- 30 Ocak 2009
- 1.172
- 439
- 323
- 45
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.781
Hayırlı haberlerle dön inşallaj canım.Günaydın kızlar doktora gidiyorum oğlumu görmeye 1ay olmuştu nerdeyse bakalım napıyomuşş
Buda artık benden once yuruyen gönüşüm
Kızlar canım her sabah bu saatlerde acayip tatlı çekiyo. Bildiğiniz düşük kalorili bir tatlı var mı? Yapayım.
hemoroid var diye mi sezaryen diyo canım ? benimde var da ondan merak ettim
ben gittim canım evlenmeden 2 yıl önce. ama az da olsa yine çıkıyor. hele bikini bölgesiii.
o halde gidilmez yani az da olsa mecbur alcam.
ama bacaklarımda yok denecek kadar az çok şükür. 2 ayda beklesem tane tane belli yerlerde çıkıyor.
tamamen bitmedi anlıycağın. 3 4 ayda bi yine rütuşa gidip lazer yaptırmak lazım.
Günaydın kızlar doktora gidiyorum oğlumu görmeye 1ay olmuştu nerdeyse bakalım napıyomuşş
Buda artık benden once yuruyen gönüşüm
benim de 24. Haftadan itibaren erken doğum riskim vardı.rahimde incelme ve kanama oldu. Aynı ilaçları ben de kullandım. Gecen hafta bırakırdı dr. Artık bundan sonra doğsa da sorun değil dedi :) senin de 35. Haftaya az kalmış. Içini ferah tut
günaydın canım..adalat crono 30 mg ilacını ben de kullanmaya başladım...bebişe bir zararı olur mu diye baya araştırdım..kalp ve tansiyon ilacı olarak da kullanılıyor...doktor bir zararı olsa zaten vermez..biz yine şanslıyız o ilacı 12 - 13 haftadan bu yana kullananlar var..senin de için rahat olsun...
canım benımde oyle oldu bende grıbım ama ıse gelıyorum ıslerımı bıtırıp cıkıyorum ızınler rapordan dusuyo benım bıldıgım ben ızın alsam bıle ıs yerım rapor ıstemıyo gunumu ve paramı kesmıyo sende konus sonucta hamılesın yanıPazar günü ve p.tesi gününü kusma ve ishalle geçirdikten sonra bugünde grip oldum. Her yerim dökülüyor ve ben işteyim. Şimdi gidip izin istiycem. Raporlar izinmizden düşüyor mu kızlar
Canım salın ihmal etme bende grip oldum ateş falan derken serum yedim kaç tane. Sonra vücudum düştü ve sancım başladı son günlerde, sen de sakın ihmal etme. Artık bebeklerimiz Büyüdü ve vücudumuzu düşürmemiz lazımmış bunu anladım. Geçmiş olsun sana da, benim dilim yandığı için uyarmak istedim canım.Pazar günü ve p.tesi gününü kusma ve ishalle geçirdikten sonra bugünde grip oldum. Her yerim dökülüyor ve ben işteyim. Şimdi gidip izin istiycem. Raporlar izinmizden düşüyor mu kızlar
Annem de hep öyle der canım, çok zorluk yokluk çektik dönem dönem ama ,en rahat zamanlarınız çocukluktu der, yıkar giydirir , gözümün önünde oturturdum, büyüyünce , dertleriniz sıkıntılarınız çoğaldı der hep, iş , okul, aş , eş, çocuklarınız hep bana da sıkıntı oldu derİnşş canım hepimiz topluma yararlı evlatlar yetiştirelim bu zorluklar hiç kalır büyüyünce asıl mesele ama Allah yardım eder inş
canım benımde oyle oldu bende grıbım ama ıse gelıyorum ıslerımı bıtırıp cıkıyorum ızınler rapordan dusuyo benım bıldıgım ben ızın alsam bıle ıs yerım rapor ıstemıyo gunumu ve paramı kesmıyo sende konus sonucta hamılesın yanı
Canım salın ihmal etme bende grip oldum ateş falan derken serum yedim kaç tane. Sonra vücudum düştü ve sancım başladı son günlerde, sen de sakın ihmal etme. Artık bebeklerimiz Büyüdü ve vücudumuzu düşürmemiz lazımmış bunu anladım. Geçmiş olsun sana da, benim dilim yandığı için uyarmak istedim canım.
Annem de hep öyle der canım, çok zorluk yokluk çektik dönem dönem ama ,en rahat zamanlarınız çocukluktu der, yıkar giydirir , gözümün önünde oturturdum, büyüyünce , dertleriniz sıkıntılarınız çoğaldı der hep, iş , okul, aş , eş, çocuklarınız hep bana da sıkıntı oldu der
Aynen yanı erken cık ben ıhlamur içtim biraz daha iyiyim öksürük fena ya12de çıkıcam canım. Rapor almayı düşünmüyorum bende. Millet okula bankaya izin alıyor. Bu kadar idare etsİnler
Haklısın canım. Zaten gastroenterit vücudumu düşürdü grip oldum. Vücut yoruluyor. Dün bi serum taktılar sıvı desteği için. Bugünde yarım gün çalışcam evde yatarım. Kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum
12de çıkıcam canım. Rapor almayı düşünmüyorum bende. Millet okula bankaya izin alıyor. Bu kadar idare etsİnler
Haklısın canım. Zaten gastroenterit vücudumu düşürdü grip oldum. Vücut yoruluyor. Dün bi serum taktılar sıvı desteği için. Bugünde yarım gün çalışcam evde yatarım. Kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum
Canım çok güzel ama ben bebek bakım eğitimine gitsem o hafta olarak eğitimde doğurabilirArkadaşlar Ankarada TOBB ETÜ hastanesinde her ay düzenlenen doğuma hazırlık veya emzirme vs. eğitimleri var ücretsizmiş birde zamanı uyanlar gidebilir eşiyle annesiyle kimle isterse arayıp randevu alıyorsunuz bence süper bi uygulama bu ayki program bana uymuyor ama önümüzdeki ay doğurmamıs olursam giderim artık paylaşayım dedim
http://www.tobbetuhastanesi.com.tr/tr/sayfalar/dogum-egitimleri
O bende de var canım doktor nomal olduğunu söyledi. Doğuma hazırlıkmış. Fakat yürüdüğünde ve uzandığında ağrı şekli değişiyor, azalıyor veya kayboluyor mu diye sormuştu evet demiştim.Günaydın kızlar.sabahları 4 gündür falan adet ağrısı gibi agrı geliyor sonra gidiyor.aynı sorunu yaşayan var mı?
acaba. Gerçek sancı böyle bir agrıylamı geliyormuş cnm?O bende de var canım doktor nomal olduğunu söyledi. Doğuma hazırlıkmış. Fakat yürüdüğünde ve uzandığında ağrı şekli değişiyor, azalıyor veya kayboluyor mu diye sormuştu evet demiştim.
gnydn cnm gözün aydın :) senınle ben taşınırken doğrcz sanırm :)Günaydın kızlarrrr
Mutlu sabahlar evi bugün satıyorum inşallah dualarınız sayesinde
Henüz taşınacağım ev kesinleşmemiş olsa da sanırım görünürde bir ev buldum gibi. Fakat en iyi ihtimalle 2 hafta sonra taşınacağım. Tabi o zamana kadar doğurmazsam iyi
Hayirli sabahlar canim benimde o tur agrilarim oluyo ama cok normal olmasi :)Günaydın kızlar.sabahları 4 gündür falan adet ağrısı gibi agrı geliyor sonra gidiyor.aynı sorunu
yasayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?