2015 Temmuz Anneleri

amin canım. Bu kadar zamandır bekliyoruz bebeklerimizi . Artık sağlıklı blr şekilde doğmaları için sabırsızlanıyoruz.se bebeklerini llk aylarda mı kaybettin cnm

Canım onlar öyle oldu diye bu bebekte de aynısı olacak diye birşey yok sen içini ferah tut allah sana evladını bağışlayan inşallah güzel haberlerini alicaz sen kendini üzme strese girme yeter Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah birdaha aynı acıları göstermesin amin

Âmin CNm
Göstermesin

Oy oy bebisim kaburgama takti kafayı canım acio artiiiiiik...
Yawrucaklar sığmıyor artik hakkılar ama bizimkide can yani
Rabbim hepimize bebislerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsinnn.amiiiiin.

Yok cnm endişelenme bnmkide çok hıçkırıyor günde 3-4 kere hıçkırdığı oluyor bazen korkma cnm bişey yoktur normalmiş hıçkırık

Kızlar face grubunda biri Bebeğini kaybetmiş. Yazmıyım dedim ama şok oldum başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen elim Ayağım titredi. Bakarmısınız nasıl olmuş şoktayım ya

Allah sabır versin. Üzüldüm ama bbelirtisiyi öğrendiğimizde iyi oldu Allah korusun

Esime kalsa ne gerek varmis lazere gidecek kadar tuylu degilmisim. Bacagimda koltuk altimda cok yok ama bikini bolgemde var iste. Tabii o hic cosmus halini gormedigi icin yok saniyo:))

Benimki de yok kamera koyarlarmış. Ne işim varmış. Ben hallediyormuşum zaten. hallediyoruzda kolay olmuyor yani

Hiç öyle şeyler düşünme canım. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Rabbim yardım edecek inşallah

Teşekkürler Şeymacim. Amin inşalla cumlemizin Allah yar ve yardımcısı olsun. Seninde doğum yaklaştı maşallah. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Oh maşallah çok pozitif geldin inş herkes böyle güzel Neşeli pozitif gelsin doğursun güle oynaya. Bebişinede maşallah nazar değmesin.

Amin cnm. Hepimiz insallah sag salim aliriz. Cok sagol :)
Amin cnm. Insallah. Daflon varis ilaci. Gebelikte kullanilabiliyo ki verdi doktorum. Yaz gunu o kalin varis coraplari giyilmez. Sende doktoruna bi danis bence
Masallh canim size ne kadar guzel mutlusunuz Allah cumlemizi afiyetten ayirmasin kuzucuklarimizida tabi birsey sorucam o hap ne ise yariyomus canim bndede gebelik varisi varda varis corabi giymek berbat biseyde

Canım bugün kendi dr.uma gitti. Nst de çok az bir Sancı çıktı ama düzenli değildi. Yinede Ciğer geliştirici vurdular, Progestan içmeye başladım, bir de adalat crono diye bir hap var altı saatte bir onu alıyorum.. Bir Sürü ilacım oldu vitaminle demirle beraber ama napalım dr a güvenmek zorundayım. Erken doğum olacağını düşünmüyorum dedi yoksa yatırırdım seni dedi. Bu da bana teselli oldu artık alttan da muayene oldum yine açılmam yok çok şükür.sana da geçmiş olsun canım bir gün sonra ne olacağımız belli olmuyor, sezaryen falan farketmez bebeklerimiz sağ salim zamanında gelsin de. Benim de bebek önde üç hafta, eğer kilolu olursa mecbur bende sezaryen olcam ama hiç önemli deil artık yeterki biraz daha sabretsin oğlum. Sen de takma kafana tek derdimiz o olsun boşver canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…