2015 Temmuz Anneleri

Geçmiş olsun canım en kısa sürede toparlarsın inşallah

çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce ayaklanırsın allah yardımcın olsun..
sağolun kızlar belkide sadece sizin dualarınızla oldu o kadar bunalmıştımki inşallah perşembe günü istediğim evlede anlaşırsak ve içindeki kiracıda hemen boşaltırsa bende doğurmadan önce evimi taşımış olurum.

nereden ne cıkacagı belli olmuyor, hep kontrol altında olmak lazım, Allah şifa versin, bebeğin yanında mı peki? ne yapıyor?

cnm zaten en öenmli işleri taşımacılar yapckta temizlk işi var işte o canımı sıkan sende eşine ve abine yaptrrswn cnm sıkma canını kime ne ev senin keyif senin :)

cnm zaten en öenmli işleri taşımacılar yapckta temizlk işi var işte o canımı sıkan sende eşine ve abine yaptrrswn cnm sıkma canını kime ne ev senin keyif senin :)
Orası öyle de işte anlatamıyorsun.
Eşimle abim temizliği yapıcak eşyalrı nakliyeciler taşıyacak ama yinede bizim elimiz değmeden olmayacak. Erkekler kırılacak şeylere dikkat etmezler maalesef

cnm 17 de cıkyrm herakşm cıkarken işten aynı şeyi söylyrm ama olmyr birtürlü :)

bendede oldu cnm uyku yattgm heryerde var :) ama uyumadm ben kıpırdynca bas düğmeye dedilerde benm oğlan pek kıpırdamamştı :)
Bende hep hareketliydi ama sancın gelirse bas demişler biliyorsun kum ve enfeksiyondan dolayı benim devamlı ağrım var. O yüzden basmadım. Ayırt edemiyorumki sancım var mı yok mu?

cnm benmm çok geçmş olsn dikkat et kendıne rabbm yaşatmasn tekrar

Orası öyle de işte anlatamıyorsun.
Eşimle abim temizliği yapıcak eşyalrı nakliyeciler taşıyacak ama yinede bizim elimiz değmeden olmayacak. Erkekler kırılacak şeylere dikkat etmezler maalesef
cnm sen başlarnda durursn ozmn edcekler mecbur :) onlar silsın sen yerleşirirsn bişey olmazx

Bende hep hareketliydi ama sancın gelirse bas demişler biliyorsun kum ve enfeksiyondan dolayı benim devamlı ağrım var. O yüzden basmadım. Ayırt edemiyorumki sancım var mı yok mu?
banada hareket ednce bas dediler ben sabah actm biraz sonra karnımı doyrdm oynadı minnağım

Kızlar şuan nst de yim bilmiyom daha girmedim muayeneye ama geceden beri sancılanmadım bakalım ne diycek
Canım benim hakkında hayırlısı olsun inşaallah.

Geçmiş olsun Allah şifa versin tez zamanda düzelirsin inşaallah

Hayirli sabahlar canim benimde o tur agrilarim oluyo ama cok normal olmasi :)

Detayını bilmiyorum diğer kızlara sorsan daha iyi ama son haftalarda yalancı doğum sancılarının başlaması gerekiyormuş.

Evet canim duzenli aralikla adet sancisi gibi belden kasiga giriyor zamani hic sasmiyor 1dk kadar dusuyor zaten miktari artiyo daha sonradan

Bana arada bir oluyor hergun degil de! Bu sabah 5 bucukta kalktim adet agrisiyla biraz dolandim gecti cok huzursuz oluyor insan ne yapacaz hic bilmiyorum

kızlar bu agrı aralıklarla olmuyor adet ağrısı gibi devamlı var.aralıkla olması ne demek?

Kizlar sağlık ocaginda kontrolum vardi bugün. Hemsire dediki artik son ayin oldugu icin istedigin zaman gelebilirsin. Bebegin hareketlerinde azalma hissedersen bizim.calisma saatlerimiz icindeyse gel kalp atislarini dinleyelim dedi

Kizlar sağlık ocaginda kontrolum vardi bugün. Hemsire dediki artik son ayin oldugu icin istedigin zaman gelebilirsin. Bebegin hareketlerinde azalma hissedersen bizim.calisma saatlerimiz icindeyse gel kalp atislarini dinleyelim dedi
Bursa da oyle bn gidiyorum eger suphem varsa hmn dinletiyolrda bnmki kaciyo hmn yer degistiriyo bulamiyolr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…