2015 Temmuz Anneleri

aslm cnm amanın 3 cm acıkla mı gezcksn bu sancılarla açılma artmz mı cnm hadi hakkında hayrlısı olsn inş.

merhaba kızlarrr nasılsınızzzzz. Dün arkadaşım doğum yaptı tam 40. haftası günü gününe geldi bebiş. 1 cm açılması vardı. ama bebeğin suyu az kaldığı için suni sancı verdiler. sabah 9da başladılar suni sancıya. akşam 8de normal doğum yapıp bebeğini kucağına aldı çok şükür. kızımız oldu çok da tatlı 3 kg :) darısı hepimizin başına

Hadi gözün aydın canım yorma sen kendini

3cm mi baya acilman var canim acaba benimde ikinci ya acilma varmidir hic ins sagsalim kucagimiza aliriz duzenli bir sancida firtlatirsin sen

Hayirli evlat olsun canim benimde kizim tam 40 haftalik 3kiloydu buda erken gelmez sanirim 40 civarivolur ondan rahatim daha bebek kiyafetlerini yikmdim bile

Hayirli evlat olsun canim benimde kizim tam 40 haftalik 3kiloydu buda erken gelmez sanirim 40 civarivolur ondan rahatim daha bebek kiyafetlerini yikmdim bile
haklısın canım kız erkek farketmez hayırlı olsun yeterki. bende senın gıbıyım yıkamadım daha kıyafetlerini. haftaya izne çıkıcam o zaman başladım artık daha beşiğini bile kurmadım.

Aynen yanı erken cık ben ıhlamur içtim biraz daha iyiyim öksürük fena ya

Geldim evdeyim şimdi. Hapşırdıkçada kasıklarım çok ağrıyor.

Geçmiş olsun, evet dinlenmek iyi gelir

Teşekkür ederim. Uzanıyorum şuanda inşallah yarına kadar düzelirim

slm kızlar nasılsınz ben ayakta uyuyrm saat başı uyandm gece lovobaya işteym havada kapalı tam uyumalk

Bende gece hiç uyuyamadım gripte üstüne eklenince. Her gün dahada zor oluyor

Gözünüz aydın canım. İnşallah alacağın evde gönlüne göre olur. Sen k.validenleri hiç takma eşin çözer o kısmı. Siz huzurunuza bakın

Çok geçmiş olsun canım. Zor şeyler yaşamışsın. En kısa zamanda iyileşirsin inşallah

Ablamda 2 cm açılmayla 2 hafta filan beklemişti. O kendini hazır hissedince gelecek inşallah sağlıkla

Ayyy cok heyecanliiii...
Rabbim kolay dogumlar versin canim.

3 cm banada çok geldi cnm.3. Gebelikse tabı doktor daha iyi bilir.Sünni sancı falan onermedıler mı?

hadi hayırlısı canım doğum yakın o zaman sabah akşam.Benim kızımda sancılarım başladı kanamam oldu en son gece 3 de suyum geldi.Hemen gittik hastaneye 2 cm açılmam vardı.öğlen 11.25 gibi doğum yaptım.Senin 3. olduğu için böyle demek ki.Sağlıkla doğum yapıp yavrunu kucağına alırsın inşaallah.

haklısın canım kız erkek farketmez hayırlı olsun yeterki. bende senın gıbıyım yıkamadım daha kıyafetlerini. haftaya izne çıkıcam o zaman başladım artık daha beşiğini bile kurmadım.
Senle gunlerimiz ayniymis canim :) bende haftayaa dusundum Allah nasip ederse

kızlar nasılsınız.çantaları hazırladınız mı ben daha hazırlamadım erken mi bilmiyorum.hazırlayan arkadaşlar neler koydunuz.her geçen gün güçten düştüğümü hissediyhorum ellerimde hiç güç kalmadı parmaklarım çok uyusuyor şişiyr rabbim yardımcımız olsun kimseye muhtaç olmadan doğururuz inş.

hadi hayırlısı canım herşeyin hazır mı rabbim yardımcın olsun

hadi hayırlısı canım herşeyin hazır mı rabbim yardımcın olsun

Cnm benim ben hastaneye ebelere sordum neler getireyim diye.bebek bezi pisik kremi bebegı yıkarken kullanacakları şampuan havlu onlar temin ediyorlarmış getirmeyin dediler.en az 3 takım kıyafet getirin dedi.yanı 3 takım hastane çıkışı.bebekler çok kaka bulastırıyor dediler.kendiniz için gecelik tavsiye ederiz dediler.duş alacaksanız havlunuza sampuanınıza kadar biz temin ediyoruz dediler.bence sende hastaneyi ara ona gore hazırla çantanı çünkü onuda koy bunuda koy derken çanta çok doluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…