- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.801
Detayını bilmiyorum diğer kızlara sorsan daha iyi ama son haftalarda yalancı doğum sancılarının başlaması gerekiyormuş.acaba. Gerçek sancı böyle bir agrıylamı geliyormuş cnm?
Canım ben de 4 tane kullandım adalat. Hastanede yatarken, bende bi yan etki yapmadı ve bebeğe de hiçbir zararı olmadığına ikna olmuştum. Benim ilçede gittiğim aynı zamanda komşum olan doktorum çok hassas işi konusunda da pimpirikli diyebilirim. Bana tek tek her şeyi açıklamıştı, adalatı niye verdi, iğneyi niye yaptı, serumda ne var ne işe yarar.Sağolun kızlar, adalat bende biraz baş ağrısı yapıyor ama artık katlanacağız. Dediğiniz gibi en azından 34 de kullanmaya başladım bu da bir şans iyi Açıdan bakmak lazım. Bebeğe zarar-ı olurmu diye ben de çok sordm dr. Lara ve eczacıya ama olmaz dediler. İnşallah bunları da atlatıp bebeklerimizi kucağımıza almamıza az kaldı.
Evet canim duzenli aralikla adet sancisi gibi belden kasiga giriyor zamani hic sasmiyor 1dk kadar dusuyor zaten miktari artiyo daha sonradanacaba. Gerçek sancı böyle bir agrıylamı geliyormuş cnm?
Valla öyle görünüyor. Fakat annem ameliyatıda tam o tarihlere denk geliyor. Kayınvalide de şehirdışında yani iş başa düştü. İyi bir firmayla anlaşıp eşim, ben, abim toparlanmayı yapacağız. Zaten kayınvalideler taşındığımı görünce bir kıyamet koparacaklardır. Fakat ev bizim keyif bizim eşim sustururum sen düşünme ömeri görünce anca bir iki laf söylerler diyor. Bakalım kısmetgnydn cnm gözün aydın :) senınle ben taşınırken doğrcz sanırm :)
Masallah size kizlar hala temizligimi bitiremedim gozumde oyle buyuyo ki siz ev tasicaksiniz Allah guc kuvvet versingnydn cnm gözün aydın :) senınle ben taşınırken doğrcz sanırm :)
Bana arada bir oluyor hergun degil de! Bu sabah 5 bucukta kalktim adet agrisiyla biraz dolandim gecti cok huzursuz oluyor insan ne yapacaz hic bilmiyorumGünaydın kızlar.sabahları 4 gündür falan adet ağrısı gibi agrı geliyor sonra gidiyor.aynı sorunu yaşayan var mı?
Evet hastanede olmali yalniz sabahtanda yazmamis acaba sancilanip erken mi gittiSeymasevde hastanede mi acaba kizlar 11de kontrolu vardi dimi ?
Kızlar şuan nst de yim bilmiyom daha girmedim muayeneye ama geceden beri sancılanmadım bakalım ne diycek
canım aklına yer etmış artık sanırım aklından çıkarmaya çalış başka şeylerle mesgul et kendini. bün içinde neyle meşgul olursan rüyandada onu görürsün bende hep öyle oluyorKabus gormkten biktim.dundende etkilndim sanirim bebegimi kaybediyodum Allah korusun.hala kndime gelemedim
günaydın canım artık uykusuz geceler başladıGünaydn kızlar yine uykusuz bir gece geçirdim
ınsallah hayırlı haberlerle gelirsin canım artık bu haftalardan sonra kasılmalar sancılar olacak ara ara artık doğuma hazırlıklar başladı içerde :)Canım 32 haftada sancı cıktığı için bağlamıştı canım cok kasılmam var bu gece 4 de uyandık 6ya kadar ayaktaydım ne ycuma gunu kontrolum var canım bakalım ne dıycek
günaydın canım hayırlı güzel haberlerle gel inşallah.. çok tatlı duruyor göbüşün beaa :) maşallahGünaydın kızlar doktora gidiyorum oğlumu görmeye 1ay olmuştu nerdeyse bakalım napıyomuşş
Buda artık benden once yuruyen gönüşüm
güaydın bende sabah değilde gün içinde olabliyor sonra gidiyor yalancı sancılar başladı bizlere alıştırma yapıyor :)Günaydın kızlar.sabahları 4 gündür falan adet ağrısı gibi agrı geliyor sonra gidiyor.aynı sorunu yaşayan var mı?
