2015 Temmuz Anneleri

Kızlar canım her sabah bu saatlerde acayip tatlı çekiyo. Bildiğiniz düşük kalorili bir tatlı var mı? Yapayım.

Canım sütlü bi tatlı yap. İçine şeker yerine bal koy. Vitamin almış olursun

Benim bacaklarımda hiç tüy çıkmadı genetik olarak. genital için istemiştim ama zaten çıkma ihtimali varsa kendimi kahretmiyim. Doğumdan sonra giderim

Günaydın kızlar doktora gidiyorum oğlumu görmeye 1ay olmuştu nerdeyse bakalım napıyomuşş
Buda artık benden once yuruyen gönüşüm

Buluşun bakalım oğluşla. Bu arada göbek sana önden gidiyor gibi geliyor. Hiçte öyle bi durum yok maşallah

Pazar günü ve p.tesi gününü kusma ve ishalle geçirdikten sonra bugünde grip oldum. Her yerim dökülüyor ve ben işteyim. Şimdi gidip izin istiycem. Raporlar izinmizden düşüyor mu kızlar

Sağolun kızlar, adalat bende biraz baş ağrısı yapıyor ama artık katlanacağız. Dediğiniz gibi en azından 34 de kullanmaya başladım bu da bir şans iyi Açıdan bakmak lazım. Bebeğe zarar-ı olurmu diye ben de çok sordm dr. Lara ve eczacıya ama olmaz dediler. İnşallah bunları da atlatıp bebeklerimizi kucağımıza almamıza az kaldı.

Pazar günü ve p.tesi gününü kusma ve ishalle geçirdikten sonra bugünde grip oldum. Her yerim dökülüyor ve ben işteyim. Şimdi gidip izin istiycem. Raporlar izinmizden düşüyor mu kızlar
canım benımde oyle oldu bende grıbım ama ıse gelıyorum ıslerımı bıtırıp cıkıyorum ızınler rapordan dusuyo benım bıldıgım ben ızın alsam bıle ıs yerım rapor ıstemıyo gunumu ve paramı kesmıyo sende konus sonucta hamılesın yanı

Canım salın ihmal etme bende grip oldum ateş falan derken serum yedim kaç tane. Sonra vücudum düştü ve sancım başladı son günlerde, sen de sakın ihmal etme. Artık bebeklerimiz Büyüdü ve vücudumuzu düşürmemiz lazımmış bunu anladım. Geçmiş olsun sana da, benim dilim yandığı için uyarmak istedim canım.

Arkadaşlar Ankarada TOBB ETÜ hastanesinde her ay düzenlenen doğuma hazırlık veya emzirme vs. eğitimleri var ücretsizmiş birde zamanı uyanlar gidebilir eşiyle annesiyle kimle isterse arayıp randevu alıyorsunuz bence süper bi uygulama bu ayki program bana uymuyor ama önümüzdeki ay doğurmamıs olursam giderim artık paylaşayım dedim
http://www.tobbetuhastanesi.com.tr/tr/sayfalar/dogum-egitimleri

İnşş canım hepimiz topluma yararlı evlatlar yetiştirelim bu zorluklar hiç kalır büyüyünce asıl mesele ama Allah yardım eder inş
Annem de hep öyle der canım, çok zorluk yokluk çektik dönem dönem ama ,en rahat zamanlarınız çocukluktu der, yıkar giydirir , gözümün önünde oturturdum, büyüyünce , dertleriniz sıkıntılarınız çoğaldı der hep, iş , okul, aş , eş, çocuklarınız hep bana da sıkıntı oldu der

12de çıkıcam canım. Rapor almayı düşünmüyorum bende. Millet okula bankaya izin alıyor. Bu kadar idare etsİnler

Haklısın canım. Zaten gastroenterit vücudumu düşürdü grip oldum. Vücut yoruluyor. Dün bi serum taktılar sıvı desteği için. Bugünde yarım gün çalışcam evde yatarım. Kendimi dayak yemiş gibi hissediyorum

Annemde hep öyle der. Haklılarda küçükken ağlıyor uykusuz kalıyorsun belki ama hep beden yorgunluğu. Şimdi biz 3 kardeşiz annemin kafası sanki 3e bölünmüş. Ne yedik hastamıyız kocamız üzüyor mu maddi açıdan rahat mıyız her şey kafasını kurcalıyor.

Aynen yanı erken cık ben ıhlamur içtim biraz daha iyiyim öksürük fena ya

Geçmiş olsun, evet dinlenmek iyi gelir

Canım çok güzel ama ben bebek bakım eğitimine gitsem o hafta olarak eğitimde doğurabilir keşke 1 ay önce olsaymış. Şans.

Günaydın kızlar.sabahları 4 gündür falan adet ağrısı gibi agrı geliyor sonra gidiyor.aynı sorunu yaşayan var mı?
O bende de var canım doktor nomal olduğunu söyledi. Doğuma hazırlıkmış. Fakat yürüdüğünde ve uzandığında ağrı şekli değişiyor, azalıyor veya kayboluyor mu diye sormuştu evet demiştim.

Günaydın kızlarrrr
Mutlu sabahlar evi bugün satıyorum inşallah dualarınız sayesinde
Henüz taşınacağım ev kesinleşmemiş olsa da sanırım görünürde bir ev buldum gibi. Fakat en iyi ihtimalle 2 hafta sonra taşınacağım. Tabi o zamana kadar doğurmazsam iyi

gnydn cnm gözün aydın :) senınle ben taşınırken doğrcz sanırm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…