2015 Temmuz Anneleri

benim de 24. Haftadan itibaren erken doğum riskim vardı.rahimde incelme ve kanama oldu. Aynı ilaçları ben de kullandım. Gecen hafta bırakırdı dr. Artık bundan sonra doğsa da sorun değil dedi :) senin de 35. Haftaya az kalmış. Içini ferah tut

Kabus gormkten biktim.dundende etkilndim sanirim bebegimi kaybediyodum Allah korusun.hala kndime gelemedim

Günaydın güzel anneler mesajları okudum hepimizde biraz korku var bebegin sağlığıyla ilgili kendimizi boyle şeylerle uzmeyelim güzel düşünelim herşey düşündüğümüzde sahada güzel gerçekleşen insaallah

Canım 32 haftada sancı cıktığı için bağlamıştı canım cok kasılmam var bu gece 4 de uyandık 6ya kadar ayaktaydım ne ycuma gunu kontrolum var canım bakalım ne dıycek

Anladım canım teşekkür ederim. Aramızda 2 gün var sanırım senle. Bende cuma günleri yeni haftaya giriyorum. Ama haftaya değil bu hafta 37+ olcaz. Genel halin nasıl?
benim zor geçiyo otursam rahatsızım yatsam rahatsızım.

Yok Canm ben deilim cicisko yazmıştı bende merak ettim niye sezeryan diyolarki diye..
Canım eltim değil yengem, ağbimin eşi. Kadındoğumcu değil çocuk doktoru :) ağbimde çocuk cerrahı. dediğim gibi komplikasyon oranı sezeryana göre yüksek diye. En iyisi sezeryan demiyorlar tabi ama benim açımdan riske atmak istemiyorlar.

Gunaydinn gece 01:30 da bi uyandim midem agzimdan çıkacak gibiydi. Galiba kızım mideme baskı yapiyordu. Kalktim dolastim biraz kızım hareket etti sonra gecti. Ilk defa öyle bi sey yasadim

aynen 2 saatlik uykuya ayaktayim ha la uyumadim bu nedir anlamadım gitti
Bende 3 saat uyudum onceki gece. Ama gün boyu hic uykum gelmedi. Bu gece iyi uyumusum arada kızımın yaramazligini saymazsak :)

Aa evet ben neden haftaya diye dusunmusum ki. Yarin 37+1 olacagim. Yani haftaya muayeneye gitigimde 38+1 oluyorum. Benim doktorum baska bir arkadaşıma demişti doğuma 2 hafta ya da 10 gün kala çatı muayenesi yapicam. Muayene edip nst sonucuna göre karar veriyor demek ki. Haftaya bana çatı muayenesi yapabilirde yapmayabilirde.

Genel halimde her gün değişiyor. Mesela dün gün boyu sirtim agriyordu. Oturunca genelde bi sıkıntım yok ama uzandigimda sola yatmaktan kalcam ağrıyor artik

Kızlar canım her sabah bu saatlerde acayip tatlı çekiyo. Bildiğiniz düşük kalorili bir tatlı var mı? Yapayım.

Acaba bebek iri diye mi bilmiyorum ama ne otursam rahatım ne yatsam. Bu ara hiç keyfim yok. Ders çalışmam gerekiyo, cuma sınavım var ama uzun süre oturamıyorum. Öfff çok şikayet ettim ama napıyım bu halim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…