- 1 Nisan 2014
- 215
- 207
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.761
Canım bugün kendi dr.uma gitti. Nst de çok az bir Sancı çıktı ama düzenli değildi. Yinede Ciğer geliştirici vurdular, Progestan içmeye başladım, bir de adalat crono diye bir hap var altı saatte bir onu alıyorum.. Bir Sürü ilacım oldu vitaminle demirle beraberama napalım dr a güvenmek zorundayım. Erken doğum olacağını düşünmüyorum dedi yoksa yatırırdım seni dedi. Bu da bana teselli oldu artık alttan da muayene oldum yine açılmam yok çok şükür.sana da geçmiş olsun canım bir gün sonra ne olacağımız belli olmuyor, sezaryen falan farketmez bebeklerimiz sağ salim zamanında gelsin de. Benim de bebek önde üç hafta, eğer kilolu olursa mecbur bende sezaryen olcam ama hiç önemli deil artık yeterki biraz daha sabretsin oğlum. Sen de takma kafana tek derdimiz o olsun boşver canım.
Kızlar canım her sabah bu saatlerde acayip tatlı çekiyo. Bildiğiniz düşük kalorili bir tatlı var mı? Yapayım.
aynen canım dünden beri böyle benimdeKizlar ya bnm kiz bugun dogru duzgun hareket etmiyor.bu hftalrda boyle oln varmi.cok hareket etse korkuyorum etmese korkuyorum .
Canım gunaydın benımde oyle normalde cıkolata tatlıya düşkün biri değildim ama canım her istediğinde yiyorum valla sabah aksam çikolata artık evde ne varsaKızlar canım her sabah bu saatlerde acayip tatlı çekiyo. Bildiğiniz düşük kalorili bir tatlı var mı? Yapayım.
Tamam canım bi tarifine bakayım internettenBen canım tatlı istediğinde hurma yiyorum artık
Kalorisi düşükmü bilmiyorum ama magnolia yapabilirsin bene bisküvili vitaminli olur hem :)
Biz almıyoruz eve ndan yokda öyle şeyler. 2 haftadır falan böyleyim. Galiba bebeişko istiyo artık.Canım gunaydın benımde oyle normalde cıkolata tatlıya düşkün biri değildim ama canım her istediğinde yiyorum valla sabah aksam çikolata artık evde ne varsa
Bu ara sakin.takilmayi yegliyolar sanirim :)aynen canım dünden beri böyle benimde
Ben de takip ediyorum hem blogunu hem instagramdan. Beni motive ediyo ama yine de normal doguma cesaretim yok. Bi de hemoroid sorunum var. Yanisira ust komsum ilcedeki kontrolumu yapan doktorum, o da ben olsam ben de sezaryen dogururum diyince iyice tirstim. dogumu giresun merkezde yapicam. Bakalim o doktoru ikna edebilecek miyim :)
bende hiç jilet kullanmadım. geçen aynı şeyi düşünüyorum. aniden sancım gelse jiletle normalde yapmayı bilmem heyecan,korku,sancı,göbek hayatta yapamam. annemlere filan yaptıramam. zaten annem benden panik. eşime desem ne gereği var git işte der panikler zaten. burada personeller var yapıyor eğer yapmamış olursan ama her gün yüzlerine baktığım insalara yaptıramam ben niye epilasyona gitmedim daha önce diye ümitsizliğe kapıldım
Hurma için doğumu hızlandırıyo falan diyolardı. Çok yeme istersen. Bir de hurmanın kalorisi yüksek ama çok besleyici.Ben canım tatlı istediğinde hurma yiyorum artık
Kalorisi düşükmü bilmiyorum ama magnolia yapabilirsin bene bisküvili vitaminli olur hem :)
canım valla ben dayanamıyorum ya yiyorum aslında zararlı ama napıyım markete git bi sütalaç yap hazır bence en saglıklısı süylü tatlılarBiz almıyoruz eve ndan yokda öyle şeyler. 2 haftadır falan böyleyim. Galiba bebeişko istiyo artık.Markete mi gitsem?
aynen bende lazere gittim ama bende de çıkmıyo hiç çok az tek tük ama bende boynumun altında sanırımın hamılelıkten tüyler cıktıhemoroid var diye mi sezaryen diyo canım ? benimde var da ondan merak ettim
ben gittim canım evlenmeden 2 yıl önce. ama az da olsa yine çıkıyor. hele bikini bölgesiii.
o halde gidilmez yani az da olsa mecbur alcam.
ama bacaklarımda yok denecek kadar az çok şükür. 2 ayda beklesem tane tane belli yerlerde çıkıyor.
tamamen bitmedi anlıycağın. 3 4 ayda bi yine rütuşa gidip lazer yaptırmak lazım.
canım masallah ya ne kadar zayıfsın bıde ben koyuyım gobusumude ekran almazGünaydın kızlar doktora gidiyorum oğlumu görmeye 1ay olmuştu nerdeyse bakalım napıyomuşş
Buda artık benden once yuruyen gönüşüm
bende aynısını söyledim benim ki büyük küçücük göbüşü var ama çok tatlı hiç kilo almamışAa ne kadar küçük göbüş. Ben senden 1 hafta ilerdeyim. İki katı.
Benimkini gorseniz bi de basket topunu koymussun sanki.. bu arada cok zayiftim ben 54 le hamile kaldim su an 72 yim ama gorunuste kimse anlamiyo 6 kilo fln almisindir diyolar icime isledi demek ki kilo :))bende aynısını söyledim benim ki büyük küçücük göbüşü var ama çok tatlı hiç kilo almamış
bende 77 falan oldum ama napıyım ya verırızBenimkini gorseniz bi de basket topunu koymussun sanki.. bu arada cok zayiftim ben 54 le hamile kaldim su an 72 yim ama gorunuste kimse anlamiyo 6 kilo fln almisindir diyolar icime isledi demek ki kilo :))
Bence de :))bende 77 falan oldum ama napıyım ya verırız
hemoroid var diye mi sezaryen diyo canım ? benimde var da ondan merak ettim
Aa süper fikir. Sağol canımcanım valla ben dayanamıyorum ya yiyorum aslında zararlı ama napıyım markete git bi sütalaç yap hazır bence en saglıklısı süylü tatlılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?