2015 Temmuz Anneleri

günaydın canım..adalat crono 30 mg ilacını ben de kullanmaya başladım...bebişe bir zararı olur mu diye baya araştırdım..kalp ve tansiyon ilacı olarak da kullanılıyor...doktor bir zararı olsa zaten vermez..biz yine şanslıyız o ilacı 12 - 13 haftadan bu yana kullananlar var..senin de için rahat olsun...

Kızlar canım her sabah bu saatlerde acayip tatlı çekiyo. Bildiğiniz düşük kalorili bir tatlı var mı? Yapayım.

Ben canım tatlı istediğinde hurma yiyorum artık
Kalorisi düşükmü bilmiyorum ama magnolia yapabilirsin bene bisküvili vitaminli olur hem :)

Kızlar canım her sabah bu saatlerde acayip tatlı çekiyo. Bildiğiniz düşük kalorili bir tatlı var mı? Yapayım.
Canım gunaydın benımde oyle normalde cıkolata tatlıya düşkün biri değildim ama canım her istediğinde yiyorum valla sabah aksam çikolata artık evde ne varsa

Canım gunaydın benımde oyle normalde cıkolata tatlıya düşkün biri değildim ama canım her istediğinde yiyorum valla sabah aksam çikolata artık evde ne varsa
Biz almıyoruz eve ndan yokda öyle şeyler. 2 haftadır falan böyleyim. Galiba bebeişko istiyo artık. Markete mi gitsem?

hemoroid var diye mi sezaryen diyo canım ? benimde var da ondan merak ettim

ben gittim canım evlenmeden 2 yıl önce. ama az da olsa yine çıkıyor. hele bikini bölgesiii.
o halde gidilmez yani az da olsa mecbur alcam.
ama bacaklarımda yok denecek kadar az çok şükür. 2 ayda beklesem tane tane belli yerlerde çıkıyor.
tamamen bitmedi anlıycağın. 3 4 ayda bi yine rütuşa gidip lazer yaptırmak lazım.

Ben canım tatlı istediğinde hurma yiyorum artık
Kalorisi düşükmü bilmiyorum ama magnolia yapabilirsin bene bisküvili vitaminli olur hem :)
Hurma için doğumu hızlandırıyo falan diyolardı. Çok yeme istersen. Bir de hurmanın kalorisi yüksek ama çok besleyici.

Biz almıyoruz eve ndan yokda öyle şeyler. 2 haftadır falan böyleyim. Galiba bebeişko istiyo artık. Markete mi gitsem?
canım valla ben dayanamıyorum ya yiyorum aslında zararlı ama napıyım markete git bi sütalaç yap hazır bence en saglıklısı süylü tatlılar

aynen bende lazere gittim ama bende de çıkmıyo hiç çok az tek tük ama bende boynumun altında sanırımın hamılelıkten tüyler cıktı onlarda dogumdan sonra gıtmezse lazere devam

bende aynısını söyledim benim ki büyük küçücük göbüşü var ama çok tatlı hiç kilo almamış
Benimkini gorseniz bi de basket topunu koymussun sanki.. bu arada cok zayiftim ben 54 le hamile kaldim su an 72 yim ama gorunuste kimse anlamiyo 6 kilo fln almisindir diyolar icime isledi demek ki kilo :))

Benimkini gorseniz bi de basket topunu koymussun sanki.. bu arada cok zayiftim ben 54 le hamile kaldim su an 72 yim ama gorunuste kimse anlamiyo 6 kilo fln almisindir diyolar icime isledi demek ki kilo :))
bende 77 falan oldum ama napıyım ya verırız

hemoroid var diye mi sezaryen diyo canım ? benimde var da ondan merak ettim

Yok canım ondan değil, kendisi jinekolog ve normal doğum asla yapamam diyor:) o da hocasına sormuş uzmanlığını yaparken. Hocası da kesinin sinire denk gelmesi var deformasyonu var şusu var bısı var niye risk alasın, 4 taneden fazla çocuk yapacaksan normal doğum kesinlikle tavsiye edilir ama 2-3 tane için o sancılar o beklemeler ce o risk çekilmez gibi bi şey demiş.
Hemoroid de varsa ıkınmaman gerek dedi bir de, o da etkili yani.
Bakalım özeldeki doktorum hemoroidi geçerli bahane olarak görecek mi, bir arkadaşım baya dil döktü adam illa normal yapayım dedi ama neticede sezaryen oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…