- 15 Eylül 2014
- 225
- 190
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.701
Bende paylaşmıyım yazmıyım dedim ama aşırı hareket ve lekelenme olmuş bunun acil Bişey olduğunun bilinmesi gerekir diye paylaştım. Bende hiç görmeseydim keşke etkiliyor çok gerçektenMerhaba kızlar. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Lütfen bu tür paylaşımlarda bulunmayalım. Hepimiz içimizdeki can için endişeleniyoruz. Bu tür haberler bizi daha da panik yapıyor. Allah kimsenin başına vermesin. Sağlıkl doğumlar yapalım inşallah.
Bnm karnim dalgalaniyo :)bnm kide boyle sanki bi yerden digerine devriliyo gbi oluyodu midem bulniyo o sert hareket edince.bugun suskun kizim.bekliyorum hareket etsin vursun.kızlar Bebişim çok hareket edince korkmaya başladım artık. Karnımın her tarafı oynuyor. Acaba aşağı mı iniyor diye düşünüyorum ve kasıklarımın ordaki kemiğe bir ağrı gelip gidiyor. Saniyeli bir ağrı elektrik çarpması gibi bir şey. Sizde de oluyor mu böyle
Bende paylaşmıyım yazmıyım dedim ama aşırı hareket ve lekelenme olmuş bunun acil Bişey olduğunun bilinmesi gerekir diye paylaştım. Bende hiç görmeseydim keşke etkiliyor çok gerçektenMerhaba kızlar. Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Lütfen bu tür paylaşımlarda bulunmayalım. Hepimiz içimizdeki can için endişeleniyoruz. Bu tür haberler bizi daha da panik yapıyor. Allah kimsenin başına vermesin. Sağlıkl doğumlar yapalım inşallah.
Amin canm ins.Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin hepimize. Çok üzüldüm ya
Canm 10 hareket ettyse korkma dedi bana doktrm ama artk sonlara yaklasyrz bende panklyrm bazen ama kotu dusunmemeye calsyrm ama kucagimiza alsak sagsalmde rahatlasak yabnm.moralim.oyle bozuluyoki .bnmkide bugun.pek hareketli degil aklima hep kotu seyler geliyor.uff sagliklica alalim kucagimiza
Sakın paylaşan arkımız kendisini kötü hissetmesin, öok üzülürüm .ana kızlar okuduğumdan beri,elim ayağım titriyor , ağlama krizi geçirdim,dolanmadına yapılacak bişi yok çünküya kızlar nolur böyle şeyleri paylaşmayın ya. zaten hep diken üstündeyiz bi de böyle hbrleri okuyunca daha çok stres oluyoruz, çok üzülüyoruz.hele ki bu son zamanlarda
az önceki olayı okumadan yazmıştım bu yazdıklarımı. Herkes yorum yapınca eski msjlardan okudum kordon dolanmasını.içime korku düştü. çok acı bir olayBnm karnim dalgalaniyo :)bnm kide boyle sanki bi yerden digerine devriliyo gbi oluyodu midem bulniyo o sert hareket edince.bugun suskun kizim.bekliyorum hareket etsin vursun.
