- 1 Ocak 2015
- 289
- 222
- 73
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.721
amin canım. Bu kadar zamandır bekliyoruz bebeklerimizi . Artık sağlıklı blr şekilde doğmaları için sabırsızlanıyoruz.se bebeklerini llk aylarda mı kaybettin cnmEdiyrm CNm etmez miyim?hafta inanmazsın belki tüm gebeler için ediyrmhep dedim allahım, alacaksan verme artık benden çok aldın benden genç yaşımda çok çektim artık, (zamanı hayırlısıyla doğsun .bişi olacak içerde diye erken bile 38 de aldırsam mı diye düşündğm
Canım onlar öyle oldu diye bu bebekte de aynısı olacak diye birşey yok sen içini ferah tut allah sana evladını bağışlayan inşallah güzel haberlerini alicaz sen kendini üzme strese girme yeter Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah birdaha aynı acıları göstermesin aminEdiyrm CNm etmez miyim?hafta inanmazsın belki tüm gebeler için ediyrmhep dedim allahım, alacaksan verme artık benden çok aldın benden genç yaşımda çok çektim artık, (zamanı hayırlısıyla doğsun .bişi olacak içerde diye erken bile 38 de aldırsam mı diye düşündğm
Ilk 4-5 ay canımamin canım. Bu kadar zamandır bekliyoruz bebeklerimizi . Artık sağlıklı blr şekilde doğmaları için sabırsızlanıyoruz.se bebeklerini llk aylarda mı kaybettin cnm
Âmin CNmCanım onlar öyle oldu diye bu bebekte de aynısı olacak diye birşey yok sen içini ferah tut allah sana evladını bağışlayan inşallah güzel haberlerini alicaz sen kendini üzme strese girme yeter Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah birdaha aynı acıları göstermesin amin
Seymasevde senin varisler ne durumda canim sis mi cok ben corapta gymiyorum bakalim napicam giymem gerek aslinda
Yokya olmaz öyle küçüklerya okadar detay düşünemiyorlar ben niye üst üste yaptım bu çocukları tripleriyle uğraşmıyım diyeAblaları ne sever CNm bıdığı:)ama kıskanmasın kızlar bu erkek Annemler bizden çok sevecek diye:)
Sanki benim sancim var ben doguruyorum o kadar heyecanlandim ki :)
Kendimi kontrol edemiyorum ki CNm kontrolsüz bir kaygı başladıhala da çalışıyrm artık bu hafta son, kızlar bu arada bebeğim aşırı hıçkırıyor, varmı böyle hıçkıran ından da korkmaya başladım varmı böyle bebeği hıçkırık netten de bişi göremedim var mı böyle hıçkırık acaba bişi mi bir rahatsızlığı mı var bebeğimin
Kızlar face grubunda biri Bebeğini kaybetmiş. Yazmıyım dedim ama şok oldum başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen elim Ayağım titredi. Bakarmısınız nasıl olmuş şoktayım ya
Esime kalsa ne gerek varmis lazere gidecek kadar tuylu degilmisim. Bacagimda koltuk altimda cok yok ama bikini bolgemde var iste. Tabii o hic cosmus halini gormedigi icin yok saniyo:))
Ediyrm CNm etmez miyim?hafta inanmazsın belki tüm gebeler için ediyrmhep dedim allahım, alacaksan verme artık benden çok aldın benden genç yaşımda çok çektim artık, (zamanı hayırlısıyla doğsun .bişi olacak içerde diye erken bile 38 de aldırsam mı diye düşündğm
Oh maşallah çok pozitif geldin inş herkes böyle güzel Neşeli pozitif gelsin doğursun güle oynaya. Bebişinede maşallah nazar değmesin.
maşallah kızlarına canım sağ salım kucagına alırsın ınsallah tatlı prensesleri hayırlısıyla..
bununla geçmiş olsun canım..
maşallah bebişinize canım evet agrılı olmayabilir mesela ben hiç sancım felan yoktu ama suyum geldiği için hastaneye gitmiştim
Masallh canim size ne kadar guzel mutlusunuz Allah cumlemizi afiyetten ayirmasin kuzucuklarimizida tabibirsey sorucam o hap ne ise yariyomus canim bndede gebelik varisi varda varis corabi giymek berbat biseyde
İnş cnm ya netten baktım Kayda değer bilgi yok daYok cnm endişelenme bnmkide çok hıçkırıyor günde 3-4 kere hıçkırdığı oluyor bazen korkma cnm bişey yoktur normalmiş hıçkırık
Be güzel CNm ua, Gül gibi de büyütüyorsun, beraber büyür giderler ,Yokya olmaz öyle küçüklerya okadar detay düşünemiyorlar ben niye üst üste yaptım bu çocukları tripleriyle uğraşmıyım diye
Neden sezeryan diyolarki canım yaa?Benim ağbim ve eşi doktor onlarda bana sezeryan diyip duruyorlar insan etkileniyo tabi. Ben hep normal diye şartlamıştım kendimi ama önemli olan doktorumun ne dediği. Sağlıklısı nasıl olacaksa artık.
aynen 2 saatlik uykuya ayaktayim ha la uyumadim bu nedir anlamadım gittiBakalım bu gece uyuyabilecek miyizzzzz
Canım bugün kendi dr.uma gitti. Nst de çok az bir Sancı çıktı ama düzenli değildi. Yinede Ciğer geliştirici vurdular, Progestan içmeye başladım, bir de adalat crono diye bir hap var altı saatte bir onu alıyorum.. Bir Sürü ilacım oldu vitaminle demirle beraberCanım nasıl oldun..sonradan okusum birş ey yazmamışsın...merak etme 3 haftadır bende de nst de sancı çıkıyor..ayrıca bebeğimin eşi rahim kanalını kapatmış mecburi sezeryan diyor doktor..nst de şu dönemlerde düzensiz sancı çıkması normal bence...sen de düzenli aralıklarla mı oluyor peki ?? son durum nedir...
eltisi kadın doğumcu olan sen miydin canım. Neden ısrarla sezeryan diyorlar sana . Bir bildikleri mi varNeden sezeryan diyolarki canım yaa?
Canm bende sürekli dondurma ve soğuk su içiyorum ama bana annem sürekli soğuk su bile içme diyo zararı olur diye.ama napayım içim yanıyor resmenSıcak çorba içmek yada dondurma yemek soğuk bebeğe zararlı mi dır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?