2015 Temmuz Anneleri

Selam Kızlar, geçen hafta ki doktor kontrolünde, bebeğimin böbreklerinde büyüme olduğunu öğrendim. bu problem normalde 18-20. haftalarda ortaya çıkarmış. ben şu an 35. haftadayım, doktorum "bu bir avantaj yeni oluşmaya başlamış büyüme demekki" dedi. hemen bizi bebek üroloğuna gönderdi. idrar torbasından pipisine giden yolda tıkanıklık olabilirmiş, böbreklerinden idrar torbasına inen yerde daralma olabilirmiş. bir sürü şey söylediler. Bebeğin böbreklerinde kalıcı hasar bırakmaması için şimdi haftada bir doktora gidiyorum. suyum gayet iyi durumda, 3 doktor da aynı şeyi söyledi. Bebeğin böbrekleri eğer hasar görseydi, suyunda azalma olurdu dediler. Benim suyum oldukça iyi durumda. ama durum tam bir muamma, bebek doğunca sonda takacaklarmış, sonrada kapalı ameliyat yapacaklarmış, duruma göre... moralimiz çok bozuldu, çünkü şimdiye kadar hiç bir sorun yaşamadık... biraz araştırma yaptım, böbrek büyümesi problemi kendiliğinden de geçebiliyormuş, belki ameliyat olmasına gerek kalmaz hep iyi düşünmeye çalışıyorum, umarım bir sorun olmaz doğduğunda kendiliğinden geçer

Kizlar bugun bebegim cok sessiz,dun esimle tartistik cok uzuldum agladim oglum da uzuldu herhalde cok merak ediyorum onu

Anladım Canm peki sen SezeRyan mi dusunuyosun

Cok gecmis olsun ins anne karninda duzelir.rabbim sifalar versin.

[QUOTE="ayse23post: 41317755, member: 643577bugun bebegim cok sessiz,dun esimle tartistik cok uzuldum agladim oglum da uzuldu herhalde cok merak ediyorum onu [/QUOTE]

Gecen de biz tartistik sonra kendime kizdim bebegimide uzdum diye.
1 bardak süt ic soluna yat canim hareketlenir.gobusunu sev moralini bozma.suan bizim icin bebis ve sagligimiz daha onemli moralini sakin bozma.

nereden ne cıkacagı belli olmuyor, hep kontrol altında olmak lazım, Allah şifa versin, bebeğin yanında mı peki? ne yapıyor?
Sğl cnm. Yanımda bebeğim cnm. Annemde. Emzirmeye kalkıyorum. Benimle birlikte hastane odasında yani cnm.

Çok geçmiş olsun cnm. Rabbim şifa versin inş. Doğumdan sonra hiçbirşeyi kalmaz inş. Gönlünü ferah tut. Bol bol dua et.

Canim hic moralini bozma. Ultrasonda gorulen seyler hep tahmini olasiliklar. Kac kisiye boyle risklerden bahsettiler cevremde nurtopu gibi bebekleri oldu. Bi arkadasa bebegin bas cevresi genis yok bu bilmemne sendromu olabilir dediler sadece koca kafali dogdu ama canavar gibi masallah. :)
Simdiden kendini uzup de yavrunu da etkileme, o hissediyor her seyi. Dua et, biz de ederiz.Allah saglikla kucagina almayi nasip edecek insallah.
Boyle bir sorunu olsa bile duzelmyecek bir sey degilmis cok sukur. Ama dedigim gibi bir ihtimal ugruna kendini yipratma.
Hayirli haberlerle gel her hafta insallah.

Çok teşekkür ederim kızlar, moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum, iyi düşünelim iyi olsun... bu son haftalar da geçmek bilmiyor zaten, sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri inşallah.

Ameliyata gerek kalmadan iyilesir ins Rabbim sifa versin dermansiz dert vermesin ..

Selam kızlar bişey sorucam buarada hemoroid içinmilaç kullanan var mı gebelikte merhem falan? Benim bir haftadır var hafif agrı yapıyor. Doktoruma sormaya çekiniyorum acıkcası ve bu sırf bu yüzden sezeryan olmaktan da korkuyorum

Bendede var yyaa.
Meme oldu hatta ama aci ya da kanama yok.doktora sorcam kontrole gittiğimde bende normal dgm istiyorum.biraz araştırdım engel degilmis. İnş sıkıntı cikarmaz.
Hamilelikte genelde olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…