanlarda
ya kızlar nolur böyle şeyleri paylaşmayın ya. zaten hep diken üstündeyiz bi de böyle hbrleri okuyunca daha çok stres oluyoruz, çok üzülüyoruz.hele ki bu son zamanlarda
Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize. Çok üzüldüm yaYa kizlar simdi bende okudum onu şok oldm ya rabbm.kimseyi evladyla sinamasn
aminnnn inşallah. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun. gerçekten insan etkileniyo çünküMerhaba kızlar. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Lütfen bu tür paylaşımlarda bulunmayalım. Hepimiz içimizdeki can için endişeleniyoruz. Bu tür haberler bizi daha da panik yapıyor. Allah kimsenin başına vermesin. Sağlıkl doğumlar yapalım inşallah.
bnm.moralim.oyle bozuluyoki .bnmkide bugun.pek hareketli degil aklima hep kotu seyler geliyor.uff sagliklica alalim kucagimizaBende buraya yazmayi dusunmyrdum okumakta istemyrm bende ama okudum.iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?