Aynn cnm uzulsem fln hmn etkileniyo oyle dusununce daha cok.moralim bozuluyo.vurmadi pek elimi koydum bi kac kez yerinde biseyler yapiodu.alistim vurmasina sakin.olunca korkuyorum.Canm 10 hareket ettyse korkma dedi bana doktrm ama artk sonlara yaklasyrz bende panklyrm bazen ama kotu dusunmemeye calsyrm ama kucagimiza alsak sagsalmde rahatlasak ya
Bnde burda duydum kadin fogum icin gun almaya gidiyo bakiolr bebek anne karninda olmus.Allaha emanetlerr .aklima kotu sey gerrmk.istemiyorumaz önceki olayı okumadan yazmıştım bu yazdıklarımı. Herkes yorum yapınca eski msjlardan okudum kordon dolanmasını.içime korku düştü. çok acı bir olay(( bi tanıdık da son ay doktora gitmiş. Dr bakmış ki bebeğin boğazına kordon 2 sıra dolanmış.bir sey yapmamış kendi kendine açılır demiş. Bebek gayet sağlıklı şimdi. Elimizden gelen tek şey rabbimize sığınmak
Canm benm sakin ol üzülme lutfen rabbme dua et bisey olmyck ins. Sen stres yaptkca bebegn uZULCEKSakın paylaşan arkımız kendisini kötü hissetmesin, öok üzülürüm .ana kızlar okuduğumdan beri,elim ayağım titriyor , ağlama krizi geçirdim,dolanmadına yapılacak bişi yok çünkügece dolansa evde,24 saat nst ultrason olmaz ki düşündükte delircem gş oluyrm, ben çok bebek kaybettim bu zar zôr oldu, dayanamam hatta yaşayamam
intten araştırdım. 2 defaya kadar dolanma normalmiş.3 ya da daha fazlası tehlikeliymiş.Bnde burda duydum kadin fogum icin gun almaya gidiyo bakiolr bebek anne karninda olmus.Allaha emanetlerr .aklima kotu sey gerrmk.istemiyorum
Kendimi kontrol edemiyorum ki CNm kontrolsüz bir kaygı başladıCanm benm sakin ol üzülme lutfen rabbme dua et bisey olmyck ins. Sen stres yaptkca bebegn uZULCEK
korkma cnm. Hıçkırık normal. Benim bebişimi bazen günde 3 defa Hıçkırık tutuyor.Kendimi kontrol edemiyorum ki CNm kontrolsüz bir kaygı başladıhala da çalışıyrm artık bu hafta son, kızlar bu arada bebeğim aşırı hıçkırıyor, varmı böyle hıçkıran ından da korkmaya başladım varmı böyle bebeği hıçkırık netten de bişi göremedim var mı böyle hıçkırık acaba bişi mi bir rahatsızlığı mı var bebeğimin
Sahimi canım doktoruna sordun mıkorkma cnm. Hıçkırık normal. Benim bebişimi bazen günde 3 defa Hıçkırık tutuyor.
Canım bol bol dua et korkuların gitsin içinden salata getir rahatlsrsin.. benim bebisim de hiçbiri gece uyku bile tutmuyor hiçkiriktan ama bişey fark ettim aç karnına şu içince oluyor genelde ya denk geliyor yada tespitim dogruKendimi kontrol edemiyorum ki CNm kontrolsüz bir kaygı başladıhala da çalışıyrm artık bu hafta son, kızlar bu arada bebeğim aşırı hıçkırıyor, varmı böyle hıçkıran ından da korkmaya başladım varmı böyle bebeği hıçkırık netten de bişi göremedim var mı böyle hıçkırık acaba bişi mi bir rahatsızlığı mı var bebeğimin
sordum cnm. Gayet normal. Amniyo sıvısını yutuyor bebekSahimi canım doktoruna sordun mı
U?
oldugSahimi canım doktoruna sordun mı
U?
Ediyrm CNm etmez miyim?hafta inanmazsın belki tüm gebeler için ediyrmCanım bol bol dua et korkuların gitsin içinden salata getir rahatlsrsin.. benim bebisim de hiçbiri gece uyku bile tutmuyor hiçkiriktan ama bişey fark ettim aç karnına şu içince oluyor genelde ya denk geliyor yada tespitim dogru
Canim bende bi haftadır dış ağrısı cekiyorum mahvetti beni biraz şişkinlik oldu disimde ağrısı hafifledi minost arıyorum kar etmiyo çok zor hamileyken bende yarin gidicem[/QUOTE][QOUTE="mia__2015, post: 41307876, member: 681003"]dişçiye gittim kızlar apse yapmıs hamilelikte olabiliyor dedi, biraz akıttı içindeki iltahabı ve augmentin antibiyotik verdi, kendi doktoruma da sordum kullan diyor. hamilelik b kategorisindeymiş şimdi baktım. Var mı daha once kullanan buradan???
Gecmis olsun canim.Benimde dis etlerim iltihaplanmisti 4-5 aylik civariydik.Antibiyotik kullandim.Kullanmamak daha kotu olur canim doktorun kullan dediyse korkma.
C cns_2007kullandım canım ben bi sorun yok kullanabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?