- 16 Mayıs 2013
- 4.831
- 2.717
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #51.821
Geçmiş olsun canım en kısa sürede toparlarsın inşallahMerhaba hanımlar. Nasılsınız? Biz hastanedeyiz kızımla. İdrar yolları iiltihabı değilmişim. Dün sancıdan ölüyorum sandım. Hemen acil kendi doktoruma geldik. Bebeğin içinde olmadığı rahimde kan pıhtısı birikmiş, şişmiş şişmiş. İçinin boşaltılması için operasyon geçirdim dün. Şükür tekrar ameliyat yerim açılmadan küçük bir kesikle kanı boşaltmışlar. Kanamam şimdide devam ediyor. Enfeksiyon olmuş birde orada. Dün akşamdan beri serum yiyorum. Bu gecede hastanede kalacağız bakalım. İnş tekrarlamaz. Yok böyle bir sancı çünkü. Normal doğum yapmadım ama belki ona yakın sancı çektim dün.
sağolun kızlar belkide sadece sizin dualarınızla oldu o kadar bunalmıştımki inşallah perşembe günü istediğim evlede anlaşırsak ve içindeki kiracıda hemen boşaltırsa bende doğurmadan önce evimi taşımış olurum.çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce ayaklanırsın allah yardımcın olsun..
Daha çıktı mı bilmiyorum ama bence hafif olarak güllaç var birde muhallebi olabilir sütlü sonuçta ikisideKızlar canım her sabah bu saatlerde acayip tatlı çekiyo. Bildiğiniz düşük kalorili bir tatlı var mı? Yapayım.
Canim sutlu irmak yapabilirsin hem besleyicide olurKızlar canım her sabah bu saatlerde acayip tatlı çekiyo. Bildiğiniz düşük kalorili bir tatlı var mı? Yapayım.
nereden ne cıkacagı belli olmuyor, hep kontrol altında olmak lazım, Allah şifa versin, bebeğin yanında mı peki? ne yapıyor?Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Biz hastanedeyiz kızımla. İdrar yolları iiltihabı değilmişim. Dün sancıdan ölüyorum sandım. Hemen acil kendi doktoruma geldik. Bebeğin içinde olmadığı rahimde kan pıhtısı birikmiş, şişmiş şişmiş. İçinin boşaltılması için operasyon geçirdim dün. Şükür tekrar ameliyat yerim açılmadan küçük bir kesikle kanı boşaltmışlar. Kanamam şimdide devam ediyor. Enfeksiyon olmuş birde orada. Dün akşamdan beri serum yiyorum. Bu gecede hastanede kalacağız bakalım. İnş tekrarlamaz. Yok böyle bir sancı çünkü. Normal doğum yapmadım ama belki ona yakın sancı çektim dün.
cnm zaten en öenmli işleri taşımacılar yapckta temizlk işi var işte o canımı sıkan sende eşine ve abine yaptrrswn cnm sıkma canını kime ne ev senin keyif senin :)Valla öyle görünüyor. Fakat annem ameliyatıda tam o tarihlere denk geliyor. Kayınvalide de şehirdışında yani iş başa düştü. İyi bir firmayla anlaşıp eşim, ben, abim toparlanmayı yapacağız. Zaten kayınvalideler taşındığımı görünce bir kıyamet koparacaklardır. Fakat ev bizim keyif bizim eşim sustururum sen düşünme ömeri görünce anca bir iki laf söylerler diyor. Bakalım kısmet
cnm mecbur bu zamana kaldı benm iş evi 3 ay önce aldk anck taşncz inş :)Masallah size kizlar hala temizligimi bitiremedim gozumde oyle buyuyo ki siz ev tasicaksiniz Allah guc kuvvet versin
hadi cnm hayrlı haberlerle gel inş.Kızlar şuan nst de yim bilmiyom daha girmedim muayeneye ama geceden beri sancılanmadım bakalım ne diycek
bendede oldu cnm uyku yattgm heryerde var :) ama uyumadm ben kıpırdynca bas düğmeye dedilerde benm oğlan pek kıpırdamamştı :)Hadi hayırlısı ya ben ntsye girdiğimde uykum geldi kısa süreliğine içim geçmiş sizde de böyle bir şey oluyor mu?