selam canım iyiyim kaç ta çıkıcaksın canım işden eve gidince hemen yatslm kızlar nasılsınzben ayakta uyuyrm saat başı uyandm gece lovobaya işteym havada kapalı tam uyumalk
günaydın canım hadi gözün aydın allah yardımcınız olsun.. kızıma hamileyken taşınmıştık bir ay sonrada kızım doğdu:)Günaydın kızlarrrr
Mutlu sabahlar evi bugün satıyorum inşallah dualarınız sayesinde
Henüz taşınacağım ev kesinleşmemiş olsa da sanırım görünürde bir ev buldum gibi. Fakat en iyi ihtimalle 2 hafta sonra taşınacağım. Tabi o zamana kadar doğurmazsam iyi
hayırlı allahdan canım doktora girdikten sonra haber edersin inşallah hayırlı güzel haberlerini verirsin buradan bakalım paşa napıyor..Kızlar şuan nst de yim bilmiyom daha girmedim muayeneye ama geceden beri sancılanmadım bakalım ne diycek
Hayirli haberlerle gel canim insKızlar şuan nst de yim bilmiyom daha girmedim muayeneye ama geceden beri sancılanmadım bakalım ne diycek
çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce ayaklanırsın allah yardımcın olsun..Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Biz hastanedeyiz kızımla. İdrar yolları iiltihabı değilmişim. Dün sancıdan ölüyorum sandım. Hemen acil kendi doktoruma geldik. Bebeğin içinde olmadığı rahimde kan pıhtısı birikmiş, şişmiş şişmiş. İçinin boşaltılması için operasyon geçirdim dün. Şükür tekrar ameliyat yerim açılmadan küçük bir kesikle kanı boşaltmışlar. Kanamam şimdide devam ediyor. Enfeksiyon olmuş birde orada. Dün akşamdan beri serum yiyorum. Bu gecede hastanede kalacağız bakalım. İnş tekrarlamaz. Yok böyle bir sancı çünkü. Normal doğum yapmadım ama belki ona yakın sancı çektim dün.
Cook gecmis olsun canm Allah sifa versin bir daha yasatmasin aminn.Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Biz hastanedeyiz kızımla. İdrar yolları iiltihabı değilmişim. Dün sancıdan ölüyorum sandım. Hemen acil kendi doktoruma geldik. Bebeğin içinde olmadığı rahimde kan pıhtısı birikmiş, şişmiş şişmiş. İçinin boşaltılması için operasyon geçirdim dün. Şükür tekrar ameliyat yerim açılmadan küçük bir kesikle kanı boşaltmışlar. Kanamam şimdide devam ediyor. Enfeksiyon olmuş birde orada. Dün akşamdan beri serum yiyorum. Bu gecede hastanede kalacağız bakalım. İnş tekrarlamaz. Yok böyle bir sancı çünkü. Normal doğum yapmadım ama belki ona yakın sancı çektim dün.
valla oyle canım bakalım heycanla cumayı bekliyorumcanım aklına yer etmış artık sanırım aklından çıkarmaya çalış başka şeylerle mesgul et kendini. bün içinde neyle meşgul olursan rüyandada onu görürsün bende hep öyle oluyor
günaydın canım artık uykusuz geceler başladı
ınsallah hayırlı haberlerle gelirsin canım artık bu haftalardan sonra kasılmalar sancılar olacak ara ara artık doğuma hazırlıklar başladı içerde :)
günaydın canım hayırlı güzel haberlerle gel inşallah.. çok tatlı duruyor göbüşün beaa :) maşallah
güaydın bende sabah değilde gün içinde olabliyor sonra gidiyor yalancı sancılar başladı bizlere alıştırma yapıyor :)
selam canım iyiyim kaç ta çıkıcaksın canım işden eve gidince hemen yat
günaydın canım hadi gözün aydın allah yardımcınız olsun.. kızıma hamileyken taşınmıştık bir ay sonrada kızım doğdu:)
Gobusun cok tatli canim cikinca bize haber ver :)Günaydın kızlar doktora gidiyorum oğlumu görmeye 1ay olmuştu nerdeyse bakalım napıyomuşş
Buda artık benden once yuruyen gönüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?