2015 Temmuz Anneleri

Kızlaaar merhaba ay açılmalar falan başlamış beni iyice heyecan bastı
Seymasevde Allah kolaylıklar versin canım.
Ben de daha çantamı bile hazırlamadım. Geçen kontrolde dr kanala inmemiş dediği için beni bi rahatlık sardı nedense Ama yarın ufak tefek başlıycam sanırım hazırlıklara.
Hastane çantası için kaç bebek bezi, kaç alt açma bezi koydunuz kızlar. Ben 1gün kalıcam inş bi sorun olmazsa. Koca bebek bezi paketiyle gitmek istemiyorum

sgl canım doğru söylüyrsun ben doğuma yakın sormayı düşünüyrdum hafta snu konturölüm var gidince sorarım

Anladım Canm peki sen SezeRyan mi dusunuyosun
Canım ben baştan hep normal istedim. 6 aya kadar. Fakat 6. Aydan sonra bebeğin kilosu artmaya başladı. Doktor 4 kilo civarı doğar diyor ve kilosundan dolayı sezeryan olacak gibi. Açıkçası benim tercih etmeme kalmayacak galiba. Ayrıca normal doğum takıntım yok zaten. Hep hayırlısı nasılsa öyle olsun diyorum.

canım ben doktora sordum su baya çok geliyormuş ve çiş gibi falan değilmiş tutamıyormuşsun. Birde internette okudum garip bi kokusu varmış. İdrardan ayırt edersiniz diyor.

kızlar açılmayı nasıl anlıyorlar alttan mı muyene ediliyor
evet alttan muayeneylemiş doğum yapmadım ama sora sora öğrendim :)

Canım çok geçmiş olsun inşallah düzelir. Bir arkadaşımın başına gelmişti. Kız tüm hamileliğini ağlayarak geçirdi çok üzüldü. Sonlara doğru başka bir doktora gitmişti o erkek bebeklerde görülebiliyo, düzeliyo demiş. Hakkaten öyle oldu bebeği gayet sağlıklı doğdu. İnşallah sizinde öyle olur. Allah şifa versin.

Bnde hic bisey bilmiyorum canim ama cok bi su geliyomus onu duydum :) aynn bnde buraya cok.alistim sanki herkesi taniyorum oncedende :) canim acikma olup olmadigini biz hissedemezmisiz bi ebe oyle demisti bna

Bnmkide herhlde iri olck ya.31.hftada 2080 200 gr fazlaligi var.hizlicada aliyo.hayrlisi insallh sagliklica kolauca kucagimiza alirz

Bnde hic bisey bilmiyorum canim ama cok bi su geliyomus onu duydum :) aynn bnde buraya cok.alistim sanki herkesi taniyorum oncedende :) canim acikma olup olmadigini biz hissedemezmisiz bi ebe oyle demisti bna
kızlar benm doktorum bacak aralarından aniden boşalan su gelirse suyun boşalmş demektr dedi :)

Canm yaa benimde ellerim acayip uyuşuyo hiç anlam veremiyorum.son günler de çok fazla arttı. Sabah uyandığımda ellerimi hissetmiyorum.bu kadar niye böyle oluyo ki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…