- 1 Ocak 2015
- 289
- 222
- 73
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.741
benim de 24. Haftadan itibaren erken doğum riskim vardı.rahimde incelme ve kanama oldu. Aynı ilaçları ben de kullandım. Gecen hafta bırakırdı dr. Artık bundan sonra doğsa da sorun değil dedi :) senin de 35. Haftaya az kalmış. Içini ferah tutCanım bugün kendi dr.uma gitti. Nst de çok az bir Sancı çıktı ama düzenli değildi. Yinede Ciğer geliştirici vurdular, Progestan içmeye başladım, bir de adalat crono diye bir hap var altı saatte bir onu alıyorum.. Bir Sürü ilacım oldu vitaminle demirle beraberama napalım dr a güvenmek zorundayım. Erken doğum olacağını düşünmüyorum dedi yoksa yatırırdım seni dedi. Bu da bana teselli oldu artık alttan da muayene oldum yine açılmam yok çok şükür.sana da geçmiş olsun canım bir gün sonra ne olacağımız belli olmuyor, sezaryen falan farketmez bebeklerimiz sağ salim zamanında gelsin de. Benim de bebek önde üç hafta, eğer kilolu olursa mecbur bende sezaryen olcam ama hiç önemli deil artık yeterki biraz daha sabretsin oğlum. Sen de takma kafana tek derdimiz o olsun boşver canım.
İnşş canım hepimiz topluma yararlı evlatlar yetiştirelim bu zorluklar hiç kalır büyüyünce asıl mesele ama Allah yardım eder inşBe güzel CNm ua, Gül gibi de büyütüyorsun, beraber büyür giderler ,
Yok Canm ben deilimeltisi kadın doğumcu olan sen miydin canım. Neden ısrarla sezeryan diyorlar sana . Bir bildikleri mi var
Aa biraz uyumuşum artık sabaha kadar nöbeti geri alabilirimBen de varim uyumayanlar arasinda
Canım 32 haftada sancı cıktığı için bağlamıştı canım cok kasılmam var bu gece 4 de uyandık 6ya kadar ayaktaydım ne ycuma gunu kontrolum var canım bakalım ne dıycekgünaydın canım..
günaydın bebekelr büyüdü şimdiden uyutmuyor
günaydın zaten hep tatıl olunca insanın erken kalkası oluyr nedense :))
gözün aydın canım ee artık doğuma hazırlık yapıyor ondan hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah
günaydın canım kasılmaların oluyor bu hafta doktora gittiginde nst ye baglanıcakmısın?
amin inşallah canım bebeğinle hayırlsııyla sağ salım evinize gidin inşallah canım allah yardımcınız olsun
hayırlı günler canım allah yardımcın olsun inşallah yarın güzel haberler verirsin bizlere inşallah mustafa allahın mucizesiyle sana sımsıkı tutunur senın elini hiç bırakmaz rabbim sana bu acıyı bırdaha yasatmaz ısallah canım inşallah sağlık haberlerini alırız mustafanın..
aynen canım bendeGünaydn kızlar yine uykusuz bir gece geçirdim
Anladım canım teşekkür ederim. Aramızda 2 gün var sanırım senle. Bende cuma günleri yeni haftaya giriyorum. Ama haftaya değil bu hafta 37+ olcaz. Genel halin nasıl?Ne bileyim bende takip ediyorum ama hic öyle düşünmemiştim canim.
Sezeryanda çatı muayenesi yapılmıyor arkadasimin bebegi makat gelisliydi sezeryan olacak dedigi icin cati muayenesi olmadi ona canım.
Benimde haftaya carsamba muayenem var 37+1 oluyorum o gün muhtemelen bana çatı muayenesi yapilacak
Normal doğumun komplikasyonu çok diye. Tabi sezeryan tavsiye ediyorlar gibi genellemeyim. Benim sezeryan olmamı istiyorlar.Neden sezeryan diyolarki canım yaa?
Canım eltim değil yengem, ağbimin eşi. Kadındoğumcu değil çocuk doktoru :) ağbimde çocuk cerrahı. dediğim gibi komplikasyon oranı sezeryana göre yüksek diye. En iyisi sezeryan demiyorlar tabi ama benim açımdan riske atmak istemiyorlar.Yok Canm ben deilimcicisko yazmıştı bende merak ettim niye sezeryan diyolarki diye..
Günaydın canım ben zaten gece 10 kere kalktığım için hep uykusuz kalıyorum. Artık günler çabucak geçsin istiyorum.Günaydn kızlar yine uykusuz bir gece geçirdim
Bende 3 saat uyudum onceki gece. Ama gün boyu hic uykum gelmedi. Bu gece iyi uyumusum arada kızımın yaramazligini saymazsak :)aynen 2 saatlik uykuya ayaktayim ha la uyumadim bu nedir anlamadım gitti
Anladım canım teşekkür ederim. Aramızda 2 gün var sanırım senle. Bende cuma günleri yeni haftaya giriyorum. Ama haftaya değil bu hafta 37+ olcaz. Genel halin nasıl?
benim zor geçiyo otursam rahatsızım yatsam rahatsızım.
Acaba bebek iri diye mi bilmiyorum ama ne otursam rahatım ne yatsam. Bu ara hiç keyfim yok. Ders çalışmam gerekiyo, cuma sınavım var ama uzun süre oturamıyorum. Öfff çok şikayet ettim ama napıyım bu halim.Gunaydinn gece 01:30 da bi uyandim midem agzimdan çıkacak gibiydi. Galiba kızım mideme baskı yapiyordu. Kalktim dolastim biraz kızım hareket etti sonra gecti. Ilk defa öyle bi sey yasadim
Bende 3 saat uyudum onceki gece. Ama gün boyu hic uykum gelmedi. Bu gece iyi uyumusum arada kızımın yaramazligini saymazsak :)
Aa evet ben neden haftaya diye dusunmusum ki. Yarin 37+1 olacagim. Yani haftaya muayeneye gitigimde 38+1 oluyorum. Benim doktorum baska bir arkadaşıma demişti doğuma 2 hafta ya da 10 gün kala çatı muayenesi yapicam. Muayene edip nst sonucuna göre karar veriyor demek ki. Haftaya bana çatı muayenesi yapabilirde yapmayabilirde.
Genel halimde her gün değişiyor. Mesela dün gün boyu sirtim agriyordu. Oturunca genelde bi sıkıntım yok ama uzandigimda sola yatmaktan kalcam ağrıyor artik
cumartesi sorcam cnm ,, kızımda doğuma 15 gün kala başlamıştım kullanmaya şükür sıkıntı yaşamadım , hatta göğüs kremi yanında ,, süt yapıcı içeçeklerede başlamıştım , humana still tea , milupa rezene çayı falan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?