2015 Temmuz Anneleri

Bende paylaşmıyım yazmıyım dedim ama aşırı hareket ve lekelenme olmuş bunun acil Bişey olduğunun bilinmesi gerekir diye paylaştım. Bende hiç görmeseydim keşke etkiliyor çok gerçekten

Bnm karnim dalgalaniyo :)bnm kide boyle sanki bi yerden digerine devriliyo gbi oluyodu midem bulniyo o sert hareket edince.bugun suskun kizim.bekliyorum hareket etsin vursun.

Bende paylaşmıyım yazmıyım dedim ama aşırı hareket ve lekelenme olmuş bunun acil Bişey olduğunun bilinmesi gerekir diye paylaştım. Bende hiç görmeseydim keşke etkiliyor çok gerçekten

bnm.moralim.oyle bozuluyoki .bnmkide bugun.pek hareketli degil aklima hep kotu seyler geliyor.uff sagliklica alalim kucagimiza
Canm 10 hareket ettyse korkma dedi bana doktrm ama artk sonlara yaklasyrz bende panklyrm bazen ama kotu dusunmemeye calsyrm ama kucagimiza alsak sagsalmde rahatlasak ya

ya kızlar nolur böyle şeyleri paylaşmayın ya. zaten hep diken üstündeyiz bi de böyle hbrleri okuyunca daha çok stres oluyoruz, çok üzülüyoruz. hele ki bu son zamanlarda
Sakın paylaşan arkımız kendisini kötü hissetmesin, öok üzülürüm .ana kızlar okuduğumdan beri,elim ayağım titriyor , ağlama krizi geçirdim,dolanmadına yapılacak bişi yok çünkü gece dolansa evde,24 saat nst ultrason olmaz ki düşündükte delircem gş oluyrm, ben çok bebek kaybettim bu zar zôr oldu, dayanamam hatta yaşayamam

Bnm karnim dalgalaniyo :)bnm kide boyle sanki bi yerden digerine devriliyo gbi oluyodu midem bulniyo o sert hareket edince.bugun suskun kizim.bekliyorum hareket etsin vursun.
az önceki olayı okumadan yazmıştım bu yazdıklarımı. Herkes yorum yapınca eski msjlardan okudum kordon dolanmasını.içime korku düştü. çok acı bir olay (( bi tanıdık da son ay doktora gitmiş. Dr bakmış ki bebeğin boğazına kordon 2 sıra dolanmış.bir sey yapmamış kendi kendine açılır demiş. Bebek gayet sağlıklı şimdi. Elimizden gelen tek şey rabbimize sığınmak

Canm 10 hareket ettyse korkma dedi bana doktrm ama artk sonlara yaklasyrz bende panklyrm bazen ama kotu dusunmemeye calsyrm ama kucagimiza alsak sagsalmde rahatlasak ya
Aynn cnm uzulsem fln hmn etkileniyo oyle dusununce daha cok.moralim bozuluyo.vurmadi pek elimi koydum bi kac kez yerinde biseyler yapiodu.alistim vurmasina sakin.olunca korkuyorum.

Bnde burda duydum kadin fogum icin gun almaya gidiyo bakiolr bebek anne karninda olmus.Allaha emanetlerr .aklima kotu sey gerrmk.istemiyorum

Canm benm sakin ol üzülme lutfen rabbme dua et bisey olmyck ins. Sen stres yaptkca bebegn uZULCEK

Bnde burda duydum kadin fogum icin gun almaya gidiyo bakiolr bebek anne karninda olmus.Allaha emanetlerr .aklima kotu sey gerrmk.istemiyorum
intten araştırdım. 2 defaya kadar dolanma normalmiş.3 ya da daha fazlası tehlikeliymiş.
Kordon dolanmasında genellikle bebeklerin
çoğu sağlıklı bir şekilde doğum eylemlerini
tamamlarlar. Sanılanın aksine boyundaki
kordon bebeğin boynunu sıkmaz. Ayrıca,
normal doğumda bebeklerin kalp atışları
sürekli kontrol edilebilmekte ve ters bir durumda anında müdahale ile bebek sağlıklı
bir şekilde dışarıya çıkarılabilmektedir.
Dolayısıyla, kordon dolanmasından çok fazla
korkmaya gerek yoktur. Durum doktor
denetimine bırakılmalı ve doğum öncesi
düzenli olarak kontrollere gidilmelidir.

Canm benm sakin ol üzülme lutfen rabbme dua et bisey olmyck ins. Sen stres yaptkca bebegn uZULCEK
Kendimi kontrol edemiyorum ki CNm kontrolsüz bir kaygı başladı hala da çalışıyrm artık bu hafta son, kızlar bu arada bebeğim aşırı hıçkırıyor, varmı böyle hıçkıran ından da korkmaya başladım varmı böyle bebeği hıçkırık netten de bişi göremedim var mı böyle hıçkırık acaba bişi mi bir rahatsızlığı mı var bebeğimin

korkma cnm. Hıçkırık normal. Benim bebişimi bazen günde 3 defa Hıçkırık tutuyor.

Canım bol bol dua et korkuların gitsin içinden salata getir rahatlsrsin.. benim bebisim de hiçbiri gece uyku bile tutmuyor hiçkiriktan ama bişey fark ettim aç karnına şu içince oluyor genelde ya denk geliyor yada tespitim dogru

Ediyrm CNm etmez miyim?hafta inanmazsın belki tüm gebeler için ediyrm hep dedim allahım, alacaksan verme artık benden çok aldın benden genç yaşımda çok çektim artık, (zamanı hayırlısıyla doğsun .bişi olacak içerde diye erken bile 38 de aldırsam mı diye düşündğm

Canim bende bi haftadır dış ağrısı cekiyorum mahvetti beni biraz şişkinlik oldu disimde ağrısı hafifledi minost arıyorum kar etmiyo çok zor hamileyken bende yarin gidicem[/QUOTE]

git sen de çok şükür daha iyiyim ben şimdi

Gecmis olsun canim.Benimde dis etlerim iltihaplanmisti 4-5 aylik civariydik.Antibiyotik kullandim.Kullanmamak daha kotu olur canim doktorun kullan dediyse korkma.

kullandım canım ben bi sorun yok kullanabilirsin
C cns_2007 Seymasevde

tesekkur ederim bakalim basladim kullanmaya 5 gün alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…