Orası öyle de işte anlatamıyorsun.cnm zaten en öenmli işleri taşımacılar yapckta temizlk işi var işte o canımı sıkan sende eşine ve abine yaptrrswn cnm sıkma canını kime ne ev senin keyif senin :)
cnm 17 de cıkyrm herakşm cıkarken işten aynı şeyi söylyrm ama olmyr birtürlü :)canım aklına yer etmış artık sanırım aklından çıkarmaya çalış başka şeylerle mesgul et kendini. bün içinde neyle meşgul olursan rüyandada onu görürsün bende hep öyle oluyor
günaydın canım artık uykusuz geceler başladı
ınsallah hayırlı haberlerle gelirsin canım artık bu haftalardan sonra kasılmalar sancılar olacak ara ara artık doğuma hazırlıklar başladı içerde :)
günaydın canım hayırlı güzel haberlerle gel inşallah.. çok tatlı duruyor göbüşün beaa :) maşallah
güaydın bende sabah değilde gün içinde olabliyor sonra gidiyor yalancı sancılar başladı bizlere alıştırma yapıyor :)
selam canım iyiyim kaç ta çıkıcaksın canım işden eve gidince hemen yat
günaydın canım hadi gözün aydın allah yardımcınız olsun.. kızıma hamileyken taşınmıştık bir ay sonrada kızım doğdu:)
Bende hep hareketliydi ama sancın gelirse bas demişler biliyorsun kum ve enfeksiyondan dolayı benim devamlı ağrım var. O yüzden basmadım. Ayırt edemiyorumki sancım var mı yok mu?bendede oldu cnm uyku yattgm heryerde var :) ama uyumadm ben kıpırdynca bas düğmeye dedilerde benm oğlan pek kıpırdamamştı :)
cnm benmm çok geçmş olsn dikkat et kendıne rabbm yaşatmasn tekrarMerhaba hanımlar. Nasılsınız? Biz hastanedeyiz kızımla. İdrar yolları iiltihabı değilmişim. Dün sancıdan ölüyorum sandım. Hemen acil kendi doktoruma geldik. Bebeğin içinde olmadığı rahimde kan pıhtısı birikmiş, şişmiş şişmiş. İçinin boşaltılması için operasyon geçirdim dün. Şükür tekrar ameliyat yerim açılmadan küçük bir kesikle kanı boşaltmışlar. Kanamam şimdide devam ediyor. Enfeksiyon olmuş birde orada. Dün akşamdan beri serum yiyorum. Bu gecede hastanede kalacağız bakalım. İnş tekrarlamaz. Yok böyle bir sancı çünkü. Normal doğum yapmadım ama belki ona yakın sancı çektim dün.
cnm sen başlarnda durursn ozmn edcekler mecbur :) onlar silsın sen yerleşirirsn bişey olmazxOrası öyle de işte anlatamıyorsun.
Eşimle abim temizliği yapıcak eşyalrı nakliyeciler taşıyacak ama yinede bizim elimiz değmeden olmayacak. Erkekler kırılacak şeylere dikkat etmezler maalesef
banada hareket ednce bas dediler ben sabah actm biraz sonra karnımı doyrdm oynadı minnağımBende hep hareketliydi ama sancın gelirse bas demişler biliyorsun kum ve enfeksiyondan dolayı benim devamlı ağrım var. O yüzden basmadım. Ayırt edemiyorumki sancım var mı yok mu?
Canım benim hakkında hayırlısı olsun inşaallah.Kızlar şuan nst de yim bilmiyom daha girmedim muayeneye ama geceden beri sancılanmadım bakalım ne diycek
Geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda düzelirsin inşaallahMerhaba hanımlar. Nasılsınız? Biz hastanedeyiz kızımla. İdrar yolları iiltihabı değilmişim. Dün sancıdan ölüyorum sandım. Hemen acil kendi doktoruma geldik. Bebeğin içinde olmadığı rahimde kan pıhtısı birikmiş, şişmiş şişmiş. İçinin boşaltılması için operasyon geçirdim dün. Şükür tekrar ameliyat yerim açılmadan küçük bir kesikle kanı boşaltmışlar. Kanamam şimdide devam ediyor. Enfeksiyon olmuş birde orada. Dün akşamdan beri serum yiyorum. Bu gecede hastanede kalacağız bakalım. İnş tekrarlamaz. Yok böyle bir sancı çünkü. Normal doğum yapmadım ama belki ona yakın sancı çektim dün.
Hayirli sabahlar canim benimde o tur agrilarim oluyo ama cok normal olmasi :)
Detayını bilmiyorum diğer kızlara sorsan daha iyi ama son haftalarda yalancı doğum sancılarının başlaması gerekiyormuş.
Evet canim duzenli aralikla adet sancisi gibi belden kasiga giriyor zamani hic sasmiyor 1dk kadar dusuyor zaten miktari artiyo daha sonradan
Bana arada bir oluyor hergun degil de! Bu sabah 5 bucukta kalktim adet agrisiyla biraz dolandim gecti cok huzursuz oluyor insan ne yapacaz hic bilmiyorum
kızlar bu agrı aralıklarla olmuyor adet ağrısı gibi devamlı var.aralıkla olması ne demek?canım aklına yer etmış artık sanırım aklından çıkarmaya çalış başka şeylerle mesgul et kendini. bün içinde neyle meşgul olursan rüyandada onu görürsün bende hep öyle oluyor
günaydın canım artık uykusuz geceler başladı
ınsallah hayırlı haberlerle gelirsin canım artık bu haftalardan sonra kasılmalar sancılar olacak ara ara artık doğuma hazırlıklar başladı içerde :)
günaydın canım hayırlı güzel haberlerle gel inşallah.. çok tatlı duruyor göbüşün beaa :) maşallah
güaydın bende sabah değilde gün içinde olabliyor sonra gidiyor yalancı sancılar başladı bizlere alıştırma yapıyor :)
selam canım iyiyim kaç ta çıkıcaksın canım işden eve gidince hemen yat
günaydın canım hadi gözün aydın allah yardımcınız olsun.. kızıma hamileyken taşınmıştık bir ay sonrada kızım doğdu:)
Bursa da oyle bn gidiyorum eger suphem varsa hmn dinletiyolrda bnmki kaciyo hmn yer degistiriyo bulamiyolr :))Kizlar sağlık ocaginda kontrolum vardi bugün. Hemsire dediki artik son ayin oldugu icin istedigin zaman gelebilirsin. Bebegin hareketlerinde azalma hissedersen bizim.calisma saatlerimiz icindeyse gel kalp atislarini dinleyelim dedi
seymasevde, post: 41316200, member: 573878"]Kızlar şuan nst de yim bilmiyom daha girmedim muayeneye ama geceden beri sancılanmadım bakalım ne diycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?